nikos1977 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Και τι κάνουμε σ αυτή την περίπτωση? Γυρνάμε στα 7??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Και τι κάνουμε σ αυτή την περίπτωση? Γυρνάμε στα 7??? στο 2:50' σου δείχνει πως να το κάνεις είναι πανεύκολο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1977 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 στο 2:50' σου δείχνει πως να το κάνεις είναι πανεύκολο:happy: Δυστυχώς τα έκανα όλα αυτά 2-3 φορές. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο καθόλου. Είτε είναι ανοιχτό είτε κλειστό, μπαίνει σε διαδικασία φόρτισης. Δεν το αναγνωρίζει ούτε σαν σκληρό δίσκο για άνοιγμα αρχείων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δυστυχώς τα έκανα όλα αυτά 2-3 φορές. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο καθόλου. Είτε είναι ανοιχτό είτε κλειστό, μπαίνει σε διαδικασία φόρτισης. Δεν το αναγνωρίζει ούτε σαν σκληρό δίσκο για άνοιγμα αρχείων... Έχεις τους σωστούς drivers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskoulis Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Παιδια καλησπερα... Εχω αναβαθμισει υπολογιστη σε win10 και δεν εχω βρει καπου οδηγιες ή προγραμματα να κανω καμια δουλιτσα στο 780 μου. Το εχω αναβαθμισει σε 4.4.2 Row_S227_141121 αλλα εχει θεματα, κυριως με τη διαχειριση της μνημης. Δε με αφηνει ας πουμε να μεταφερω εφαρμογες στη microsd γιατι δεν εχει δικαιωματα ρουτ λεει. Ευτυχως η δυστυχως χρειαζομαι καποιες εφαρμογες και πολυ συχνα τρεχοντας ας πουμε Facebook και BlackPlayer (γιατι η ρομ μεσα δεν ειχε αναπαραγωγη μουσικης! -fail!) κρασαρει. Να εχεις πολλα GB ελευθερα στην καρτουλα και να τα βρισκει σκουρα στο κατεβασμα εφαρμογων με μηνυματα ανεπαρκη χωρου. Το τηλεφωνακι το εχω στην πενα και δε θελω ακομα να το αλλαξω. 1GB ram μεν, αλλαπιστευω οτι μπορει να τη διαχειριστει καλυτερα. Τι συμβουλες μπορειτε να δωσετε; Παράθεση Everything looks better on 5"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μήπως να κανείς root τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskoulis Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μήπως να κανείς root τότε; Δε γνωριζω τον τροπο..... Καποιος ευκολος οδηγος;;;;; Παράθεση Everything looks better on 5"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχεις δοκιμάσει το framaroot; http://androidxda.com/root-lenovo-p780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskoulis Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχεις δοκιμάσει το framaroot; http://androidxda.com/root-lenovo-p780 Nop..... Ειναι διαδικασια μεσω pc;; ΓΙνεται σε win10? Παράθεση Everything looks better on 5"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δεν διάβασες καν αυτό που σου έστειλα; :confused: Δεν χρειάζεται καν υπολογιστή, με τη συσκευή τα κανείς όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskoulis Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δεν διάβασες καν αυτό που σου έστειλα; :confused: Δεν χρειάζεται καν υπολογιστή, με τη συσκευή τα κανείς όλα. Φιλε μου το διαβασα, το κατεβασα κι ακολουθησα τα βηματα, αλλα δεν κανει τιποτα. η ρομ ειχε ηδη απο μονη της το #Superuser αλλα μεσα μου βγαζει μηνυμα There are currently no Superuser app policies... Παράθεση Everything looks better on 5"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Δες τότε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskoulis Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Δες τότε αυτό. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε! Παράθεση Everything looks better on 5"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Σου δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskoulis Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Σου δούλεψε; Θα ψαχτω λιγο πιο μετα να δω τι και πως!!! ;) Μπα.... Κατι κανω λαθος.... Μπαινω σε boot mode αλλα δε βρισκω πως να ξεζιπαρω το supersu..... Τεσπα... θα το αφησω ετσι μεχρι να μαζεψω λεφτα να το αλλαξω.... Ευχαριστω οπως κι αν εχει φιλος! Edited October 29, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Everything looks better on 5"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1977 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Πιστεύω πως ναι. Απο εδω τους κατέβασα Edited October 27, 2015 by nikos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μπα.... Κατι κανω λαθος.... Μπαινω σε boot mode αλλα δε βρισκω πως να ξεζιπαρω το supersu..... Τεσπα... θα το αφησω ετσι μεχρι να μαζεψω λεφτα να το αλλαξω.... Ευχαριστω οπως κι αν εχει φιλος! Δεν το ξεζιπάρεις το supersu, όπως είναι το βάζεις στη συσκευή σου και το κάνεις install μέσω twrp recovery. Προφανώς δεν ακολουθείς ακριβώς τη διαδικασία. Αν έχεις συγκεκριμένες απορίες στα βήματα, μπορείς να ρωτήσεις και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Φίλος, που έχει το μοντέλο με το 1GB Ram, κατάφερε να το ρίξει από τα 2 μέτρα με την πλάτη και να του ξεπαστρέψει την οθόνη. Ξέρει κάποιος κανένα αξιόπιστο κατάστημα για να παραγγείλει οθόνη και digitizer; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tooljim13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Οι φακελοι απο τους οδηγους της πρωτης σελιδας για αποκατάσταση σβησμένης nvram σε lenovo p780 δεν λειτουργουν... 1) http://www.embedupload.com/?d=3JODIEMRLH 2) http://www.embedupload.com/?d=8SM3GAHXAT 3) http://www.embedupload.com/?d=1DYHANF5JY Γνωριζει καποιος απο που μπορω να τους κατεβασω; Ευχαριστω. Παράθεση rock n' roll...:kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonytri Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 πήγα να βάλω άλλη rom στο κινητό μου με το flash manager κάποια στιγμή όταν η μπάρα ήταν κόκκινη σταμάτησε,και έβγαλε σφάλμα:SP FLASH TOOL ERROR :(8038) πάτησα ok αποσύνδεσα το κινητό από το pc και από τότε δεν ανοίγει είναι νεκρό,όταν το συνδέω με το φορτιστεί ανάβει τη κόκκινο λαμπάκι ότι φορτίζει όταν το συνδέω με το pc δεν μου το αναγνωρίζει,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Ούτε γαρ άρχειν, ούτε άρχεσθαι εθέλω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 πήγα να βάλω άλλη rom στο κινητό μου με το flash manager κάποια στιγμή όταν η μπάρα ήταν κόκκινη σταμάτησε,και έβγαλε σφάλμα:SP FLASH TOOL ERROR :(8038) πάτησα ok αποσύνδεσα το κινητό από το pc και από τότε δεν ανοίγει είναι νεκρό,όταν το συνδέω με το φορτιστεί ανάβει τη κόκκινο λαμπάκι ότι φορτίζει όταν το συνδέω με το pc δεν μου το αναγνωρίζει,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes: δες λίγο τους drivers και ξαναφλασάρησε δεν παθαίνει τίποτα η κινητάρα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonytri Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 δες λίγο τους drivers και ξαναφλασάρησε δεν παθαίνει τίποτα η κινητάρα, τους έχω τους drivers από τότε που πήγα να το φλασαρo δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου πάει να κάνει σύνδεση και αποσυνδέεται:worry::worry::worry: Παράθεση Ούτε γαρ άρχειν, ούτε άρχεσθαι εθέλω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 τους έχω τους drivers από τότε που πήγα να το φλασαρo δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου πάει να κάνει σύνδεση και αποσυνδέεται:worry::worry::worry: δές εδώ λίγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5776094#post5776094 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonytri Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 δές εδώ λίγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5776094#post5776094 το δοκίμασα και αυτό που λέει στο μήνυμα 2278 2279 αλλα δεν έκανε τίποτα πάλι,να δοκιμάσω σε άλλο pc λες? Παράθεση Ούτε γαρ άρχειν, ούτε άρχεσθαι εθέλω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Αν έκανες απεγκατάσταση drivers όπως λέω στο μήνυμα 2277 ξανα εγκατάσταση και έχεις το ίδιο πρόβλημα δοκίμασε και σε κανα άλλο PC.Πάντως μην απελπίζεσαι δεν χαλάει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts