kakofonixx Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 εγραψα εγω κατι για καταστηματα?Για τις καμερες αναφερθηκα,σε τι να μην ειμαι τοσο σιγουρος αυτο για τα καταστηματα δεν το εγραψα για σενα, το εγραψα στο ιδιο ποστ για να μην κανω συνεχομενα ποστς το να μην εισαι τοσο σιγουρος πηγαινει σε αυτο που ειπες οτι δεν εχει καλη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 αυτο για τα καταστηματα δεν το εγραψα για σενα, το εγραψα στο ιδιο ποστ για να μην κανω συνεχομενα ποστς το να μην εισαι τοσο σιγουρος πηγαινει σε αυτο που ειπες οτι δεν εχει καλη καμερα ' στις βραδυνες ληψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 για βραδυνες ληψεις πιστευω κανενα smartphone δεν τα καταφερνει τη μερα ομως και ειδικα σε εξωτερικους χωρους βγαζει εξαιρετικες φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 για βραδυνες ληψεις πιστευω κανενα smartphone δεν τα καταφερνει τη μερα ομως και ειδικα σε εξωτερικους χωρους βγαζει εξαιρετικες φωτογραφιες οποτε δεν διαβασες τι εγραψα μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisTS Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 μην εισαι και τοσο σιγουρος ;) γνωμη για οσους ψαχνουν για αγορα Mi2S: αυτη τη στιγμη μονο δυο καταστηματα πουλανε 100% original Xiaomi, αυτα ειναι το ibuygou και το merimobiles Τί ακριβώς ρισκάρουμε; Προβληματικό hardware ή κάτι άλλο; Είχα σκοπό να το παραγγείλω από το to2c.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Τί ακριβώς ρισκάρουμε; Προβληματικό hardware ή κάτι άλλο; Είχα σκοπό να το παραγγείλω από το to2c.com εκει εχω ρωτησει,απαντησε οτι ειναι 100% αυθεντικο,δεν εχω λογο να αμφιβαλλω,διαβασε το στο νημα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) οποτε δεν διαβασες τι εγραψα μαλλον. μια χαρα το διαβασα εγραψες οτι κανενα κινεζικο δεν εχει καλη καμερα, πραγμα για το οποιο για το mi2s απο προσωπικη εμπειρια διαφωνω δεν διαφωνησα ομως σχετικα με τις βραδυνες ληψεις Τί ακριβώς ρισκάρουμε; Προβληματικό hardware ή κάτι άλλο; Είχα σκοπό να το παραγγείλω από το to2c.com ρισκαρεις να ειναι διαφορετικο hardware, σαφως χειροτερο, να τρεχει fake λογισμικο, να μην αναβαθμιζεται οπτικα παντως δεν εχουν διαφορες (εξωτερικα τουλαχιστον) Edited September 19, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 εδω παντως λεει οτι επεσε η τιμη του κατω απο 300 δολλαρια.λετε να βρουμε τετοια τιμη ? http://www.gizchina.com/2013/09/05/xiaomi-mi2s-32gb-price-cut-just-293/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarop Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 αν πωλειται κανενα Xiaomi Mi2s σε καλη τιμη και κατασταση ας επικοινωνησει μαζι μου. Έχω βρει αυτό στα 290€ αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη εταιρία Παράθεση Samsung Galaxy S CyanogenMod 10.2 Stable Kernel.......: Stock Modem......: XXJVT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Έχω βρει αυτό στα 290€ αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη εταιρία εχω αγορασει ταμπλετ απο εκει,ηρθε κανονικα,το κινητο αν ειναι αυθεντικο δεν το ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarop Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 εχω αγορασει ταμπλετ απο εκει,ηρθε κανονικα,το κινητο αν ειναι αυθεντικο δεν το ξερω. Υπάρχει τρόπος να είσαι 100% σίγουρος ότι θα είναι αυθεντικό; Παράθεση Samsung Galaxy S CyanogenMod 10.2 Stable Kernel.......: Stock Modem......: XXJVT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Υπάρχει τρόπος να είσαι 100% σίγουρος ότι θα είναι αυθεντικό; Αφού το πάρεις στα χέρια σου... :p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarop Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Αφού το πάρεις στα χέρια σου... :p χα χα Τότε θα είναι αργά. Κάποιο αξιόπιστο site; Παράθεση Samsung Galaxy S CyanogenMod 10.2 Stable Kernel.......: Stock Modem......: XXJVT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 ενα αξιοπιστο site για αγορα xiaomi mi2s ? που να μην πεσει τελωνειο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 ενα αξιοπιστο site για αγορα xiaomi mi2s ? που να μην πεσει τελωνειο ? http://www.merimobiles.com/ http://www.ibuygou.com/ Διαλεγεις singapore post και λογικα εισαι οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 το singapore post στο ibuygou ποια επιλογη ειναι ? θα ερθει χωρις τελωνειο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 registered mail πιθανον να το λεει επισης αν το βιαζεσαι επιλεξε EMS ολα αυτα κατα 95% δεν θα εχεις θεμα με το τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 φιλε μου εσυ το εχεις το τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 ναι................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarop Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 ναι................ Οι εντυπώσεις σου; Είχες κάποιο πρόβλημα; Έχει Play store; Παράθεση Samsung Galaxy S CyanogenMod 10.2 Stable Kernel.......: Stock Modem......: XXJVT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Οι εντυπώσεις σου; Είχες κάποιο πρόβλημα; Έχει Play store; - αψογο, δεν κολλαει πουθενα, ξεπρναει για πλακα σε επιδοσεις γνωστα "επωνυμα" - κανενα απολυτως - ναι (και επισης Ελληνικα) αφου του περασεις μια ρομ απο εδω http://xiaomi.eu/community/forums/news/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarop Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Παίδες θέλω την άποψή σας, βρίσκομαι σε δίλημα και δεν ξέρω τι να διαλέξω: ZOPO ZP980 (2/32Gb, 13Mp) ή XIAOMI Mi2S (1.7/13Mp) - αψογο, δεν κολλαει πουθενα, ξεπρναει για πλακα σε επιδοσεις γνωστα "επωνυμα" - κανενα απολυτως - ναι (και επισης Ελληνικα) αφου του περασεις μια ρομ απο εδω http://xiaomi.eu/community/forums/news/ Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 23, 2013 by navi55 Παράθεση Samsung Galaxy S CyanogenMod 10.2 Stable Kernel.......: Stock Modem......: XXJVT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 οσο πιο μεγαλο το νουμερο τοσο πιο νεα η εκδοση η τελυταια ειναι η 3.9.20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 καλησπέρα αυτό με τα 99 δολάρια ξέρει κανείς ποιο xiaomi είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 καλησπέρα αυτό με τα 99 δολάρια ξέρει κανείς ποιο xiaomi είναι? που το ειδες? to Red rice λες? 190-229 κανει εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts