Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...φιλε aloialone δεν ειπα κατι για τον vortex απλα ειπα πως το εκανα διοτι ανοιξα το φακελο της 1347 και ειδα πως εχει μεσα αρχειο scatter.emmc και καταλαβα οτι ειναι για flashtool! ναι το recovery που ειχα περασει χαθηκε αλλα εχει μπει ενα αλλο ξανα με αγγλικα οποτε ολα οκ! :D

Να ρωτησω κατι, στις πληροφοριες της συσκευης γραφει και σ εσας στην εμπρος καμερα 0,3 μιλιον?

EDIT:Ώπα,τώρα ξαναδιάβασα το μήνυμά σου που έγραφες οτι δεν σε ενδιαφέρει το root.Μην λάβεις υπόψιν σου τα όσα γράφω για το recovery;)

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ αυτό κατάλαβα,οτι μου την έλεγες,βλέποντας τα θαυμαστικά.Ο aloialone έχει δίκιο,κάνουμε οτι μπορουμε για να βοηθήσουμε,αλλά θα πρέπει να ασχοληθείτε κι εσεις για να μάθετε.

Τώρα,όσο αφορά την vibe του mini deal,θα σε συμβούλευα να βάλεις το twrp recovery για τις κινέζικες ρομ,γιατί με αυτό που έχει προεγκατεστημένο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.Γιατί στο λέω;Γιατί η συγκεκριμένη vibe έχει θέμα με το root,το χάνει στο ξεκούδουνο:p και δεν κάνει update το supersu binary.Βάλε το twrp για να μπορέσεις να φλασάρεις το update.zip του supersu.

Στις πληροφορίες καμερας κι εμένα το ίδιο λέει.

@aloialone

Σε ζηλεύω,φίλε.Είδα και πάλι παρουσίαση για το vibe z,αυτή την φορά από ένα άλλο Ελληνικό site στην MWC,κι έπαθα πλάκα....πάλι....:lol:

Σου έυχομαι να το χαρείς.

Edited by vortex78

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@aloialone

Σε ζηλεύω,φίλε.Είδα και πάλι παρουσίαση για το vibe z,αυτή την φορά από ένα άλλο Ελληνικό site στην MWC,κι έπαθα πλάκα....πάλι....:lol:

Σου έυχομαι να το χαρείς.

Στειλε μου την παρουσιαση αν την εχεις να την δω. Οντως πιστευω οτι το κ910 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη. Να σαι καλα. Ελπιζω σε ολα τα παιδια να βρεθουμε συντομα στο θεμα του Κ910!

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

φοραω vibe 1347 ολα καλα την εκανα κ ρουτ εβαλα και TWRP ξανα! Κανω update την super su με τον zip φακελο με recovery αλλα οταν μπαινω στν supersu μου ζητα ξανα update και με βγαζει εκτος ενω εγγραψε επιτυχες το update στο recovery.

Τελικα μετα απο 3-4 δοκιμες εγινε η supersu απευθειας μεσα απο τν εφαρμογη οταν μου ζητησε update και με γυρισε σε recovery!

Edited by kkots

Μανώλη κατέβασα και πέρασα με flashtool την viberom_v1.0_1347_3_ST_P780 σύμφωνα με το #1419, όλα καλά,

μετά περνάω τα σβησμένα ΙΜΕΙ σύμφωνα με τον οδηγώ #1474

Που στις οδηγίες λεει οτι ΑΦΟΥ εχετε περάσει την viberom, πηγαίντε και σκαλίστε πάλι την nvram και τα imei;

Πέρασε πάλι την viberom όπως περιγράφει στο 1419 (εντάξει μην τα κατεβάσεις απο την αρχή) και αφου τελειώσει κάνε εκκίνηση, επανεκκίνηση και δες να υπάρχει ορθό imei.

Το μόνο που εχει μείνει, είναι να σε βάλω να κάνεις πλήρες wipe, αλλά το αφήνω σαν τελευταίο.

είστε όλοι αδιάβαστοι :p .Post #914

Φώτη,μήπως βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα; :p

Εμείς μιλάμε για την εφαρμογή supersu,κι εσύ αναφέρεις την superuser.

Είναι διαφορετικές εφαρμογές.

Και για την ιστορία,δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στα settings του supersu.

...LG Gpad 8.3...

Φώτη,μήπως βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα; :p

Εμείς μιλάμε για την εφαρμογή supersu,κι εσύ αναφέρεις την superuser.

Είναι διαφορετικές εφαρμογές.

Και για την ιστορία,δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στα settings του supersu.

και γιατί δεν δουλεύετε το superuser ,να λυθεί το πρόβλημα;Για να το καταφέρω αυτο που εγραψα πέρασα 3-4 φορές ξανα και ξανα τη rom

και γιατί δεν δουλεύετε το superuser ,να λυθεί το πρόβλημα;Για να το καταφέρω αυτο που εγραψα πέρασα 3-4 φορές ξανα και ξανα τη rom

Τι να σου πω,είναι θέμα συνήθειας ;) Έχω συνηθίσει αυτή την εφαρμογή.Εξάλλου μόνο στην συγκεκριμένη ρομ έχω θέμα με το supersu,και δεν μου είναι και τόσο δύσκολο να φλασάρω το update.zip του binary με twrp.

Καλά κάνεις και το προτείνεις μήπως και το δοκιμάσει κάποιος άλλος.

...LG Gpad 8.3...

Στο flashtool αν το λεω καλα, μου το βγαζει στα κινεζικα. Κ θελω να κανω data wipe, μπορει να μου πει καποιος τα βηματα που πρεπει να κανω??

Στο flashtool αν το λεω καλα, μου το βγαζει στα κινεζικα. Κ θελω να κανω data wipe, μπορει να μου πει καποιος τα βηματα που πρεπει να κανω??

Θες να πεις οτι το recovery στο βγαζει στα Κινεζικα και απο εκει θες να κανεις wipe data. Στο βγαζει στα κινεζικα γιατι δεν εχεις περασει ενα recovery Που να εχει αγγλικα. Κοιτα στην υπογραφη μου εχεις οδηγιες και τα αρχεια που πρεπει να κατεβασεις.

Θες να πεις οτι το recovery στο βγαζει στα Κινεζικα και απο εκει θες να κανεις wipe data. Στο βγαζει στα κινεζικα γιατι δεν εχεις περασει ενα recovery Που να εχει αγγλικα. Κοιτα στην υπογραφη μου εχεις οδηγιες και τα αρχεια που πρεπει να κατεβασεις.

πως στο καλο πια θα σταματησει το '' δεν υπαρχει su binaρυ εγκατεστημενο , και ο supersu δεν μπορει να το εγκαταστησει''. εχω δοκιμασει με το framaroot δεν κανει τιποτα. για να το κανω recovery πρεπει να ειναι root το τηλ. εχω ξεκινησει κ διαβαζω ολα τα ποστ. ας με λυπηθει καποιος κ να μου πει!!!

πως στο καλο πια θα σταματησει το '' δεν υπαρχει su binaρυ εγκατεστημενο , και ο supersu δεν μπορει να το εγκαταστησει''. εχω δοκιμασει με το framaroot δεν κανει τιποτα. για να το κανω recovery πρεπει να ειναι root το τηλ. εχω ξεκινησει κ διαβαζω ολα τα ποστ. ας με λυπηθει καποιος κ να μου πει!!!

1ον ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΟΤ

2ον Πως να σε βοηθησει καποιος οταν το μονο που γραφεις για πληροφορια ειναι αυτο και δεν μας λες τι ρομ φορας ακριβως?:wacko:

1ον ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΟΤ

2ον Πως να σε βοηθησει καποιος οταν το μονο που γραφεις για πληροφορια ειναι αυτο και δεν μας λες τι ρομ φορας ακριβως?:wacko:

το εχω διαβασει. εχω δει το μισο youtube αλλα και παλι τιποτα, για αυτο ζηταω βοηθεια. ανεβασα φωτο για την ρομ τωρα.

το εχω διαβασει. εχω δει το μισο youtube αλλα και παλι τιποτα, για αυτο ζηταω βοηθεια. ανεβασα φωτο για την ρομ τωρα.

Δεν εχεις δαβασει ουτε μια σελιδα απο το θεμα. Η ρομ που φορας ειναι η vibe απο minideal και ροοτ μπορεις να κανεις και με το εργαλειο vroot. Κακως που σε βοηθαω αλλα τελοπαντων. Πιο πολυ θα μου αρεσε να μου ελεγες φιλε βαριεμαι να διαβασω πες μου πως το κανω παρα αυτη η καραμελα του... Το εχω διαβασει αλλα δεν βρισκω.

Δεν εχεις δαβασει ουτε μια σελιδα απο το θεμα. Η ρομ που φορας ειναι η vibe απο minideal και ροοτ μπορεις να κανεις και με το εργαλειο vroot. Κακως που σε βοηθαω αλλα τελοπαντων. Πιο πολυ θα μου αρεσε να μου ελεγες φιλε βαριεμαι να διαβασω πες μου πως το κανω παρα αυτη η καραμελα του... Το εχω διαβασει αλλα δεν βρισκω.

φιλε ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΟΤ. TO EKANA ROOT ME TO VROOT. ANOIΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΑΝΟΙΓΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΟΤ. POWER KAI VOLUME UP ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ, ΔΟΝΕΙΤΑΙ Κ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Edited by simopoulo

Όσο αναφορά το Lenovo Power , την τελευταία έκδοση την έχω βάλει εδώ και ένα μήνα στο post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5200678#post5200678 (version 1.6.7.1101) , όπως και για το Lenovo Camera.

Όσο αναφορά το Lenovo Power , την τελευταία έκδοση την έχω βάλει εδώ και ένα μήνα στο post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5200678#post5200678 (version 1.6.7.1101) , όπως και για το Lenovo Camera.

Δεν το ειχα δει μου ξεφυγε. Ευχαριστουμε!

Edited by kkots

φιλε ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΟΤ. TO EKANA ROOT ME TO VROOT. ANOIΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΑΝΟΙΓΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΟΤ. POWER KAI VOLUME UP ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ, ΔΟΝΕΙΤΑΙ Κ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Λιγες σελιδες πισω εχουμε πει πως φλασαρεις μια ρομ με flashtool. Εχουμε βαλει μαλιστα και την rom που φορας εσυ. Την 1347 απο minideal. Βρες το λινκ κατεβασε την και ακολουθησε τις οδηγιες να την φλασααρεις με flashtool και θα εισαι οκ. Το κινητο δεν εχει χαλασει μην αγχωνεσαι.

Μανώλη δώσε οδηγίες για πλήρες wipe γιατί δεν έχω καταφέρει τίποτε το ΙΜΕΙ χάθηκε για τα καλά

Ξεχνάς τη μαγική λεξουλα. Η συμμετοχή είναι εθελοντική, οχι υποχρεωτική

Οι παρακάτω οδηγίες ειναι ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν την είχα πατήσει έτσι. Εννοείται οτι δεν εχω χρόνο να κάνω νεο wipe, ουτε να βάζω rom από την αρχή.

1. Κλείνεις το κινητό, βγάζεις sim, sd card και το συνδεεις με υπολογιστή. Αν κάνει κάτι το αγνοεις.
  2. Τρέχεις το flashtool σαν administrator
  3. Πατάς το scatter loading και του δίνεις το κατάλληλο scatter file (ΣΑΝ να θες να περάσεις rom)
  4. Αφου στα εμφανίσει στην κατω πλευρά πατάς το DA DL All wth checksum
  5. Μετά επιλέγεις Options -> Da Download All -> Battery WITH battery
  6. Πατας πληκτρο format και επιλέγεις FORMAT ALL EXCEPT BOOTLOADER και VALIDATION
  7. Πατάς ΟΚ. Λογικά θα ξεκινήσει το format του κινητου. Αν δεν κάνει τίποτα (και το stop παραμένει κόκκινο), βγάλε και βάλε το usb του κινητου. Όταν τελειώσει, βγάλε το κινητό και κλείσε το flashtool

Τώρα λογικά το κινητό είναι άδειο. Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις που αν το ανοιξεις θα κολλά στο lenovo.

Τώρα κάνεις τη διαδικασία εγγραφής της nvram και μετά της rom (βλέπε άλλα post μου). Επειδή δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχα κάνει αν δεν «πιάσει» το nvram και μετά rom, δοκίμασε rom, μετά nvram και τέλος πάλι rom.

Πες μας αν έφτιαξε.

Τώρα κάνεις τη διαδικασία εγγραφής της nvram και μετά της rom (βλέπε άλλα post μου). Επειδή δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχα κάνει αν δεν «πιάσει» το nvram και μετά rom, δοκίμασε rom, μετά nvram και τέλος πάλι rom.

Μανώλη συγνώμη που σε ταλαιπωρώ και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρεις.

το κάθε τι για μένα είναι αγνώστω και πρέπει να διαβάζω έχω ρίξει τόσο πολύ διάβασμα τελευταία για αυτό το τηλέφωνο που ούτε πανελλήνιες να έγραφα.

να κάνω format και να περάσω την rom με το flashtool ξέρω, αλλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να περάσω την nvram

να κάνω format και να περάσω την rom με το flashtool ξέρω, αλλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να περάσω την nvram

«Γράψιμο της nvram» είναι η διαδικασία που είχες κάνει να περάσεις με πρόγραμμα imei, mac addresses, κλπ.

Edited by manoliscrete