netm2005 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλημέρα. Φοράω την VIBEROM_V1.0_1347_3y_ST_P780 (αυτή που δίνει το minideal). Προσπαθώ από το recovery να βάλω το update (1405) αλλά μου βγάζει ότι δεν μπορε να κάνει την ενημέρωση (failed to update). Κάνω κάτι λάθος? Την 1347 την δουλεύω εδώ και 3 βδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Καλημέρα. Φοράω την VIBEROM_V1.0_1347_3y_ST_P780 (αυτή που δίνει το minideal). Προσπαθώ από το recovery να βάλω το update (1405) αλλά μου βγάζει ότι δεν μπορε να κάνει την ενημέρωση (failed to update). Κάνω κάτι λάθος? Την 1347 την δουλεύω εδώ και 3 βδομάδες. Οπως εχουμε ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ εδω... δεν μπορεις να κανεις update σε μια custom rom. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περασεις ολη τη νεα ρομ απο την αρχη. Η vibe που κατεβαζεις απο το official site μπορει να μπει μονο μεσω recovery και οχι με flashtool!!! Edited February 8, 2014 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netm2005 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Οκ.. Άρα με flashtools. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Δεν θυμαμαι λινκ. Στο google εγραψα lenovo power apk download και μπηκα σε οτι μου εβγαλε. Επισης η εφαρμογη εχει δυνατοτητα αναβαθμισης. Σκαλισε τη λιγο. Μαλλον επειδη το εχω βαλει σε ευρωπαικη ρομ (SLX) δεν βγαζει αυτη την επιλογη;;;;;!!!! Αν μπορεις γραψε σε παρακαλω την εκδοση απο το settings-about. Οκ.. Άρα με flashtools. Ευχαριστώ :) Oχι με flash tools.Μονο με recovery η VIBE Edited February 8, 2014 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δεν θυμαμαι λινκ. Στο google εγραψα lenovo power apk download και μπηκα σε οτι μου εβγαλε. Επισης η εφαρμογη εχει δυνατοτητα αναβαθμισης. Σκαλισε τη λιγο. Βοηθεια : Προτου σκαλισει, πεστου ποια εκδοση εχεις. Επισης, μπορεις πανευκολα να την ανεβασεις οπουδηποτε (ειναι μικρα αρχεια), ωστε να την κατεβασει ο φιλος κατευθειαν. Μπορειτε και με pm ολα αυτα, οπως θελετε εσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netm2005 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μαλλον επειδη το εχω βαλει σε ευρωπαικη ρομ (SLX) δεν βγαζει αυτη την επιλογη;;;;;!!!! Αν μπορεις γραψε σε παρακαλω την εκδοση απο το settings-about. Βοηθεια : Προτου σκαλισει, πεστου ποια εκδοση εχεις. Επισης, μπορεις πανευκολα να την ανεβασεις οπουδηποτε (ειναι μικρα αρχεια), ωστε να την κατεβασει ο φιλος κατευθειαν. Μπορειτε και με pm ολα αυτα, οπως θελετε εσεις. Το Lenovo Power , η τελευταία έκδοση https://www.dropbox.com/s/bhu2gzpjt0v35p6/LenovoPower-v1.6.7.1101.apk Το ίδιο και η camera https://www.dropbox.com/s/prqdl83qep6m33b/Lenovo%20SNAPit.and.SEEit%20v3.5.6.0085.140102.24456.b.6140102%20Permissions%20Removed.apk Όσο αναφορά την camera θα πρέπει πρώτα να βγάλεται την παλιά έκδοση με κάποιο πρόγραμμα (θα πρέπει να έχετε κάνει ROOT το κινητό, εγώ προτίνω το AppMaster για το uninstall), κάντε reboot και μετά κάντε εγκατάσταση το καινούργιο apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μπραβο netm2005, τωρα μπορει τοσο ο fotius332 οσο και αλλοι ενδιαφερομενοι, να δοκιμασουν γρηγορα. (tip: καντε backup -πχ με titanium- σε οσες εφαρμογες αντικαταστησετε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Το Lenovo Power , η τελευταία έκδοση https://www.dropbox.com/s/bhu2gzpjt0v35p6/LenovoPower-v1.6.7.1101.apk Το ίδιο και η camera https://www.dropbox.com/s/prqdl83qep6m33b/Lenovo%20SNAPit.and.SEEit%20v3.5.6.0085.140102.24456.b.6140102%20Permissions%20Removed.apk Όσο αναφορά την camera θα πρέπει πρώτα να βγάλεται την παλιά έκδοση με κάποιο πρόγραμμα (θα πρέπει να έχετε κάνει ROOT το κινητό, εγώ προτίνω το AppMaster για το uninstall), κάντε reboot και μετά κάντε εγκατάσταση το καινούργιο apk. Σέυχαριστώ πολύ.Τελικα μάλλον ειναι θεμα της ρομ.Εγκατεστησα το lepower που εχεις και συ ,όπως και πολλά άλλα,και δεν εχει επιλογή calibration Οσο αφορά την κάμερα,στην SLXrom που έχω, λειτουργεί χωρις bugs μόνο η camera που περνιέται μεσω recovery σε zip αρχειο Edited February 8, 2014 by fotius332 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά σε κάποια φάση και ενώ μετακινούσα καποιες εφαρμογές στην sd, είχα πατήσει πολλές φορές το "μεταφορά" και μετά έβγαζε επανειλλημένα το μήνυμα ότι μεταφέρθηκαν. Για να σταματήσει το μηνυμα έκανα καθαρισμό της ram και εκεί ξαφνικά το κινητό κόλλησε και έκανε μόνο του επανεκκίνηση. Τι λέτε να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netm2005 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά σε κάποια φάση και ενώ μετακινούσα καποιες εφαρμογές στην sd, είχα πατήσει πολλές φορές το "μεταφορά" και μετά έβγαζε επανειλλημένα το μήνυμα ότι μεταφέρθηκαν. Για να σταματήσει το μηνυμα έκανα καθαρισμό της ram και εκεί ξαφνικά το κινητό κόλλησε και έκανε μόνο του επανεκκίνηση. Τι λέτε να φταίει; Με τι έκανες την μεταφορά? Δεν μου έχει τύχει αυτό που μου λες. Έχω δοκιμάση μεταφορά στην SD με το Link2SD και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Με τι έκανες την μεταφορά? Δεν μου έχει τύχει αυτό που μου λες. Έχω δοκιμάση μεταφορά στην SD με το Link2SD και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Την έκανα από το μενού. Απλά "μετακίνηση". Δεν ξέρω αν είχε ή όχι αποτέλεσμα. Απλά, είχα επιλέξει πολλές και μετά για κάθε μια (;) έβγαζε μήνυμα επιτυχίας. Εγώ για να το σταματήσω, έκανα καθαρισμό ραμ. Αυτό το μήνυμα σταμάτησε αμέσως, αλλά μετά έγινε αυτό που είπα. Λες να είναι κανά bug της rom; Φοράω την vibe και το έχω όπως μου ήρθε από minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netm2005 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εγώ όταν έκανα έτσι μετακίνηση , μετά από reboot στο κινητό δεν μου αναγνώριζε τις εφαρμογές , σαν να μην τις είχα κάνει ποτέ εγκατάσταση. Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις το Link2SD και μέσα από εκεί να κάνεις την μετακίνηση. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Εγώ όταν έκανα έτσι μετακίνηση , μετά από reboot στο κινητό δεν μου αναγνώριζε τις εφαρμογές , σαν να μην τις είχα κάνει ποτέ εγκατάσταση. Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις το Link2SD και μέσα από εκεί να κάνεις την μετακίνηση. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν χρησιμοποιήσω αυτό που λες, θα μεταφέρονται ολόκληρες στην sd, ή και πάλι κάποιο μέρος θα μένει στην εσωτερική μνήμη; Και κάτι άλλο που είδα. Βάζω το κινητό να φορτίσει κλειστό. Ξυπνάω το πρωί, η οθόνη έγραφε 100%. Ανοίγω το κινητό και είχε ακριβώς το ίδιο ποσοστό με το οποίο το είχα κλείσει, δηλ. 54%. Δεν φορτίζει κλειστό, τι γίνεται; , Edited February 9, 2014 by Dihnekis300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netm2005 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Πάντα μα πάντα υπάρχει ένα πολύ μέρος του προγράμματος στην εσωτερική , αλλά είναι αμελητέο. Όσο αναφορά για την μπαταρία, μια φορά μου έτυχε σε μένα σε μίση ώρα από 100% σε 34% ! Τι ρομ φοράς? Έχεις κάνει calibration ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seath Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Αν χρησιμοποιήσω αυτό που λες, θα μεταφέρονται ολόκληρες στην sd, ή και πάλι κάποιο μέρος θα μένει στην εσωτερική μνήμη; Και κάτι άλλο που είδα. Βάζω το κινητό να φορτίσει κλειστό. Ξυπνάω το πρωί, η οθόνη έγραφε 100%. Ανοίγω το κινητό και είχε ακριβώς το ίδιο ποσοστό με το οποίο το είχα κλείσει, δηλ. 54%. Δεν φορτίζει κλειστό, τι γίνεται; , Είναι root? Μπορεί να φταίει το recovery που φοράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Πάντα μα πάντα υπάρχει ένα πολύ μέρος του προγράμματος στην εσωτερική , αλλά είναι αμελητέο. Όσο αναφορά για την μπαταρία, μια φορά μου έτυχε σε μένα σε μίση ώρα από 100% σε 34% ! Τι ρομ φοράς? Έχεις κάνει calibration ? Φοράω την vibe του minideal. Οσον αφορά την μπαταρία, πέφτει πολύ αργά, αλλά δεν φόρτισε, ενώ το κινητό ήταν κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημερα σε ολους. Εχει κανει αγορες κανεις απο το Pandawill? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημερα σε ολους. Εχει κανει αγορες κανεις απο το Pandawill? Εγώ πήρα μια μπαταρία όλα οκ απλά αργεί πολύ παρέλαβα μετά απο καμιά σαρανταριά μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημερα σε ολους. Εχει κανει αγορες κανεις απο το Pandawill? Γεια σου φιλε! Απο εκει ειχα ψωνισει το 1ο προβληματικο P780 τοτε που σας "επρηξα" εδω. Δεν με πειραξε τοσο που μου εκατσε ελαττωματικο μοντελο, οσο η κακη αντιμετωπιση απο το μαγαζι. Τελικα παρηγγειλα εκ νεου απο αλλου, χανοντας πολυ χρονο και ηρεμια. Οπως εχω γραψει και αλλου "Γενικα θεωρειται αξιοπιστο ως προς την συναλλαγη και την αποστολη του προιοντος, αλλά ησυχος να μην εισαι σε καμια περιπτωση, παρακαλα να μην σου κατσει στραβη με το προιον, ετσι και μπλεξεις μαζι τους για σερβις/αντικατασταση, την εβαψες, τουλαχιστον θα υποστεις πολυ ταλαιπωρια και πιθανοτατα εξτρα χασουρα χρηματων. Εκτος απο ιδία εμπειρια, ειναι γεματα τα σχετικα site με μεμονωμενα παραδειγματα". Δυστυχως τα αλλα σχόλια τα ειδα κατοπιν παραγγελιας και ενιωσα στο πετσι μου τι περιγραφουν. Στην διαθεση σου για αναλυτικες λεπτομερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lampros75 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό απλά δεν ξέρω αν έχει σαν διαθέσιμη γλώσσα τα ελληνικά. Κανείς που το έχει αγοράσει ή ξέρει μπορεί να μου απαντήσει ; Επίσης είμαι ανάμεσα και στο s920(ούτε για αυτό ξέρω αν έχει ελληνικά). Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο ; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό απλά δεν ξέρω αν έχει σαν διαθέσιμη γλώσσα τα ελληνικά. Κανείς που το έχει αγοράσει ή ξέρει μπορεί να μου απαντήσει ; Επίσης είμαι ανάμεσα και στο s920(ούτε για αυτό ξέρω αν έχει ελληνικά). Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο ; Ευχαριστώ :) Φιλε σε αυτο το θεμα κανεις δεν το εχει αγορασει!!!! :rolleyes: αχαχχααχαχαχ Πλακα κανω. Ελληνικα εχει αλλα οχι 100% στο μενου. Για το 920 ρωτα το θεμα του 920 που να ξερουμε εμεις!!;) Ακυρο για το pandawill...Μολις το εβαλε το Minideal το κινητο που θελω και σε σχετικα καλη τιμη. http://www.minideal.net/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-2ghz-with-5-5-inch-fhd-screen-2gb-16gb.html Το μονο που πρεπει να κανω τωρα ειναι να δωσω το P780 (με βαρια καρδια) Ευχαριστω για τις απαντησεις απο τα παιδια. Edited February 10, 2014 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lampros75 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Φιλε σε αυτο το θεμα κανεις δεν το εχει αγορασει!!!! :rolleyes: αχαχχααχαχαχ Πλακα κανω. Ελληνικα εχει αλλα οχι 100% στο μενου. Για το 920 ρωτα το θεμα του 920 που να ξερουμε εμεις!!;) Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω η μπαταρία του δεν είναι αφαιρούμενη και αν ναι δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω η μπαταρία του δεν είναι αφαιρούμενη και αν ναι δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί; Δεν είναι αφαιρούμενη, εκτός αν κόψεις ταινίες κ καλώδια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ουτε καλώδια κοβεις ουτε ταινίες Έχει Φις την ξεκολάς και κουμπώνεις το φις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts