NickTheGreek99 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 To δικό μου είναι tph (portugal), που μπορούμε να δούμε πότε θα έρθει αναβάθμιση ?? Από skroutz το πήρα Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evilsnap Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 To δικό μου είναι tph (portugal), που μπορούμε να δούμε πότε θα έρθει αναβάθμιση ?? Από skroutz το πήρα Φίλε το δικό μου που δεν είναι από βέλγιο το κατέβασα και δουλεύει μία χαρά (το έκανα και Root). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Κατεβάζω. Εγκαθιστώ. Αναφέρω. :lol::lol::lol::lol::lol: Κανε ενα reviewwwwwww...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 To δικό μου είναι tph (portugal), που μπορούμε να δούμε πότε θα έρθει αναβάθμιση ?? Από skroutz το πήρα Πότε θα έρθει δεν μπορεις να δεις, όταν έρθει θα το δεις λογικά εδώ http://samsung-updates.com αλλά και στο kies.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Φίλε το δικό μου που δεν είναι από βέλγιο το κατέβασα και δουλεύει μία χαρά (το έκανα και Root). Δεν θέλω να χάσω την εγγύηση, αν δεν είχα θα την έβαζα κατευθείαν. Περιμένουμε εντυπώσεις. Πότε θα έρθει δεν μπορεις να δεις, όταν έρθει θα το δεις λογικά εδώ http://samsung-updates.com αλλά και στο kies.. Στην αναμονή τότε.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Φίλε το δικό μου που δεν είναι από βέλγιο το κατέβασα και δουλεύει μία χαρά (το έκανα και Root). root με τον κλασικό τρόπο που γινόταν και τα παλιά? Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evilsnap Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 root με τον κλασικό τρόπο που γινόταν και τα παλιά? Ναι και έκανα και debloat και μετά ότι έμεινε με το titanium έσβησα και ότι άλλο δεν ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis11 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ναι και έκανα και debloat και μετά ότι έμεινε με το titanium έσβησα και ότι άλλο δεν ήθελα. +1 το μόνο πρόβλημα με το titanium (και νομίζω καμιά εφαρμογή τελικά) είναι ότι δεν μπορεί να γράψει- να διαβάσει μπορεί- στην εξωτερική κάρτα μνήμης , προσωρινά μετέφερα το backup στην εσωτερική μνήμη για να είναι λειτουργικό το titanium και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insomnia125 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Υποστηρίζει Ελληνικά (γλώσσα κ menu) αυτη η αναβάθμιση απο Βέλγιο? Κάποιο άλλο πρόβλημα με επανεκκινήσεις όπως λέει εδώ: http://www.s4miniarchive.com/2014/06/android-442-kitkat-update-begins-rolling-s4-mini.html ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evilsnap Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Υποστηρίζει Ελληνικά (γλώσσα κ menu) αυτη η αναβάθμιση απο Βέλγιο? Κάποιο άλλο πρόβλημα με επανεκκινήσεις όπως λέει εδώ: http://www.s4miniarchive.com/2014/06/android-442-kitkat-update-begins-rolling-s4-mini.html ? Υποστηρίζει κανονικά ελληνικά. Πρόβλημα με επανεκκίνηση έως τώρα δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 +1 το μόνο πρόβλημα με το titanium (και νομίζω καμιά εφαρμογή τελικά) είναι ότι δεν μπορεί να γράψει- να διαβάσει μπορεί- στην εξωτερική κάρτα μνήμης , προσωρινά μετέφερα το backup στην εσωτερική μνήμη για να είναι λειτουργικό το titanium και βλέπουμε. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις εάν έχεις root γίνεται να το διορθώσεις με εφαρμογές όπως αυτή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis11 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις εάν έχεις root γίνεται να το διορθώσεις με εφαρμογές όπως αυτή. Να σε καλά φίλε μου δεν το ήξερα,σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Από μπαταρία πώς τα πάει το κινητό μετά την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis11 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Από μπαταρία πώς τα πάει το κινητό μετά την αναβάθμιση; Είναι νωρίς ακόμα, νομίζω ότι όσοι αναβαθμίσαμε το ξεζουμίζουμε ψάχνοντας, οπότε μια δυο μέρες ακόμα υπομονή . Περίεργες καταναλώσεις δεν παρατήρησα , η διαχείριση μνήμης δεν βλέπω να έχει διαφορά και γενικότερα μου δίνει την εντύπωση Μιας ακόμα αναβάθμισης σε 4.2.2 και δεν εννοώ τις οπτικές αλλαγές (αυτές τις βλέπεις), η εκδοση είναι σταθερή έχει γλυκιά αίσθηση η εφαρμογή τηλεφώνου ανοίγει λίγο πιο γρήγορα και μέχρι τώρα δεν έχω ούτε μια επανεκκίνηση .το μόνο που μου λείπει για την ώρα από την 4.2.2 είναι το πράσινο χρώμα της μπαταρίας (αλήθεια λέω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Είναι νωρίς ακόμα, νομίζω ότι όσοι αναβαθμίσαμε το ξεζουμίζουμε ψάχνοντας, οπότε μια δυο μέρες ακόμα υπομονή . Περίεργες καταναλώσεις δεν παρατήρησα , η διαχείριση μνήμης δεν βλέπω να έχει διαφορά και γενικότερα μου δίνει την εντύπωση Μιας ακόμα αναβάθμισης σε 4.2.2 και δεν εννοώ τις οπτικές αλλαγές (αυτές τις βλέπεις), η εκδοση είναι σταθερή έχει γλυκιά αίσθηση η εφαρμογή τηλεφώνου ανοίγει λίγο πιο γρήγορα και μέχρι τώρα δεν έχω ούτε μια επανεκκίνηση .το μόνο που μου λείπει για την ώρα από την 4.2.2 είναι το πράσινο χρώμα της μπαταρίας (αλήθεια λέω ) Το λέω αυτό γιατί άλλα κινητά έχουν μείωση μπαταρίας χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Εμένα που είναι γαλλικό μπορώ να την περάσω ή να περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το λέω αυτό γιατί άλλα κινητά έχουν μείωση μπαταρίας χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Εμένα που είναι γαλλικό μπορώ να την περάσω ή να περιμένω; φιλε μου περίμενε εμενα προσωπικα δεν με ενθουσίασε . φαινομενικά δεν αλλαζει σχεδόν τιποτε τωρα σαν λογισμικό ισως.... πιο αργο από πριν είναι βεβαια νωρις ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 φιλε μου περίμενε εμενα προσωπικα δεν με ενθουσίασε . φαινομενικά δεν αλλαζει σχεδόν τιποτε τωρα σαν λογισμικό ισως.... πιο αργο από πριν είναι βεβαια νωρις ακομα. Σε πολλούς δεν αρέσει. Ίσως με μια επαναφορά να στρώσει. Πάντως καλό θα ήταν όσοι έχουν πάρει την αναβάθμιση αν μπορούσαν να παρατηρήσουν την κατανάλωση και να μας πουν ή να μας παραθέσουν κάποια screenshots για να δούμε πως είναι από εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 πάντως μια γενική παρατήρηση.όσες custom Rom κι αν έχω δοκιμάσει,όλες είναι από 190 έως 220 ΜΒ. Αυτές της Samsung είναι 1,5 γιγα...ήμαρτον που λέει κι ο φαφούτης... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε. Δεν μου περνάει εφαρμογές στην sd.Μου βγάζει αδύνατη η μετακίνηση. Μήπως ξέρετε που οφείλεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maeral Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πάντως στο δικό που είναι από Ιταλία δεν έχει έρθει η αναβάθμιση. Πάτησα μόνο το "Check for updates" από το menu και δεν έλεγξα αν έχει βγει μέσω Kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis11 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πάντως στο δικό που είναι από Ιταλία δεν έχει έρθει η αναβάθμιση. Πάτησα μόνο το "Check for updates" από το menu και δεν έλεγξα αν έχει βγει μέσω Kies. Εμένα από Γαλλία (xef) . η κιτ κατ που βγήκε είναι για το βελγιο/Λουξεμβούργο Black edition και την πέρασα μέσω Odin :happy: σιγά μην περιμένω την Samsung .αν και τις επόμενες μέρες λογικά οι αναβαθμίσεις θα έρχονται μαζικά για όλες τις περιοχές .Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν μετανιώνω για την μετάβαση (γιατί νομίζω δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής στην 4.2.2 λόγω Knox ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καταργείται το κνοχ στην κιτκατ? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καταργείται το κνοχ στην κιτκατ? Οχι!!Το κνοξ ήρθε για να μείνει!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εμένα από Γαλλία (xef) . η κιτ κατ που βγήκε είναι για το βελγιο/Λουξεμβούργο Black edition και την πέρασα μέσω Odin :happy: σιγά μην περιμένω την Samsung .αν και τις επόμενες μέρες λογικά οι αναβαθμίσεις θα έρχονται μαζικά για όλες τις περιοχές .Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν μετανιώνω για την μετάβαση (γιατί νομίζω δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής στην 4.2.2 λόγω Knox ). δηλαδή η kitkat δεν έχει KNOX??? εμείς που έχουμε knox μπορούμε να κάνουμε κάτι με αυτή δηλαδή ?? για να μην το έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 δηλαδή η kitkat δεν έχει KNOX??? εμείς που έχουμε knox μπορούμε να κάνουμε κάτι με αυτή δηλαδή ?? για να μην το έχουμε? Νομιζω οτι για να πας πισω σε 4,2,2 δεν μπορεις απευθειας,αλλα πρεπει να το κανεις μεσω Custom Recovery,το οποιο ενεργοποιει τον Knox counter σε 0x1 οποτε παπαλα εγγυηση.Οποτε μαλλον εννοουσε οτι δεν υπαρχει επιστροφη μολις αναβαθμισεις σε κιτκατ,αλλα το διατυπωσε λαθος και μπερδεψε αρκετους.Αν κανω εγω λαθος και εχω χασει επισοδεια ας ενημερωσει καποιος γιατι με ενδιαφερει.... Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts