Nagata Δημ. June 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δεν πειράζει η βροχή, σιγά το πράγμα :D Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Βάλτε και μένα μαζί με άλλον έναν..Και ίσως άλλους 2.. :P Παιδιά, τώρα το είδα εγώ τελευταία στιγμή και είδα ότι είχαμε προθεσμία μέχρι 26 Ιουνίου..Μπορείτε να κάνετε κάτι τώρα? Edited June 29, 2013 by dimourinho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 dimourinho δεν πειράζει, είστε στην λίστα :) Πολλές οι ακυρώσεις και μάλιστα την τελευταία στιγμή, γιατί ρε παιδιά, το είχαμε κανονίσει μέρες νωρίτερα για να κανονίσουμε όλοι το πρόγραμμά μας...Τέσπα, ελπίζω να μην έχουμε άλλες απουσίες! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Χαίρομαι..Ανεβαίνω από Λάρισα..χαχαχα...Τι ώρα να είμαστε στο καφέ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Αν έρθετε στην Καμάρα, θα ήμαστε κατά τις 6 εκεί, στο μαγαζί θα φτάσουμε κατά τις 6.30! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Στο μαγαζί μας κόβω κατευθείαν... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Αν θες οδηγίες και δεν ξέρεις το μαγαζί, στείλε μου pm. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Το είδα στο Maps ;) θα το βρω άνετα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Προλαβαίνω να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μάγκες καλά να περάσετε. Με έλειψε η φάση. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί είμαι εκτός λόγο εργασίας. Στο επόμενο ελπίζω να ξανά σμίξουμε όμως :D Πολλά Android φιλάκια :P Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δυστυχώς για εμένα προέκυψε σημαντικό πρόβλημα και ενδεχομένως να μην μπορέσω να παρευρεθώ. Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσω. Ευχαριστώ πολύ. Αλλά εσείς θα χρειαστείτε κινηματοθέατρο με μικροφωνική εγκατάσταση... Εύγε μεγάλη συμμετοχή!!! Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Προλαβαίνω να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή; Ναι κανονικά, μην αγχώνεσαι, σε περιμένουμε :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είμαι εκτός και δεν θα μπορεσω να έρθω..:( καλά να περάσετε παίδες!! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ναι κανονικά, μην αγχώνεσαι, σε περιμένουμε :) Ευχαριστώ πολύ! Απλά να σας ενημερώσω ότι θα έρθω κι εγώ λίγο αργότερα, κατά τις 7 κατευθείαν στο καφε, με το φίλο μου evris2013. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ο καιρός πάντως είναι με το μέρος μας!:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Ομολογώ πως μετά τον χθεσινό κατακλισμό, είχα τις ανησυχίες μου για σήμερα, αλλά έχω τσεκάρει αρκετά site καιρού και όλα καλά, από τις 4 το μεσημέρι και μετά θα είναι μια χαρά ο καιρός, ούτε δυνατός αέρας, ούτε και τρελή ζέστη :) Το μόνο που απομένει είναι να ρθείτε όλοι για να περάσουμε καλά! Αν έχουμε κανέναν από δυτική θεσσαλονίκη, ας μου στείλει Pm... Edited June 30, 2013 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Καλημερα παιδια..λογο ενος οικογενειακου προβληματος δεν θα μπορεσω να ερθω!!! απειρα συγνωμη!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Πολλές οι ακυρώσεις και μάλιστα την τελευταία στιγμή, γιατί ρε παιδιά, το είχαμε κανονίσει μέρες νωρίτερα για να κανονίσουμε όλοι το πρόγραμμά μας...Τέσπα, ελπίζω να μην έχουμε άλλες απουσίες! Λέω να σας αφήσω με το γρίφο. Να ερθω ή να μην ερθω...; :p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ειναι παιδια κανένας από Τούμπα που θα κατέβει με 12 ή 14 για να μην κατεβαίνω μόνος μου? Ευχαριστω...:Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Σε λιγο ξεκιναω lazman-lazwoman :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios32 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Και γω με 12 θα έρθω. Φώναξε μες το λεωφορείο, ποιος είναι για το myphone :lol: Παράθεση http://techflow.gr/wp-content/uploads/2013/02/tforange.ico Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Προβλέπω να τιγκάρουνε τα αστικά σήμερα! Την επόμενη φορά θα βάλουμε πούλμαν :p Σιγά-σιγά ξεκινάω και εγώ για ένα τελευταίο "τσεκ" στο μαγαζί και από εκεί σας περιμένω στην Καμάρα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Θα εχω μαζι μου και 4-5 ΜΟΝΑΔΙΚΑ μοντελα κινητων ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ετοιμαστε τις συσκευες σας, θα φερω το gragsterισιο note2 με αγριες διαθεσεις :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ομολογώ πως μετά τον χθεσινό κατακλισμό, είχα τις ανησυχίες μου για σήμερα, αλλά έχω τσεκάρει αρκετά site καιρού και όλα καλά, από τις 4 το μεσημέρι και μετά θα είναι μια χαρά ο καιρός, ούτε δυνατός αέρας, ούτε και τρελή ζέστη :) Το μόνο που απομένει είναι να ρθείτε όλοι για να περάσουμε καλά! Αν έχουμε κανέναν από δυτική θεσσαλονίκη, ας μου στείλει Pm... Τρελή ζέστη δεν θα έχει, αλλά τρελό αέρα έχει ήδη! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts