Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή είναι τόσες σελίδες μπορεί να το διάβασα και να μην το θυμόμουν. Δεν νομίζω ότι ο καθένας το παίζει κάπως για να μην διαβάζει τα προηγούμενα. Δείξτε λίγη κατανόηση σε ανθρώπους που έχουν απορίες.. Και συγνώμη αν έγινα κουραστικός.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μπορούσε κάποιος (ο οποίος θα μπορεί να ανανεώνει και το OP όταν υπάρχουν νέα δεδομένα) ίσως να φτιάξει ένα νέο θέμα P780 FAQ όπως το αντίστοιχο που υπάρχει για P770 και να έχει μαζεμένες σε ένα post όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το φλασάρισμα, τις διάφορες ROM που υπάρχουν, καθώς και links προς αυτό το thread ώστε να μην γίνεται αυτός ο πανικός κάθε φορά.

Θα μπορούσα να το αναλάβω και εγώ αλλά έιναι πολύ λιγος ο χρόνος που έχω αυτό τον καιρό. Προσφέρεται κανείς;

Επειδή είναι τόσες σελίδες μπορεί να το διάβασα και να μην το θυμόμουν. Δεν νομίζω ότι ο καθένας το παίζει κάπως για να μην διαβάζει τα προηγούμενα. Δείξτε λίγη κατανόηση σε ανθρώπους που έχουν απορίες.. Και συγνώμη αν έγινα κουραστικός.

Ωραία,να υπάρχει κατανόηση για κάποιο πρόβλημα το οποίο δημιουργηθηκε, εφόσον έχουν τηρηθεί τα απαραίτητα βήματα, ok εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.

Εσύ όμως δεν ακολούθησες το σημαντικοτερο από τα βήματα. Αυτό δεν έπρεπε να σου ξεφύγει.

Δεν πειράζει, έπαθες - έμαθες :p

Το καλό είναι ότι οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές δεν χαμπαριάζουν:lol:

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Με SLXrom περασα τη Lenovo super camera αλλά οπότε επιλέγω να τραβήξει βίντεο κλείνει την εφαρμογή. Προσπαθώ να κάνω απεγκατασταση τη δική του κάμερα με κάποιο root uninstaller αλλά δεν εμφανίζει το αντίστοιχο πρόγραμμα. Ξέρει κανένας κατι?

Με SLXrom περασα τη Lenovo super camera αλλά οπότε επιλέγω να τραβήξει βίντεο κλείνει την εφαρμογή. Προσπαθώ να κάνω απεγκατασταση τη δική του κάμερα με κάποιο root uninstaller αλλά δεν εμφανίζει το αντίστοιχο πρόγραμμα. Ξέρει κανένας κατι?

Την καμερα την κατεβαζεις απο το site Που ειναι και η rom και την κανεις εγκατασταση απο το recovery. Σαν zip.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Πηγα να το παίξω κινεζος καινα περασω την 3.5 εκδοση που έχει και 8.0mp wide αλλα αρνειτε. Με hard εγκατάσταση της 3.1ολα καλα!Το swiftkey γιατι δεν το κραταει?

Το swiftkey γιατι δεν το κραταει?

Αυτό ακριβώς το πρόβλημα είχα με την s125. Η λύση που βρήκα και την ανέφερα εδώ ήταν να κάνω disable το στοκ πληκτρολόγιο. Δοκίμασε το.

...LG Gpad 8.3...

Καλησπέρα παιδιά, έχω παραγγείλει το κινητό από minideal χτες και είμαι στην 36 σελίδα.

Πολλοί λέτε για την γλώσσα ότι δεν έχει ελληνικά, δοκίμασε κανείς την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale

Την είχα δοκιμάσει στο HTC one X που ήταν αγγλικό branted και μου είχε εμφανίσει όλες τις γλώσσες και επέλεξα ελληνικά

Καλησπέρα Vortex78 και χρόνια πολλά, μήπως είναι καλύτερα να τα πούμε από το forum για πιο γρήγορη επικοινωνία

Καλησπέρα Vortex78 και χρόνια πολλά, μήπως είναι καλύτερα να τα πούμε από το forum για πιο γρήγορη επικοινωνία

Χρόνια Πολλά.

Όχι.Καλύτερα με pm.Δεν χρειάζεται να γεμίσουμε και άλλες σελίδες με πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί:)

...LG Gpad 8.3...

Αυτό ακριβώς το πρόβλημα είχα με την s125. Η λύση που βρήκα και την ανέφερα εδώ ήταν να κάνω disable το στοκ πληκτρολόγιο. Δοκίμασε το.

Μαλλον το διόρθωσα μεταφέροντας το app από την sd στο τηλέφωνο. Μετά από αρκετά reboot δείχνει να το κραταει. Αν το ξανακάνει θα κάνω αυτό που λες.

Μαλλον το διόρθωσα μεταφέροντας το app από την sd στο τηλέφωνο. Μετά από αρκετά reboot δείχνει να το κραταει. Αν το ξανακάνει θα κάνω αυτό που λες.

Ok.Εγώ την είχα από την αρχή στο τηλέφωνο.Αυτή ήταν η μόνη λύση.

Το swiftkey το έχω αγορασμένο και το εγκαθιστώ σε κάθε συσκευή μου:)TOP....

...LG Gpad 8.3...

Έκανα μία ερώτηση στην NAVIGON σχετικά με το πρόβλημα του Dual SIM.

Η απάντηση:

Dear NAVIGON customer,

Thank you for your e-mail.

Regarding your question, the NAVIGON application is often incompatible with the more cheap Asian phones.

Very often these phones indeed have the possibility to insert two SIM cards.

The Samsung Galaxy Duos is compatible, even though this model also has the possibility to insert two SIM cards so it is not the case that all phones with this option are incompatible.

Please do not hesitate to contact us if you have any other questions.

Yours sincerely,

NAVIGON Support Team

Valentijn Hart

GARMIN Würzburg GmbH

Beethovenstraße 1a+b

97080 Wuerzburg

Germany

Καλή χρονιά σε όλους ,

Πως μπορώ να ρυθμίσω να αποθηκεύονται απευθειας οι φωτο και η μουσική στην εξωτερική κάρτας μνήμης που έχω βάλει στο τηλ ως προεπιλογή. Το μονο που έχω βρεί εως τώρα ειναι να τα κανω copy - paste ή move χειροκίνητα απο το root.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση γιαυτό. Η φωτογραφική εφαρμογή που έχει build in οσο και την εψαξα δεν βρήκα κάτι.

όπως επίσης δεν βρληκα κάτι σχετικο στα threads εως τώρα.

Ρυθμισεις->αποθηκευτικος χωρος->και εκει εχει πανω πανω 2 επιλογες. Η 2η ειναι h sd καρτα. Μετα πας στην καμερα πατας ρυθμισεις->save at-> sd card

settings->storage->sd storage

Μετα πας στην καμερα πατας settings->save at-> sd card

all σε ευχαριστώ , όπως πάντα ταχύτατος στις απαντήσεις, το βρήκα αυτό (thnx :rolleyes:) αλλα όταν παω να το ενεργοποιήσω μου γράφει το παρακάτω μυνημα " The APK installation location will be changed, it needs reboot system, and the apk installed in other location will be losed :worry::worry: (μαλλόν lost θέλει να πεί ο ποιητής) , are you sure?" Για την ιστορία έχω περασμενο το Destinator στην sd.

Το μυνημα αυτο είνα μια τυπυκούρα ή θα τα σβήσω όλα???

all σε ευχαριστώ , όπως πάντα ταχύτατος στις απαντήσεις, το βρήκα αυτό (thnx :rolleyes:) αλλα όταν παω να το ενεργοποιήσω μου γράφει το παρακάτω μυνημα " The APK installation location will be changed, it needs reboot system, and the apk installed in other location will be losed :worry::worry: (μαλλόν lost θέλει να πεί ο ποιητής) , are you sure?" Για την ιστορία έχω περασμενο το Destinator στην sd.

Δεν νομιζω να τα χανεις αλλα δεν ειμαι 100% σίγουρος. Δοκιμασε το και αν χασεις τιποτα το ξανα περνας.

Edited by aloialone

χάνεις την εγκατάσταση όχι τα αρχεία.

Μην αγχώνεσαι ;)Είναι καθαρά τυπικό το μήνυμα. Σου υπενθυμίζει ότι αλλάζεις χώρο εγκατάστασης, πράγμα που πρέπει να κάνεις γιατί δεν έχει και κανένα τεράστιο χώρο. Απλά αυτό που σου λέει είναι ότι εφαρμογές, και πιο συγκεκριμένα τα δεδομένα των εφαρμογών, που είχες εγκαταστήσει μετά το reboot που σου προτείνει θα τα μεταφέρει στην sd. Επίσης, αυτόματα αλλάζει και την τοποθεσία εγκατάστασης των διαφόρων λήψεων από τον browser, όπως εφαρμογές, αρχεία pdf κ.α. Αυτό που πρέπει να προσέξεις μόνο είναι να έχεις μια καλή και σχετικά γρήγορη - προτείνω class 10-sd.Ειδαλλως θα έχεις πρόβλημα και στο τρέξιμο εφαρμογών και ενδεχομένως στην λήψη βίντεο με την κάμερα, όπως επίσης και καθυστέρηση στην φόρτωση των εικόνων και βίντεο στην εφαρμογή γκάλερι.

Δεν θέλω να σε φοβίσω, απλά σε ενημερώνω :)

...LG Gpad 8.3...

Την Rom απο minideal, row s116 την έχω για φλασάρισμα.

Μπορείς να δώσεις κάποιο link;

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία.....

Παραθέτω το original link των ρομ που είχε προτείνει σε παλαιότερο ποστ ο aloialone. Το link είναι από xda, και περιέχει την κινέζικη s135 και την worldwide s119. Και οι δύο είναι rooted, με Gapps και με TWRP recovery.

Το παραθέτω ξανά γιατί κάποιοι ειχαν και πάλι απορίες τελευταία για ρομ, recovery etc.

Διαβάστε την περιγραφή και θα καταλάβετε τα βασικά. Φλασαρονται με flashtool.

Link..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2553725

...LG Gpad 8.3...

Μπορείς να δώσεις κάποιο link;

Και μένα δε δουλεύει πια το link που μου είχαν δώσει...

Την έχω κρατήσει όμως. Θα την ανεβάσω σε filesharing την Τρίτη που θα είμαι στη δουλειά γιατί από σπίτι έχω χάλια upload

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Εχω πρόβλημα με το σήμα του κινητού, Η πρώτη sim (Cosmote) οριακά βρίσκει δίκτυο (συχνά το χάνει) ενώ η δεύτερη sim (Vodafon) συνήθως 90% είναι εκτός δικτύου. Μόλις άλλαξα την rom από S116 σε SXLrom αλλά και πάλι δεν βλέπω βελτίωση, υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ή στην περίπτωση που είναι θέμα hardware ξέρει κανείς εαν γίνετε κάτι στην ελλάδα ή πρέπει το τηλέφωνο να πάει Κίνα, οπότε "φέξε μου και γλίστρησα"!

Σε περίπτωση που ρωτηθεί στον ίδιο χώρο το Lenovo A820 του γιού μου έχει φουλ σήμα και στα δύο δίκτυα!:mad:

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Εχω πρόβλημα με το σήμα του κινητού, Η πρώτη sim (Cosmote) οριακά βρίσκει δίκτυο (συχνά το χάνει) ενώ η δεύτερη sim (Vodafon) συνήθως 90% είναι εκτός δικτύου. Μόλις άλλαξα την rom από S116 σε SXLrom αλλά και πάλι δεν βλέπω βελτίωση, υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ή στην περίπτωση που είναι θέμα hardware ξέρει κανείς εαν γίνετε κάτι στην ελλάδα ή πρέπει το τηλέφωνο να πάει Κίνα, οπότε "φέξε μου και γλίστρησα"!

Σε περίπτωση που ρωτηθεί στον ίδιο χώρο το Lenovo A820 του γιού μου έχει φουλ σήμα και στα δύο δίκτυα!:mad:

Κατέβασε το V51+S820.zip απο εδώ http://lenovo-forums.ru/topic/1702-прошивка-радиомодуля-p780/

μετάφραση με γουγλη και ότι λέει στις οδηγίες.Πέρασε καιρός που το έκανα και δεν θυμάμαι ακριβώς τι έκανα.Εγώ πάντως είδα διαφορά στο σήμα Vondafon που είχα πρόβλημα.

Edited by papg