Agent M Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 5 Αύγ. 2004 , 16:19) :D :lol: μήπως τον έκαναν βίδες τα φρούτα; :p :lol: :lol: :lol: Όχι τα φρούτα δεν τον πείραξαν! Δάγκωνε επικίνδυνα!!! :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 O spiderman kai apo gynaikes auti stous xmen pou aresei sto woulverin( auti pou petaei me ta gantia...) alla den 3erw pws ti lene... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Τώρα που το θυμήθηκα, θυμάστε τον σπάϊντερμαν με τον Ice Man kai μια άλλη που πετούσε και έβγαζε φωτιές!?!?!? Δν την θυμάμαι...ήταν πολύ καλή όμως! Πάντα μου άρεσε! :) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Τη Fire Woman την τύπισσα θα λες!! :) Εμένα γιατί τον αγαπημένο μου τον λένε Eric Cartman; :p:p Αγαπημένοι μου είναι της Disney και της Warner και αρκετοί από αυτούς που αναφέρθηκαν. Καλά θυμάστε το επεισόδιο του Bugs Bunny με τον Αρειανό; :D Ή τις ομηρικές μάχες μεταξύ Bugs και Yosemite Sam; :lol: Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Terminator Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesea Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 o Shrek και ο φιλαράκος του ο γαϊδαράκος μιλάμε για τρελή μορφή καρτούν. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Emufear se pianw adiavasto....Den legotan Fire woman alla Fire star :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Ουπς... :whistle: :p I guess you are right! Κι όμως το έβλεπα ρε gmt! :D Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 5 Αύγ. 2004 , 14:13) ο ρούχλας τι γέλιο που είχε :D επεισόδιο δεν έχανα :happy: μπα δεν νομίζω να υπάρχει κάπου :o :cry: Foverh seira an kai mou thn edine to koritsaki pou htan psilozavo alla ths thn elege o rouxlas opote petouse mal**ia kai pethaina sta gelia egw. Poios hthopoios htan h fwnh tou rouxla? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ ( 6 Αύγ. 2004 , 16:11) Emufear se pianw adiavasto....Den legotan Fire woman alla Fire star :) Μπράβο, τώρα την θυμήθηκα κι εγώ! Έτσι την έλεγαν! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Spiderman κ σε καρτουνιστικο υφος ο κορυφαιος Taz Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kapoios ( 7 Αύγ. 2004 , 05:10) Poios hthopoios htan h fwnh tou rouxla? Aν δεν κάνω λάθος, ο Παύλος Κοντογιανίδης. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Μίνι και η Ντέζυ Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Wile E. Coyote, και ο Stewie Griffin Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 νταφυ ντακ, spiderman(και καρτοον και ταινια), Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Ο Yu-Gi απο το Yu-Gi-Oh εχει το κατι που με τραβαει και φυσικα οι αγαπημένοι μου Donald Duck & ScroogeMcDuck! Σε συνδιασμο οι 2 τελευταιοι η και μονοι τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Batman (όχι όμως οι ταινίες του... μην τρελαθούμε...) Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fetzisjr (11 Αύγ. 2004 , 02:54) Ο Yu-Gi απο το Yu-Gi-Oh εχει το κατι που με τραβαει και φυσικα οι αγαπημένοι μου Donald Duck & ScroogeMcDuck! Σε συνδιασμο οι 2 τελευταιοι η και μονοι τους... αυτά τα βίντεο που παρουσιάζουν Σταρ και ΆΛτερ προσωπικά τα θεωρώ χάσιμο χρόνου... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Φανατικα: SonGogu απο το DragonBall (αλλα δεν το βαζουν πια) Bugs Bunny ! Duffy Duck και απο το Road Runner ο Μπιτ- Μπιτ Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Ο Ηulk, capten america and superman. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 ξεχάσαμε την milo manara!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee (12 Αύγ. 2004 , 11:56) ξεχάσαμε την milo manara!! και την Druuna :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 ναι δεν τον αναφέραμε καθόλου!!! :) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Asterix Obelix Λούκυ λουκ druuna :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 O Cartman από το SouthPark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts