manolisva Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Το κινητό το έχω πάρει από το minideal. Πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση και με κανένα παράπονο. Να προτιμήσεις το EMS ώστε το κινητό σου να έρθει μεν γρήγορα (περίπου 18 μέρες μου έκανε εμένα) αλλά να υπάρχει και μία Α ασφάλεια εφόσον θα έχεις και το tracking code. Με EMS το πήρα εγώ, πέρασε μεν τελωνείο αλλά δεν άνοιξαν το πακέτο. Το κάνουν υποτίμηση οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Εύχομαι να σου έρθει γρήγορα :) Απάντησα και πιο πάνω στον φίλο. Έξοδα στο τελωνείο δεν υπάρχουν φτάνει να το πάρεις ή με Singapore Post ή με EMS. Με DHL σίγουρα θα πληρώσεις και τελωνείο. Με Singapore Post υπολόγιζε κάνα μήνα , με EMS εμένα έκανε 18 μέρες. Εχω πάρει ενα Ρ770 και ενα Ρ780 από minideal... και τα 2 με singapore post free shipping ηρθαν σε 15 μερες και δεν περασαν τελωνείο... Είμαι κι εγω Κρήτη...ευχαριστημένος και απο τα 2. Το Ρ780 φοραει την S125. Παράθεση Μανώλης - Ηράκλειο Κρήτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Vibe rom με ελληνικο μενου πιστευω εισαι ο πρωτος που του στελνουν. Κρατα την και βλεπεις. Αν μπορεις αυριο μιλα στο chat και ζητα το λινκ της ρομ και βαλτην εδω να την κατεβασουμε. Καλο ειναι να το βαζεις στη φορτιση πριν παει κατω απο 15% και μεχρι 99% αλλα και μεχρι 100% δεν υπαρχει θεμα. Το 15 να προσεχεις. Εδώ για την ρομ http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780-vibe/ Χρηστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Εδώ για την ρομ http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780-vibe/ Χρηστος Αυτη προτειναν απο minideal για Ελληνικα? Αφου λεει "Language support: EN/CN". Αλλη θα εχει ο φιλος, μπορει καταρχας να παει στο about και να μας πει. (δεν με απασχολει προσωπικα, ξεκαθαριζω για οσους θελουν Ελληνικα). Edited January 18, 2014 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Αυτη προτειναν απο minideal για Ελληνικα? Αφου λεει "Language support: EN/CN". Αλλη θα εχει ο φιλος, μπορει καταρχας να παει στο about και να μας πει. (δεν με απασχολει προσωπικα, ξεκαθαριζω για οσους θελουν Ελληνικα). Που είσαι εσύ, φίλε; Καλή χρονιά με υγεία :) Ο φίλος kalogran1 προφανώς έχει μπερδευτεί. Τα παιδιά μιλάνε για vibe rom με Ελληνικά που έστειλε το minideal. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε vibe με Ελληνικά. Για αυτό την ζητάνε. Αυτές του needrom δεν έχουν Ελληνικά. Εσύ, φίλε δοκίμασες καμμία vibe; Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Γεια σου φιλτατε vortex78! Επισης καλη χρονια σου ευχομαι, ετσι οπως το ειπες, με υγεια :-) (Ναι το καταλαβα για το μπερδεμα γι'αυτο το επισημανα). Λιγο κατι τρεχαματα, λιγο εορταστικες διακοπες, ειπα να αποτοξινωθω προσωρινα απο το myphone και να επανελθω μετα απο καιρο για να δω αν βγηκε νεα version της vibe, ωστε να την περναγα μια και καλη. Αλλα διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες βλεπω σημαντικα προβληματα. Μου φαινεται περιεργο, θα δω τι γραφουν και στο εξωτερικο και αν παιζει καλα, θα την περασω. Αν οχι, θα περιμενω το επομενο update! Παρενθεση επειδη το ειδα αρκετες φορες γραμμενο, σε μενα το 2g/3g και στην προηγουμενη και σε αυτην την ρομ (s135) δειχνει σωστα, δηλ. για να διευκολυνω τους αλλους, βαζοντας gsm only, δειχνει πανω η μπαρα το απλο G. @ aloialone: Μην μας την κανεις ρε φιλε, ειναι γαματο το κινητο (χαχα, τι σου λεω τωρα), ριξε τα λεφτα σε κατι αλλο, ετσι οπως το πανε οι κινεζοι, σε 1 χρονο θα εχουν βγει παπαδες, κανε λιγο υπομονη ! (τα λινκς του zippyshare στην υπογραφη δεν παιζουν, μαλλον περιορισμος του φορουμ ειναι) @ vortex78: Ετσι και φυγει ο aloialone, θα σε ψηφισω για τον επισημο υποστηρικτη του P780, χαρας την υπομονη σου :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Παρενθεση επειδη το ειδα αρκετες φορες γραμμενο, σε μενα το 2g/3g και στην προηγουμενη και σε αυτην την ρομ (s135) δειχνει σωστα, δηλ. για να διευκολυνω τους αλλους, βαζοντας gsm only, δειχνει πανω η μπαρα το απλο G. @ vortex78: Ετσι και φυγει ο aloialone, θα σε ψηφισω για τον επισημο υποστηρικτη του P780, χαρας την υπομονη σου :-) Έχεις απόλυτο δίκιο,φίλε. Τώρα το έλεγξα παλι,επειδή το ανέφερες,και στην s125 δουλέυει κανονικά και σωστά η εναλλαγή 2g/3g.Έπεσα σε λούμπα. Στην row s116 πάντως είναι σίγουρα ανάποδα.EDIT::Καλά,δεν παίρνω όρκο.Θα το τσεκάρω σε ενός φίλου που φοράει την s116 και θα επανέλθω.Ή αν μπορεί ας το επιβεβαιώσει κάποιος απο εδώ που έχει την s116.Κι επειδή το έχω πάντα στην αυτόματη επιλογή νόμιζα οτι είναι γενικό bug. Ας με συγχωρήσουν όσοι τους μπέρδεψα:O Εγώ δεν μπορώ να αποτοξινωθώ από το myphone.Ρίχνω αρκετές κλεφτές ματιές κατα την διαρκεια της μέρας:lol: Edited January 18, 2014 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) @ aloialone: Μην μας την κανεις ρε φιλε, ειναι γαματο το κινητο (χαχα, τι σου λεω τωρα), ριξε τα λεφτα σε κατι αλλο, ετσι οπως το πανε οι κινεζοι, σε 1 χρονο θα εχουν βγει παπαδες, κανε λιγο υπομονη ! (τα λινκς του zippyshare στην υπογραφη δεν παιζουν, μαλλον περιορισμος του φορουμ ειναι) @ vortex78: Ετσι και φυγει ο aloialone, θα σε ψηφισω για τον επισημο υποστηρικτη του P780, χαρας την υπομονη σου :-) Τελικα δεν με βλεπω να φευγω ακομα. Οικονομικοι λογοι..... Για κανα 2μηνο τουλαχιστον εδω θα ειμαι. Ειπα στη γυναικα μου να της το δωσω και η απαντηση ηταν... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ... γυναικες...... Ετσι της πηρα το s820 και εγω δεν θα αλλαξω προς το παρον. Εδω τα 2 αρχεια που δεν μπορουμε να κατεβασουμε απο την υπογραφη μου. http://ul.to/9txmvih8 Edited January 19, 2014 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εδώ για την ρομ http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780-vibe/ Χρηστος καλημερα!! ναι αυτη εχω. τελικα ναι δεν εχει ελληνικα.. εχετε να προτεινετε καποια αλλη rom? αν κ αυτη ειναι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Που είσαι εσύ, φίλε; Καλή χρονιά με υγεία :) Ο φίλος kalogran1 προφανώς έχει μπερδευτεί. Τα παιδιά μιλάνε για vibe rom με Ελληνικά που έστειλε το minideal. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε vibe με Ελληνικά. Για αυτό την ζητάνε. Αυτές του needrom δεν έχουν Ελληνικά. Εσύ, φίλε δοκίμασες καμμία vibe; Εγω δεν εχω ακόμη παραλάβει το Ρ870 μόλις το παραλάβω από minideal σας ενημερώνω για το τι φοράει. Edited January 19, 2014 by kalogran1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panox Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλησπέρα παιδια , είμαι κάτοχος του p780 εδώ και 3 βδομάδες και το πρόβλημα μου είναι το εξης. Η εξωτερική κάρτα (16gb) δεν λειτουργει μετα απο μια μέρας χρήσης, η φωτογραφιες δεν ανοίγουν (no thumbnail γράφει) στις εφαρμογές dropbox , facebook παλι το ίδιο πρόβλημα τα apps δεν ανοίγουν και στο τέλος η διαχείρηση αρχείων δεν αναγνωρίζει καν την κάρτα !έβαλα μια 2gb μνήμη και λειτουργει τέλεια !!η υπηρεσία service στην Ελλάδα με χέρι στιγμής με έχει απογοητευσει πλήρως! Pls help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλησπέρα παιδια είμαι κάτοχος του p780 εδώ και 3 βδομάδες και το πρόβλημα μου είναι το εξης. Η εξωτερική κάρτα (16gb) δεν λειτουργει μετα απο μια μέρας χρήσης, η φωτογραφιες δεν ανοίγουν (no thumbnail γράφει) στις εφαρμογές dropbox , facebook παλι το ίδιο πρόβλημα τα apps δεν ανοίγουν και στο τέλος η διαχείρηση αρχείων δεν αναγνωρίζει καν την κάρτα !έβαλα μια 2gb μνήμη και λειτουργει τέλεια !!η υπηρεσία service στην Ελλάδα με χέρι στιγμής με έχει απογοητευσει πλήρως! Pls help Για δώσε παραπάνω στοιχεία. Μάρκα, class κτλ. έτσι ενημερωτικά. Σε pc με ανταπτοράκι την δοκίμασες; Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο,φίλε. Τώρα το έλεγξα παλι,επειδή το ανέφερες,και στην s125 δουλέυει κανονικά και σωστά η εναλλαγή 2g/3g... Εγώ δεν μπορώ να αποτοξινωθώ από το myphone.Ρίχνω αρκετές κλεφτές ματιές κατα την διαρκεια της μέρας:lol: Όμορφα! Χαχα, ζορικο 'πραμα' η αποτοξινωση, εχω καμια 20αρια bookmarks που κοιταζω καθημερινα πολλακις, αν τυχει να βρεθω καπου χωρις ιντερνετ, βγαινουν κατι νευρα... ;) Τελικα δεν με βλεπω να φευγω ακομα. Οικονομικοι λογοι..... Για κανα 2μηνο τουλαχιστον εδω θα ειμαι. Ειπα στη γυναικα μου να της το δωσω και η απαντηση ηταν... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ... γυναικες...... Ετσι της πηρα το s820 και εγω δεν θα αλλαξω προς το παρον. Εδω τα 2 αρχεια που δεν μπορουμε να κατεβασουμε απο την υπογραφη μου. http://ul.to/9txmvih8 Thanks για τα αρχεια, αλλα ενα πιο ΜΕΓΑΛΟ thanks στην γυναικα σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Τελικα δεν με βλεπω να φευγω ακομα. Οικονομικοι λογοι..... Για κανα 2μηνο τουλαχιστον εδω θα ειμαι. Ειπα στη γυναικα μου να της το δωσω και η απαντηση ηταν... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ... γυναικες...... Ετσι της πηρα το s820 και εγω δεν θα αλλαξω προς το παρον. Εδω τα 2 αρχεια που δεν μπορουμε να κατεβασουμε απο την υπογραφη μου. http://ul.to/9txmvih8 Θέμα συνήθειας είναι, η δικιά μου στην αρχή απογοητεύτηκε όταν το είδε, μην σου πω απογοητεύτηκε κιόλας. Όταν ξεκίνησε να το λειτουργεί όμως άλλαξε άποψη. Στην αρχή την πείραζα με το "τι κάνει το παντοφλάκι σου;", τώρα την πειράζει αν αποκαλέσω το κινητό της έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netm2005 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Επειδή μπορεί κάποιοι να έχετε την θήκη από το minideal και θέλετε να κλειδώνει/ξεκλειδώνει αυτόματα και ΔΕΝ θέλετε να δώσετε επιπλέον χρήματα ώστε να πάρετε την θήκη που το κάνει , εγώ σας προτείνω το Auto Screen On Off. Είναι δωρεάν και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με την άλλη θήκη.. Γιατί να δώσετε 12 ευρώ και να μην το έχετε δωρεάν; :) Link για playstore: http://goo.gl/2L66yS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panox Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Λοιπόν, δεν γνωρίζω την διαδικασία που αναφέρεις με το αντάπτορα στο pc, μπορείς να μου πείς τι εννοείς? Η κάρτα sd είναι 16gb san disk και όταν είναι συνδεδεμένη κάποιες εφαρμογές υπολειτουργούν η δεν λειτουργούν καθόλου. Πρώτα δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες στο Super Gallery βγάζοντας ένα μήνυμα " no thumbnail " μετά το ίδιο πρόβλημα το βζάζει και στην εφαρμογή του dropbox. Στην εφαρμογή του FB δεν εμφανίζει τις φώτο επίσης και τέλος η διαχείριση εφαρμογών αναγνωρίζει την κάρτα αλλά όταν την ανοίγω είναι άδεια.Αν κλείσω το κινητό μετά λειτουργεί κανονικά μέχρι να περάσει μια μέρα περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Λοιπόν, δεν γνωρίζω την διαδικασία που αναφέρεις με το αντάπτορα στο pc, μπορείς να μου πείς τι εννοείς? Η κάρτα sd είναι 16gb san disk και όταν είναι συνδεδεμένη κάποιες εφαρμογές υπολειτουργούν η δεν λειτουργούν καθόλου. Πρώτα δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες στο Super Gallery βγάζοντας ένα μήνυμα " no thumbnail " μετά το ίδιο πρόβλημα το βζάζει και στην εφαρμογή του dropbox. Στην εφαρμογή του FB δεν εμφανίζει τις φώτο επίσης και τέλος η διαχείριση εφαρμογών αναγνωρίζει την κάρτα αλλά όταν την ανοίγω είναι άδεια.Αν κλείσω το κινητό μετά λειτουργεί κανονικά μέχρι να περάσει μια μέρα περίπου. Αυτός είναι ο αντάπτορας και η τοποθέτηση σε pc Θα πρέπει όμως να έχει το pc σου card reader. Αν έχεις όλα τα παραπάνω δοκίμασε την κάρτα και στο pc να δεις πως πάει αφού κατεβάσεις και εγκαταστήσεις αυτη την εφαρμογή(στο pc:)) http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/H2testw.shtml Τώρα εαν δεν έχεις card reader στο pc,κατέβασε απο το playstore αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.anotherflexdev.sdcardtester.SDCardTester&hl=el ή αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=ales.veluscek.sdtools&hl=el Όποια θες,και οι 2 την ίδια δουλειά κάνουν.Όπως και η εφαρμογή για το pc ελέγχουν την κάρτα για σφάλματα. Απο που την αγόρασες;Απο κατάστημα ή από ebay; Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιδια τρεις μερες το εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος.... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονο να ρωτησω ποια μνημη χρησιμοποιουμε γιατι καμια στιγμη μου γεμισε και με ρωτουσε για μνημη.εχω βαλει 16αρα micro.στις ρυθμισεις εκει που με ρωταει για γενικη αποθηκευση να επιλεξω sd και να βαζω και τις εφαρμογες.αλλωστε τις μετακινω και εκει.....αλλα θα δουλευουν κανονικα?? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο pirate bay βαλε στο ψαχτηρι tomtom greece android και κατέβασε την έκδοση V.1.1.1 Απο τον υπολογιστη εννοεις φιλε μου fotius?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Και εγω θεμα με την sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Και προβλημα με τους ηχους απο το zedze. Μεχρι χθες δουλευαν.σημερα τα διαλεγω απο τις ρυθμισεις δεν τα αναπαραγει .και αν τα διαλεγω δεν παιζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 @nekromantis Γεια χαρά. Μπορείς να επιλέξεις κατευθείαν να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης χωρίς να έχεις θέμα. Βέβαια να ξέρεις ότι αν θες να χρησιμοποιήσεις widget μιας εφαρμογής πρέπει οπωσδήποτε να είναι στην εσ. Μνήνη. Δεν έχω όμως το p780 στα χέρια μου για να ξέρω ακριβώς. Ένα άλλο κινέζικο έχω. Επίσης, να μην σου φανεί περίεργο όταν θα δεις τις εφαρμογές να καταλαμβάνουν και στην εσ. μνήμη χώρο. Μπαίνει κάποιο ποσοστό στην sd και κάποιο στην εσ. μνήμη. Τουλάχιστον στο δικό μου αυτό συμβαίνει. Μήπως είναι όμως βρε παιδιά καμιά βλακεία; Στο P780 μπορεί να πει κανείς αν γίνεται ακριβώς το ίδιο;; Γιατί το δικό μου είναι ιδιάζουσα περίπτωση και φοβάμαι να γενικεύσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μπα τα ιδια ειναι απλα μολις εκανα μετακινηση τοτε εγινε θα την ξανα εγαταστησω να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo780 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) καλησπέρα. Παρακολουθώ εδώ και κάποιες μέρες το θέμα και εκεί που σχεδόν αποφάσισα να παραγγείλω το Ρ780, έπεσα πάνω στο lenovo k860i με 4quad 1,6 GHz, 5 inch, RAM 2G, ROM 16 και άλλα πολλά ωραία χαρακτηριστικά και 187€ http://www.merimobiles.com/lenovo-k860i-2gb-ram-16gb-rom_p/meri9737.htm Το ξέρω ότι το θέμα είναι για το Ρ780 και ζητώ συγγνώμη από τους διαχεριστές :O , αλλά στο θέμα για το k860i έχει γράψει μόνο ένας ότι το πήρε και του άρεσε και μετά εξαφανίστηκε. Έχει κάποιος από εσάς άποψη;ποιο να διαλέξω;το k860i μου φαίνεται πολύ καλύτερο εμένα( βέβαια έχει το μειονέκτημα ότι παίρνει 1 sim, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί). Κολλάω στο ότι δεν το έχει πάρει κανείς από τα παιδιά που γράφουν εδώ μέσα και φαίνονται γνώστες του θέματος.:confused: Επίσης να προσθέσω ότι το k860i φοράει επεξεργαστή Exynos 4412 που τον έχει και η Samsung σε κινητά και σε tablet. Μήπως το τηλέφωνο είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό; Το minideal το έχει 339$. Edited January 20, 2014 by lenovo780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panox Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αυτός είναι ο αντάπτορας και η τοποθέτηση σε pc Θα πρέπει όμως να έχει το pc σου card reader. Αν έχεις όλα τα παραπάνω δοκίμασε την κάρτα και στο pc να δεις πως πάει αφού κατεβάσεις και εγκαταστήσεις αυτη την εφαρμογή(στο pc:)) http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/H2testw.shtml Τώρα εαν δεν έχεις card reader στο pc,κατέβασε απο το playstore αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.anotherflexdev.sdcardtester.SDCardTester&hl=el ή αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=ales.veluscek.sdtools&hl=el Όποια θες,και οι 2 την ίδια δουλειά κάνουν.Όπως και η εφαρμογή για το pc ελέγχουν την κάρτα για σφάλματα. Απο που την αγόρασες;Απο κατάστημα ή από ebay; Το πήρα από αυτό το site http://vivacoltd.com/ από Αθήνα και μου είπαν να το στείλω από Θεσσαλονίκη που μένω. Πάντως νομίζω ότι φταίει το λογισμικό γιατί σε ένα expiria 3 αιτίας έπαιζε κανονικά ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω θεμα με την sd. Πόσα GB και τι μάρκα? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια τρεις μερες το εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος.... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονο να ρωτησω ποια μνημη χρησιμοποιουμε γιατι καμια στιγμη μου γεμισε και με ρωτουσε για μνημη.εχω βαλει 16αρα micro.στις ρυθμισεις εκει που με ρωταει για γενικη αποθηκευση να επιλεξω sd και να βαζω και τις εφαρμογες.αλλωστε τις μετακινω και εκει.....αλλα θα δουλευουν κανονικα?? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο τον υπολογιστη εννοεις φιλε μου fotius?? Το tomtom greece android βοήθησε με το πρόβλημα στην SD? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο έλεγχος βγήκε 100% καλός. Πήγα στο System update και λέει ότι είναι ανανεωμένο το λογισμικό. ¨Οταν την καταργώ την SD το κινητό τα ανοίγει όλα. μήπως δεν μπορεί να σηκώσει 16Gb card ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Συνηθως τα προβλήματα αυτού του είδους με τις κάρτες sd συμβαίνουν λόγω μικρής ταχύτητας της κάρτας. Πολλές φορές η ταχύτητα είναι μικρότερη από αυτή που διαφημίζεται. Πρέπει απαραίτητα η κάρτα να είναι class10 ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @nekromantis στο site http://www.thepiratebay.se ψάχνουμε για tomtom android greece και κατεβάζουμε το αντιστοιχο torrent εκδοση V. 1.1.1. Ακολουθούμε οδηγίες εγκατάστασης και έχουμε ένα αξιόλογο πρόγραμμα gps , offline πλοήγησης στο κινητό μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panox Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Οπότε προτείνεις να αγοράσω άλλη κάρτα ? και αν ναι ποιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts