Jump to content

phoenixbtf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About phoenixbtf

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

phoenixbtf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και εγω τοσο καιρο δεν μπορουσα να το σκεφτω αυτο?! Καλα ετσι, σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, με εσωσες χαχα Τωρα η εσωτερικη ειναι μια χαρα! :D
  2. χμμ..στο clean master στον καθαρισμο, μου βγαζει τις μικρογραφιες συλλογης, εαν το κανω μηπως μου διαγραφουν οι φωτογραφιες και τα βιντεο μου?
  3. ευχαριστω που απαντησες, αλλα εχω ηδη κανει αυτα που ανεφερες και τιποτα δεν γινεται. οταν κατεβαζω καποιες φωτογραφιες απο το ιντερνετ ή απο αλλες εφαρμογες αποθηκευονται αυτοματα στην εσωτερικη μνημη και στη συνεχεια τις μεταφερω στην καρτα. αλλα και παλι μου βγαζει οτι εχω αποθηκευμενες φωτογραφιες στην εσωτερικη και ολοενα αυξανονται τα ΜΒ.
  4. εμμ..γεια σας και απο εμενα παιδια εχω προβλημα με το κινητο.. Λοιπον, ενω δεν εχω φωτογραφιες στην εσωτερικη μνημη μου λεει οτι 560ΜΒ ειναι γεματα μονο απο φωτογραφιες, και ο αρι9μος αυ3ανεται διχως να απο9ηκευω φωτογραφιες στην μνημη. Ολες τις εχω στην καρτα μνημης. Ξερει κανενας τί να κανω? :\
  5. αα! ωραιαα! ευχαριστω και παλι! ;p ναι ειχεε!
  6. χμμ..ευχαριστωω! ^^ ομως δεν 9α χα9ουν τα μηνυματα μου κτλ?
  7. γεια σας παιδια, εχω αγορασει το U εδω και κατι μηνες και απο τοτε που εκανα update για το Ice Cream Sandwich (το 4.0.4) το κινητο τα εχει παι3ει! τις τελευταιες ειδικα εβδομαδες κολλαει συνεχως, κανει επανεκκινησεις μονο του και μου crashαρει αρκετες εφαρμογες. και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, οποτε μου ερχεται sms μου δειχνει οτι μου το το εχουν στειλει 4-5 φορες και εχουν γεμισει οι συνομιλιες μου με τα ιδια sms. εαν 3ερει κανεις, please help me! (:
×
×
  • Create New...