Jump to content

Εγχρωμοι φακοί επαφής

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guys θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την χρήση έγχρωμων φακών επαφής!

Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια τους απλούς και είπα να κάνω μια αλλαγή!

Είχα ακούσει κάποτε οτι είναι επικινδυνοι και για αυτόν τον λόγο το σκέφτομαι! :o

Κοίτα τη μάρκα τους να είναι σοβαροί. Αν θές μια συμβουλή γιατί φοράω φακούς 11 χρόνια, ΜΗΝ πας σε οπτικό, προτίμησε την συμβουλή του γιατρού σου και μετά αποφάσισε. Ο γιατρός ξέρει πάρα πολύ περισσότερα για το μάτι σου από κάθε αδαή οπτικό (ξέρω πολύ κόσμο που την έχει πατήσει...)

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Εγώ έχω πάει και σε οπτικό και σε γιατρό!

Δεν έχω δει διαφορά!

Anyway, το ερώτημα είναι κυρίως η επικινδυνότητα για τα μάτια των έγχρωμων φακών! Είναι πιο επικίνδυνοι απο τους απλούς μυωπίας;

Πάντως από αισθητικής πλευράς, σιχαίνομαι τους έγχρωμους φακούς στις γκόμενες... Χάλια, χάλια...

Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE

Πάντως από αισθητικής πλευράς, σιχαίνομαι τους έγχρωμους φακούς στις γκόμενες... Χάλια, χάλια...

..ναι, γιατι τα υπολοιπα ''χαρακτηριστικα'' τους τα αφηνουν φυσικα...! :rolleyes:

Φιλε μου αν οι γυναικες δεν κανανε ''tweaking'' στα μουτρα τους,ο κοσμος θα ηταν πιο ασχημος! :whistle:

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Εγώ έχω πάει και σε οπτικό και σε γιατρό!

Δεν έχω δει διαφορά!

Anyway, το ερώτημα είναι κυρίως η επικινδυνότητα για τα μάτια των έγχρωμων φακών! Είναι πιο επικίνδυνοι απο τους απλούς μυωπίας;

Μάλλον είσαι τυχερός και έχεις φυσιολογικά μάτια και όχι μάτια με 1234 κουσούρια σαν τα δικά μου :blink: :blink:

Από πλευράς επικικδυνότητας σου επαναλαμβάνω πώς όχι αν είναι σωστή μάρκα και γίνει κατάλληλη μέτρηση δακρύων, ιξομορίας, κτλ. Για αυτό σου πρότεινα το γιατρό πριν :)

Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos

Μάλλον είσαι τυχερός και έχεις φυσιολογικά μάτια και όχι μάτια με 1234 κουσούρια σαν τα δικά μου :blink: :blink:

Από πλευράς επικικδυνότητας σου επαναλαμβάνω πώς όχι αν είναι σωστή μάρκα και γίνει κατάλληλη μέτρηση δακρύων, ιξομορίας, κτλ. Για αυτό σου πρότεινα το γιατρό πριν :)

Και ο οπτικός μου τις κάνει αυτές τις μετρήσεις! :)

Αν και τα τελευταία χρόνια πηγαινα και τους αγόραζα αμέσως γιατί δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα!

Αρχικό Μήνυμα από τον After

..ναι, γιατι τα υπολοιπα ''χαρακτηριστικα'' τους τα αφηνουν φυσικα...! :rolleyes:

Φιλε μου αν οι γυναικες δεν κανανε ''tweaking'' στα μουτρα τους,ο κοσμος θα ηταν πιο ασχημος! :whistle:

Λέω απλά ότι το συγκεκριμένο tweak (και μερικά άλλα ίσως, όπως το υπερβολικό μακιγιάζ στα μάτια) δε μου αρέσουν καθόλου. Δεν αποκυρήσσω όλο το tweaking :)

Ego forousa gia 2 xronia egxromoys fakoys epafis, tis CibaVision xromatos: deep green. Htan gia 2 xronia kai oxi oi ftinoi fakoi poy einai gia 1 mhna 'h 1 ebdomadas. Den moy paroysiasan apolytos kanena problima sta matia, giati eksakoloytho na kano 1check to xrono ston giatro moy, kai oyte anebike o bathmos moy.

Apla logo kostoys forao pleon toys aploys xoris xroma.

Kserei kaneis ti ginete me ta LASER? Exei kanei kaneis? Ontos katebazei astigmatismo/myopia? Exo rotisei ton giatro moy kai moy proteine to Diabalkaniko stin Thes/niki gia epembasi 'h sto panepistimiako toy Hrakleioy krhths gia tin epembasi. S'ayta ta dyo nosokomeia moy eipan einai oi the best doctor! Kai timi kai gia ta 2 matia 2500 euro!!!!

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον stixima

Apla logo kostoys forao pleon toys aploys xoris xroma.

Έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στην τιμή; :confused:

Δεν το έχω ψάξει ακόμη!

Αρχικό Μήνυμα από τον stixima

Kserei kaneis ti ginete me ta LASER? Exei kanei kaneis? Ontos katebazei astigmatismo/myopia? Exo rotisei ton giatro moy kai moy proteine to Diabalkaniko stin Thes/niki gia epembasi 'h sto panepistimiako toy Hrakleioy krhths gia tin epembasi. S'ayta ta dyo nosokomeia moy eipan einai oi the best doctor! Kai timi kai gia ta 2 matia 2500 euro!!!!

Το έχω ψάξει αρκετά, αν θές Pm me. Το πού θα την κάνεις εξαρτάται από το τί επέμβαση θα κάνεις. Αν κάνεις PRK, παντού είσαι ΟΚ, αν κάνεις LASIK μηχάνημα απ' όσο ξέρω έχει μόνο η Αθήνα και το Ηράκλειο. Το Ηράκλειο απόφυγέ το δια ροπάλου, δεν μπορώ να σου πώ δημόσια γιατί. Αν πας για LASIK (το πιό πιθανό) ψάξε να βρείς καλό γιατρό. Έχε υπ'όψιν σου το πιό βασικό : Η μέθοδος αυτή βγήκε το 99. Έχει λιγότερο από 4 χρόνια εφαρμογή. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει σε π.χ. 20 χρόνια (στην PRK έχουν αρχίσει να σκάνε κάποια κανόνια (σπινθηρισμοί, θόλωμα, κτλ)). Επιπλέον έχεις το ρίσκο πλήρους μη αναστρέψιμης αποτυχίας (1/20.000 στην LASIK, 1/4.000 στην PRK). Μικρό? Μπορεί. Εγώ δεν το ρισκάρω για τα μάτια μου :)

Υπάρχουν βέβαια και φακοί που πηγαίνουν τέλεια σε γυναικεία μάτια...Αυτό βέβαια πρέπει να το ψάξεις.... Και εγώ είμαι χρήστης φακών επαφής (κανονικών) και δεν πολυγουστάρω τους έγχρωμους γιατι το πρωί όταν τους φοράς λόγω του φωτός οι κόρες των ματιών συστέλονται και όταν φοράς του φακούς φαίνεται στο κέντρο και το φυσικό σου χρώμα των ματιών και μέτα το χρώμα των φακών....Σαν ξωτικό φαίνεσαι ! :) :blink:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Ειχα εναν φιλο ο οποιος ηταν ελλεινος. Οι φακοι του ειχαν αρχισει να χανουν σε καποια σημεια το χρωμα τους και ο ηλιθιος κυκλοφορουσε ετσι επειδη βαριοταν να παει να παρει καινουριους!!!

Host

Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu

Ειχα εναν φιλο ο οποιος ηταν ελλεινος. Οι φακοι του ειχαν αρχισει να χανουν σε καποια σημεια το χρωμα τους και ο ηλιθιος κυκλοφορουσε ετσι επειδη βαριοταν να παει να παρει καινουριους!!!

Φαντάσου δηλαδή πώς κυκλοφορούσε....σαν ζομπι πρέπει να φαινόταν! :lol:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

• 4 years later...
h aderfh moy foraei...ti na soy rw johner...akoma blepei :whistle: ! :p !

thymamai fash poy stis eksetaseis fetos kykloforoysa me 1 mple mati kai 1 prasino... :rolleyes:

egw pou xrisimopoiw egxrwmous fakous mia fora o enas kouniotan otan anoigokleina o mati kai epanerxwtan meta kai fainotan to fysiko mou kai ase...rezili eixa ginei...:lol:

Ποιος ο λόγος να φοράτε χρωματιστούς φακούς επαφής? Άντε να το κάνει κάποιο κορίτσι δικαιολογείτε κατα κάποιο τρόπο.. έτσι κι αλλιώς τα κορίτσια κάνουν πολλές αλλαγές στην εμφάνισή τους.. αν και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το συγκεκριμένο θέμα όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Ποιος ο λόγος να φοράτε χρωματιστούς φακούς επαφής? Άντε να το κάνει κάποιο κορίτσι δικαιολογείτε κατα κάποιο τρόπο.. έτσι κι αλλιώς τα κορίτσια κάνουν πολλές αλλαγές στην εμφάνισή τους.. αν και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το συγκεκριμένο θέμα όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

να σου πω μια που εχω και χρωματιστους φακους επαφης (με μυωπια σε χρωμα καφε)

ειναι θεμα αλλαγης..καθαρα!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

να σου πω μια που εχω και χρωματιστους φακους επαφης (με μυωπια σε χρωμα καφε)

ειναι θεμα αλλαγης..καθαρα!

Καφε;; ποιο ειναι το φυσικο χρωμα των ματιων σου;;;

εγω θελω να δοκιμασω να βαλω μελι.(με μυωπια μαζι)..ανοιχτοχρωμο αρκετα.

εχετε καποιο kalo site με χρωματολογιο;;;:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

http://www.eye-net.gr/PUBLIC/lens_color_daily.asp

μονο αυτο βρηκα αλλα δεν λεει πολλα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

http://www.eye-net.gr/PUBLIC/lens_color_daily.asp

μονο αυτο βρηκα αλλα δεν λεει πολλα

ΘΕΝΚ ΓΙΟΥ..:)

εχει και ενδιαφερον πληροφοριες για να μαθουμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή