aloialone Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Προδότη :nagger: :cry: Ξερεις οτι θα ειμαι παντα διπλα σας. Στις χαρες(περασμα μιας νεας ρομ) και στις λυπες(κολλημα του κινητου στο reboot) μαζι!!!! χααχαχαχαχχα Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coltaras Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εγκατέστησα την s135 υπαρχει καποιος τροπος οι εφαρμογες να είναι στα ελληνικά;;Πχ fb viber ολα ειναι στα αγγλικα. Ισως αν υπαρχει "ελληνικο" gapps να του περάσω μεσα;; Δώστε τα φωτα σας..Α και πως μπορω να γραφω ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδιά ποιο είναι καλό gps για το κινητό μας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εγκατέστησα την s135 υπαρχει καποιος τροπος οι εφαρμογες να είναι στα ελληνικά;;Πχ fb viber ολα ειναι στα αγγλικα. Ισως αν υπαρχει "ελληνικο" gapps να του περάσω μεσα;; Δώστε τα φωτα σας..Α και πως μπορω να γραφω ελληνικα. Η s135 από ότι ξέρω έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα. Οι εφαρμογές βλέπουν ποια γλώσσα συστήματος χρησιμοποιείτε και εκκινουν με αυτή την γλώσσα. Υπάρχουν εφαρμογές στις οποίες υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις γλώσσες manual. Δεν ξέρω αν το viber είναι μία από αυτές, δεν το χρησιμοποιώ. Ελληνικά Google apps, δεν υπάρχουν, έτσι όπως το εννοείς. Για να γράφεις Ελληνικά, πήγαινε στις ρυθμίσεις του στοκ πληκτρολογίου και πρώτο πρώτο είναι το Γλώσσες Εισόδου. Θα πατήσεις εκεί και θα απενεργποιήσεις την επιλογή Χρήση Γλώσσας Συστήματος και θα επιλέξεις manual ποιες γλώσσες προτιμάς. Ή αν θες κατεβάζεις από το μάρκετ το SwiftKey keyboard που είναι ένα από τα καλύτερα. Παιδιά ποιο είναι καλό gps για το κινητό μας??? Πάντως μην εγκαταστήσεις το navigon. Κάποιος συμφορουμίτης σε προηγούμενο ποστ είχε ανεβάσει την απάντηση της navigon για το κινητό μας. Ούτε λίγο ούτε πολύ είπαν ότι το κινητό μας είναι φτηνιάρικο κινέζικο και δεν δουλεύει η εφαρμογή τους. :p Βάλε το sygic,το igo ή περίμενε κάποια άλλη απάντηση από κανέναν άλλο που χρησιμοποιεί κάποιο gps. Εγώ δεν έχω εγκατεστημένο gps, γιατί αφενός έχω συσκευή gps, και αφετέρου εάν δεν έχω το gps μαζί μου και χρειαστώ πλοήγηση θα δουλέψω την πλοήγηση της Google. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εγκατέστησα την s135 υπαρχει καποιος τροπος οι εφαρμογες να είναι στα ελληνικά;;Πχ fb viber ολα ειναι στα αγγλικα. Ισως αν υπαρχει "ελληνικο" gapps να του περάσω μεσα;; Δώστε τα φωτα σας..Α και πως μπορω να γραφω ελληνικα. κατεβασε απο το store το Moreloacal 2. Βαλε τα Ελληνικα και πατα οκ. Δεν θα αλλαξει το μενου αλλα οι εφαρμογες οι οποιες εχουν Ελληνικο μενου θα αλλαξουν. ;) Προσεχε ομως. Οσες κινεζικες εχουν Αγγλικα με το που βαλεις Ελληνικα αυτες θα ειναι στα Κινεζικα!!! Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εγκατέστησα την s135 υπαρχει καποιος τροπος οι εφαρμογες να είναι στα ελληνικά;;Πχ fb viber ολα ειναι στα αγγλικα. Ισως αν υπαρχει "ελληνικο" gapps να του περάσω μεσα;; Δώστε τα φωτα σας..Α και πως μπορω να γραφω ελληνικα. Ελληνικά μπορείς να γράψεις με πληκτρολόγιο θες. Θα μπεις google play, θα κατεβάσεις ένα πληκτρολόγιο (εγώ χρησιμοποιώ το multiling O Keyboard, που είναι πολύ παραμετροποιήσιμο, μπορείς να βάλεις ό,τι θες εσύ στο πληκτρολόγιο και όπου θες και έχει τον τόνο όπως στα pcσε ξεχωριστό κουμπί). Μόλις, τελοσπάντων κατεβάσεις ένα πληκτρολόγιο της αρεσκείας σου, θα πας στις ρυθμίσεις του κινητού, στο μενού γλώσσα και είσοδος και θα δεις στην κάτω πλευρά τα πληκτρολόγια που έχεις εγκατεστημένα. Θα πατήσεις στο κουμπί των ρυθμίσεων δίπλα απ το πληκτρολόγιο που θες και θα μπεις στο μενού. Κάπου θα λέει "Γλώσσες Εισόδου". Μπαίνεις εκεί και από εκεί θα βρεις τα ελληνικά, θα τα κατεβάσεις και θα τα τικάρεις. Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις για να δεις με ποιο τρόπο αλλάζεις απ τη μια γλώσσα στην άλλη. Ε, και πλέον γράφεις κανονικά ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankal6 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 γεια χαρά σε όλους. σκέφτομαι την αγορά του 780 αλλα δεν έχω ιδεα απο custom rom κτλ... δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά κ γενικά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις... βασικά χρειάζομαι : 1) καλό 3g και να κάνει hot spot γτ διάβασα πίσω στο νήμα ότι με rom Του minideal δεν έκανε hotspot.... 2) το 1gb rom το προβληματίζει στην χρήση? λαγκάρει? 3) έχετε να προτείνεται κάποιο site για να μην μπλέξω με τελωνεία όποιος δεν βαρίεται ας βοηθήσει!!! ευχαριστώ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 γεια χαρά σε όλους. σκέφτομαι την αγορά του 780 αλλα δεν έχω ιδεα απο custom rom κτλ... δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά κ γενικά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις... βασικά χρειάζομαι : 1) καλό 3g και να κάνει hot spot γτ διάβασα πίσω στο νήμα ότι με rom Του minideal δεν έκανε hotspot.... 2) το 1gb rom το προβληματίζει στην χρήση? λαγκάρει? 3) έχετε να προτείνεται κάποιο site για να μην μπλέξω με τελωνεία όποιος δεν βαρίεται ας βοηθήσει!!! ευχαριστώ!!!!!! pankal πες μου οτι παιζεις φιφα στο πσ3..... Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankal6 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 xaxaxaxa οχι ρε φιλε!! το εχω γυρίσει σε ps4... που εισαι εσυ?σε χασαμε.... για βοηθα με το lenovo γτ ειμαι ασχετος.... χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strldb Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 καλησπέρα.είμαι ένα βήμα πρίν από την αγορά του 780 έχω διαβάσει πολλές σελίδες αλλά πολλές φορές ο ένας αναιρεί τον άλλο.Μερικές ερωτήσεις και απο μενά, 1)με cosmote έχει καλό σήμα (δεν κάνω βιντεοκλήσεις πολύ σπάνια) 2)με το 1gb μνήμη κολλάει με social media ,mail,internet ή να πάω w8s με 2? 3)από οθόνη πως τα πάει? 4)απο το minideal αν παραγγείλω πρέπει να γραφτώ πρώτα γιατί όταν πάτησα chek στο pay pal με πήγε αμέσως για πληρωμή χωρίς να συμπληρώσω τα στοιχεία μου. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 γεια χαρά σε όλους. σκέφτομαι την αγορά του 780 αλλα δεν έχω ιδεα απο custom rom κτλ... δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά κ γενικά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις... βασικά χρειάζομαι : 1) καλό 3g και να κάνει hot spot γτ διάβασα πίσω στο νήμα ότι με rom Του minideal δεν έκανε hotspot.... 2) το 1gb rom το προβληματίζει στην χρήση? λαγκάρει? 3) έχετε να προτείνεται κάποιο site για να μην μπλέξω με τελωνεία όποιος δεν βαρίεται ας βοηθήσει!!! ευχαριστώ!!!!!! Γεια χαρα. 1.3g πολυ καλο,πιανει H+.Για το hotspot,αν θυμαμαι καλα η s116 rom,με την οποια στελνει το τηλ το minideal ως επι τον πλειστον,κανει κανονικα.Αυτη που εχει bug με το hotspot ειναι η s125,που λυνεται,οπως εχω πει απειρες φορες,με την εγκατασταση της εφαρμογης foxfi απο το μαρκετ. 2.Λαγγαρισμα δεν ειχα καθολου στους 3 μηνες που το εχω.Και του εχω πεταξει τα ματια:p 3.Το minideal ειναι απο τα πιο αξιοπιστα site.Επιλεγεις αποστολη με singapure post.Ειναι free,περναει το τελωνειο ανετα και σε 2 εβδομαδες θα το εχεις. καλησπέρα.είμαι ένα βήμα πρίν από την αγορά του 780 έχω διαβάσει πολλές σελίδες αλλά πολλές φορές ο ένας αναιρεί τον άλλο.Μερικές ερωτήσεις και απο μενά, 1)με cosmote έχει καλό σήμα (δεν κάνω βιντεοκλήσεις πολύ σπάνια) 2)με το 1gb μνήμη κολλάει με social media ,mail,internet ή να πάω w8s με 2? 3)από οθόνη πως τα πάει? 4)απο το minideal αν παραγγείλω πρέπει να γραφτώ πρώτα γιατί όταν πάτησα chek στο pay pal με πήγε αμέσως για πληρωμή χωρίς να συμπληρώσω τα στοιχεία μου. Ευχαριστώ 1.Cosmote εχω και δεν εχω θεμα με το σημα. 2.Απαντησα παραπανω. 3.Η οθονη του ειναι αριστη. 4.Εγω δεν εκανα εγγραφη στο site.Πληρωσα απευθειας με paypal. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδιά ποιο είναι καλό gps για το κινητό μας??? Εχτες εβαλα sygic, μαζι με το HUD και δουλευει κανονικοτατα και με αρκετη ακριβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 xaxaxaxa οχι ρε φιλε!! το εχω γυρίσει σε ps4... που εισαι εσυ?σε χασαμε.... για βοηθα με το lenovo γτ ειμαι ασχετος.... χαχα Ρωτα οτι θες σε πμ για να μην γεμιζουμε το θεμα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδιά ποιο είναι καλό gps για το κινητό μας??? To tom tom δουλεύει άψογα! (και free) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 καλησπερα!! σημερα το παρελαβα το τηλ!!! αλλα θελω βοηθεια!! viberom _v1.0_1347_3_st_p7 android version 4.2.2 αυτη εχει πανω! ειναι καλη? υπαρχει κατι καλυτερο?? την γνωμη σας!!??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 καλησπερα!! σημερα το παρελαβα το τηλ!!! αλλα θελω βοηθεια!! viberom _v1.0_1347_3_st_p7 android version 4.2.2 αυτη εχει πανω! ειναι καλη? υπαρχει κατι καλυτερο?? την γνωμη σας!!??? Εχει Ελληνικο μενου και απο που το πηρες; Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εχει Ελληνικο μενου και απο που το πηρες; απο minideal, εχει ελληνικο μενου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) απο minideal, εχει ελληνικο μενου! Vibe rom με ελληνικο μενου πιστευω εισαι ο πρωτος που του στελνουν. Κρατα την και βλεπεις. Αν μπορεις αυριο μιλα στο chat και ζητα το λινκ της ρομ και βαλτην εδω να την κατεβασουμε. Καλο ειναι να το βαζεις στη φορτιση πριν παει κατω απο 15% και μεχρι 99% αλλα και μεχρι 100% δεν υπαρχει θεμα. Το 15 να προσεχεις. Edited January 17, 2014 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Vibe rom με ελληνικο μενου πιστευω εισαι ο πρωτος που του στελνουν. Κρατα την και βλεπεις. Αν μπορεις αυριο μιλα στο chat και ζητα το λινκ της ρομ και βαλτην εδω να την κατεβασουμε. οκ!! θα κανω οτι μπορω!! ευχαριστω!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ!! θα κανω οτι μπορω!! ευχαριστω!! πρωτη φορτιση???? κ απο ποσο % να το φορτισω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ποιο tomtom ειναι δωρεαν ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Θα είναι διαθέσιμο για αγορά το k910 τόσο σύντομα ??? Από που ??? http://www.to2c.com/lenovo-k910-snapdragon-800-quad-core-android-4-2-5-5-1920x1080-pixels-2gb-16gb-5-0-13-0mp-dual-camera-dual-sim-wifi-gsm-wcdma.html Ευχαριστω! Βλεπω στις φωτογραφιες εχει ελληνικα σαν γλωσσα και το play store, και στα σχολια του πωλητη ρωτανε και για την ελληνικη γλωσσα και λεει οτι μπορει να το στειλει rooted/preconfigured (εμενα προςωπικα δεν με ενδιαφερει να ειναι τα menu στα ελληνικα, αλλα να υποστηριζει ελληνικα στα sms και browser). Χμμμμμ βλεπω στο skroutz υπαρχει για παραδειγμα το P780, αναρωτιεμαι αν θα ερθει και το K910, η θα παρει χρονια ? Και επισης, αυτα που πουλουνται απο ελληνικα σκρουτζομαγαζα ειναι με default ελληνικα η θελουν και αυτα πειραγμα (και αρα να το παρω μια ωρα αρχιτερα απο εξω ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despinakc Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Προσπάθησες να κάνεις κάτι στο κινητό πριν το πάθεις αυτό; Μήπως το άφησες να αποφορτιστει πλήρως πριν το βάλεις στην φόρτιση; Μήπως έφαγε καμιά καλή τούμπα; Δώσε λίγες πληροφορίες. Για αρχή εάν φορτίζει άστο να φορτίσει πλήρως και δοκίμασε μετά. Έκανα όπως μου είπατε,το άφησα να φορτίσει όλη τη νύχτα και το πρωί έδειχνε ok.Όταν το έκλεισα όμως για να βάλω την κάρτα μου μέσα δεν άνοιγε μετά,έκανε ότι και πριν,έβγαζε το σήμα της Lenovo και έσβηνε.Πριν το πάθει το κινητό είχε πολύ λίγη μπαταρία αλλά πρόλαβα και το έβαλα πριν κλείσει από μπαταρία για φόρτιση.Αφού το άφησα να φορτίσει για κάποια ώρα το τράβηξα απ'το καλώδιο να το βγάλω,έφαγε μια μικρή τούμπα αλλά παίζει να ήταν απ'τα 30 εκατοστά και έπεσε πάνω σε χαλί. Από την Πέμπτη το πρωί το έχω αφήσει κλειστό και δεν ασχολήθηκα γιατι είχα εξετάσεις. Το κινητό καταφέρνω να το κάνω να ξεκινήσει να ανοίγει μόνο όταν είναι σε φόρτιση.Επίσης αν κουνηθεί ή αν προσπαθήσω να το ανοίξω και σβήσει σβήνει και το φωτάκι της φόρτισης κι όταν προσπαθώ να το ανοίξω σαν να τρεμοπαίζει το φωτάκι της φόρτισης.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 οκ!! θα κανω οτι μπορω!! ευχαριστω!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρωτη φορτιση???? κ απο ποσο % να το φορτισω?? Κανα νεο με το Link της ROM εχουμε ? Καιρο εχω να παιξω/αλλαξω ROM στο κινητο και με τρωει το χερι μου !!! Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Προσπάθησες να κάνεις κάτι στο κινητό πριν το πάθεις αυτό; Μήπως το άφησες να αποφορτιστει πλήρως πριν το βάλεις στην φόρτιση; Μήπως έφαγε καμιά καλή τούμπα; Δώσε λίγες πληροφορίες. Για αρχή εάν φορτίζει άστο να φορτίσει πλήρως και δοκίμασε μετά. Έκανα όπως μου είπατε,το άφησα να φορτίσει όλη τη νύχτα και το πρωί έδειχνε ok.Όταν το έκλεισα όμως για να βάλω την κάρτα μου μέσα δεν άνοιγε μετά,έκανε ότι και πριν,έβγαζε το σήμα της Lenovo και έσβηνε.Πριν το πάθει το κινητό είχε πολύ λίγη μπαταρία αλλά πρόλαβα και το έβαλα πριν κλείσει από μπαταρία για φόρτιση.Αφού το άφησα να φορτίσει για κάποια ώρα το τράβηξα απ'το καλώδιο να το βγάλω,έφαγε μια μικρή τούμπα αλλά παίζει να ήταν απ'τα 30 εκατοστά και έπεσε πάνω σε χαλί. Από την Πέμπτη το πρωί το έχω αφήσει κλειστό και δεν ασχολήθηκα γιατι είχα εξετάσεις. Το κινητό καταφέρνω να το κάνω να ξεκινήσει να ανοίγει μόνο όταν είναι σε φόρτιση.Επίσης αν κουνηθεί ή αν προσπαθήσω να το ανοίξω και σβήσει σβήνει και το φωτάκι της φόρτισης κι όταν προσπαθώ να το ανοίξω σαν να τρεμοπαίζει το φωτάκι της φόρτισης.:( Κάποια παιδιά εδώ, είχαν αναφέρει δυσλειτουργίες μετά από πτώση, όπου ανοίγωντάς το, είχαν βρει ότι κάτι είχε φύγει από την θέση του. Το μέλος alexandrosss, που άνοιξε και το θέμα ίσως μπορεί να σε βοηθήσει, μιας και είναι και τεχνικός Η/Υ. Πιάσε το θέμα από την αρχή, λοιπόν και βρές σε ποιούς είχε πέσει. Ισως εκεί οφείλεται, και τουλάχιστον ξεκίνα από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Έκανα όπως μου είπατε,το άφησα να φορτίσει όλη τη νύχτα και το πρωί έδειχνε ok.Όταν το έκλεισα όμως για να βάλω την κάρτα μου μέσα δεν άνοιγε μετά,έκανε ότι και πριν,έβγαζε το σήμα της Lenovo και έσβηνε.Πριν το πάθει το κινητό είχε πολύ λίγη μπαταρία αλλά πρόλαβα και το έβαλα πριν κλείσει από μπαταρία για φόρτιση.Αφού το άφησα να φορτίσει για κάποια ώρα το τράβηξα απ'το καλώδιο να το βγάλω,έφαγε μια μικρή τούμπα αλλά παίζει να ήταν απ'τα 30 εκατοστά και έπεσε πάνω σε χαλί. Από την Πέμπτη το πρωί το έχω αφήσει κλειστό και δεν ασχολήθηκα γιατι είχα εξετάσεις. Το κινητό καταφέρνω να το κάνω να ξεκινήσει να ανοίγει μόνο όταν είναι σε φόρτιση.Επίσης αν κουνηθεί ή αν προσπαθήσω να το ανοίξω και σβήσει σβήνει και το φωτάκι της φόρτισης κι όταν προσπαθώ να το ανοίξω σαν να τρεμοπαίζει το φωτάκι της φόρτισης.:( Γι' αυτό ακριβώς σε ρώτησα εαν έγινε κάτι με το τηλέφωνο. Έτσι φαίνεται, ότι κάτι παίζει είτε με το usb, είτε με την μπαταρία και υπάρχει μάλλον θέμα στην φόρτιση. Ίσως από την πτώση κάτι μετακινήθηκε στο τηλέφωνο. Έχεις διαπιστώσει υπερθέρμανση στο τηλέφωνο κατά την φόρτιση; Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368063&page=9 post 132 και 135. Ίσως χρειαστεί κάποιος να ανοίξει το τηλέφωνο σου για να δει τι παίζει. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts