fotius332 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Τέρμα οι αμφιβολίες!βρέθηκε λύση στα προβλήματά μας, εμάς των άσχετων! αρκεί να γνωρίζουμε Ελληνικά (γραφή -ανάγνωση).Πατάμε των κάτωθι σύνδεσμο και μαθαίνουμε τα βασικά, για να μιλάμε όλοι εδώ την ίδια γλώσσα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkots Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 τελικα με τα καμμενα πιξελς τι γινετε μιλησε κανεις με κινεζους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Προηγουμένως είχες πει τί σου είχε πει ένας κινέζος πωλητής...τώρα έδωσες τον σύνδεσμο για τη κινέζικη ιστοσελίδα που πράγματι κάνει λόγο για Gorilla Glass (όπως μεταφράζεται)...το θέμα είναι ποιό από τα δύο είναι πιο πιθανό να ισχύει - να έκαναν λάθος οι κινέζοι - να κυκλοφόρησε στη Κίνα μόνο με Gorilla Glass Νομίζω η πρώτη πιθανότητα είναι πιο λογική, ειδικά εφόσον υπάρχουν δοκιμές όπου αναφέρεται ότι η οθόνη δεν φαίνεται να έχει ειδική προστασία. Gorilla ξεgorilla, tempered glass που δε χαράζεται έχει σίγουρα, όπως και πολλά κινέζικα, κι ας μην ειναι της Corning Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Lenovo P780 screen test Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofronas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση με Skype.Έχω την τελευταία έκδοση και ενώ οι υπόλοιπες λειτουργίες γίνονται κανονικότατα,δεν μου εμφανίζει πουθενά επιλογή για Βιντεοκλήση.Μπόρει κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Προηγουμένως είχες πει τί σου είχε πει ένας κινέζος πωλητής...τώρα έδωσες τον σύνδεσμο για τη κινέζικη ιστοσελίδα που πράγματι κάνει λόγο για Gorilla Glass (όπως μεταφράζεται)...το θέμα είναι ποιό από τα δύο είναι πιο πιθανό να ισχύει - να έκαναν λάθος οι κινέζοι - να κυκλοφόρησε στη Κίνα μόνο με Gorilla Glass Νομίζω η πρώτη πιθανότητα είναι πιο λογική, ειδικά εφόσον υπάρχουν δοκιμές όπου αναφέρεται ότι η οθόνη δεν φαίνεται να έχει ειδική προστασία. Δεν ανεφερα ποτε τιποτα για κινεζο πωλητη. Μαλλον με εχεις μπερδεψει με καποιον αλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικά partion resize σε Vibe rom δεν μπορούμε να κάνουμε? Όσες φορές προσπάθησα κατέληξα να κάνω restore με flashtool και να μου βγαίνει μήνυμα για damaged internal sd που μόλις την κάνω format επανέρχεται στην αρχική κατάσταση. Μήπως πρέπει να περάσω πρώτα την s135 να κάνω εκεί το repartition και μετά να βάλω την vibe που έχω πάρει back-up με TWRP?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικά partion resize σε Vibe rom δεν μπορούμε να κάνουμε? Όσες φορές προσπάθησα κατέληξα να κάνω restore με flashtool και να μου βγαίνει μήνυμα για damaged internal sd που μόλις την κάνω format επανέρχεται στην αρχική κατάσταση. Μήπως πρέπει να περάσω πρώτα την s135 να κάνω εκεί το repartition και μετά να βάλω την vibe που έχω πάρει back-up με TWRP?? Που ακριβώς αστοχεί; Εγω το είχα κάνει επιτυχημένα στην s125. Πάντως εφόσον θέλεις την vibe, δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν το προσπαθήσεις. Ούτως ή άλλως μόνο έτσι θα μάθεις αν γίνεται. Περνα με flashtool την s135, κάνε το repartition και μετά φλάσαρε μέσω recovery την vibe. Το να κάνεις restore το backup που έχεις από την vibe ίσως να μην σου κάτσει γιατί το είχες πριν το repartition. Εάν θες δοκιμασε το, και αν πετύχει μας ενημερώνεις. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Στην vibe δεν γινεται repartition. Δεν ξερω γιατι, το εχω δοκιμασει δεκαδες φορες. Επισης, αν κανεις την διαδικασια που αναφερει ο vortex και μετα επαναφερεις το backup, παλι δεν θα πιασει. Κανε titanium backup εφαρμογες και με αλλο προγραμμα επαφες, μηνυματα κλπ και αφου βαλεις την vibe, μετα περασε τα πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) @crusader21 Το ίδιο πράγμα δεν λέμε; Που ακριβώς αστοχεί; Εγω το είχα κάνει επιτυχημένα στην s125. Πάντως εφόσον θέλεις την vibe, δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν το προσπαθήσεις. Ούτως ή άλλως μόνο έτσι θα μάθεις αν γίνεται. Περνα με flashtool την s135, κάνε το repartition και μετά φλάσαρε μέσω recovery την vibe. Το να κάνεις restore το backup που έχεις από την vibe ίσως να μην σου κάτσει γιατί το είχες πριν το repartition. Εάν θες δοκιμασε το, και αν πετύχει μας ενημερώνεις. Edited February 5, 2014 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 παιδια κατεβαζω από needrom thn vibero 1347 olk και κατεβαινει καπως μιση χωρισ mtk6589...scatter για να το χρησιμοποιησω με το flash tools..τι λαθος κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 παιδια κατεβαζω από needrom thn vibero 1347 olk και κατεβαινει καπως μιση χωρισ mtk6589...scatter για να το χρησιμοποιησω με το flash tools..τι λαθος κανω?? Είναι για εγκατάσταση από recovery όχι από flashtool,γι'αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 ολοκληρη που μπορω να τη βρω?? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και γιατι στο flastools δεν μου βγαζει την ενδειξη with battery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 ολοκληρη που μπορω να τη βρω?? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και γιατι στο flastools δεν μου βγαζει την ενδειξη with battery? Να σου πω ρε φίλε ,γινεσαι πολυ κουραστικός και κουράζεσαι και συ.Δες λίγο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368063&page=97 . Σε αυτη τη σελίδα η οποια είναι ήδη η 97 σελίδα ,αφού έχεις μπει στο φόρουμ και υποτίθεται έχεις αρχίσει να παρακολουθείς τις συζητήσεις ,στο ποστ #1453 υπάρχει αναλυτικά η απάντηση στην ερώτησή σου.Δεν είπαμε να διαβάζεις 100σελ. όπως οι περισσότεροι εδώ αλλά να κάνεις το αυτονόητο.Αν δεν ξέρεις πως περνάμε ρομ με recovery ή TWRP κατέβασε τον οδηγό που βρίσκεται στην υπογραφή του aloialone.Κατέβασμα οδηγού περίπου 5λεπτά.Βάλε και 15λεπτά για το διάβασμα.Βάλε κι άλλη 1ωρα με δοκιμή στην πράξη.Μάλλον θα γλιτώσεις όλο το απίστευτο παίδεμα όλων αυτών των ημερών που σε βλέπουμε να τραβάς άδικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) παιδια κατεβαζω από needrom thn vibero 1347 olk και κατεβαινει καπως μιση χωρισ mtk6589...scatter για να το χρησιμοποιησω με το flash tools..τι λαθος κανω?? Είναι για εγκατάσταση από recovery όχι από flashtool,γι'αυτο ολοκληρη που μπορω να τη βρω?? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και γιατι στο flastools δεν μου βγαζει την ενδειξη with battery? Να σου πω ρε φίλε ,γινεσαι πολυ κουραστικός και κουράζεσαι και συ.Δες λίγο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368063&page=97 . Σε αυτη τη σελίδα η οποια είναι ήδη η 97 σελίδα ,αφού έχεις μπει στο φόρουμ και υποτίθεται έχεις αρχίσει να παρακολουθείς τις συζητήσεις ,στο ποστ #1453 υπάρχει αναλυτικά η απάντηση στην ερώτησή σου.Δεν είπαμε να διαβάζεις 100σελ. όπως οι περισσότεροι εδώ αλλά να κάνεις το αυτονόητο.Αν δεν ξέρεις πως περνάμε ρομ με recovery ή TWRP κατέβασε τον οδηγό που βρίσκεται στην υπογραφή του aloialone.Κατέβασμα οδηγού περίπου 5λεπτά.Βάλε και 15λεπτά για το διάβασμα.Βάλε κι άλλη 1ωρα με δοκιμή στην πράξη.Μάλλον θα γλιτώσεις όλο το απίστευτο παίδεμα όλων αυτών των ημερών που σε βλέπουμε να τραβάς άδικα..με τη βοηθεια του φιλου aloialone όλα εγιναν;),συγνωμη αν γινομουν κουραστικος αλλα λυση δεν εβρισκα ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω πολύ aloialone Edited February 5, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 SLXrom V23 fullrom https://disk.yandex.com/public/?hash=4qLsBKmS5Dh2MsfFIxJCibqlhTBQ3qe62qN7YlRScCY%3D update https://disk.yandex.com/public/?hash=3l27O4dTBYf1SmxNf2NXM0D2CQD/at28q4DrGIueq/I%3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotodv7 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. Το θέμα είναι ότι είμαι άσχετος από root κι όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Με λίγα λόγια θέλω να το πάρω από το minideal έτοιμο. Αξίζει να το αγοράσω ή θα μπλέξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα έχω στα χέρια μου το δικό μου. 19/1 η παραγγελία, χθες έφτασε Κρήτη. Φόραει την VIEROM_V1.0_1347_3y_ST_P780. Τι λέτε, να την κρατήσω; Μου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει πλήκτρο για τον app drawer, ενώ δεν υπάρχει ούτε η εφαρμογή Lenovo Power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα έχω στα χέρια μου το δικό μου. 19/1 η παραγγελία, χθες έφτασε Κρήτη. Φόραει την VIEROM_V1.0_1347_3y_ST_P780. Τι λέτε, να την κρατήσω; Μου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει πλήκτρο για τον app drawer, ενώ δεν υπάρχει ούτε η εφαρμογή Lenovo Power. και εγω την ιδια εχω. το lenovo power το κατεβασα απο μια σελιδα (δεν θυμαμαι ποια), δουλευει αψογα! μονο καποια στιγμη εκανε μονο του επανεκκινηση κ δεν ακουγοταν το sms, λογικα θα το ειχα ''βουλωσει'' με τοσες εφαρμογες που ειχα τον πρωτο καιρο μετα απο μια επαφορα ολα οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εβαλα και γω το lenovo power. Μια χαρα ολα. Ειναι ενα υπεροχο κινητο. Δουλευει αψογα. Σημα φουλ σε υπογειο ξενοδοχειου..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. Το θέμα είναι ότι είμαι άσχετος από root κι όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Με λίγα λόγια θέλω να το πάρω από το minideal έτοιμο. Αξίζει να το αγοράσω ή θα μπλέξω; Προχωρα αφοβα. Πεστους επιθυμητη γλωσσα και αν το θελεις root ή οχι. Δεν το πειραζεις και δεν θα εχεις κανενα μπλεξιμο. Το μασινι δεν παιζεται :) Εβαλα και γω το lenovo power. Μια χαρα ολα. Ειναι ενα υπεροχο κινητο. Δουλευει αψογα. Σημα φουλ σε υπογειο ξενοδοχειου..!! 'Σ'ωραιος' :D Welcome to the club ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εβαλα και γω το lenovo power. Μια χαρα ολα. Ειναι ενα υπεροχο κινητο. Δουλευει αψογα. Σημα φουλ σε υπογειο ξενοδοχειου..!! Καλησπέρα.Το lenovo power που κατεβάσατε έχει επιλογή battery calibration (στην επιλογή charging)? Εχω κατεβάσει 2-3 και κανενα δεν βγαζει αυτη την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλησπέρα.Το lenovo power που κατεβάσατε έχει επιλογή battery calibration (στην επιλογή charging)? Εχω κατεβάσει 2-3 και κανενα δεν βγαζει αυτη την επιλογή. Στο μενου charging, εκει που λεει χρονο, γραφει και battery calibration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 μπορεις να βρεις το λινκ που το κατεβασες ή ποια εκδοση είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 μπορεις να βρεις το λινκ που το κατεβασες ή ποια εκδοση είναι; Δεν θυμαμαι λινκ. Στο google εγραψα lenovo power apk download και μπηκα σε οτι μου εβγαλε. Επισης η εφαρμογη εχει δυνατοτητα αναβαθμισης. Σκαλισε τη λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts