vlachaquito Δημ. March 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εγώ πάλι νήπτω τας χείρας μου. Ότι και να κάνω, το Asus συνεχίζει να μην με αφήνει να αλλάξω ημερομηνία. Όσο είμαι συνδεδεμένος σε wifi η 3G συνεχίζει να διαβάζει από εκεί την ημερομηνία. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 βαλτε Porsche Roadshow 1 και Porsche Roadshow 2 στο enter racing code και απολαυστε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Πρόσφατα ανακάλυψα ''πειραγμένη'' εφαρμογή του παιχνιδιού,με φούλ χρυσό κ χρήματα.Στην αρχή εντυπωσιάστηκα κ χάρηκα αφού θα αποκτούσα όλα τα πανάκριβα αμάξια χωρίς κόπο και άγχος.Έλα όμως που μετά απο 2-3 μέρες βαρέθηκα το παιχνίδι...Ξενέρωσα γιατί πλέον έγινε μια μηχανική συνήθεια,τα είχα όλα έτοιμα,χωρίς ανταγωνισμό,οπότε και το έσβησα...Πλέον παίζω με τον παλιό κλασικό τρόπο... Σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Απλά προσπάθησε αν θέλεις να μην αναβαθμίσεις κατευθείαν. Με μέτρο και όποτε χρειάζεται. Νομίζω πως έτσι τουλάχιστον θα μείνει λίγο ο συναγωνισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 βαλτε Porsche Roadshow 1 και Porsche Roadshow 2 στο enter racing code και απολαυστε Τι είναι αυτό και ποιος είναι ο κωδικός;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Θα το βρεις αν πας στις ρυθμίσεις. Κάπου γράφει ender racing code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 βαλτε Porsche Roadshow 1 και Porsche Roadshow 2 στο enter racing code και απολαυστε Είσαι θεός!Ειδικά η RSR που έκανε 600 χρυσά,λουκούμι έκατσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 βαλτε Porsche Roadshow 1 και Porsche Roadshow 2 στο enter racing code και απολαυστε Με τον πρώτο δεν έκανε τπτ, με τον δεύτερο όμως.... Και ήθελα 2-3 αγώνες για να πάρω την μεγάλη porsche, μόλις με γλγτωσες 480 Gold :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Είσαι θεός!Ειδικά η RSR που έκανε 600 χρυσά,λουκούμι έκατσε! Με τον πρώτο δεν έκανε τπτ, με τον δεύτερο όμως.... Και ήθελα 2-3 αγώνες για να πάρω την μεγάλη porsche, μόλις με γλγτωσες 480 Gold :lol: οσο σκεφτομαι ποσες ωρες ξοδεψα για να παρω αυτα τα αυτοκινητα τρελαινομαι. τουλαχιστον ας ωφεληθουν οι υπολοιποι συμφορουμιτες. ριξτε μια γκαζια για μενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Θεοοοος....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Σήμερα μπήκα να παίξω έναν αγώνα και μου είπε πως είμαι suspended μέχρι 13/3 , με κωδικό 10055. Παίζει ρόλο που έχω το data ενός παιδιού που του είχε δώσει κάτι εκατομμύρια σε χρυσό και χρήματα;. Μάλλον αυτό είναι, άλλα έτσι κατέβηκε το παιχνίδι. Δεν έκανα εγώ κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Σήμερα μπήκα να παίξω έναν αγώνα και μου είπε πως είμαι suspended μέχρι 13/3 , με κωδικό 10055. Παίζει ρόλο που έχω το data ενός παιδιού που του είχε δώσει κάτι εκατομμύρια σε χρυσό και χρήματα;. Μάλλον αυτό είναι, άλλα έτσι κατέβηκε το παιχνίδι. Δεν έκανα εγώ κάτι. σε θεωρουνε cheater γιαυτο. δεν τρεχει τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Σήμερα δεν μπορώ με τίποτα να πάρω τα 50 χρυσά. Παίζει τίποτα; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Σήμερα δεν μπορώ με τίποτα να πάρω τα 50 χρυσά. Παίζει τίποτα; κατι δεν κανεις σωστα. τα παιρνω κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 βαλτε Porsche Roadshow 1 και Porsche Roadshow 2 στο enter racing code και απολαυστε Εμένα δεν κάνει τίποτα :p Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εμένα δεν κάνει τίποτα :p εχεις αναβαθμισει στην τελευταια version? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 παιδια το κολπο να πηγαινουμε πισω για να ξαναεχουμε παλιες προσφορες δεν ισχυει πια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 παιδια το κολπο να πηγαινουμε πισω για να ξαναεχουμε παλιες προσφορες δεν ισχυει πια;; πλεον οχι. σε τι level βρισκεστε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 117 και χωρις gold δεν βλεπω να προχωραω. Αυτή την στιγμή μπορώ να αγοράσω τα αυτοκίνητα που μου λείπουν με gold εκτός απο την τελευταία Lamborghini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 χμμμ για κάποιο λόγο σήμερα δεν με αφήνει να ξεκινήσω το παιχνίδι. λίγο πριν την τελευταία μπλε οθόνη με τα γράμματα με πετάει στην κεντρική. Έσβησα το cache, restart το κινητό αλλά τπτ. καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δουλεύει κανονικά σε μένα. Έχεις wifi ανοιχτό; Καμιά φορά θέλει κάτι να κατεβάσει όταν ξεκινάει. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δουλεύει κανονικά σε μένα. Έχεις wifi ανοιχτό; Καμιά φορά θέλει κάτι να κατεβάσει όταν ξεκινάει. και με wi fi αλλα και με το δικτυο μπορει να κατεβασει τα λιγα mb που χρειαζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 μπα τπτ, με η χωρίς ιντερνετ τα ιδια. Θα το εκανα παλι install αλλα φοβαμαι μην χασω τα σωσμενα. Εχω να κανω καιρο cloud safe. Ξερετε ποιον φακελο πρεπει να σωσω για να μην χασω τπτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 μπα τπτ, με η χωρίς ιντερνετ τα ιδια. Θα το εκανα παλι install αλλα φοβαμαι μην χασω τα σωσμενα. Εχω να κανω καιρο cloud safe. Ξερετε ποιον φακελο πρεπει να σωσω για να μην χασω τπτ; Φάκελο δεν ξέρω αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Helium Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 μπα τπτ, με η χωρίς ιντερνετ τα ιδια. Θα το εκανα παλι install αλλα φοβαμαι μην χασω τα σωσμενα. Εχω να κανω καιρο cloud safe. Ξερετε ποιον φακελο πρεπει να σωσω για να μην χασω τπτ; Μία φορά που χρειάστηκε να το κάνω (μετά από format) και επειδή δε χρησιμοποιώ cloud, πήρα αντίγραφο το: Android/data/com.ea.games.r3_row/ Ενδεχομένως να αρκεί και μόνο το Android/data/com.ea.games.r3_row/doc, πάντως σε εμένα δούλεψε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 thanx man, εσβησα και ξαναεβαλα το παιχνιδι και με αντιγραφη του doc ολα γυρισαν οπως πριν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts