jimsiv Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Προσοχή στο ροοτ γιατί δεν υπάρχει επιστροφή και χάνεται η εγγύηση Επιστροφή υπάρχει.... Το έχω κάνει ήδη 2 φορές.... Την μια για να κάνω επίσημα update και μια δεύτερη για να επιβεβαιώσω ότι δεν ανεβάζει τον μετρητή της Samsung. Συμφωνώ με τον Μάνο οτι θα πρέπει να ανέβει ένας ελληνικός οδηγός για το rooting της συσκευής. Αν βρω λίγο χρόνο ίσως κάτσω να γράψω έναν. Edited September 22, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Επιστροφή υπάρχει.... Το έχω κάνει ήδη 2 φορές.... Υπάρχει μεν, από ένα επίσημο update και μετά που θα εγκατασταθεί το knox θα καταγράφεται δε, και η εγγύηση θα είναι όντως χαμένη! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373201 Περιμένω να βρεθεί λύση για να αγοράσω τη συσκευή, οπότε παρακολουθώ το θέμα στενά!! Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Υπάρχει μεν, από ένα επίσημο update και μετά που θα εγκατασταθεί το knox θα καταγράφεται δε, και η εγγύηση θα είναι όντως χαμένη! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373201 Περιμένω να βρεθεί λύση για να αγοράσω τη συσκευή, οπότε παρακολουθώ το θέμα στενά!! Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στο Download μενού το knox counter.....Έχω κάνει και upgrade και downgrade και πάλι μου βγάζει official πριν από κάθε root. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά Καινούργιο μέλος στο forum και συγχαρητήρια για την ομορφη προσπάθεια που γίνεται εδώ Ενδιαφέρομαι για το s4 mini και θέλω να σας ρωτήσω δυο τρια πραγματάκια αν γίνεται 1) ειναι αξιόπιστο? επανεκκινησεις κολλήματα κλπ 2)ενημερώσεις δίνει η samsung? 3)το GPS είναι γρήγορο? 4)η μπαταρία κρατάει με κανενα μισάωρο 3g την ημέρα? 5)απο service με τη samsung τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Σε όλα ναι σε οτι ρωτησες εκτος απο κολληματα και restart Μια χαρά κινητό είναι και σε ιδανικό μέγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Σε όλα ναι σε οτι ρωτησες εκτος απο κολληματα και restart Μια χαρά κινητό είναι και σε ιδανικό μέγεθος Δηλ εχει θέματα με resrart και κολλήματα?...δεν κατάλαβα την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Δηλ εχει θέματα με resrart και κολλήματα?...δεν κατάλαβα την απάντηση. Δεν υπάρχει θέμα με restart και κολλήματα. ... Είναι άψογο μέχρι στιγμής! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Δεν υπάρχει θέμα με restart και κολλήματα. ... Είναι άψογο μέχρι στιγμής! Ευχαριστώ φίλε μου....απλά εχω καλομάθει με το HTC DESIRE S που έχω 2 χρόνια και αποδειχθηκε απροβλημάτιστο.Απλά θα ηθελα καλύτερη κάμερα και μεγαλυτερη διάρκεια μπαταρίας...και το βασικό οτι μου τελείωσαν οι αναβαθμίσεις λογισμικού εδω και ενα χρόνο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ευχαριστώ φίλε μου....απλά εχω καλομάθει με το HTC DESIRE S που έχω 2 χρόνια και αποδειχθηκε απροβλημάτιστο.Απλά θα ηθελα καλύτερη κάμερα και μεγαλυτερη διάρκεια μπαταρίας...και το βασικό οτι μου τελείωσαν οι αναβαθμίσεις λογισμικού εδω και ενα χρόνο περίπου. Αν θες αναβαθμίσεις παρε nexus 4 Εγω σκέφτομαι να δώσω το s4 mini για το nexus4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Αν θες αναβαθμίσεις παρε nexus 4 Εγω σκέφτομαι να δώσω το s4 mini για το nexus4 Το εχω σκεφτεί αυτό αλλά κάτι δεν μου άρεσε στο μέγεθος..και το βασικό διαβασα στο νετ οτι το καταργει η google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Το εχω σκεφτεί αυτό αλλά κάτι δεν μου άρεσε στο μέγεθος..και το βασικό διαβασα στο νετ οτι το καταργει η google Το ότι το καταργεί δεν είναι πρόβλημα για 2-3 Χρόνια θα παίρνει update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent7 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Να ρωτήσω ρε παιδιά αξίζει να παραγγέιλω τίποτα τέτοιο από ebay http://www.ebay.com/itm/3000mAh-Power-Backup-Battery-Case-Charger-for-Samsung-Galaxy-S4-mini-i9190-New/190895231670?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D1471890422010404162%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26rkt%3D4%26sd%3D370882139703%26 η να πάρω καμιά 2 μπαταρία με φορτιστή όπως αυτό και να βγάζω μπαταρίες http://www.ebay.com/itm/Original-Samsung-GALAXY-S4-Mini-I9190-I9195-Battery-Cradle-Dock-Home-Charger/321206376630?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D1472176854464591077%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D3%26rkt%3D4%26sd%3D370882139703%26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Screen shot πως παιρνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Screen shot πως παιρνω ; Πατώντας home button και power button ταυτόχρονα Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπέρα! ! ! σκευτομαι να δωσω το πολυαγαπημενο s2 και να παρω το s4 mini...αν μπορείτε να βοηθήσετε με τις παρακατω ερωτήσεις. ..θα ημουν καλυμμένος! Σε σύγκριση παντα με το s2... 1) εχει μεγαλη διαφορα στην καμερα? 2) μπαταρια σχετικα καλη? 3) η ενταση του ηχου...σε σχεση με το s2 ειναι χαμηλότερη? 4) ζεσταίνεται σαν το s2? Γενικα τι λετε?? Αξιζει να δωσω το s2 και αρκετα ευρο ακομα η δεν εχει τρελη διαφορα... Δεν παιζω παιχνιδια στο κιν.... Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Θεωρητικα και στα χαρτια ειναι καλυτερη συσκευη......και ποιο συγχρονη, αλλα το δικο μας το S2 που λες πλεον ειναι μια ολοκληρωμενη συσκευη, δεν λαγκαρει ακομη κι'αν περασει μπροστα του η λαγκαρντ. ειναι γρηγορο εχει μεγαλυτερη ρομ και παρα τα χρονια του βλεπει στα ισια ακομη τα σημερινα λελουδια...κι'εγω την ψαχνω για κατι ποιο συγχρονο αλλα ΔΕΝ...ναι θελω lte ναι θελω ραδιο ναι θελω μεγαλυτερη ραμ, αλλα ο κυκλος ζωης του μινι ειναι ακομη σε αρχικα σταδια και δεν γνωριζουμε ποσο γρηγορα θα φτασει στο σταδιο παρακμης..βλεπουμε συσκευες ναυαρχιδες να εχουν προωρο τελος εν σχεσει παντα με το ενδοξο s2....αυτα και υπομονη για καλυτερο αντικαταστατη με μεγαλυτερες διαφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Πρώτη και τελευταία φορά που πήρα κινητό απο αυτήν την εταιρία. Με απογοήτευσε πλήρως αυτό το κινητό (S4 mini i9195 LTE ) Μπαταρία , λειτουργικό για 500€ που θέλει η Samsung θα ήθελα καλύτερη κάμερα !!! 1 μήνα το έχω στα χέρια μου και το πουλάω. Bye Bye Samsung Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Μηπως σου ειναι ευκολο να μας εξηγησεις συγκεκριμενα που σ'απογοητευσε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ναι είμαι και εγώ περίεργος να μάθω, ειδικά Και αυτό με την κάμερα, ίδιο με το S3 είναι που είχα περίσυ στην κάμερα. προβλήματα δεν έχει βγάλει σε κανένα τομέα.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει αυτό το πρόγραμμα για φωτογραφίες. Το μανίσιο της Samsung που φοράει το S4 mini έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες αλλά δεν βρήκα πουθενά photosphere το οποίο έχει αυτό(το οποίο παρεπιπτόντως δουλεύει τέλεια.) Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Η τιμη του αυτη την στιγμη, ειναι οτι καλυτερο για αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλησπερα παιδια. στα 300€ αξιζει η αγορα του? μιλαω για το gt-i9195 μοντελο. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 αξιζει αλλα αν περιμενεις κανα μηνα το πολυ θα παει στα 250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 αξιζει αλλα αν περιμενεις κανα μηνα το πολυ θα παει στα 250. Καλησπέρα, αλλά ταπεινή μου άποψη δεν είναι λογική αυτή... ίσως , λέω ίσως, κι αν περιμένει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος αγοραστής μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει πάει 200€...γιατί πολύ πιθανό να έχει νέο μοντέλο από τη εν λόγω εταιρεία... 300€ με τέτοια χαρακτηριστικά, νομίζω είναι better than fine! Τα λέει αυτά ένας κάτος iphone 5..;) Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλησπέρα! ! ! σκευτομαι να δωσω το πολυαγαπημενο s2 και να παρω το s4 mini...αν μπορείτε να βοηθήσετε με τις παρακατω ερωτήσεις. ..θα ημουν καλυμμένος! Σε σύγκριση παντα με το s2... 1) εχει μεγαλη διαφορα στην καμερα? 2) μπαταρια σχετικα καλη? 3) η ενταση του ηχου...σε σχεση με το s2 ειναι χαμηλότερη? 4) ζεσταίνεται σαν το s2? Γενικα τι λετε?? Αξιζει να δωσω το s2 και αρκετα ευρο ακομα η δεν εχει τρελη διαφορα... Δεν παιζω παιχνιδια στο κιν.... Ευχαριστώ :) Είχα το S2 για 2 χρόνια, και πήρα το S4 mini. 1) Ναι, ειδικά στις νυχτερινές φώτο με φλας ή χωρίς. 2) Ίδια απόδοση με την έχτρα (2000) του S2 που είχα για 1 χρόνο. 3) Πολύ λίγο χαμηλότερη, αλλά παρόμοια ποιότητα. 4) Ζεσταίνεται ΠΟΛΥ περισσότερο, ειδικά αν φορτίζει και σερφάρουμε. Είναι πολύ πιο γρήγορο, αλλά στην πράξη διαφορά θα δεις μόνο σε παιχνίδια (που δεν παίζεις). Έχει πιο πολύ RAM, αλλά είναι και πιο φορτωμένο, οπότε η ελεύθερη είναι πάλι ίδια. Έχει ΠΟΛΥ (μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) καλύτερη οθόνη, ίδιας τεχνολογίας (Plus) με μεγαλύτερη ανάλυση και ΠΟΛΥ καλύτερα χρώματα και ευκρίνεια. Είναι ΠΟΛΥ πιο μοντέρνο (και όμορφο). Είναι ΠΟΛΥ (μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) πιο μικρό. Το ότι είναι 16:9 και ότι οι ίντζες είναι οι ίδιες σημαίνει ότι το εμβαδό της οθόνης είναι μικρότερο (δηλαδή η οθόνη είναι μικρότερη), και σου δίνει και αυτήν την αίσθηση, γιατί είναι πιο στενό, οπότε όλα είναι πιο μικρά. Το συνολικό μέγεθος όμως της συσκευής είναι απίστευτο. Για μένα το τέλειο. Έχει πολύ περισσότερα softwarικά καλούδια, λόγω νέας διανομής από Samsung. Με ενοχλεί που ενώ έχει vibrator, δεν τον χρησιμοποιεί για haptic feedback στα hardware keys και στο virtual πληκτρολόγιο. Γι αυτό, Swiftkeys. Με ενοχλεί που ενώ ήταν τόσο απλό, δεν έχει Notification Led. Με ενοχλεί ΠΟΛΥ η εσωτερική μνήμη 5GB. Η δική μου τελική άποψη είναι ότι πηγαίνοντας από το S2 στο S4 mini, στην αρχή θα σου κακοφανεί λίγο το πλάτος της οθόνης, το ότι δεν υποστηρίζει flash ούτε ο stock browser, και ότι δεν υποστηρίζει συγχρονισμό bookmarks στον stock browser με αυτά του Chrome, και η λίγη εσωτερική μνήμη, που σε κάνει να νιώθεις ασφυκτικά. Αναγκάστικα να κάνω τρικ με το Google Music για να αποθηκεύει offline τη μουσική στην SD (χωρις root). Το τέλειο για μένα θα ήταν να αγοράσεις την 16GB έκδοση, όταν και αν κυκλοφορήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts