kohatzim Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 επειδή έχω την row116 και το recovery είναι ήδη στα αγγλικά μπορώ να πάρω κατευθείαν backup ή πρέπει να ακολουθήσω την διαδικασία για twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 επειδή έχω την row116 και το recovery είναι ήδη στα αγγλικά μπορώ να πάρω κατευθείαν backup ή πρέπει να ακολουθήσω την διαδικασία για twrp? Δοκιμασε να παρεις backup και κανε και ενα restore μετα αν σου κανει το backup να δεις αν δουλευει. Αν δεν σου κανει τοτε πας για twrp. Οσοι εχουν παρει με twrp backup apo vibe rom εχουν δοκιμασει να το κανουν restore? Γιατι εμενα δεν μου κανει restore οσα backup και αν δοκιμασα απο vibe rom. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δοκιμασε να παρεις backup και κανε και ενα restore μετα αν σου κανει το backup να δεις αν δουλευει. Αν δεν σου κανει τοτε πας για twrp. Οσοι εχουν παρει με twrp backup apo vibe rom εχουν δοκιμασει να το κανουν restore? Γιατι εμενα δεν μου κανει restore οσα backup και αν δοκιμασα απο vibe rom. Τώρα μπορεί να φανεί αστεία η ερώτηση αλλα πώς παίρνω backup? Το μενού που βλέπω στο recovery είναι αυτο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Τώρα μπορεί να φανεί αστεία η ερώτηση αλλα πώς παίρνω backup? Το μενού που βλέπω στο recovery είναι αυτο: Σε βλεπω να πας για TWRP. Αυτο που εχεις ειναι το original και δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Σε βλεπω να πας για TWRP. Αυτο που εχεις ειναι το original και δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα. 1)Οκ επομένως ακολουθώ τον οδηγό σου σελ.41 #613 και στην συνέχεια σελ.48 #718? 2)Απλά αντί για την 1347 μπορώ να βάλω κάποια άλλη όπως την official? 3)Το twrp είναι ίδιο άσχετα με το ποια rom θα βάλουμε? 4)Και κάθε φορά που θα θέλω να αλλάξω κάποια rom θα πρέπει να ξανασετάρω το τηλ από την αρχή? υ.γ. Ξέρω ότι τα περισσότερα έχουν απαντηθεί αλλά προσπαθώ να ανακεφαλαιώσω γτ νομίζω ψιλοχάθηκα Edited December 4, 2013 by kohatzim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) 1)Οκ επομένως ακολουθώ τον οδηγό σου σελ.41 #613 και στην συνέχεια σελ.48 #718? 2)Απλά αντί για την 1347 μπορώ να βάλω κάποια άλλη όπως την official? 3)Το twrp είναι ίδιο άσχετα με το ποια rom θα βάλουμε? 4)Και κάθε φορά που θα θέλω να αλλάξω κάποια rom θα πρέπει να ξανασετάρω το τηλ από την αρχή? υ.γ. Ξέρω ότι τα περισσότερα έχουν απαντηθεί αλλά προσπαθώ να ανακεφαλαιώσω γτ νομίζω ψιλοχάθηκα 1.Ναι 2. Γιατι η 1347 ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι η official? 3.Οχι. Διαβασε τις οδηγίες καλα(ευκολο ειναι) 4.Ναι (Μπορεις να κανεις και backup απο τα settings στην επιλογη που εχει και με την καινουρια ρομ κανεις restore.Το ιδιο και για το θεμα που εχεις μεσω του lenovo launcher) Oλα εχουν απαντηθει. Βαρεθηκα να το γραφω αλλα θα το ξανα γραψω με κεφαλαία. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ :) Παμε τωρα και σε ενα ωραιο που βρηκα.(Μπορει να το εχετε βρει αλλα να μην το εχετετ γραψει εδω. Λοιπον. Στο κινητο μας εχουμε μια εφαρμογη SHAREit (Anyshare)(Αν δεν την εχετε περαστε την απο το lenovo store) Κατεβαζουμε απο εδω http://kc.lenovo.com/ την ιδια εφαρμογη για το pc. Συνδεουμε και τις 2 συσκευες μας(pc και κινητο) με το ιδιο wifi δίκτυο τρεχουμε τα προγραμματα και πλεον εχουμε συνδεση των 2 συσκευων απλα και γρηγορα.(Τις ρυθμισεις τις κανετε εσεις) Μπορουμε να μεταφερουμε οτι θελουμε απο και προς το κινητο και το pc και μπορουμε να κανουμε live stream τις φωτογραφιες μας στο pc.Γενικα ειναι απο τα καλυτερα προγραμματα για μενα. Edited December 4, 2013 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) έχω κολλήσει στην εγκατάσταση των drivers . Κάνω install και μου βγάζει σε 2" επιτυχής εγκατάσταση αλλά δε βλέπω τη συσκευή. Κάποια βοήθεια? έπειτα από ένα 3ωρο το κινητό δεν ανοίγει . Πάει να ξεκινήσει κ κάνει όλο restart. Μόνο προλαβαίνει να ανάψει ο φωτισμός, ούτε το λογότυπο προλαβαίνει να βγει. ¨εχω κρατήσει backup αλλά δε μπορώ να μπω τώρα στο recovery να κάνω restore. Τι κάνουμε? υ.γ. τελικά καταφερα να μπω στο recovery αλλα δε μου έχει κρατήσει το backup (όταν το δημιούργησα έκανα δοκιμαστικά restore και δουλευε κανονικά) Έχει να κάνει με το factory reset-wipe..? Edited December 4, 2013 by kohatzim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 έχω κολλήσει στην εγκατάσταση των drivers . Κάνω install και μου βγάζει σε 2" επιτυχής εγκατάσταση αλλά δε βλέπω τη συσκευή. Κάποια βοήθεια? δοκιμασε διαφορετικες θυρες και ελεγξε αν στην διαχειριση συσκευων υπαρχει αγνωστη συσκευη... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) έχω κολλήσει στην εγκατάσταση των drivers . Κάνω install και μου βγάζει σε 2" επιτυχής εγκατάσταση αλλά δε βλέπω τη συσκευή. Κάποια βοήθεια? έπειτα από ένα 3ωρο το κινητό δεν ανοίγει . Πάει να ξεκινήσει κ κάνει όλο restart. Μόνο προλαβαίνει να ανάψει ο φωτισμός, ούτε το λογότυπο προλαβαίνει να βγει. ¨εχω κρατήσει backup αλλά δε μπορώ να μπω τώρα στο recovery να κάνω restore. Τι κάνουμε? υ.γ. τελικά καταφερα να μπω στο recovery αλλα δε μου έχει κρατήσει το backup (όταν το δημιούργησα έκανα δοκιμαστικά restore και δουλευε κανονικά) Έχει να κάνει με το factory reset-wipe..? Παιδιά καμιά βοήθεια.... Για οσους βρισκουν δυσκολο να περασουν μια ρομ στην οποια πρεπει να φλασαρουν τα gapps και να βαλουν και twrp δινω δυο Link με την OFFICIAL S135 και την official ROW S119 οι οποιες ειναι ετοιμες rooted και εχουν και twrp recovery κατευθειαν χωρις να κανετε κατι. Τις περνατε με flashtool. ;) Chinese version : S135 http://www.androidfilehost.com/?fid=23252070760972494 Worldwide version :ROW S119 http://www.androidfilehost.com/?fid=23252070760972493 Μπορώ να βάλω μία από τις 2 ή πρέπει να είναι η row επειδή είχα την rows116? Mάλλον όποια θέλω αφού δεν έχω τπτ τώρα. Θα επανέλθει το κιν με αυτόν το τρόπο? ****Λοιπόν έχω ακολουθήσει τον οδηγό και πέρασα την σ135 την έτοιμη. το κινητό είναι οκ απλά συνεχίζει κ εμφανίζει κάτι κινεζιές, όχι μόνο εφαρμογές αλλά και ειδοποιήσεις κτλ... Υπάρχει τώρα τρόπος να εξαλειφθούν τελείως ή πρέπει να βάλω row rom..? Να επιχειρούσα να βάλω την vibe τώρα μέσω recovery αλλά θα πρέπει να βρούμε που έκανα το λάθος πριν Θα εκτιμούσα μια απάντηση.... Edited December 5, 2013 by kohatzim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδιά μια ερώτηση στους κατόχους. Όσοι έχετε sim cosmote, όταν το κάνετε κλήσεις σε συνδιασμό με χρήση bluetooth, σας δουλεύει κανονικά ή κολλάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση..εκει που εχω το κινητο διπλα μου και χωρισ να το πειραζω ακουω τον ηχο της λενοβο οταν ανοιγει το κινητο,κανει δηλαδη μονο του reboot..δεν εχω χρονο τωρα να το δω αλλα το βραδυ λογικα θα ξαναπερασω την vibe και αν συνεχισει τα ιδια παει προσ αποσυρση δυστυχως :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) ****Λοιπόν έχω ακολουθήσει τον οδηγό και πέρασα την σ135 την έτοιμη. το κινητό είναι οκ απλά συνεχίζει κ εμφανίζει κάτι κινεζιές, όχι μόνο εφαρμογές αλλά και ειδοποιήσεις κτλ... Υπάρχει τώρα τρόπος να εξαλειφθούν τελείως ή πρέπει να βάλω row rom..? Να επιχειρούσα να βάλω την vibe τώρα μέσω recovery αλλά θα πρέπει να βρούμε που έκανα το λάθος πριν Θα εκτιμούσα μια απάντηση.... Πρώτα πρώτα όσο αφορά την προηγούμενη σου ερώτηση για το backup,μου φαινεται περίεργο γιατι με το factory reset δεν επηρεάζονται τα αρχεία που βρίσκονται στην sd.Εκτος αν το backup το αποθηκευσες στην εσωτερική sd ή έκανες format και την external sd. Οι ειδοποιήσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων πιθανότατα ειναι για ενημερώσεις εφαρμογών απο το Lenovo store.Αν ειναι η κινέζικη έκδοση,οι ειδοποιήσεις θα ειναι στα κινεζικα;)Ανέμενε κανένα update μήπως και έρθει καμμιά έκδοση στα αγγλικά. Τωρα εάν θες να ξηλώσεις κάποιες μπορείς με το titanium backup.Απλα πρόσεχε μην ξηλώσεις εφαρμογες συστήματος. Παιδιά μια ερώτηση στους κατόχους. Όσοι έχετε sim cosmote, όταν το κάνετε κλήσεις σε συνδιασμό με χρήση bluetooth, σας δουλεύει κανονικά ή κολλάει? Εγω έχω τοποθετημένη μονο μια sim και αυτή ειναι cosmote.Δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τωρα με το Bluetooth.Δουλευει κανονικά.Και ενα Ericsson και ενα φτηνιαρικο απο eBay. EDIT:Εχω εγκατεστημένη την s125. Edited December 5, 2013 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδια οι πιο σταθερες μεχρι τωρα ρομ ειναι η S135 και η ROW119 αυτο το ξεραμε οταν περασαμε την VIBE. Η VIBE ειναι καινουρια και λογικο ειναι να εχει καποια μικροπροβληματακια. Στο επομενο update λογικα θα τα φτιαξουν.Μεχρι τοτε οποιος δεν θελει τετοια προβληματα ας περασει την S135 η την ROW119(προτιμώ την 135 εγώ). Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Καλησπέρα, ενημερωτικά έχω βάλει με TWRP αυτη τη ρομ Vibe 1347 custom ετοιμη με root. ( λινκ http://pan.baidu.com/s/1iTLwU με pass 08sr ).Απ'οτι είδα και ας με διορθώσει κάποιος αν γνωρίζει,μετά το φλασάρισμα των gapps και αφού συνδέθηκα με ιντερνετ άρχισε να κάνει update το superuser και μου το έκανε συνεχώς unroot.Το πρόβλημα διορθώθηκε ξετσεκάροντας ένα παραθυράκι σε πεδίο του info του superuser το οποίο ονομαζεται outdated binary notification.Πάντως η ρομ είναι εκπληκτική μεχρι στιγμης.Επειδή ειχα αρκετά προβλήματα και γω στην αρχη πιστεύω ότι το P780 απευθυνεται σε χρηστες που έχουν τον χρόνο και την όρεξη να ασχοληθουν με φλασαρισματα ρομ κλπ (πράγμα πολύ ευκολο αν πάρεις το κολάι).Διαφορετικα ειναι θεμα τυχης αν θα δουλευουν ολα αψογα μονιμως χωρις καμμια επεμβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastkouk Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδιά μια ερώτηση στους κατόχους. Όσοι έχετε sim cosmote, όταν το κάνετε κλήσεις σε συνδιασμό με χρήση bluetooth, σας δουλεύει κανονικά ή κολλάει? Καλησπέρα, Θα ήθελα να ενημερώσω για το κάτωθι πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ με την χρήση bluetooth.... το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο και με την S125 αλλά και την S135 που εγκατέστησα σήμερα.. Το bluetooth ενεργοποιείται κανονικά και κάνει άνετα σύζευξη με διάφορες συσκευές που δοκίμασα. Το πρόβλημα είναι ότι κατά την απόπειρα κλήσης, κάνει την κλήση αλλά την διακόπτει, το κινητό μπαίνει σε flying mode και αμέσως κάνει κάτι σαν ελαφρύ reboot καθώς ζητάει επαναεισαγωγή των pin των δύο καρτών που έχω μέσα. Να τονίσω ότι με την S116 που παρέλαβα το κινητό το bluetooth λειτουργούσε κανονικά και δεν είχε κανένα πρόβλημα πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα hardware. To έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Υπάρχει λύση? Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 ισως ενας τροπος (καντο σαν δοκιμη) ειναι να το βαλεις να ανοιγει χωρις να ζηταει pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Καλησπέρα, Θα ήθελα να ενημερώσω για το κάτωθι πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ με την χρήση bluetooth.... το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο και με την S125 αλλά και την S135 που εγκατέστησα σήμερα.. Το bluetooth ενεργοποιείται κανονικά και κάνει άνετα σύζευξη με διάφορες συσκευές που δοκίμασα. Το πρόβλημα είναι ότι κατά την απόπειρα κλήσης, κάνει την κλήση αλλά την διακόπτει, το κινητό μπαίνει σε flying mode και αμέσως κάνει κάτι σαν ελαφρύ reboot καθώς ζητάει επαναεισαγωγή των pin των δύο καρτών που έχω μέσα. Να τονίσω ότι με την S116 που παρέλαβα το κινητό το bluetooth λειτουργούσε κανονικά και δεν είχε κανένα πρόβλημα πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα hardware. To έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Υπάρχει λύση? Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αφου δεν ειχες προβλημα με την ROW116 βαλε την ROW119 για να δεις αν ολα ειναι οκ. Αυτο θα εκανα εγω. Και οπως σας ειχα πει..Update της Vibe που μολις βγηκε!!! Lenovo P780 VIBE 1349 Developer Edition 2013.1205 update Ειναι ροοτ οπως ηταν και η αλλη vibe που ειχα δωσει ροοτ και ειναι η developer(Μην αρχισει καποιος τις ερωτησεις αν ειναι αυθεντικη και αν κανει να την βαλουμε.Ολα ειναι απο το official site της Lenovo). Καποια στιγμη θα βγει και η τελικη. http://pan.baidu.com/s/1ovfne PASSWORD 92g3 Aντε ολο καλα νεα σας φερνω. Να δω τωρα που θα το πουλησω τι θα κανετε χωρις εμενα.χααχχαχαχα(Πλακα κανω δεν το δινω αν δεν βγει το ιδιο με 2gb ram!!!!) Οποιος θελει να δει τι ακριβως διορθώνει ας μπει εδω http://bbs.lenovo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=132237&extra=page%3D1 και ας κανει translate με το Google translate. EDIT:Μολις τωρα μπηκε και στο official site της VIBE LENOVO http://pub.ota.lenovomm.com/ROM/P780/DEV_NK/1349_3/VIBEROM_V1.0_1349_3_DEV_P780_NK_76E9.zip Τέτοια online ενημέρωση ουτε στο ΣΚΑΙ!!!!! Edited December 5, 2013 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 δεν παίζεσαι aloialone! master στα κινέζικα θα πάρεις!Δώσε τα φώτα στο λαό σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πρώτα πρώτα όσο αφορά την προηγούμενη σου ερώτηση για το backup,μου φαινεται περίεργο γιατι με το factory reset δεν επηρεάζονται τα αρχεία που βρίσκονται στην sd.Εκτος αν το backup το αποθηκευσες στην εσωτερική sd ή έκανες format και την external sd. Οι ειδοποιήσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων πιθανότατα ειναι για ενημερώσεις εφαρμογών απο το Lenovo store.Αν ειναι η κινέζικη έκδοση,οι ειδοποιήσεις θα ειναι στα κινεζικα;)Ανέμενε κανένα update μήπως και έρθει καμμιά έκδοση στα αγγλικά. Τωρα εάν θες να ξηλώσεις κάποιες μπορείς με το titanium backup.Απλα πρόσεχε μην ξηλώσεις εφαρμογες συστήματος. Όντως έκανα την πατάτα να αποθηκεύσω το backup στην εσωτερική sd. Πάντως και μετά αφού είχα βάλει την s135 με flashtool (τεράστιες διαφορές στο σήμα δεν είδα) πάλι δε μπόρεσα με recovery να βαλω την vibe. Μου έλεγε αν θυμάμαι καλά unable to read... και μετα fail.(zipαρισμένη δε την τρέχουμε από το recovery?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Όντως έκανα την πατάτα να αποθηκεύσω το backup στην εσωτερική sd. Πάντως και μετά αφού είχα βάλει την s135 με flashtool (τεράστιες διαφορές στο σήμα δεν είδα) πάλι δε μπόρεσα με recovery να βαλω την vibe. Μου έλεγε αν θυμάμαι καλά unable to read... και μετα fail.(zipαρισμένη δε την τρέχουμε από το recovery?) Ναι, ζιπαρισμενη. Απλά την βάζεις χύμα μέσα στην sd, όχι σε φάκελο. Και να έχεις custom recovery , οχι το στοκ Android. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ναι, ζιπαρισμενη. Απλά την βάζεις χύμα μέσα στην sd, όχι σε φάκελο. Και να έχεις custom recovery , οχι το στοκ Android. Recovery έκανα σύμφωναε τον οδηγό του alailone #613 σελ. 41. Παρεπιπτοντως γτ πλέον βλέπω ένα imei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Recovery έκανα σύμφωναε τον οδηγό του alailone #613 σελ. 41. Παρεπιπτοντως γτ πλέον βλέπω ένα imei ? Ok,έβαλες το TWRP.Το σωστο να υποθέσω;) Εγω που το δουλεύω με μια sim,ενα imei βλέπω. Πληκτρολόγησε στον dialer *#06# και δες τι σου βγάζει. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Recovery έκανα σύμφωναε τον οδηγό του alailone #613 σελ. 41. Παρεπιπτοντως γτ πλέον βλέπω ένα imei ? Και εγω με 2 σιμ ενα imei μου βγαζει. Ειναι αναλογα την ρομ. Αν θυμαμι καλα μονο η Row σου δειχνει 2 imei. Αν ειχες προβλημα με το imei δεν θα ειχες σημα στο κινητο καθολου σε μια απο τις 2 σιμ. Δεν θελω να γίνομαι μ....ας αλλα δεν μπορω να απανταω(αν και απανταω) σε πμ που ΑΚΟΜΑ με ρωτανε που θα βρω το flashtool,πως θα το χρησιμοποιησω,που θα βρω ρομ να κατεβασω πως βαζω twrp και αλλες τετοιες ερωτησεις.Πολυ ευχαριστως να βοηθησω σε οτι ξερω και σε οποιον το χρειαστει αλλα αν και εφοσον πρωτα εχει προσπαθησει μονος του και δεν τα εχει καταφερει.Μπορει μερικοι να με βριζουν τωρα αλλα οπως εχω ξανα πει ολα τα κανω για το δικο σας καλο .Αν δειτε την αρχη του θεματος στα πρωτα ποστ και εγω εκανα ερωτησεις γιατι δεν ηξερα τιποτα.Αλλα εκατσα και δοκιμασα και εμαθα.Προσπαθω να τα γραψω οσο πιο απλα μπορω και προσπαθω να σας περασω οτι ακριβως εχω μαθει.Σας παρακαλω διαβαστε το θεμα πριν κανετε τετοιες ερωτησεις.Καλυτερα να το διαβασετε αναποδα(απο την τελευταία σελίδα προς την πρωτη).Πιστευω δοξα το Θεο εχουμε δωσει αρκετες απαντησεις και πληροφοριες που ανετα καποιος μπορει να φτιαξει -επαναφέρει το κινητό του οτι και να του κανει. ΥΓ. Αν καποιος νομιζει οτι ειμαι λαθος του ζηταω συγνωμη.Οτι γραφω δεν παει προσωπικα σε καποιον και δεν θελω να προσβαλω κανεναν. Edited December 5, 2013 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Και εγω με 2 σιμ ενα imei μου βγαζει. Ειναι αναλογα την ρομ. Αν θυμαμι καλα μονο η Row σου δειχνει 2 imei. Αν ειχες προβλημα με το imei δεν θα ειχες σημα στο κινητο καθολου σε μια απο τις 2 σιμ. Δεν θελω να γίνομαι μ....ας αλλα δεν μπορω να απανταω(αν και απανταω) σε πμ που ΑΚΟΜΑ με ρωτανε που θα βρω το flashtool,πως θα το χρησιμοποιησω,που θα βρω ρομ να κατεβασω πως βαζω twrp και αλλες τετοιες ερωτησεις.Πολυ ευχαριστως να βοηθησω σε οτι ξερω και σε οποιον το χρειαστει αλλα αν και εφοσον πρωτα εχει προσπαθησει μονος του και δεν τα εχει καταφερει.Μπορει μερικοι να με βριζουν τωρα αλλα οπως εχω ξανα πει ολα τα κανω για το δικο σας καλο .Αν δειτε την αρχη του θεματος στα πρωτα ποστ και εγω εκανα ερωτησεις γιατι δεν ηξερα τιποτα.Αλλα εκατσα και δοκιμασα και εμαθα.Προσπαθω να τα γραψω οσο πιο απλα μπορω και προσπαθω να σας περασω οτι ακριβως εχω μαθει.Σας παρακαλω διαβαστε το θεμα πριν κανετε τετοιες ερωτησεις.Καλυτερα να το διαβασετε αναποδα(απο την τελευταία σελίδα προς την πρωτη).Πιστευω δοξα το Θεο εχουμε δωσει αρκετες απαντησεις και πληροφοριες που ανετα καποιος μπορει να φτιαξει -επαναφέρει το κινητό του οτι και να του κανει. ΥΓ. Αν καποιος νομιζει οτι ειμαι λαθος του ζηταω συγνωμη.Οτι γραφω δεν παει προσωπικα σε καποιον και δεν θελω να προσβαλω κανεναν. Εκτιμώ την βοήθεια σου τόσο την δικιά σου αλλά και όσων μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεσαι. Εσύ και τα άλλα παιδιά που ασχοληθήκατε πιο νωρίς τα έχετε κάνει όλα βήμα βήμα κ σε βάθος χρόνου. Έλα τώρα στην θέση μου που πρέπει να διαβάσω #1000 και να τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου(μέχρι και σημειώσεις κρατούσα με τα σημαντικά ποστ για να μπορώ να γυρνάω πίσω:D). Όντως μου έκανε καλό που το κιν δεν ξανανοιξε και πιέστηκα να μάθω πιο πολλά, αλλά να σου πω την αλήθεια ακόμη τα έχω κάπως μπερδεμένα στο μυαλό μου. Ασχολούμαι από χτες το απόγευμα στις 18:00 μέχρι πριν λίγο. Σίγουρα έχω ξεκαθαρίσει πολλά, όμως έχω απορίες που δε μπόρεσα να βρω απάντηση, όπως το twrp που κάνουμε στο #613 ειναι το σωστό για ποιες rom, και που αναφέρετε.. Φιλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Εκτιμώ την βοήθεια σου τόσο την δικιά σου αλλά και όσων μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεσαι. Εσύ και τα άλλα παιδιά που ασχοληθήκατε πιο νωρίς τα έχετε κάνει όλα βήμα βήμα κ σε βάθος χρόνου. Έλα τώρα στην θέση μου που πρέπει να διαβάσω #1000 και να τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου(μέχρι και σημειώσεις κρατούσα με τα σημαντικά ποστ για να μπορώ να γυρνάω πίσω:D). Όντως μου έκανε καλό που το κιν δεν ξανανοιξε και πιέστηκα να μάθω πιο πολλά, αλλά να σου πω την αλήθεια ακόμη τα έχω κάπως μπερδεμένα στο μυαλό μου. Ασχολούμαι από χτες το απόγευμα στις 18:00 μέχρι πριν λίγο. Σίγουρα έχω ξεκαθαρίσει πολλά, όμως έχω απορίες που δε μπόρεσα να βρω απάντηση, όπως το twrp που κάνουμε στο #613 ειναι το σωστό για ποιες rom, και που αναφέρετε.. Φιλικά... 2. Αγγλικο TRWP(ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ROM) Για οσους εχουν ROW ROM κατεβαζουν αυτο το twrp και κανουν παλι ακριβως την ιδια διαδικασια. Με αλλα λογια αν η ρομ που εχει το κινητο σου δεν λεει στην ονομασια της την λεξη ROW τοτε βαζεις το αλλο TWRP. Νομιζω οτι ειναι ξεκάθαρο αυτο που γραφω.:happy: Το ιδιο εχω γραψει και στις οδηγίες στη σελίδα 54 ποστ 806.Δεν ηταν για σενα οτι εγραψα πιο πανω. Δεν εισαι ο μονος που μου εχει στειλει και μου κανεις τετοιες ερωτήσεις. Προσπαθω να σας δωσω θαρρος για να δοκιμασετε οτι θελετε στο κινητο.Οπως εχουμε ξανα γραψει εδω αυτο το κινητο με αυτον τον επεξεργαστη ευτυχως για εμας οτι και να του κανουμε δεν θα παθει τιποτα.Ουτε brick ουτε κολλημα.ΤΙΠΟΤΑ! Edited December 5, 2013 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts