Jump to content

Xiaomi Mi 2S

cableguy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλες οι εντυπώσεις είναι θετικές παιδιά. Μπαταρία, smoothness, ταχύτητα απόκρισης, όλα πολύ καλύτερα από MIUI 6 και CM11. Είχα ορισμένα FC σε χαζοεφαρμογές (πχ deliveras, Top Eleven Manager) που πιστεύω πως είναι λόγω ART αλλά τίποτα που να μου κάνει το τηλέφωνο δυσχρηστο. Κάμερα μου φάνηκε χάλια η μαμα Google και κατέβασα της MIUI που παίζει μια χαρά. Root τρόπος έχει βγει αλλά δεν τον δοκιμάζω ακόμα αφου ακόμα δεν μου χρειάζεται.

Εγώ θα πρότεινα να περιμένετε λίγο ακόμα να βγάλει update ο Ivan που θα διορθώνει το bug με το bluetooth headset (δεν χρεισιμοποιω)

• Απαντήσεις 895
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραίος !!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

ΥΓ

Αν σε χρειαστούμε σχετικά με την μετάβαση miui --> Lollipop να σε "ενοχλήσουμε" ??? :rolleyes::rolleyes:

Καλησπερα,θα ηθελα να αγορασω το mi2s .Μπορει καποιος να μου πει αν αντιμετωπιζει προβληματα σε gps,wifi και σημα για να μην διαβαζω ολες τις σελιδες.Σκεφτομαι να το αγορασω απο το xiaomishop.com.Επισης δεν βλεπω να υπαρχουν σημαντικες διαφορες σε σχεση με το mi4.Η μονο απαιτηση που εχω ειναι γενικα ειναι γρηγορο στην πλοηγηση και στο σερφαρισμα.Εσεις που το εχετε αγορασει πιστευτε οτι αξιζει η αγορα του ή να παω στο mi4.

Οσον αφορά το MIUI 6 είναι εξαιρετικό. Αλλάζει το κινητό και του δίνει παράταση ζωής. Το μόνο που παρατήρησα είναι μια γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας με το WiFi.

Καλησπερα,θα ηθελα να αγορασω το mi2s .Μπορει καποιος να μου πει αν αντιμετωπιζει προβληματα σε gps,wifi και σημα για να μην διαβαζω ολες τις σελιδες.Σκεφτομαι να το αγορασω απο το xiaomishop.com.Επισης δεν βλεπω να υπαρχουν σημαντικες διαφορες σε σχεση με το mi4.Η μονο απαιτηση που εχω ειναι γενικα ειναι γρηγορο στην πλοηγηση και στο σερφαρισμα.Εσεις που το εχετε αγορασει πιστευτε οτι αξιζει η αγορα του ή να παω στο mi4.

Προβλήματα? απλά είναι ανύπαρκτα στο Mi2S όλα όσα ανέφερες αξίζουν δίκαια σημείο αναφοράς, από εκεί και πέρα για έμενα είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να έχω στα χέρια μου στις 4,3" ενώ το αντίστοιχο θα έλεγα για το Mi3 και Mi4 στις 5"

Παρ το και δεν θα το μετανιώσεις!

Xiaomi Mi10/128

Ήμουν κάτοχος του κινητού και το έχασα. Σκέφτηκα πολύ σοβαρά να το ξαναγοράσω, αυτό νομίζω τα λέει όλα. Είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο, το οποίο, για όσο καιρό το είχα, δεν με απογοήτευσε πουθενά. Κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε αφορά το hardware του, όλα δούλευαν άψογα.

Στην περίπτωσή σου τώρα, γιατί είσαι σε δίλημμα ανάμεσα στο Mi2 και το Mi4; Για εμένα η πρώτη και κύρια διαφορά, το μέγεθος της οθόνης, αποτελεί σχεδόν τον μοναδικό λόγο για να προτιμήσει κάποιος το ένα έναντι του άλλου. Δεν αντέχεις τις "παντόφλες" και θέλεις κάτι μικρό άλλα δυνατό; Τότε πας για το Mi2. Θέλεις μεγάλη οθόνη, χωρίς να σε ενοχλούν οι αντίστοιχα μεγάλες φυσικές διαστάσεις; Πας για το Mi4.

Καλησπερα. Μια βοηθεια για ενα mi2s ενος φιλου. Η εφαρμογη του gmail του εχει μπλοκαριστει απο το wlan. Παω στην ασφαλεια και στ δικαωματα αλλα δεν εχει καπου επιλογη να τον ενεργοποιησω. Μπορει να μου πει καποιος ακριβως που να παω για να του δωσω δικαιωμα wlan ωστε να περνει και μεσο wifi τα email του?

Παιδια ενδιαφερομαι για αγορα Mi2S απο που συμφερει να το παρω αυτη τ στηγμη????

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

παιδιά καλησπέρα έχω θέμα με το μικρόφωνο του κινητού.Όταν μιλάω μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε καλά και ακούν κάτι σαν μπουρμπουλήθρες.Μόλις βάλω τα ακουστικά με ακούνε καθαρά γνωρίζεται κάποια λύση?

Από τις ρυθμίσεις μέσα στο μενού του ήχου σου έχει επιλογή για Dual Mic Suppresion. Επέλεξε το Single.

Δεν τα θυμάμαι απ'έξω :lol: Έχω καιρό να βάλω MIUI

• 4 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία,

Εδώ και τρεις βδομάδες έχουμε να δούμε update στην ΡΟΜ του τηλεφώνου μας, γιατί έτσι? μας παράτησε η μαμά ΧΙΑΟΜΙ?

Η ρομ που έχω τώρα είναι η 4.11.28 και ενώ πρώτα στον έλεγχο μου έβγαζε "έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση" τώρα η "Αναβάθμιση" ανοίγει για μερικά δευτερόλεπτα, κάνει έναν έλεγχο και ξανακλείνει χωρίς μύνημα χωρίς τίποτα. Σε όλους ετσι είναι ή τρέχει κάτι με το δικό μου?

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία,

Εδώ και τρεις βδομάδες έχουμε να δούμε update στην ΡΟΜ του τηλεφώνου μας, γιατί έτσι? μας παράτησε η μαμά ΧΙΑΟΜΙ?

Η ρομ που έχω τώρα είναι η 4.11.28 και ενώ πρώτα στον έλεγχο μου έβγαζε "έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση" τώρα η "Αναβάθμιση" ανοίγει για μερικά δευτερόλεπτα, κάνει έναν έλεγχο και ξανακλείνει χωρίς μύνημα χωρίς τίποτα. Σε όλους ετσι είναι ή τρέχει κάτι με το δικό μου?

Παναγιώτης

Special Edition Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S Rom απο xiaomi-miui-hellas ειναι: Mi-2/S -4.4.4_aries_GTV-4.12.26

κανονικα ερχονται update

Ριξε μια ματια εδω:

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-4-12-26-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?pageNo=285

Xiaomi Mi10/128

Καλά όλα αυτά, τα είχα υπόψη μου, αλλά για εμάς που έχουμε ακόμα τις ΡΟΜ με τις οποίες ήρθε το τηλέφωνο, γιατί βαριόμαστε το στήσιμο από την αρχή τι γίνεται? Αυτό ρωτάω, αν σταμάτησαν αυτές οι αναβαθμίσεις.

Παναγιώτης

Καλά όλα αυτά, τα είχα υπόψη μου, αλλά για εμάς που έχουμε ακόμα τις ΡΟΜ με τις οποίες ήρθε το τηλέφωνο, γιατί βαριόμαστε το στήσιμο από την αρχή τι γίνεται? Αυτό ρωτάω, αν σταμάτησαν αυτές οι αναβαθμίσεις.

Παναγιώτης

καλημερα,απ'οτι ειδα στο αγγλικο φορουμ,υπαρχει σαν τελευταια η 4.12.5 developer εδω.λογικα εχεις jellybean,σωστα?

Παναγιώτης

Η 4.12.5 είναι η τελευταία v5 δεν θα βγει άλλη.

Αλλά για πιο στήσιμο μιλάς δεν κατάλαβα, στα εβδομαδιαία Update, περνάς την rom από τον updater και συνεχίζεις κανονικά δεν επηρεάζεται - χάνεις κάτι.

Το πολύ πολύ να σβήσεις καμιά βελάκια που θα μπήκε μαζί με την rom σαν το mikey.

Wipe και στήσιμο μόνο αν βάλεις άλλη rom από το miui v5 (αν πας σε 6 νομίζω δουλεύει το backup)

Edited by FrOsT_frt

Η 4.12.5 είναι η τελευταία v5 δεν θα βγει άλλη.

Αλλά για πιο στήσιμο μιλάς δεν κατάλαβα, στα εβδομαδιαία Update, περνάς την rom από τον updater και συνεχίζεις κανονικά δεν επηρεάζεται - χάνεις κάτι.

Το πολύ πολύ να σβήσεις καμιά βελάκια που θα μπήκε μαζί με την rom σαν το mikey.

Wipe και στήσιμο μόνο αν βάλεις άλλη rom από το miui v5 (αν πας σε 6 νομίζω δουλεύει το backup)

Για τα λινκ που μου δώσανε παραπάνω οι φίλοι μιλάω. Αυτά είναι για ν6 ενώ εγώ έχω τώρα την ν5. Αν λοιπόν περάσω την ν6 δεν θα χρειατεί στήσιμο από την αρχή? Το μπακάπ που αναφέρεις πως δουλεύει είναι αυτό που γίνεται πριν κατεβάσει την αναβάθμιση (για τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις λέω)? Δηλαδή αν περάσω την ν6 και μετά αντιγράψω ένα αρχείο μπακαπ πίσω στο κινητό θα μου φέρει πίσω τις εφαρμογές μου και τις επαφές και τα λοιπά? Ή θέλει τιτάνιουμ μπακάπ και λοιπή φασαρία?

Παναγιώτης

• 2 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα. Ξέρετε αν το κινητό πάρει την miui v6, θα παίρνει μετά κανονικά update; δηλαδή όπως και τα καινούργια, κάθε εβδομάδα; αξίζει η αγορά του;

Παιδιά καλησπέρα. Ξέρετε αν το κινητό πάρει την miui v6, θα παίρνει μετά κανονικά update; δηλαδή όπως και τα καινούργια, κάθε εβδομάδα; αξίζει η αγορά του;

Είδη την παίρνει φιλε μου κάθε εβδομάδα αν και δεν είναι stable ακομα : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6911

Το τηλ. είναι κορυφή για κάποιον που δεν γουστάρει παντόφλες...

Γι αυτό και η τιμη αλώστε καλά κρατεί...

Xiaomi Mi10/128

Είδη την παίρνει φιλε μου κάθε εβδομάδα αν και δεν είναι stable ακομα : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6911

Το τηλ. είναι κορυφή για κάποιον που δεν γουστάρει παντόφλες...

Γι αυτό και η τιμη αλώστε καλά κρατεί...

Δοκίμασα στην "special" 6, έχασα την ώρα μου δηλ... Γύρισα στην 5 και δεν βλέπω να το κουνάω σύντομα.

Η τιμή κρατάει γιατί δεν υπάρχουν συσκευές, είναι ουσιαστικά eol και ακόμα και αξεσουάρ (την μεγάλη μπαταρία πχ) έχει γίνει δυσκολότερο να βρεις...

Αν κάποιος δεν θέλει παντόφλα ας δει σε Sony z3 compact, θα τα σκάσει, αλλά αυτή την στιγμή δεν θα πρότεινα σε κάποιον να πάρει mi2s, φάνηκε το πράμα καιρό τώρα.

Edited by FrOsT_frt

Δοκίμασα στην "special" 6, έχασα την ώρα μου δηλ... Γύρισα στην 5 και δεν βλέπω να το κουνάω σύντομα.

Η τιμή κρατάει γιατί δεν υπάρχουν συσκευές, είναι ουσιαστικά eol και ακόμα και αξεσουάρ (την μεγάλη μπαταρία πχ) έχει γίνει δυσκολότερο να βρεις...

Αν κάποιος δεν θέλει παντόφλα ας δει σε Sony z3 compact, θα τα σκάσει, αλλά αυτή την στιγμή δεν θα πρότεινα σε κάποιον να πάρει mi2s, φάνηκε το πράμα καιρό τώρα.

:) +1 εχεις δικιο και εγω την εβαλα την 6αρα και την αλλη μερα την έστειλα απο εκει που ήρθε και φυσικα δεν το ξανακουναω ουτε εγω εχω βάλει και trueboot την CM11, 4.4 οπου ειναι πανάλαφρο και άψογο ετσι για πειραματισμούς

Η τιμή κρατάει γιατί είναι αστέρι το τηλέφωνο με μηδέν προβλήματα και δεν εχει να ζηλέψει τίποτα εκτός απο 4G των καινουργιων συσκευών, εγω παρήγγειλα προχθές αλλη μια 16Gb για ενα φίλο υπάρχουν ακόμα νομίζω αρκετές... στα καλά και σοβαρά μαγαζιά.

Μακριά απο Alliexpres πολύ μαϊμού ΠΡΟΣΟΧΗ

Sony z3 compact 400 ευρω Παναγια μου...

Xiaomi Mi10/128

Τόσο χάλια ρε παιδιά η συσκευή με miui v6?. Αυτή η special edition ειναι η τελική? γιατι λέγανε ότι θα τη δώσουν Γενάρη με lollipop.

Special γιατι την ονομασανε? θα ειναι κουτσουρεμένη?

Έχετε ακούσει αν θα βγάλουν ανάλογο μικρό?

Τόσο χάλια ρε παιδιά η συσκευή με miui v6?. Αυτή η special edition ειναι η τελική? γιατι λέγανε ότι θα τη δώσουν Γενάρη με lollipop.

Special γιατι την ονομασανε? θα ειναι κουτσουρεμένη?

Έχετε ακούσει αν θα βγάλουν ανάλογο μικρό?

Δεν μπορεις να την πεις χάλια αλώστε η V6 ειναι πολύ φρέσκια ακόμα, και τα ιδια λένε και οι περισσοτεροι με τα υπόλοιπα hi end κινητά της ΜΙ3, MI4 κλπ.

Πιστεύω οτι εμείς που δουλέψαμε την V5 έχουμε την άποψη της σύγκρισης, όπου το ρητό λέει σαν το παλιό καλό κρασί...

Xiaomi Mi10/128

Το πρόβλημα είναι ότι η επίσημη υποστήριξη έχει μείνει πολύ πίσω για το mi2s...

Η τελευταία που βλέπω στο επίσημο site είναι η v5 4.12.5 που είναι βασισμένη στο 4.1.1

Η special είναι ported όχι η κανονική.

Είχαν πει όταν ανακοινώθηκε η v6 ότι το mi2s θα παραμείνει στο 4.1.1 ακόμα και v6 official όταν αυτή βγει....

Έγινε ένας ψηλό χαμός, αν ψάξεις παλιότερα ποστ όλο και κάτι θα βρεις.

Πάντως η 5αρα σε mi2s είναι πολύ καλή έστω και με 4.1.1, imo η καλύτερη συσκευή της εταιρίας με v5, παρόλα αυτά είναι όχι σε 2η μοίρα όχι σε 3η αλλά μάλλον στην τύχη παρατημένο...

V6 θα ξαναδοκιμάσω την πρώτη developer μετά τη 1η stable official!

Υπάρχουν αξιόλογες rom από άλλους, θέλει λίγο ψάξιμο όπως με όλες τις συσκευές. Προσωπικά το ότι με αυτές δεν δουλεύουν τα κουμπιά του Hands-free είναι αρκετό για να με αποτρέψει από το να βάλω κάτι άλλο.

Edited by FrOsT_frt

Εντάξει καλά τα λες άλλα η ομορφιά και η σταθερότητα της V5 μας δεν σε ενοχλεί πουθενά το οτι εχει 4.1.1 προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου, ειχα περάσει πριν λίγες ημέρες CM12 με Lolilop http://xiaomi.eu/community/threads/discussion-cm12-for-aries-by-m1cha.26162/ όπου βέβαια δεν την κράτησα διότι ουτε gapps δεν βρήκα να βάλω έχει δρόμο μπροστά της ακόμα...

Πάντως το τηλ έχει μέλλον διότι είναι δυνατό το ενδιαφέρον της ομάδας CyanogenMod

Xiaomi Mi10/128