Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι καλωδιο πρεπει να χρησιμοποιήσουμε και που το βρισκουμε.

Χρειάζεται ειδικό καλώδιο που βάζουνε στις κολώνες της ΔΕΗ για να περάσει ρεύμα.

:lol::lol::lol:

Μπραβο στο Μανωλη. Οπως ειχα πει και πιο πριν σε αλλο ποστ εχει αρχισει να βοηθαει το θεμα παρα πολυ και πλεον κανει και πραγματα που δεν τα ξερουμε. Να σαι καλα. Σ'ευχαριστουμε!

:D

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατι δεν ακουγεται το sms? Ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες αλλα δεν ακουγεται!!

Στις ρυθμισεις ηχου κοιτα αν ολες ειναι στο μεγιστο.......

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

Παιδιά όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις στο σχετικά με το τηλ στο player tutorial με πετάει έξω σε μαύρη οθόνη και μου γράφει ότι η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει, τι είναι αυτό πάλι το έχει κανείς?

Παιδιά όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις στο σχετικά με το τηλ στο player tutorial με πετάει έξω σε μαύρη οθόνη και μου γράφει ότι η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει, τι είναι αυτό πάλι το έχει κανείς?

Αν φορας ρομ απο το μαγαζι που εκανες την παραγγελία ακομα,αυτο το κανει γιατι την εχουν πειραξει απο εκει. Ειναι δηλαδη custom rom και αυτο ειναι bug της. Ουσιαστικα κολλημα της αλλα δεν σου δημιουργεί καποιο προβλημα.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Και για να απαντησω σε μερικες ερωτησεις που τεθηκαν παραπανω:

1. Το minideal δεν γνωριζω τι rom περναει. Αφου ζητησες ομως ελληνικα και root τοτε λογικα περναει "worldwide" version λογικα θα ξεχωριζει με καποιο προθεμα "row" όπως για παραδειγμα την S119 που ανεφερα και (εβαλα και Link) παραπανω. Η τελευταια version αυτης της rom ειναι νομιζω η S125, αν και δεν ειμαι και σιγουρος. Φυσικα υπαρχουν δεκαδες αλλες πειραγμενες απο developer οπως πχ η "Life" κλπ. Γενικα δεν εχουν πολλα κινεζικα μεσα και οσα εχουν τα περισσοτερα αφαιρουνται. Για τα υπολοιπα απαιτειται root και καποια εφαρμογη επεμβασης (πχ mobile uncle tools, dx toolbox κλπ) σε συστημικες εφαρμογες (lesafe, lenovo app market, κλπ).

2. Γενικα να κανετε αποθηκευση των 2 ROM που εχω αναφερει προηγουμενως μεσω του XDA. Αυτες οι 2 βοηθουν στο transition του κινητου απο "κινεζικη" σε "παγκοσμια" version.

3. H viberom ειναι μια πολυ καλη ΚΙΝΕΖΙΚΗ ROM η οποια διακρινεται για την καλη διαχειριση μνημης που κανει (ειδικα αν αφαιρεσετε τις διαφορες κινεζικες εφαρμογες), την σταθεροτητα και τα ελαχιστα εως μηδενικα bugs. Εχει συχνα updates και γινεται πανευκολα root (με Vroot μεσω pc). Δεν διαθετει menu (οπως το iOS και η MIUI) και ειναι εξαιρετικα smooth. Με εκνευριζουν ομως μερικοι περιορισμοι της για τους οποιους η δεν εχω βρει λυση ή εχω βαρεθει να βρω. Ενα θεμα ειναι με τους ελληνικους χαρακτηρες στα sms (μεχρι 70, αντι για 160). Ενα αλλο ειναι κατι κινεζικα που πεταει οταν καποιος σου εχει στειλει μνμ η κληση και αφορα το location του καλουντως (λυση αναφερει ο alialone παραπανω). Η καμερα εχει επισης μερικα θεματακια, περισσοτερο ρυθμισης, ενω το πλεον σπαστικο ειναι ο stock browser που ειναι κινεζικος και θελει αφαιρεση (μαζι με τις υπολοιπες κινεζιες).

Υ.Γ: Μια διορθωση και μια αναφορα στο θεμα του repartition. Καταρχας αντι για την S135 που ανεφερα οτι πρεπει να περαστει, πρεπει να περαστει η S119. Αυτο ισχυει στην περιπτωση που εχετε worldwide rom (που αναφερω και παραπανω). Αν εχετε κινεζικη (π.χ. την Vibe) τοτε περνατε την S135, μετα την S119 και αφου κανετε repartition, περνατε την επιθυμητη σας ROM. Εγω προσωπικα οτιδηποτε αλλο δοκιμασα, ειχα softbrick και bootloop (κοινως δεν εμπαινε στο λειτουργικο συστημα). Καποιος αλλος μπορει να το καταφερε με αλλον τροπο. Σε ακραιες περιπτωσεις εχω διαβασει (και μετα και αλλεπαλληλες και κακες εφαρμογες rom) μεχρι και χασιμο του IMEI (τραβηγμενο). Φυσικα ολα επαναφερονται αλλα οχι παντα ευκολα. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ BACKUP ΤΗΣ ROM ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ BACUP IMEI ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ SD ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Αν εχετε αποριες πως γινονται αυτα και δεν βρειτε εδω τις απαντησεις, ρωτηστε.

Καλημέρα παιδιά .το κινητό μου γράφει ότι έχει την viberom v 1.0 1347 3 st p7.προσπάθησα να κάνω ροοτ με όλους τους παραπάνω τρόπους και τίποτα παρά μόνο να εγκαταστήσει κάποια κινέζικα app που δεν γνωρίζω τι κάνουν κσι τώρα δεν βγαίνουν....πως μπορώ να ξαναπερασω μια ρομ απ την αρχή και να ησυχασω ?και ποια?.

Edited by nekromanths

Από τοminideal

Χρησιμοποίησα το vroot μου έβαλε δύο κινεζικές εφαρμογές που δεν γνωρίζω τι κάνουν,πεταγονται συνέχεια αλλά ρουτ δεν έγινε.πως να τις βγάλω τουλάχιστον?

1. Το minideal δεν γνωριζω τι rom περναει. Αφου ζητησες ομως ελληνικα και root τοτε λογικα περναει "worldwide" version λογικα θα ξεχωριζει με καποιο προθεμα "row" όπως για παραδειγμα την S119 που ανεφερα και (εβαλα και Link) παραπανω. Η τελευταια version αυτης της rom ειναι νομιζω η S125, αν και δεν ειμαι και σιγουρος.

To minideal δίνει μέχρι και σήμερα (αυριο δεν ξέρω) την έκδοση

Rom : viberom_v1.0_1347_3_ST_P780

Όνομα rom : P780_US_ST1347_3_V114_A43_131114

η οποία έχει ελληνικά, ειναι rooted και μεχρι τωρα εχει αποδειχτεί πολύ καλή και συνεργάσιμη

Τη rom και τις οδηγίες εγκαταστασης μπορεις να τις βρεις στο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5172872#post5172872

2. Γενικα να κανετε αποθηκευση των 2 ROM που εχω αναφερει προηγουμενως μεσω του XDA. Αυτες οι 2 βοηθουν στο transition του κινητου απο "κινεζικη" σε "παγκοσμια" version.

Αντί να μπλέκεις με download απο xda, links μπορεις να βρεις και σε προηγουμενες απαντησεις του θέματος.

3. .... Ενα θεμα ειναι με τους ελληνικους χαρακτηρες στα sms (μεχρι 70, αντι για 160).

Λύνεται ευκολα με την εγκατάσταση και ρυθμιση του δωρεαν go sms pro ως βασικη εφαρμογη για την αποστολη/ληψη sms.

Περα απο αυτό η s116 θελει ρυθμιση του modem για καλύτερη λήψη στην Ελλαδα. Τέλος ολες οι εκδόσεις θέλουν σκάλισμα στις ρυθμισεις του gps για να κλειδώνουν πολύ πιο γρήγορα. Ολα εχουν αναφερθει σε προηγουμενες απαντησεις

Παίδες διάβασα ότι παρότι μερικές φορές διαφημίζεται, το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει Gorilla Glass και μάλιστα έχω διαβάσει σε δοκιμές ότι γρατσουνίζεται σχετικά εύκολα αν δεν έχει προστατευτικό η οθόνη.

Ισχύει;

Κάποιο αρνητικό που έχετε παρατηρήσει για το κινητό; Με ενδιαφέρει περισσότερο

- Η φωτογραφική του

- η αποδοτικότητα του GPS

κάποιο σχόλιο αν μπορείτε

Viberom_v1.0_1347_3_st_p780

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν εχει γινει ''πετυχημενο'' ροοτ, δεν ανοιγει το superuser και δεν μποεω να κανω επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις διοτι σταματαει να αποκρινονται οι ρυιμισεις οταν το προσπαθω. Απεγκατεστησα ολες τις εφαρμογες και περιμςνω να δω τι θα κανει!!!

με αυτό το no binary istalled τι κανουμε??

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

προσπαθω να φτιαξω και τι gps me το fastergps αλλα δεν το ανοιγει λεει παλι για το binary

προσπαθω να φτιαξω και τι gps me το fastergps αλλα δεν το ανοιγει λεει παλι για το binary

Αυτη την φορα, θα στο φτιαξω, εδω σ'εχω :)

http://lmgtfy.com/?q=no+binary+installed

Πρέπει να ξαναπεράσεις κάποια rom.Καλύτερα να περάσεις μια ρομ που να ειναι ετοιμη rooted .Αλλα πρεπει να βρεις χρονο καποια στιγμη και να διαβασεις πως γινεται.Αν δεν ειναι η συσκευη rooted δεν μπορεις να φτιαξεις το gps.Το no binary installed στο βγαζει επειδη εχει χασει το root.

Αυτη την φορα, θα στο φτιαξω, εδω σ'εχω :)

http://lmgtfy.com/?q=no+binary+installed

Εχω δοκιμάσει τα πάντα ευχαριστώ.έτσι ήρθε το κινητό,χθες έκανα πρώτη φορά φλασαρισμα σύμφωνα με τις οδηγίες του φίλου πιο πάνω έτσι για να καθαρίσω το κινητό μπας και διορθωθεί αυτό το binary.όμως τίποτα αλλά το έχει αυτή η ρομ η τελευταία..άλλος που την έχει???

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω δοκιμάσει τα πάντα ευχαριστώ.έτσι ήρθε το κινητό,χθες έκανα πρώτη φορά φλασαρισμα σύμφωνα με τις οδηγίες του φίλου πιο πάνω έτσι για να καθαρίσω το κινητό μπας και διορθωθεί αυτό το binary.όμως τίποτα αλλά το έχει αυτή η ρομ η τελευταία..άλλος που την έχει???

Το μόνο που δεν εχω κάνει είναι αυτό και δεν ξέρω αν θα κάνω καμία ζημία...

Go and download the latest SuperSu flashable zip from Chainfire from here*SuperSU Download*then flash a custom recovery (Philz, CWM or TWRP) through Odin; before rebooting into the OS you must go into recovery again pressing Power + Vol Up (I think) and flash the SuperSu you downloaded. That should do it.

Παίδες διάβασα ότι παρότι μερικές φορές διαφημίζεται, το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει Gorilla Glass και μάλιστα έχω διαβάσει σε δοκιμές ότι γρατσουνίζεται σχετικά εύκολα αν δεν έχει προστατευτικό η οθόνη.

Ισχύει;

Κάποιο αρνητικό που έχετε παρατηρήσει για το κινητό; Με ενδιαφέρει περισσότερο

- Η φωτογραφική του

- η αποδοτικότητα του GPS

κάποιο σχόλιο αν μπορείτε

Αν και εχουν απαντηθει πολλακις:

1. Δεν γνωριζω για τον γοριλα της και δεν θα μπω στην διαδικασια να το τεσταρω. Του φοραω προστατευτικο. Το επισημο (κινεζικο) site ανεφερε οτι ειχε. Τα υπολοιπα (αμερικανικο, ινδικο κλπ) οχι.

2. Ειναι αρκετα καλη για τα δεδομενα του, συγκρινοντας το και με αντιστοιχα κινεζικα (xiaomi hongmi πχ) αν και θεωρω οτι με software updates θα βελτιωνεται. Οι νυχτερινες του ειναι μετριες.

3. Κανενα παραπονο για GPS, το χρησιμοποιω με Sygic.

Αν και εχουν απαντηθει πολλακις:

1. Δεν γνωριζω για τον γοριλα της και δεν θα μπω στην διαδικασια να το τεσταρω. Του φοραω προστατευτικο. Το επισημο (κινεζικο) site ανεφερε οτι ειχε. Τα υπολοιπα (αμερικανικο, ινδικο κλπ) οχι.

2. Ειναι αρκετα καλη για τα δεδομενα του, συγκρινοντας το και με αντιστοιχα κινεζικα (xiaomi hongmi πχ) αν και θεωρω οτι με software updates θα βελτιωνεται. Οι νυχτερινες του ειναι μετριες.

3. Κανενα παραπονο για GPS, το χρησιμοποιω με Sygic.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου...

Όσον αφορά την οθόνη, ούτε η επίσημη ιστοσελίδα της Lenovo κάνει καμία αναφορά σε Gorilla Glass

http://shopap.lenovo.com/in/en/smartphones/p-series/p780/index.html#features

Παιδιά ας με βοηθήσει όποιος γνωρίζει. Καταρχήν το κινητό είναι rooted με ελληνικά .

Είχε μια εφαρμογή clock αν δεν κάνω λάθος ,για ξυπνητήρι, που ποτέ δεν άνοιξε. Είχε θέμα. Έτσι την απεγκατέστησα και έβαλα το timely. Αυτό δούλεψε λίγο καιρό και πλέον σταμάτησε. Κοίταξα όλες τις ρυθμίσεις και είναι κομπλέ! Έβαλα και άλλη εφαρμογή για ξυπνητήρι και κάνει το ίδιο. Με λίγα λόγια :

1) ρυθμίζω το ξυπνητήρι

2) βγαίνω στην αρχική οθόνη και μετά το κλειδώνω.

3) Δεν χτυπάει στην ώρα που πρέπει ,αλλά αν πάω και ανοίξω ξανά την εφαρμογή του ξυπνητηριού αυτό χτυπάει εκείνη τη στιγμή ,άσχετα ότι έχουν περάσει από 1 λεπτό μέχρι και ώρες.

Υ.Γ Όταν ρυθμίζω το ξυπνητήρι , αυτό φαίνεται στην μπάρα επάνω ότι είναι ενεργοποιημένο. Επίσης δεν χρησιμοποιώ task killer.

Ευχαριστώ εκ το προτέρων !

Όσον αφορά την οθόνη, ούτε η επίσημη ιστοσελίδα της Lenovo κάνει καμία αναφορά σε Gorilla Glass

στο post μου #751 μιλάω για το gorilla.Όντως ειχα μιλήσει με πωλητή στην Κίνα ο οποίος μου ειχε πει ότι το έχει στις άκρες.Τώρα πως γίνεται αυτό... ''ενας Θεός ξερει''.

Για οποιον την θελει. Δεν την εβαλα αλλα λενε οτι κανει καλη δουλεια!

Camera v1.1.40012(From Android 4.3 with Gallery).apk

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=2539181142&uk=655606651

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Θα μπορούσαν οι κάτοχοι να βγάλουν μερικές φωτογραφίες για να έχουμε δείγματα;

σε αυτο το review εχει βιντεο και φωτογραφιες http://china-review.com.ua/reviews/smartphones-reviews/1975-obzor-lenovo-ideaphone-p780.html

To site που εβαλες ειναι το ινδικο. Το ειπα και προηγουμενως οτι μοναχα στο κινεζικο αναφερει οτι ειναι γοριλακι η οθονη και μαλιστα 2ης γεννιας...

http://appserver.lenovo.com.cn/Lenovo_Mobile_Detail.aspx?gdsid=A2500020340#remote-tab-2

To site που εβαλες ειναι το ινδικο. Το ειπα και προηγουμενως οτι μοναχα στο κινεζικο αναφερει οτι ειναι γοριλακι η οθονη και μαλιστα 2ης γεννιας...

http://appserver.lenovo.com.cn/Lenovo_Mobile_Detail.aspx?gdsid=A2500020340#remote-tab-2

Προηγουμένως είχες πει τί σου είχε πει ένας κινέζος πωλητής...τώρα έδωσες τον σύνδεσμο για τη κινέζικη ιστοσελίδα που πράγματι κάνει λόγο για Gorilla Glass (όπως μεταφράζεται)...το θέμα είναι ποιό από τα δύο είναι πιο πιθανό να ισχύει

- να έκαναν λάθος οι κινέζοι

- να κυκλοφόρησε στη Κίνα μόνο με Gorilla Glass

Νομίζω η πρώτη πιθανότητα είναι πιο λογική, ειδικά εφόσον υπάρχουν δοκιμές όπου αναφέρεται ότι η οθόνη δεν φαίνεται να έχει ειδική προστασία.