topet Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ήρθε η αναβάθμιση..Για να δούμε..κατέβασε 45+ στο play store,αλλά 40 πριν ανοίξει και άλλα 88 Όταν πήγα στο settings για να μην περιμένω σε κάθε αγώνα Τι σημαίνει αυτό; Δυστυχώς δεν έχει το nurburgring το κλασικό αλλά την πίστα της F1 παρά του ότι όταν το διαφήμιζαν έδειχναν την μεγάλη πίστα των 22 χιλ. Η μόνη ελπίδα είναι να είναι ξεκλειδώσει σε λίγες μέρες. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μετά το τελευταίο update αν μπω στο παιχνίδι χωρίς δίκτυο μου βγάζει μήνυμα ότι θέλει δεδομένα για αναβάθμιση ενός mb. Το κάνω το update αλλά είναι σαν να μην γίνεται. Κάθε φορά εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα και δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι off line. Κάποια ιδέα κάποιος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δυστυχώς impreza sti (είμαστε και στον ίδιο χώρο, δηλαδή των πλειάδων!!!;)) είναι απαράδεκτοι και το κάνανε έτσι πλέον. Απλά το ζητά για επιβεβαίωση και τρώει με 3g μόνο 1 mb. Για μένα δεν είναι πρόβλημα, αλλά για άλλους είναι! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Δυστυχώς impreza sti (είμαστε και στον ίδιο χώρο, δηλαδή των πλειάδων!!!;)) είναι απαράδεκτοι και το κάνανε έτσι πλέον. Απλά το ζητά για επιβεβαίωση και τρώει με 3g μόνο 1 mb. Για μένα δεν είναι πρόβλημα, αλλά για άλλους είναι! Γίνονται πολλές αναφορές για αυτό και τελικά κάποιο bug πρέπει να είναι. Έκανα ένα save στο σύννεφο και εκκαθάριση δεδομένων. Στην συνέχεια έκανα επαναφορά του save μετά όλες τις αναβαθμίσεις και πλέον το πρόβλημα δεν εμφανίζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Αξιζει να αγορασω δευτερο μηχανικο με χρυσο η ενας φτανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Γίνονται πολλές αναφορές για αυτό και τελικά κάποιο bug πρέπει να είναι. Έκανα ένα save στο σύννεφο και εκκαθάριση δεδομένων. Στην συνέχεια έκανα επαναφορά του save μετά όλες τις αναβαθμίσεις και πλέον το πρόβλημα δεν εμφανίζεται. Δεν ξέρω γιατί αλλά εδώ 2 εβδομάδες δεν μπορώ να σώσω τα δεδομένα στο σύννεφο!! Μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον σέρβερ. Επαναφορά δεν θέλω να κάνω γιατί χάνει τα achievements. Αξιζει να αγορασω δευτερο μηχανικο με χρυσο η ενας φτανει? Όχι δεν αξίζει να αγοράσεις τον μηχανικό για μένα, εφόσον μπορείς να επιδιορθώσεις το αυτοκίνητο αλλάζοντας την ώρα, δηλαδή αν θέλει 2 ώρες για επιδιόρθωση την πας 2 ώρες μπροστά και είσαι οκ. Μη ξεχάσεις να την γυρίσεις πάλι πίσω και να μην είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Επίσης τα χρυσά είναι πολύτιμα για να τα σπαταλάμε και το κυριότερο τον μηχανικό δεν το αγοράζεις για πάντα αλλά για ένα αγώνα, οπότε.... Κατά τα άλλα ξενέρωσα με την αναβάθμιση γιατί μας είχαν δημιουργήσει προσδοκίες για το καλό NURBURGRING των 22 χιλ. και όχι αυτό της F1! Ελπίζω να μπει σύντομα! Οι ομάδες για μένα επίσης είναι άχρηστες, μια που πρέπει να λιώσει κάποιος στο παιχνίδι με την προϋπόθεση ότι η ομάδα του έχει ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ μέλη!! Να είχαμε να λέγαμε...:mad: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Δεν ξέρω γιατί αλλά εδώ 2 εβδομάδες δεν μπορώ να σώσω τα δεδομένα στο σύννεφο!! Μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον σέρβερ. Επαναφορά δεν θέλω να κάνω γιατί χάνει τα achievements. Η επαναφορά έγινε μετά από 5-6 προσπάθειες. Τα achievements όμως δεν χάθηκαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Δεν ξέρω γιατί αλλά εδώ 2 εβδομάδες δεν μπορώ να σώσω τα δεδομένα στο σύννεφο!! Μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον σέρβερ. Επαναφορά δεν θέλω να κάνω γιατί χάνει τα achievements. Όχι δεν αξίζει να αγοράσεις τον μηχανικό για μένα, εφόσον μπορείς να επιδιορθώσεις το αυτοκίνητο αλλάζοντας την ώρα, δηλαδή αν θέλει 2 ώρες για επιδιόρθωση την πας 2 ώρες μπροστά και είσαι οκ. Μη ξεχάσεις να την γυρίσεις πάλι πίσω και να μην είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Επίσης τα χρυσά είναι πολύτιμα για να τα σπαταλάμε και το κυριότερο τον μηχανικό δεν το αγοράζεις για πάντα αλλά για ένα αγώνα, οπότε.... Κατά τα άλλα ξενέρωσα με την αναβάθμιση γιατί μας είχαν δημιουργήσει προσδοκίες για το καλό NURBURGRING των 22 χιλ. και όχι αυτό της F1! Ελπίζω να μπει σύντομα! Οι ομάδες για μένα επίσης είναι άχρηστες, μια που πρέπει να λιώσει κάποιος στο παιχνίδι με την προϋπόθεση ότι η ομάδα του έχει ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ μέλη!! Να είχαμε να λέγαμε...:mad: Πιάνει σίγουρα? Όταν θα βάλω την ώρα μετά ξανά σωστα δεν θα πάει ο μετρητής 2 πίσω και θα περιμένω 2 ώρες μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Πιάνει σίγουρα? Όταν θα βάλω την ώρα μετά ξανά σωστα δεν θα πάει ο μετρητής 2 πίσω και θα περιμένω 2 ώρες μετά? Όχι ο μετρητής δεν επηρεάζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Η επαναφορά έγινε μετά από 5-6 προσπάθειες. Τα achievements όμως δεν χάθηκαν. Περίεργο, σε εμένα όσες φορές έκανα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων χάθηκαν. Είχα προνοήσει όμως να κρατήσω του αρχείο του παιχνιδιού, το πέρασα μέσα εκ νέου και επανήλθαν όλα! Χειροκίνητα δηλαδή. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Όχι ο μετρητής δεν επηρεάζεται. Οκ,ευχαριστω για το κολπο!Εγινα λεβελ 10,υοαρχει καμια ελληνικη ομαδα να μπουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Οκ,ευχαριστω για το κολπο!Εγινα λεβελ 10,υοαρχει καμια ελληνικη ομαδα να μπουμε? Έχουμε κάνει με ένα κολλητό, είμαστε μόνο 2 άτομα βέβαια, οπότε δεν έχουν και πολύ νόημα όπως είπα οι ομάδες! Για να κερδίσεις χρυσά πρέπει να έχει η ομάδα ΠΟΛΛΑ μέλη και να λιώσεις στο παιχνίδι, οπότε και δεν ασχολούμαι! Την ημέρα και όχι πάντα άντε να παίξω μισή ώρα και καμιά φορά 1! Η ομάδα παρόλα αυτά λέγεται ''Kozani Racing Team''!;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Μετά το τελευταίο update σαν να κόψανε την δυνατότητα πηγαίνοντας το ρολόι μπροστά να «ξεγελάμε» το παιχνίδι για τις επισκευές των αυτοκινήτων. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Είναι δυνατόν να πρέπει να είσαι συνέχεια online για να μπορείς να παίξεις το παιχνίδι; Οι επισκευές π.χ. δεν «προχωράνε» off line. Υ.Γ. Το screenshot είναι από σχόλια μελών της σελίδας του παιχνιδιού στο facebook. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Σε εμένα προχωράνε κανονικά χωρίς σύνδεση διαδικτύου φυσικά.;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Δεν χρειαζεται να εισαι online για να προχωρησεις το game. Προχωραει κανονικοτατα. Επισης διαβασα καμμια 10αρια posts πριν οτι δεν αξιζει να παρεις δευτερο μηχανικο και οτι τον εχεις μονο για εναν αγωνα. Λαθος. Ο μηχανικος χρειαζεται, (διαρκει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) και ειδικα απο τις κατηγοριες Pro/ Expert και πανω που τα αυτοκινητα με εναν μονο "κακο" αγωνα χρειαζονται service, χρειαζεσαι ακομη και τρεις μηχανικους!! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Σήμερα μου έσπασε τα νεύρα και πήγα να σπάσω και το κινητό. Πέρυσι είχα παίξει κάμποσο και είχα ένα save αν θυμάμαι καλά στο Facebook. Θυμάμαι ότι πολύ νωρίς στο παιχνίδι είχα αγοράσει την Mclaren MP-12. Δοκίμασα να παίξω και με τα google play services και σε κάποιο μπάχαλο έχασα το συγκεκριμένο save. Παράτησα το παιχνίδι λόγω καλοκαιριού και το Φθινόπωρο με το καινούριο μου Note 3 το ξαναπέρασα. Δεν υπήρχε cloud save και ξεκίνησα από το μηδέν. Προχώρησα κάμποσο με πολλά αγορασμένα αυτοκίνητα αλλά όχι την McLaren. Έκανα φυσικά force cloud save σε κάθε περίπτωση. Μετά από διάφορα format αποφάσισα να το ξαναεγκαταστήσω. Κάνω login και μου κατεβάζει αυτόματα το παλιό save. Θυμάμαι ότι δεν είχα καθόλου χρυσό και γύρω στα 4000 credits. Ξαφνικά βρίσκομαι με 110000 credits και 150 χρυσά. Κοιτάζω τα αυτοκίνητα και τρελαίνομαι. Είχε επαναφέρει το "χαμένο" save. Προσπαθώ να κάνω force restore και με ρωτούσε για τις διαφορές. Απαντούσα ΝΑΙ αλλά δεν υπήρχε πουθενά η πρόοδος. Ότι και να δοκίμαζα ήταν το ίδιο. Το πρόσφατο save δεν φόρτωνε ποτέ. Τελικά έκανα ένα force cloud save με το παλιό και ησύχασα. Το μόνο κακό είναι πως έχουν αλλάξει άρδην τα PR κάθε πίστας και τώρα έχω φτιαγμένα αυτοκίνητα στο γκαράζ και είναι άχρηστα καθώς στις νέες πίστες δεν παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Σε εμένα προχωράνε κανονικά χωρίς σύνδεση διαδικτύου φυσικά.;) Τελικά ούτε σε εμένα αλλάζοντας την ημερομηνία επιδιορθώνονται τα αυτοκίνητα!!:mad: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Nascar έπαιξε κανείς; Από την 5η μέρα και μετά, πολύ εύκολες οι αποστολές. Πάνε από 32ος πρώτος σε 4 γύρους του Richmond :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ρε έχουν πολύ πλάκα αυτοί. Μη νομίζετε ότι μετά είναι ευκολότερες, μία από τα ίδια. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Παίζω εγώ και έχω κολλήσει στην 4ημέρα νομίζω που πρέπει σε 4 γύρους να βγεις πρώτος και νά Μην κοπανησεις το αμάξι..μέχρι 2ος έφτασα.έως εκεί τα πήγα ευκολα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Αυτή την αποστολή λέω και εγώ. Και μετά έχει παρόμοια δύσκολες. Το παράτησα ήδη. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisjim Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Παιδιά μην τα παρατάτε, θέλει υπομονή και επιμονή. Τώρα ξεκινάω το 7 stage, έχω διαπιστώσει ότι όταν τρέξεις αγώνα τη πρώτη φορά μπορεί να τερματίσεις και τελευταίος στην τρίτη προσπάθεια άντε το πολύ στην τέταρτη θα τα καταφέρεις , γίνεται πιο εύκολο. Το αυτοκίνητο είναι το SHEVROLET SS με PR 55.3 upgrate 21/27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Αν κάνεις τα upgrade μπορεί να βγει, θυμήσου όμως ότι αυτό θα γίνει 4 συνεχόμενες φορές και τα upgrade είναι 40+ χρυσά το καθένα. Για να κερδίσεις "free" και τα 4 αυτοκίνητα θέλεις πάνω από 600 χρυσό (πολύ πάνω). Να μου λείπει. Edit: Για 21/27 upgrade έχεις δώσει 34+38+40+70+75=257 χρυσό. x4 για όλα τα αμάξια 1028 χρυσό. Αν καταφέρεις όλες τις αποστολές στον χρόνο που θέλει. Edited September 7, 2015 by mathripper Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Το έβγαλα με pr 53 άνετα από ένα σημείο και μετά. Έχει κάποια τρικ σε κάποιες περιπτώσεις, σε μία δοκιμασία βασικά, που αν δεν τα ψιλιαστείς δεν βγαίνει με τίποτε. Πχ η 4η δοκιμασία την 2 μέρα αν θυμάμαι καλά, όπου έπρεπε να προσέχεις μην ανεβάσει θερμοκρασία δεν έβγαινε με τίποτε! Γκάζι το είχα στο αυτόματο. Τελικά το έβαλα (γκάζι-φρένο χειροκίνητα) και βγήκε για πλάκα. Γενικά αυτή η ρύθμιση με βοήθησε πολύ σε όλες τις υπόλοιπες δοκιμασίες. Επίσης για όσους δεν το ξέρουν και επειδή είναι τεράστιο ο χρόνος του σέρβις, αν βλέπετε ότι δεν βγαίνει μια δοκιμασία, πριν τερματίσετε κάντε pause, πατήστε το κουμπί home του κινητού για να γυρίσετε στην κεντρική οθόνη ή τέλος πάντων να φύγετε από το παιχνίδι και κλείστε το παιχνίδι από τις πρόσφατες εφαρμογές. Στη συνέχεια μπείτε ξανά, δοκιμάστε και αν δείτε ότι πάλι δεν καταφέρνετε να περάστε την δοκιμασία κάντε το ίδιο. Έτσι δεν φθείρετε το αυτοκίνητο και έχετε ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣ ευκαιρίες για να περάστε την δοκιμασία. Φυσικά αν περάσετε την δοκιμασία το αυτοκίνητο θα έχει φθαρεί, όποτε στην συνέχεια θα χρειαστείτε σέρβις. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisjim Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Το τερμάτισα χθες βράδυ. Νομίζω ότι αυτό με την θερμοκρασία ήταν στη δοκιμασία 6/2, πάντως ήταν η μοναδική δοκιμασία που δεν κατάφερα να περάσω και πλήρωσα 40 χρυσά, μακάρι να προλάβαινα το ποστ και να γλίτωνα τα χρυσά. Έξυπνο και το άλλο τρικ , βοηθάει πολύ. Edited September 8, 2015 by makisjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Άλλο παιχνίδι πρέπει να παίζουμε! :lol: Αυτό με την θερμοκρασία ήταν μακράν το πιο εύκολο. Απλά αφήνεις λίγο το γκάζι και βγαίνει. Την άλλη από 32-->1 την βγάλατε και σχετικά άνετα κιόλας; :blink::blink::blink: Τέλος πάντων, εγώ από αυτή τη δοκιμασία εκνευρίστηκα και το άφησα. Έτσι κι αλλιώς παίζω ελάχιστα πλέον, 1-2 αγώνες την μέρα. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts