Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε να παίξεις βίντεο του youtube από τον browser του κινητού.Τα παίζει κανονικά;

όταν παω να παιξω video youtube apo το browser ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ να παιξω το video από το browser h το youtube και επιλεγω από το browser δεν ξεκιναει το video απλα ολο με ρωτάει του απαντω browser αυτό τιποτα σταθερα ρωταει

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στο φόρουμ ! Νέος κάτοχος και εγώ του P780, έκανα την παραγγελία από minideal με singpost στις 17/12/2013 και πήρα το κιν στα χέρια μου στις 31/12/2013. Αρκετά γρήγορα αν αναλογιστούμε και τις γιορτινές μέρες. Μέχρι στιγμής όλα καλά με το τηλ εκτός από ένα θεματάκι. Στην κύρια sim με το 3G έχω cosmote και στην άλλη wind. Πόλλες φορές όταν κάνω μία κλήση από cosmote πέφτει το σήμα και στις δύο κάρτες στο μηδέν και μου δείχνει δύο αεροπλανάκια εκεί που δείχνει το σήμα πάνω δεξιά. Μετά από αυτό μου ζητάει το pin και στις 2 sim. Έχετε τίποτα υπόψιν ? Γιατί δεν θυμάμαι να ξαναναφέρθηκε τέτοιο πρόβλημα από άλλον...

Καλησπέρα σας και πάλι, έχω την S125 στο κινητό της γυναίκας, πέρασα τις προάλλες και το v51 αλλά δυστυχώς και πάλι το θέμα με το conflict 3G και Bluetooth συνεχίζει (να σημειώσω βέβαια ότι δεν έκανα clean cache πριν την εγκατάσταση μιας και δεν θυμόμουν τι ακριβώς σβήνει και δεν ήθελα να με φάει η γκρίνια). Εν τέλει αυτό, στην εν λόγω ROM λύνεται μόνο με κλείσιμο του 3G;

Καλησπέρα στο φόρουμ ! Νέος κάτοχος και εγώ του P780, έκανα την παραγγελία από minideal με singpost στις 17/12/2013 και πήρα το κιν στα χέρια μου στις 31/12/2013. Αρκετά γρήγορα αν αναλογιστούμε και τις γιορτινές μέρες. Μέχρι στιγμής όλα καλά με το τηλ εκτός από ένα θεματάκι. Στην κύρια sim με το 3G έχω cosmote και στην άλλη wind. Πόλλες φορές όταν κάνω μία κλήση από cosmote πέφτει το σήμα και στις δύο κάρτες στο μηδέν και μου δείχνει δύο αεροπλανάκια εκεί που δείχνει το σήμα πάνω δεξιά. Μετά από αυτό μου ζητάει το pin και στις 2 sim. Έχετε τίποτα υπόψιν ? Γιατί δεν θυμάμαι να ξαναναφέρθηκε τέτοιο πρόβλημα από άλλον...

Μήπως έχεις ενεργό το flight mode?

Καλησπέρα,έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το κινητό. Κλείνει με την παραμικρή κίνηση και δεν ανοίγει. Συνέβη ξαφνικά. Το έβαλα στη φόρτιση και στον υπολογιστή να δω έστω αν ανταποκρίνεται και φορτίζει αλλά όταν το πατάω να ανοίξει είτε δεν ανταποκρίνεται καθόλου είτε πάει να ανοίξει βγάζει το σήμα της Lenovo και κλείνει.Επίσης παρατήρησα ότι αφού προσπάθησα να το ανοίξω αλλά έκλεισε μετά χωρίς να προσπαθήσω να το ανοίξω από μόνο του άρχισε να ανοίγει,έβγαλε το σήμα της Lenovo κι έκλεισε. Κατάφερα να το ανοίξω μερικές φορές και δοκίμασα να κατεβάσω το titanium backup rooter αλλά μου έβγαζε σφάλμα,γενικά μου έβγαζε κι από πριν σε διάφορες εφαρμογές που προσπαθούσα να κατεβάσω σφάλμα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα,το πρόβλημα δεν λύθηκε.Όποτε κατάφερα να το ανοίξω με την παραμικρή κίνηση κι ειδικά αν το έβγαζα απ'τη φόρτιση έκλεινε.Έχω απελπιστεί.Help!

όταν παω να παιξω video youtube apo το browser ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ να παιξω το video από το browser h το youtube και επιλεγω από το browser δεν ξεκιναει το video απλα ολο με ρωτάει του απαντω browser αυτό τιποτα σταθερα ρωταει

Τι σύνδεση έχεις όταν προσπαθείς να παίξεις τα βίντεο; 3g ή wifi; Ρωτάω γιατί εάν προσπαθείς μέσω του wifi του ρούτερ σου μήπως παίζει κανένα θέμα με το ρούτερ. Λίγο απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το τελευταίο που έχω να σου προτείνω είναι να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις προηγούμενες εκδόσεις του YouTube και να δοκιμάσεις. Ψάξε μέσω του browser για YouTube. apk. Απεγκατεστησε αυτό που έχει, εγκατέστησε αυτό που θα κατεβάσεις και μην το ανοίξεις. Αφού το εγκαταστήσεις κανε μια επανεκιννηση και μετά άνοιξε το.

Εάν δεν βγάλεις άκρη με τα παραπάνω κανε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και φτου από την αρχή. Να ξέρεις μόνο ότι σβήνονται τα πάντα στην μνήμη του τηλεφώνου. Εφαρμογές, μουσική, φωτο. Δεν επηρεάζονται τα αρχεία στην sd.

Έχει ξανά αναφερθεί αυτό. Υπάρχει conflict του 3g με το bluetooth.

Σου εμφανίζεται το πρόβλημα όταν προσπαθείς να κάνεις κλήση μέσω bluetooth handsfree;

Εάν ναι, η λύση είναι να απενεργοποιείς το 3g και να ενεργοποιείς το 2g όταν θέλεις να χρησιμοποιείς το bluetooth handsfree. Και σε ξένα φόρουμ δεν έχουν βρει λύση για αυτό.

Καλησπέρα σας και πάλι, έχω την S125 στο κινητό της γυναίκας, πέρασα τις προάλλες και το v51 αλλά δυστυχώς και πάλι το θέμα με το conflict 3G και Bluetooth συνεχίζει (να σημειώσω βέβαια ότι δεν έκανα clean cache πριν την εγκατάσταση μιας και δεν θυμόμουν τι ακριβώς σβήνει και δεν ήθελα να με φάει η γκρίνια). Εν τέλει αυτό, στην εν λόγω ROM λύνεται μόνο με κλείσιμο του 3G;

Από ότι γνωρίζω, ναι αυτή είναι η λύση ή να χρησιμοποιείς απλά handsfree με το καλωδιάκι τους :lol:

Edited by vortex78

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Έχει ξανά αναφερθεί αυτό. Υπάρχει conflict του 3g με το bluetooth.

Σου εμφανίζεται το πρόβλημα όταν προσπαθείς να κάνεις κλήση μέσω bluetooth handsfree;

Εάν ναι, η λύση είναι να απενεργοποιείς το 3g και να ενεργοποιείς το 2g όταν θέλεις να χρησιμοποιείς το bluetooth handsfree. Και σε ξένα φόρουμ δεν έχουν βρει λύση για αυτό.

Ναι έχω πάντα συνδεδεμένο bluetooth handsfree ! Μπορώ να το ρυθμίσω να μην πιάνει 3G και πως ? Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Μήπως πρέπει να επιλέξω μόνο GSM και όχι GSM/WCDMA ?

Edited by kostasSC

Καλησπέρα,έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το κινητό. Κλείνει με την παραμικρή κίνηση και δεν ανοίγει. Συνέβη ξαφνικά. Το έβαλα στη φόρτιση και στον υπολογιστή να δω έστω αν ανταποκρίνεται και φορτίζει αλλά όταν το πατάω να ανοίξει είτε δεν ανταποκρίνεται καθόλου είτε πάει να ανοίξει βγάζει το σήμα της Lenovo και κλείνει.Επίσης παρατήρησα ότι αφού προσπάθησα να το ανοίξω αλλά έκλεισε μετά χωρίς να προσπαθήσω να το ανοίξω από μόνο του άρχισε να ανοίγει,έβγαλε το σήμα της Lenovo κι έκλεισε. Κατάφερα να το ανοίξω μερικές φορές και δοκίμασα να κατεβάσω το titanium backup rooter αλλά μου έβγαζε σφάλμα,γενικά μου έβγαζε κι από πριν σε διάφορες εφαρμογές που προσπαθούσα να κατεβάσω σφάλμα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα,το πρόβλημα δεν λύθηκε.Όποτε κατάφερα να το ανοίξω με την παραμικρή κίνηση κι ειδικά αν το έβγαζα απ'τη φόρτιση έκλεινε.Έχω απελπιστεί.Help!

Προσπάθησες να κάνεις κάτι στο κινητό πριν το πάθεις αυτό;

Μήπως το άφησες να αποφορτιστει πλήρως πριν το βάλεις στην φόρτιση;

Μήπως έφαγε καμιά καλή τούμπα; Δώσε λίγες πληροφορίες.

Για αρχή εάν φορτίζει άστο να φορτίσει πλήρως και δοκίμασε μετά.

Ναι έχω πάντα συνδεδεμένο bluetooth handsfree ! Μπορώ να το ρυθμίσω να μην πιάνει 3G και πως ? Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !

Θα πας Ρυθμίσεις - Όλες - Περισσότερα - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - Λειτουργία δικτύου και θα πατήσεις πάνω στην σιμ που έχεις 3g π. χ cosmote και θα επιλέξεις gsm only.

Επιπλέον για να μην κάνεις συνέχεια αυτή τη διαδικασία κατέβασε από το μάρκετ εφαρμογή 2g/3g toggle για να κάνεις τα παραπάνω σε 2-3 πατήματα. Να γλιτώσεις χρόνο.

Edited by vortex78

...LG Gpad 8.3...

Τι σύνδεση έχεις όταν προσπαθείς να παίξεις τα βίντεο; 3g ή wifi; Ρωτάω γιατί εάν προσπαθείς μέσω του wifi του ρούτερ σου μήπως παίζει κανένα θέμα με το ρούτερ. Λίγο απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το τελευταίο που έχω να σου προτείνω είναι να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις προηγούμενες εκδόσεις του YouTube και να δοκιμάσεις. Ψάξε μέσω του browser για YouTube. apk. Απεγκατεστησε αυτό που έχει, εγκατέστησε αυτό που θα κατεβάσεις και μην το ανοίξεις. Αφού το εγκαταστήσεις κανε μια επανεκιννηση και μετά άνοιξε το.

Εάν δεν βγάλεις άκρη με τα παραπάνω κανε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και φτου από την αρχή. Να ξέρεις μόνο ότι σβήνονται τα πάντα στην μνήμη του τηλεφώνου. Εφαρμογές, μουσική, φωτο. Δεν επηρεάζονται τα αρχεία στην sd.

κινητο είναι δυο ημερων από minideal kai εχω μονο βαλει εφαρμογες μεσα οποτε δεν με νοιαζει η επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.αλλα πως γινεται???κρετησα πατημενα τα γνωστα πληκτρα για hard αλλα ολεσ οι επιλογες σε κινεζικα.προσπαθω να λυσω το θεμα με το youtube αλλιωσ αυριο μπλεκω με επιστροφη .....και μολισ ηρθε :(

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού των ρυθμίσεων. Βρες την επιλογή εκεί. Δεν έχω τώρα κινητό μπροστά μου για να σου πω ακριβώς... Εμένα είχε κάτι παρόμοια ψυχολογικά όταν είχα πάρει έναν κλώνο. Δεν μου έπαιζε καθόλου βίντεο και μου έβγαζε σφάλματα. Του έκανα μια επαναφορά εργ. ρυθμίσεων και έστρωσε μόνο του. Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, αλλά πριν μπεις στην διαδικασία επιστροφής ψάξτο λίγο. Για παράδειγμα εγκατέστησε άλλον browser, πχ τον dolphin browser.

κινητο είναι δυο ημερων από minideal kai εχω μονο βαλει εφαρμογες μεσα οποτε δεν με νοιαζει η επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.αλλα πως γινεται???κρετησα πατημενα τα γνωστα πληκτρα για hard αλλα ολεσ οι επιλογες σε κινεζικα.προσπαθω να λυσω το θεμα με το youtube αλλιωσ αυριο μπλεκω με επιστροφη .....και μολισ ηρθε :(

Ώπα, επιστροφή γιατί δεν παίζει το YouTube; Άλλο πάλι και τούτο :confused:

Δεν μου απάντησες... δοκιμάζεις και με 3g και με wifi και τίποτα; Πριν έπαιζε κανονικά;

Κανε αυτό που σου είπα. Ψάξε για προηγούμενες εκδόσεις. Αρκετές φορές οι αναβαθμίσεις του YouTube είναι για πέταμα.

Εάν δεν βγάζεις άκρη με το recovery η επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων βρίσκεται στο Ρυθμίσεις - Όλες - Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά.

Για δοκίμασε αυτό που θα σου πω μήπως και σου εμφανίσει το αγγλικό recovery.

Λοιπόν, με κλειστό το τηλέφωνο πάτησε ταυτόχρονα power+volume up+volume down. Μόλις εμφανίσει το logo της lenovo άφησε το power και συνέχισε να κρατάς πατημένα τα volume.

...LG Gpad 8.3...

Λοιπόν το βρήκα. Πας Ρυθμίσεις, Αντίγραφα ασφαλείας & επαν, Επαναφ. εργοστ. δεδ.

Στο δικό μου (android 4.2.1) αυτή ακριβώς η ονοματολογία είναι.

Και κάτι σχετικό. Το είχα πάθει μια φορά στο pc, αυτό, όπου ο Mozilla δεν μου αναπαρήγαγε ήχο σε συγκεκριμένο τύπο αρχείου στο YT. Ενώ ο Chrome το αναπαρήγαγε. Ένα αυτό.

Δεύτερον, προσπάθησε να δεις μήπως η ραμ είναι γεμάτη (αν έχεις πολλά widgets στις επιφάνειες πχ), γιατί αν είναι δεν μπορεί να παίξει.

Τρίτον, (και είναι χαζό αλλά πρέπει να το πω γιατί μπορεί να είναι η πρώτη περίπτωση, όπου εγώ έψαχνα για μέρες) δοκίμασε να παίξεις άλλα βίντεο.

Τέταρτον, να ξέρεις ότι κάποια βίντεο στην mobile έκδοση (όταν ο browser γράφει πάνω m.youtube.gr) δεν παίζουν. Οπότε μπες κανονικά και δες.

Μολις εβαλα προηγουμενη εκδοση και παιζει κανονικα....τωρα τι γινεται με τις αναβαθμισεις??και γιατι το κανει?

Αντε γεια σου... Όχι και να επιστρέψεις την τηλεφωνάρα γιατί δεν παίζει το YouTube :p Ήμαρτον :lol:

Έτσι γινεται πολλές φορές με τις αναβαθμισεις του YouTube. Αν διαβάσεις τα σχόλια της εφαρμογης στο playstore θα καταλάβεις.

Άστο έτσι, μην το αναβαθμίζεις. Αναβάθμισε το κάποια άλλη φορά και αν σου κάνει τα ίδια τώρα έμαθες τι πρέπει να κάνεις.

...LG Gpad 8.3...

Vortex ευχαριστω τωρα παω για υπνο... Ησυχος.στο χρωσταω φιλε

Τίποτα. Νάσαι καλά.

Κοιμησου ήρεμος :)

...LG Gpad 8.3...

Σας εχω ευχαριστα νεα. Ποιος θελει να ροοταρει την official vibe?

Κατεβαζουμε απο εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053

CWM / TWRP / MobileODIN installable ZIP: http://download.chainfire.eu/supersu

Το βαζουμε στην sd καρτα χυμα (οχι μεσα σε αλλο φακελο και δεν το ξεζιπαρουμε)

Αν την εχουμε περασει με zip την Vibe μεσω TWRP τοτε παμε στο recovery(με τον τροπο που εχουμε πει απο κλειστο κινητο) βρισκουμε και κανουμε install το zip αρχειο χωρις format cache και τα σχετικα.Οταν τελειωσει κανουμε reboot και πλεον εχουμε root την official vibe!!!

Δοκιμασμενο απο εμενα φυσικα πριν το δωσω εδω.

Υ.Γ Μαλλον θα σας αφησω σε κανα 2-3 εβδομαδες. Λεω να παραγγείλω το K910 σε 2-3 μερες.

Edited by aloialone

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

την τελευταια (1351.7 ST) καταφερα να την ρουταρω και με VRoot, αν και δεν την κρατησα λογω του προβληματος με wifi & bluetooth.

Να ενημερωσω για την despiniakc οτι το κινητο της ανοιξε το πρωι, και αμεσως μετα τα ξαναπαιξε...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Υ.Γ Μαλλον θα σας αφησω σε κανα 2-3 εβδομαδες. Λεω να παραγγείλω το K910 σε 2-3 μερες.

Προδότη :nagger:

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

Θα είναι διαθέσιμο για αγορά τόσο σύντομα ??? Από που ???

Θα είναι διαθέσιμο για αγορά τόσο σύντομα ??? Από που ???

http://www.to2c.com/lenovo-k910-snapdragon-800-quad-core-android-4-2-5-5-1920x1080-pixels-2gb-16gb-5-0-13-0mp-dual-camera-dual-sim-wifi-gsm-wcdma.html

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Εσύ θα μας αφήσεις... Εμείς δεν ξέρω όμως..! :-) Πάμε λοιπόν για νεα hands on. Αντέ με το καλό. Εγώ παρήγγειλα το p780 από minideal και τώρα περιμένω... Μάλλον ανυπομονώ..!