Nagata Δημοσιεύτηκε June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 16, 2013 (edited) Πάει καιρός από τότε που ήπιαμε το τελευταίο μας καφεδάκι σαν μια μεγάλη παρέα στην Θεσσαλονίκη, για αυτό σκεφτήκαμε ότι τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία και η διάθεση όλων, να δώσουμε νέο ραντεβού για συνάντηση στην όμορφη πόλη μας. Επομένως, τι θα λέγατε να κάνετε ένα διάλειμμα «δροσιάς», με ξεχωριστές συζητήσεις για τη mobile τεχνολογία; Σας καλούμε λοιπόν να αφήσετε για λίγο τα προβλήματα των ημερών στην άκρη και να έρθετε την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 18:00 να «κοντράρουμε» ξανά τις συσκευές μας και να συζητήσουμε τα πάντα για τον χώρο της κινητής. Μην ξεχνάτε πως κάθε φορά παρευρίσκονται και άτομα από την ομάδα διαχείρισης του myphone.gr, για να γνωριστούμε όλοι από κοντά. Συμβουλή δική μας; Φροντίστε να έχετε πλήρως φορτισμένα τα smartphones και τα tablets σας γιατί θα δοθούν «μάχες», αφού θα τα επεξεργαστούμε μαζί για ώρες, ενώ μπαίνουμε πάντα στον πειρασμό να δούμε πως ο καθένας από εμάς προτιμά να «σετάρει» την συσκευή του, τι widgets έχει προσθέσει στην αρχική οθόνη, ποια ROM χρησιμοποιεί, τι αξεσουάρ έχει προμηθευτεί για τις συσκευές και άλλα πολλά. Χρήσιμες πληροφορίες Μέρος συνάντησης και ώρα: Αρχικά θα σας περιμένουμε στις 18:00 το απόγευμα στην Καμάρα, στο ίδιο σημείο που έχουμε συναντηθεί ουκ ολίγες φορές και θα μας καταλάβετε εύκολα και από τα διακριτικά t-shirt που θα έχουμε με το λογότυπο της σελίδας. Το μαγαζί που θα μας φιλοξενήσει: Δεν θα σας αφήσουμε παραπονεμένους ούτε για το μαγαζί που θα μας υποδεχτεί, καθώς βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, απέναντι από τον Λευκό Πύργο, στην οδό Στρατηγού Τσιρογιάννη 5. Πρόκειται για το Cafe Cardhu Chateau, οπότε όσοι θέλετε να μας βρείτε αργότερα, θα ξέρετε που θα βρισκόμαστε για να μεταβείτε απευθείας εκεί. Υπάρχουν και προνομιακές τιμές για τα ροφήματα μας εκείνη την ημέρα, με έκπτωση 20% στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου ( η προσφορά ισχύει για όλα τα ροφήματα και τα ποτά). Οι εκπλήξεις μας: Ναι, θα υπάρχουν και εκπλήξεις, δηλαδή κληρώσεις για δωράκια, δίνοντας μια πιο ευχάριστη «νότα» στη συνάντηση μας. Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω, διατηρήστε την αγωνία σας για τις 30 του μηνός! Εσύ θα λείπεις; Μην αργείς και δήλωσε συμμετοχή! [Λίστα συμμετοχών:] Nagata impreza_sti Johny-B :love: Maria-B Villis lazman motomoto00 mol vaggelis_grg spiros2021 Tken Vega-Thess button basilisraf grigri444 satiros Psylos_ aliengoa Aposmanolo marios32 boombastic powerser billakosss egoeimai bahamut_zero Brolly vassilis018 haridimos1 KillerElite ste3001 dannygeorge1 bill_thes Dimitris2k ggazas menios SkyHi kotsos4u tasos14 Veltiwtis htselepakis manosn2 sealine mozakos kosttheos Phantomas23 rospakos KostasGre enick euro_2004 stefano_d23 JGroovy kill_noob makis_thess evris2013 Livas dimourinho b744pilot Η παραπάνω αποτελεί μια πρώτη λίστα που διαμορφώθηκε μέσω απαντήσεων που λάβαμε από ΠΜ. Εάν κάποιος από τους παραπάνω δεν θα μπορέσει τελικά να έρθει, παρακαλούμε να μας ενημερώσει άμεσα. Οι υπόλοιποι απλά δηλώστε συμμετοχή, γράφοντας σχετικό σχόλιο στο παρόν τόπικ, είναι απλό! Edited June 30, 2013 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Έλα να μαζευόμαστε!!! Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ζηλεύω! Πάλι οι Αθηναίοι θα είμαστε οι μόνοι αδικημένοι...; Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Όλοι εκεί . Μη λείψει κανείς :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μπα μου πέφτει λόγο μακριά, κανονίστε κάτι για Αθήνα. :) Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Off topic Οι Αθηναίοι γιατί δεν βρίσκουμε τον τρόπο να γίνει κάτι ανάλογο, τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά; Όλοι εδώ δηλαδή είμαστε οι τύποι που δεν βγαίνουν απο το σπίτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Και επειδή το καλοκαίρι λίγο-πολύ χανόμαστε, συμβουλή μου είναι να ρθείτε όλοι όσοι μπορείτε, ακόμη και αν είστε από περιοχές γύρω από τον νομό Θεσσαλονίκης, αξίζει ο κόπος γιατί περνάμε καλά πάντα :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Εγώ μετά τον καφέ, προτείνω ποτό στη Χαλκιδική:p Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καλημερα θα σας δειξω και το νεο αποκτημα μου ZOPO ZP980 ( ισως το νεο iphone 6 να του μοιαζη ) :p Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 και εγώ μέσα εννοείται. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haridimos1 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 my phone meeting yeah!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Εγώ μετά τον καφέ, προτείνω ποτό στη Χαλκιδική:p Εγώ και markiz :lol: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 πρώτα το μωρό, θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ! εκτός απρόοπτου! υ.γ. k800! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 + 2 ακόμη άτομα παρακαλώ... ste3001 dannygeorge1 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Γίνονται οι προσθήκες στην λίστα αμέσως, να το ξέρετε :) Να επισημάνω πως μέχρι 26 Ιουνίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή παιδιά... Άντε άντε μην το σκέφτεσαι πολύ μερικοί, πείτε "είμαι μέσα" και ελάτε, ίσως πάμε και για ποτό, γιατί σας βλέπω πρόθυμους!!! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Σαλόνικα for ever!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 θα δηλώσω κι εγω ''παρών'':) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Σαλονικα=ΠΑΟΚ :p Μεσα και εγω.. Υ.Γ.Να παρουμε και μαγιο μαζι μας? Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Για χαλκιδική ναι, αλλιώς στον θερμαικό εγώ δεν βουτάω...χαχαχαχαχαχα :p Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Οι Θεσσαλονικεις παντως μας εχετε φαει λαχανο εμας τους Αθηναιους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μέσα και εγώ.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Για χαλκιδική ναι, αλλιώς στον θερμαικό εγώ δεν βουτάω...χαχαχαχαχαχα :p Εγώ θα είμαι ήδη χαλκιδική και θα γυρίσω για την συνάντηση, μη μου πείτε μετά να ξανά πάμε χαλκιδική!!! Αν είναι έτσι πείτε μου να σας περιμένω στη Χαλκιδική.. :p Οι Θεσσαλονικεις παντως μας εχετε φαει λαχανο εμας τους Αθηναιους Κανε ρε φίλε εσυ την αρχή και θα δεις πως θα μαζευτούν όλοι.. Λίγο θέλουν.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πω πω φάρδος!!! 29 ανεβαίνω ΣΑΛΟΝΙΚΑ για δουλειές! Εννοείτε πως θα έρθω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδες και εγω το σκεφτομαι να ερθω , θα ειναι η πρωτη φορα που θα ερθω σε Myphone meeting. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδες και εγω το σκεφτομαι να ερθω , θα ειναι η πρωτη φορα που θα ερθω σε Myphone meeting. Να έρθεις φίλε;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts