Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Την s125 την είχα γύρω στο 2μηνο.Πολύ καλή και απροβληματιστη ρομ. Μου κανει εντύπωση αυτό που λες για το ότι ζητάει το pin. Μήπως δεν εγκαταστάθηκε σωστά; Σήμα είχα καλό.

Πάντως πολύ καλό σήμα και σαφώς καλύτερη Ελληνικη μετάφραση είχα με την miui. Αλλά κάθε έκδοσή της έχει και από κάποιο bug. Τα διορθώνουν όμως με εβδομαδιαίες ενημερώσεις.

Αυτό με το modem. img δοκίμασέ το. Δεν χάνεις τίποτα. Απλά πάρε ένα backup την ρομ, καλού κακού. Το baseband version που έχει η s125 είναι, αν θυμάμαι καλά, v. 15 27/5/2013 και το modem v. 51+820 είναι του 8/2013.

Για την ακρίβεια, δείχνει ότι έχει κανονικά σήμα, την στιγμή που πάει να πάρει της βγάζει ένδειξη flight mode και στις 2 κάρτες. Αυτό βέβαια γίνεται ορισμένες φορές, όχι πάντα, αλλά περίπου 1 φορά την μέρα.

Υπάρχει κάποια νεότερη, πέραν της vibe (μιας και δεν της άρεσε) να της περάσω που να μην έχει θέμα με το σήμα (αν και θα κάνω μάλλον μια απόπειρα με το zip αρχείο πρώτα);

Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο και την ενασχόληση σας!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήθελα να βάλω Ελληνικό μενού με τις οδηγίες που μου έδωσε ο Κινέζος απο εκεί που το αγόρασα.

Lane Lau: Install:

(1.use the below tool root you mobile phone

https://mega.co.nz/#!uFd2FDCR!b4peZniBLmEV7Kg5GZLWa22O4egncriAfajIhCOoKlw

2. Copy the firmware " P780_SAMSUNG_ROM_130726.zip" to the root folder of the memory card.

3. Install "uncle_v2.9.5.apk" open the uncle tool, choose "recovery update" , boot into "P780recovery.img".

4. In Recovery

wipe data / factory reset

wipe dalvik cache

install zip from sdcard--->choose zip from sdcard --->install "P780_SAMSUNG_ROM_130726.zip" )

Πρώτα πρώτα, τι αλχημείες είναι αυτές; Άσε που και ο Κινέζος τα γράφει λίγο κινέζικα :p

Γιατί δεν πέρασες μια multilanguage ρομ από την αρχή;

Ποιά ρομ είχε εγκατεστημένη όταν το παρέλαβες; Μήπως είχε Row rom(ευρωπαϊκή) και εσύ πέρασες recovery για κινέζικη;

Πέρα από αυτά, πέρασε με το flashtool την multilanguage s125 που είναι root και με Google Apps ή την s135 που προτείνει και ο φίλος aloialone. Μόνο που η s135 έχει μόνο Αγγλικά - Κινέζικα, αλλά είναι και αυτή root με Google Apps αλλά και TWRP recovery.

Για την ακρίβεια, δείχνει ότι έχει κανονικά σήμα, την στιγμή που πάει να πάρει της βγάζει ένδειξη flight mode και στις 2 κάρτες. Αυτό βέβαια γίνεται ορισμένες φορές, όχι πάντα, αλλά περίπου 1 φορά την μέρα.

Υπάρχει κάποια νεότερη, πέραν της vibe (μιας και δεν της άρεσε) να της περάσω που να μην έχει θέμα με το σήμα (αν και θα κάνω μάλλον μια απόπειρα με το zip αρχείο πρώτα);

Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο και την ενασχόληση σας!

Μήπως το πρόβλημα με το flight mode το αντιμετωπιζει όταν χρησιμοποιεί bluetooth hands free ;Γιατί ειχαν κάποια παιδιά το συγκεκριμένο θέμα. Πρόσφατα κιόλας. Αν όχι, δεν νομίζω ότι θα δεις διαφορά με το καινούριο modem. Αν θές όμως, πειραματισου.

Πέρασέ της την SXLROM που προτείνουν τα παιδιά πιο πάνω. Διάβασε το θέμα στο ρωσικό φόρουμ.

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Sorry για την ασχετοσύνη μου, παιδιά. Μια διευκρίνιση:

Ποα η διαφορά μεταξύ ROW, STOCK ή CUSTOM ROM; (ή αν υπάρχει κι άλλη κατηγορία).

Να ξέρω και τι είναι η δικιά μου S125 που είχε αγκαταστημένη το τηλ. από την MiniDeal (με ελληνικά).

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Sorry για την ασχετοσύνη μου, παιδιά. Μια διευκρίνιση:

Ποα η διαφορά μεταξύ ROW, STOCK ή CUSTOM ROM; (ή αν υπάρχει κι άλλη κατηγορία).

Να ξέρω και τι είναι η δικιά μου S125 που είχε αγκαταστημένη το τηλ. από την MiniDeal (με ελληνικά).

Sorry για την απαντηση.Μια διευκρινιση:

Γιατι δεν διαβαζεις λιγο το θεμα αφου στην ερωτηση σου εχουμε δωσει ηδη απαντηση?

Ξερω οτι με βριζεις τωρα που το διαβαζεις αυτο αλλα με εχουν βρισει κ αλλοι που τωρα πλεον καταλαβαινουν γιατι τα γραφω.

Μην το παρεις προσωπικα!!! ;)

Αντε να σου δωσουμε και απαντηση.

CUSTOM

Rom που ειναι τροποποιημενη απο καποιον. Γι αυτο και ο τιτλος custom.Μπορει να φερει ιδιο ονομα με μια official αλλα να μην ειναι official.

STOCK-OFFICIAL

Rom που βγαζει το εργοστασιο(οσο πιο απλα μπορω στο λεω)Δεν εχει καμια παραμετροποιηση.Στην περιπτωση του κινητου μας η Official-stock

εχει μονο Αγγλικα-Κινεζικα και δεν εχει Playstore.

ROW-S

Row rom ειναι η Ευρωπαικη εκδοση

S rom ειναι η Κινεζικη εκδοση.

Τωρα σου εχω και εγω μια ερωτηση να μου απαντησεις.

Η S125 που φορας απο Minideal τι ρομ ειναι?

Edited by aloialone

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Πρώτα πρώτα, τι αλχημείες είναι αυτές; Άσε που και ο Κινέζος τα γράφει λίγο κινέζικα :p

Γιατί δεν πέρασες μια multilanguage ρομ από την αρχή;

Ποιά ρομ είχε εγκατεστημένη όταν το παρέλαβες; Μήπως είχε Row rom(ευρωπαϊκή) και εσύ πέρασες recovery για κινέζικη;

Πέρα από αυτά, πέρασε με το flashtool την multilanguage s125 που είναι root και με Google Apps ή την s135 που προτείνει και ο φίλος aloialone. Μόνο που η s135 έχει μόνο Αγγλικά - Κινέζικα, αλλά είναι και αυτή root με Google Apps αλλά και TWRP recovery.

Αυτά είχε όταν το παρέλαβα.

Το κινητό μένει αναμμένο μόνο σε (factory mode) Θα γίνη δουλειά με το flashtool;

Που θα την βρώ αυτή;( multilanguage s125)

Model number:Lenovo P780_Row

Androit version :4.2.1

Baseband version:P780.V17,2013/05/21 04:13

Build number:P780_ROW_S110_130629

Είναι στα κινέζικα.

http://imageshack.com/a/img51/5493/5trr.jpg

Edited by Freewin

Sorry για την απαντηση.Μια διευκρινιση:

Γιατι δεν διαβαζεις λιγο το θεμα αφου στην ερωτηση σου εχουμε δωσει ηδη απαντηση?

Ξερω οτι με βριζεις τωρα που το διαβαζεις αυτο αλλα με εχουν βρισει κ αλλοι που τωρα πλεον καταλαβαινουν γιατι τα γραφω.

Μην το παρεις προσωπικα!!! ;)

Αντε να σου δωσουμε και απαντηση.

CUSTOM

Rom που ειναι τροποποιημενη απο καποιον. Γι αυτο και ο τιτλος custom.Μπορει να φερει ιδιο ονομα με μια official αλλα να μην ειναι official.

STOCK-OFFICIAL

Rom που βγαζει το εργοστασιο(οσο πιο απλα μπορω στο λεω)Δεν εχει καμια παραμετροποιηση.Στην περιπτωση του κινητου μας η Official-stock

ROW-S

Row rom ειναι η Ευρωπαικη εκδοση

S rom ειναι η Κινεζικη εκδοση.

Τωρα σου εχω και εγω μια ερωτηση να μου απαντησεις.

Η S125 που φορας απο Minideal τι ρομ ειναι?

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει μεγαλώσει πολύ το θέμα πια και είναι δύσκολη η αναζήτηση και η εύρεση για ένα λήμμα που επαναλαμβάνεται σχεδόν σε όλα τα μηνύματα.

Αν κατάλβα σωστά η δική μου πρέπει να είναι Custom γιατί την μαγείρεψε η MiniDeal και ROW γιατί είχε και ελληνικά μέσα (ερωπαϊκή).

Απάντησα σωστά;

Samsung S5 (no root)

Αυτά είχε όταν το παρέλαβα.

Το κινητό μένει αναμμένο μόνο σε (factory mode) Θα γίνη δουλειά με το flashtool;

Που θα την βρώ αυτή;( multilanguage s125)

Model number:Lenovo P780_Row

Androit version :4.2.1

Baseband version:P780.V17,2013/05/21 04:13

Build number:P780_ROW_S110_130629

Είναι στα κινέζικα.

http://imageshack.com/a/img209/7136/g8mi.jpg

Εδώ http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780-4/ και κράτα το λινκ για μελλοντική χρήση.

Ναι, θα γίνει δουλειά με το flashtool. Αλλά το νου σου, μην ρωτησεις πως :!:

Υπάρχουν όλα εδώ μέσα ;)

...LG Gpad 8.3...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει μεγαλώσει πολύ το θέμα πια και είναι δύσκολη η αναζήτηση και η εύρεση για ένα λήμμα που επαναλαμβάνεται σχεδόν σε όλα τα μηνύματα.

Αν κατάλβα σωστά η δική μου πρέπει να είναι Custom γιατί την μαγείρεψε η MiniDeal και ROW γιατί είχε και ελληνικά μέσα (ερωπαϊκή).

Απάντησα σωστά;

Δεν εισαι καλος μαθητης.Προς το παρον σου βαζω κατω απο τη βαση!!!

STOCK-OFFICIAL

Γιατι η δικια σου Row rom εχει Ελληνικα?Επειδη ειναι Ευρωπαικη η επειδη ειναι custom? Ειδες καπου σε αυτα που σου εγραψα να λεω για διαφορετικο "εργοστασιο" που βγαζει τις ROW απο τις S?

Αντε να σου δωσω αλλη μια ευκαιρια. Διαβασε ομως και λιγο!!!!

Είναι απλά Custom δηλαδή.

To "RΟW" πάει μόνο δίπλα στις εργοστασιακές.

Το πέτυχα;

Samsung S5 (no root)

Παραδίνομαι.

Να το πάρει το ποτάμι;

Το εχει παρει το ποταμι εδω και πολυ ωρα....

CUSTOM

Να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου; :p

Οι s και vibe roms είναι οι official roms που είναι εγκατεστημενες στις συσκευές που απευθύνονται στην αγορά της Κίνας. Έχουν μόνο Αγγλικά και Κινέζικα και δεν έχουν Playstore. Ο λόγος; Γιατί είναι τεράστια χώρα και έχουν και την δική τους search engine, το Baidu, κάτι ανάλογο με το Google και φυσικά το δικό τους market. Όταν όμως ξεκίνησαν να πωλούν συσκευές εκτός Κίνας εβαζαν custom roms, βασισμένες στις official, για να υποστηρίζουν multilanguage και playstore. Αυτές οι συσκευές έχουν και τα κινέζικα στην μπαταρία.

Κάποια στιγμή όμως, η Lenovo είχε ζήτηση από Ρωσία, Ινδία κ. α. Έτσι, ξεκίνησε να κατασκευάζει συσκευές με "ευρωπαϊκές" προδιαγραφές. Αυτές είναι οι συσκευές που έχουν αγγλικά στην μπαταρία. Αυτές τις συσκευές τις εφοδιαζουν με τις row rom. Όπου ROW=RestOfWorld. Σε αυτες, τις official row, εχουν εγκατεστημενες συνήθως αυτές τις γλώσσες : English, Russian, Chinese, Vietname, Indonesian & Malay και κατά 90%,δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, playstore. Διόρθωση :Επιβεβαιώνω ότι έχουν όλα τα καλούδια της Google και φυσικά playstore.

Ελπίζω να βοήθησα :)

EDIT :Εννοείται ότι με τα ανάλογα δικαιώματα root, και το σωστό recovery για την εκάστοτε ρομ, μπορεί να εγκατασταθεί οποιαδήποτε ρομ είτε στην "Αγγλική" συσκευή είτε στην "Κινέζικη".

Εύχομαι να μην μπερδευτηκατε περισσότερο :lol:

Edited by vortex78

...LG Gpad 8.3...

Οι πληροφορίες ήταν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες, πραγματικά, όχι όμως ότι έμαθα τι είναι η rom μου γιατί δεν είμαι σίγουρος για κάποια πράγματα:

Όταν παράγγειλα το κινητό στην MiniDeal, το ζήτησα root και με ελληνικά. Αν το έκαναν αυτοί, τότε είναι Custom, σωστά; Αν ήρθε από τη Lenovo έτσι, τότε είναι row.

Σ' εμένα είχε και Google play και προεγκαταστημένο τον Apex launcher, άρα ήταν παράμετροποιημένο.

Ξέρετε εσείς μήπως την προέλευσή της για να βγάλω συμπέρασμα αν είναι row ή custom?

Edit: και η μπαταρία έχει κινέζικα.

Edited by leftezi

Samsung S5 (no root)

Οι πληροφορίες ήταν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες, πραγματικά, όχι όμως ότι έμαθα τι είναι η rom μου γιατί δεν είμαι σίγουρος για κάποια πράγματα:

Όταν παράγγειλα το κινητό στην MiniDeal, το ζήτησα root και με ελληνικά. Αν το έκαναν αυτοί, τότε είναι Custom, σωστά; Αν ήρθε από τη Lenovo έτσι, τότε είναι row.

Σ' εμένα είχε και Google play και προεγκαταστημένο τον Apex launcher, άρα ήταν παράμετροποιημένο.

Ξέρετε εσείς μήπως την προέλευσή της για να βγάλω συμπέρασμα αν είναι row ή custom?

Edit: και η μπαταρία έχει κινέζικα.

Ακου πως έχει το πράγμα.

Η συσκευή, σαν συσκευή, είναι κινέζικη. Ωραία; Προορίζεται αρχικά για την αγορά της Κίνας. Λόγω και των κινεζικών στην μπαταρία

EDIT:Αν την αγοραζες στην Κίνα, πιθανότατα θα φορούσε την official s125 ή την vibe χωρίς root, χωρίς multilanguage και χωρίς Google apps. Ωραία μέχρι εδώ;

Εκανες την παραγγελία σου, είδαν από το κατάστημα ότι η παραγγελία έγινε από Ευρώπη - Ελλάδα και περασαν την row rom, αλλά custom. Με root, multilanguage και Google apps.

Περνάνε την row και στις "κινεζικές" συσκευές γιατί είναι η RestOfWorld rom. Η οποία, συνήθως, δεν έχει θέμα με το gps και το σήμα, γιατί πολύ απλά την φορανε οι "ευρωπαϊκές" συσκευές. Άρα η πρώτη με την οποία ήρθε το τηλ από minideal ηταν custom row και αυτή που φοράς τώρα, η s125, ειναι custom κινέζικη.

Το κατάλαβες;

Edited by vortex78

...LG Gpad 8.3...

Σαφέστατα και ευχαριστώ πάρα πολύ. :)

Δεν κατείχα αυτές τις πληροφορίες για να μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.

Samsung S5 (no root)

Σαφέστατα και ευχαριστώ πάρα πολύ. :)

Δεν κατείχα αυτές τις πληροφορίες για να μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.

Νάσαι καλά :)

Χαίρομαι που βοήθησα :D

...LG Gpad 8.3...

δεν κατεβαινει ο φακελος με το vibe update ξεκινα κ σταματα η δεν ξεκινα καθολου, το εκανε σε αλλους?

Υ.Γ Δεν την εβαλα σε μενα γιατι με την S135 ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα αφηνω ανοιχτο παραθυρο για το μελλον.

Lazare βαλτην ειναι για σενα αυτη η ρομ!!

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.......

Λοιπον εχουμε και λεμε. Για να περασω αυτη τη ROM πρεπει να εχω περασμενη την ROW ROM S116 οπως ειχα διαβασει

Προσπαθησα να την κατεβασω (καπου ειναι εδω μεσα) αλλα δεν ημουν και τοσο τυχερος οποτε τα παρατησα.

Αν μπορεσω καποια στιγμη και την κατεβασω ισως να την βαλω αυτη την SLXROM.

Προς το παρων με τη VIBE ROM 1347 που εχω ειμαι μια χαρα χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Εχω βαλει και καποια πολυ ομορφα themes μεσω του Lenovo Launcher οποτε ειμαι μια χαρα.

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους με Υγεια.

Ενας moderator παρακαλω αν μπορει ας μου στειλει ενα μηνυμα να του πω να αλλαξουμε το ποστ στη σελιδα 11 ποστ 157 γιατι δεν μπορω να το κανω edit και οσα παιδια το διαβαζουν εχουν προβλημα με το κινητο τους μετα.

Ευχαριστω.

Edited by aloialone

Χρόνια πολλά σε όλους! Η Vibe 1347 μαλλον ηταν καλύτερη από την 1351.Εχω μπριζωθεί και γω με την SLXROM.Καλό είναι να δοκιμάζεις,έτσι δεν είναι;Αν κατάλαβα καλά εγώ που έχω την Vibe1351,θα πρέπει να περάσω με flash tools την ROW S116 (ή όποια ROW) και μετά περνάω την SLX με cwm ή γινεται και με twrp?

Χρόνια πολλά σε όλους! Η Vibe 1347 μαλλον ηταν καλύτερη από την 1351.Εχω μπριζωθεί και γω με την SLXROM.Καλό είναι να δοκιμάζεις,έτσι δεν είναι;Αν κατάλαβα καλά εγώ που έχω την Vibe1351,θα πρέπει να περάσω με flash tools την ROW S116 (ή όποια ROW) και μετά περνάω την SLX με cwm ή γινεται και με twrp?

Σωστα τα λες. Εγω την περασα με twrp αλλα λογικα και με cwm θα μπορεις.

Σωστα τα λες. Εγω την περασα με twrp αλλα λογικα και με cwm θα μπορεις.

Ακούω εντυπώσεις, φίλε.

Δεν αντεξες;Την "πετσωσες" κι αυτή; :lol:

...LG Gpad 8.3...

Ακούω εντυπώσεις, φίλε.

Δεν αντεξες;Την "πετσωσες" κι αυτή; :lol:

Γενικα θελω να δοκιμαζω μεχρι να βρω την καλυτερη. Αυτη τη δοκιμασα στου ξαδερφου μου και την συνιστω σε ολους. Ειναι παρα πολυ καλη και καλο σημα το κινητο. Τουλαχιστον στου ξαδερφου μου ειχε μεγαλη διαφορά.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Καταρχήν έχω και εγώ πρόβλημα με την χρήση Bluetooth και 3G ( το τηλέφωνο μπαίνει σε flight mode και ζητάει συνέχεια pin). Δοκίμασα διάφορα όπως και κάρτες από διαφορετικές εταιρείς (Cosmote - Vodafon - Wind) και δεν είδα καμμία διαφορά, το μόνο που είχε αποτέλεσμα είναι να γυρίσω το δίκτυο μόνο σε GSM και τότε και μόνο τότε λειτουργεί το Bluetooth!!! :blink:

Το κινητό το έχω λίγες μέρες και πρόσφατα προσπάθησα να τραβήξω Video. H αναπαραγωγή είναι απαράδεκτη, κολάει και η εικόνα και ο ήχος, η οθόνη "τραβάει - παραμορφώνει" και γεμίζει pixel μέχρι να παγώσει τελείως!!! Το βίντεο αποθηκεύτηκε στην Built In memory. Ενώ η Sd μου είναι Toshiba 32GB CLASS 10. Σημειώνω ότι η κάμερα στην θέση Foto βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, το πρόβλημα είναι στην αναπαραγωγή των βίντεο που τραβάω, κάποια που έχω κατεβασμένα παίζουν μιά χαρά με VLC όμως. Υπάρχει κάποια πρόταση, σε περίπτωση που υπάρχει απορία το κινητό φοράει την παρακάτω ρομ P780_ROW_S116_130828

Υπάρχει περίπτωση με κάποια αναβάθμιση να δουλέψουν όλα καλύτερα. Εαν ναι, ποια ρομ προτείνετε και τέλος επειδή δεν έχω "ξαναπειράξει" κινητό πιστεύεται ότι για τον απλό χρήστη είναι κάτι που μπορεί να το κάνει μόνος του ή θα ψάχνομαι και θα χάσω και τα αρχεία μου!!!!

Ευχαριστώ και συγνώμμη εαν αναφέρω πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί αλλά η αναζήτηση για πρόβλημα video δεν μου έβγαλε κάτι σχετικό.

Καλές γιορτές σε όλους.

Υ.Γ. αγαπητέ και πολύπειρε aloialone μπορείς να βοηθήσεις:D