PP6210 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ο αδελφός μου το χρησιμοποιεί μια βδομάδα τώρα και έχουμε εντοπίσει το εξής θέμα: εκεί που μιλάμε (είτε τον έχω πάρει από κινητό ή από σταθερό), ξαφνικά ακούω μια μουσική και σε εκείνον κλείνει η γραμμή! Στην αρχή νομίζαμε οτι ήταν θέμα σήματος, γιατί είχε μια γραμμή όταν πρωτοσυνέβει, αλλά τις τελευταίες 4-5 φορέ έχει σήμα καμπάνα.. και μιλάμε για κλήσεις των 2, 4-6 και 10 λεπτών, άρα ούτε χρονικά φαίνεται να υπάρχει pattern. Αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει καμμία επιλογή hold που να ενεργοποιείται κατά λάθος αλλά και ο αδελφός μου χρησιμοποιεί χρόνια android με touchscreens, θα το έβλεπε αν υπήρχε τέτοιο κουμπί.... Διάβασα τις τελευταίες 20 περίπου σελίδες και δεν βρήκα κάποιον να έχει αντίστοιχο θέμα, έχει κανείς καμμία ιδέα μέχρι να το πάρω στα χέρια μου να το ψάξω καλύτερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Σε βάζει σε αναμονή. Δεν κρατάει σωστά το κινητό, δεν ενεργοποιείται ο αισθητήρας εγγύτητας, ενεργοποιείται έτσι η οθόνη και με το μάγουλό του πατάει διάφορα. Πες του να τσεκάρει αν είναι αυτή η περίπτωση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σε βάζει σε αναμονή. Δεν κρατάει σωστά το κινητό, δεν ενεργοποιείται ο αισθητήρας εγγύτητας, ενεργοποιείται έτσι η οθόνη και με το μάγουλό του πατάει διάφορα. Πες του να τσεκάρει αν είναι αυτή η περίπτωση. αυτο το παθαινω κι εγω αλλα βρε παιδια αυτο γινεται οπως λεει πιο πανω ο zxr επειδη ακουμπαει το μαγουλο επανω στην οθονη, εγω χχρησιμοποιω πια ειτε handsfree ειτε bluetooth και δεν εχω προβλημα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 αυτο το παθαινω κι εγω αλλα βρε παιδια αυτο γινεται οπως λεει πιο πανω ο zxr επειδη ακουμπαει το μαγουλο επανω στην οθονη, εγω χχρησιμοποιω πια ειτε handsfree ειτε bluetooth και δεν εχω προβλημα εντάξει λογικό δεν το λες . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Από τη στιγμή που ο αισθητήρας εγγύτητας δεν κάνει αυτό για το οποίο είναι προορισμένος τα υπόλοιπα λογικά είναι! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παιδια, υπαρχει τροπος το δεξι πληκτρο αφης να γινει σαν το πληκτρο με τις 3 γραμμες που εχουν άλλα κινητα (σαν δεξι κλικ δηλ. για ρυθμισεις κλπ); Μου φαινεται αχρηστο αυτο το πληκτρο ετσι οπως ειναι, και σε μερικες εφαρμογες δυσκολευει η ελλειψη αυτου με τις 3 γραμμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παιδια, υπαρχει τροπος το δεξι πληκτρο αφης να γινει σαν το πληκτρο με τις 3 γραμμες που εχουν άλλα κινητα (σαν δεξι κλικ δηλ. για ρυθμισεις κλπ); Μου φαινεται αχρηστο αυτο το πληκτρο ετσι οπως ειναι, και σε μερικες εφαρμογες δυσκολευει η ελλειψη αυτου με τις 3 γραμμες. Αναλογως τη συσκευη που εχεις, αυτο ειναι εφικτο ειτε με την αλλαγη ROM (not recommended) ή μεσω του xposed framework (recommended αλλα χρειαζεται root). Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Η στοκ εφαρμογη για ραδιοφωνο δεν αποθηκευει τους σταθμους σε μια ευκολη λιστα σε κειμενο. Εχει να προτεινει κανεις μια καλυτερη εφαρμογη με λιστα; Ενδιαφερομαι για σταθμους στα FM και οχι τους διαδικτυακους. Οι περισσοτερες εφαρμογες στο play, αφορουν online radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Αναλογως τη συσκευη που εχεις, αυτο ειναι εφικτο ειτε με την αλλαγη ROM (not recommended) ή μεσω του xposed framework (recommended αλλα χρειαζεται root). Γιατί η αλλαγή ρομ είναι not recommended; Εγώ με το που πάρω ένα τηλέφωνο το πρώτο που κάνω είναι αλλαγή ρομ!!! Οι μαμά ρομ είναι ότι χειρότερο κατά την αποψη μου αφού δε σου δίνουν την επιλογή να σβήσεις ότι χαζομάρες έχει μέσα η εκάστοτε εταιρεία. :D :D Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Γιατί η αλλαγή ρομ είναι not recommended; Εγώ με το που πάρω ένα τηλέφωνο το πρώτο που κάνω είναι αλλαγή ρομ!!! Οι μαμά ρομ είναι ότι χειρότερο κατά την αποψη μου αφού δε σου δίνουν την επιλογή να σβήσεις ότι χαζομάρες έχει μέσα η εκάστοτε εταιρεία. :D :D Με παρεξηγησες! :D Κι εγω φαν των αλλαξοROMιων ειμαι, απλα για κατι τοσο απλο δεν αξιζει να αλλαξει ολοκληρη τη RΟΜ αν τον εχει βολεψει κατα τα αλλα. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Η στοκ εφαρμογη για ραδιοφωνο δεν αποθηκευει τους σταθμους σε μια ευκολη λιστα σε κειμενο. Εχει να προτεινει κανεις μια καλυτερη εφαρμογη με λιστα; Ενδιαφερομαι για σταθμους στα FM και οχι τους διαδικτυακους. Οι περισσοτερες εφαρμογες στο play, αφορουν online radio. Πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι τέτοιο αλλά αν το βρεις ενημέρωσε κι εμάς!!! :lol: :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με παρεξηγησες! :D Κι εγω φαν των αλλαξοROMιων ειμαι, απλα για κατι τοσο απλο δεν αξιζει να αλλαξει ολοκληρη τη RΟΜ αν τον εχει βολεψει κατα τα αλλα. Εντάξει αν σε βολευέι οκ. Αλλά πως μπορείς να βολεύεσαι με μαμά ρομ; :dance: :dance: :dance: Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Spirit FM για Ραδιο (native εφαρμογη και οχι streaming) Δεν ξερω αν χρειαζεται ρουτ. Δεν το θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Spirit FM για Ραδιο (native εφαρμογη και οχι streaming) Δεν ξερω αν χρειαζεται ρουτ. Δεν το θυμαμαι Που τη βρίσκουμε; δουλεύει σε όλες τις συσκευές; Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Που τη βρίσκουμε; δουλεύει σε όλες τις συσκευές; Σε Xperia M dual δουλευει δοκιμασμενα (ηθελε ομως σεταρισμα κατι αν θυμαμαι καλα με τις συχνοτητες) Απο κει και περα κραταει σταθμους μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) καλησπέρα στην παρέα σκέφτηκα να το κάνω root . εσυς με Framaroot 1.5.3 κανατε ? και μετά να αφαιρέσω το Bloatware απο τη λιστα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2542139 έχει κανείς καμία πιο ασφαλή λίστα γιατί εδώ δείχνει και εφαρμογές που είναι απαιτητικές για το σύστημα και δεν μου φενετε τόσο ασφαλή Edited February 18, 2014 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 μάλλον δεν το προσπάθησε κανείς στο παραπάνω που ρώτησα . τεσπα . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app το δοκίμασε κανείς ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Farmaroot 1.6.0 χωρίς πρόβλημα. Τώρα αφού είσαι root περνάς το CMW ή ότι άλλο θες και αφού πάρεις ένα αντίγραφο αφαιρείς αυτά που θες. Για μπαταρία προτείνω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dianxinos.dxbs Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) παιδια βοηθεια. εξερευνοντας το τηλεφωνο μου πηγα στο Talk δεν θυμαμαι και πως το λενε ακριβως εκει που μιλαει οταν καποιος δεν βλεπει και τωρα δεν μπορω να το απενεργοποιησω και το κλεινω το ξανα ανοιγω και εκεινο συνεχιζει να μιλαει τι κανω για να απενεργοποιησω αυτη την μ@λ@κι@? Edited February 22, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 βιντεοκληση πως μπορω να κανω γνωριζει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 βιντεοκληση πως μπορω να κανω γνωριζει κανενας? Μεσω skype Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) η μεσω gtalk σημερινο hangoust Edited February 24, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 και που υπαρχουν αυτα για να κανω την βιντεοκληση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 και που υπαρχουν αυτα για να κανω την βιντεοκληση?? Κατ'αρχάς την βιντεοκλήση όπως τη γνωρίσαμε όταν πρωτοήρθε το 3G (κοινώς, καλώ τον άλλον στο κινητό και αλληλοματιαζόμαστε) την ξεχνάς. Αυτή η δυνατότητα σε Android μόνο σε Samsung θα τη βρεις. Τώρα το hangouts λογικά θα το βρεις στις προεγκατεστημένες εφαρμογές της συσκευής σου και το skype στο playstore, αλλά για να "βιντεοκαλέσεις" τον άλλον πρέπει κι οι δύο να έχετε λογαριασμό στην εκάστοτε εφαρμογή. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixbtf Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 εμμ..γεια σας και απο εμενα παιδια εχω προβλημα με το κινητο.. Λοιπον, ενω δεν εχω φωτογραφιες στην εσωτερικη μνημη μου λεει οτι 560ΜΒ ειναι γεματα μονο απο φωτογραφιες, και ο αρι9μος αυ3ανεται διχως να απο9ηκευω φωτογραφιες στην μνημη. Ολες τις εχω στην καρτα μνημης. Ξερει κανενας τί να κανω? :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) εμμ..γεια σας και απο εμενα παιδια εχω προβλημα με το κινητο.. Λοιπον, ενω δεν εχω φωτογραφιες στην εσωτερικη μνημη μου λεει οτι 560ΜΒ ειναι γεματα μονο απο φωτογραφιες, και ο αρι9μος αυ3ανεται διχως να απο9ηκευω φωτογραφιες στην μνημη. Ολες τις εχω στην καρτα μνημης. Ξερει κανενας τί να κανω? :\ κοιτα τους φακελους εναν εναν και κανε και κανενα καθαρισμα με το clean master και ορισε η αποθηκευση φωτο και βιντεο να γινεται στη καρτα μνημης Edited February 25, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts