Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy Note 3

chris_pro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μόνο που θα ήθελα από το Note 3 είναι:

-- Πιο φωτεινή οθόνη για καλύτερη χρήση σε εξωτερικούς χώρους υπό συνθήκες ηλιοφάνειας.

Και γενικά μια επανάσταση στις μπαταρίες θα σάρωνε την αγορά. Και με την λέξη επανάσταση δεν αναφέρομαι στο άψογο note που βγάζει άνετα την ημέρα, αλλά είτε σε μπαταρία που θα φορτίζει σε δευτερόλεπτα, είτε σε μπαταρία που θα διαρκεί αρκετές ημέρες.

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Θα ήθελα να δω όμως πότε θα σταματήσουν να μεγαλώνουν οι συσκευές.

4,3 για μινι, 5 για s, 6 για note, 5,8-6,3 για mega..

Πιστεύω πως θα μπορούσαν να μείνουν έτσι χωρίς άλλες αυξήσεις.

Κι όμως. .Μετά το note ii κινητό με 4.3 ίντσες φαίνεται μίνι!

Μια ωραία κίνηση θα ήταν να εβγαινε σε εκδόσεις 32,64 και 128 GB's . Να καταργησει τα 16αρια για τη σειρά Note . Ενα 128αρι Note III μαύρο με full HD οθόνη και 3 GB's RAM η αλήθεια είναι ότι θα με διαόλιζε :p.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Το Note είναι μια all around συσκευή, ιδανική για όσους τους χρειάζονται συνεχώς και παντού οι ευκολίες και οι δυνατότητες ενός tablet.

Καταργεί την χρήση δύο συσκευών αλλά το κυριότερο είναι το s-pen και όσα κάνεις μ αυτό.

FABLET χωρίς αυτό δεν νοείται και θα φανεί από τις πολύ μικρές πωλήσεις αυτού που θα βγάλει η HTC.

Από εκεί και πέρα είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι που φοράμε ρούχα χωρίς μεγάλες τσέπες και παράλληλα βρισκόμαστε πολύ συχνά σε παραλίες και καλοκαιρινά σπορ, υπάρχει θέμα. Γίνεται απαραίτητη η χρήση μιας δεύτερης μικρής συσκευής με τον ίδιο αριθμό.

Για κάποιον που το χρησιμοποιεί αρκετό καιρό, είναι αδύνατο να καλυφθεί με κάτι άλλο. Για να συμβιβαστούμε με μικρότερη συσκευή θα πρέπει να έχουμε και tablet.

Πιστεύω ότι το 3 θα πουλήσει ακόμα περισσότερο γιατί όλο και περισσότεροι καταλήγουν στην χρήση μιας και μόνο συσκευής.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Δεν κρύβω ότι σκέφτομαι κάτι μικρότερο αλλά θα περιμένω τον Οκτώβριο.

Αν αυξηθεί το πλάτος αλλά και το βάρος της συσκευής δεν θα δυσκολευτώ να αποφασίσω. Προχθές φορούσα μια καλοκαιρινή παντελόνια απ αυτές που έχουν λάστιχο και κορδόνι στην μέση. Η πλευρά που είχα το Note κρεμαγε συνεχώς :D

Βασική προϋπόθεση στην επιλογή συσκευής έχει για μένα και η κάμερα. Γι αυτό απέκλεισα τo one της HTC με την μια.

Εδώ το 4s που υστερεί ελάχιστα από το Note 2 στον τομέα αυτό, μ ενοχλεί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το Note είναι μια all around συσκευή, ιδανική για όσους τους χρειάζονται συνεχώς και παντού οι ευκολίες και οι δυνατότητες ενός tablet.

Καταργεί την χρήση δύο συσκευών αλλά το κυριότερο είναι το s-pen και όσα κάνεις μ αυτό.

FABLET χωρίς αυτό δεν νοείται και θα φανεί από τις πολύ μικρές πωλήσεις αυτού που θα βγάλει η HTC.

Καλημερα.Αυτο ακριβως κωστα.Και η δικη μου γνωμη ειναι,οτι εκει θα παιχτει το παιχνιδι,στο πενακι.Δεν νοητε τετοια οθονη,και να την εκμεταλευεσαι μονο για το browsing.

Σε παραθεση με καποιον φιλο οτι οι πωλησεις των HTC T6,και της SONY με το ταγαρι θα εξαρτηθουν απο το εαν θα εχουν πενακι ή οχι,μου απαντησε οτι ειναι trend,και οχι παραγοντας αγορας της συσκευης.Εννοειται οτι ειμαι καθετα αντιθετος με αυτη την γνωμη.

Οσον αφορα το μεγεθος το εχω πει πολλακις,για κινητο τηλεφωνο 5.5 ειναι ειδη πολλες(για εμενα)που να το κανουν και 6'':wacko:

Ειδη ζαχαρωνω S4.Θα δουμε.......

Edited by chris_pro

Με την υπαρχουσα τεχνολογια στις μπαταριες η οποια θα εφαρμοστει και στο note3, πιστευω οτι ειναι δεδομενη η αυξηση βαρους αν οντως μπει η 4000ma και νομιζω οτι εκει ισως υπάρξει πλεον θεμα Edited by truckman

Καλημερα.Αυτο ακριβως κωστα.Και η δικη μου γνωμη ειναι,οτι εκει θα παιχτει το παιχνιδι,στο πενακι.Δεν νοητε τετοια οθονη,και να την εκμεταλευεσαι μονο για το browsing.

Σε παραθεση με καποιον φιλο οτι οι πωλησεις των HTC T6,και της SONY με το ταγαρι θα εξαρτηθουν απο το εαν θα εχουν πενακι ή οχι,μου απαντησε οτι ειναι trend,και οχι παραγοντας αγορας της συσκευης.Εννοειται οτι ειμαι καθετα αντιθετος με αυτη την γνωμη.

Οσον αφορα το μεγεθος το εχω πει πολλακις,για κινητο τηλεφωνο 5.5 ειναι ειδη πολλες(για εμενα)που να το κανουν και 6'':wacko:

Ειδη ζαχαρωνω S4.Θα δουμε.......

Κι ομως ειναι παραγοντας συσκευης το πενακι, εφ'οσον μιλαμε για phablet... οπως και η μεγαλη οθονη.. ακουω απο μερικους που θα ηθελαν note στις 4.5 ιντσες... μα δεν θα ειναι note, δεν θα ειναι phablet.. πηγαινεις σε s4 αναγκαστικα μετα... αυτη η κατηγορια συσκευων πρεπει να εχει καποια στανταρ, ετσι δεν ειναι??

• 2 weeks later...
Να και μια νέα φωτογραφία του Note III που δείχνει πραγματική!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μαζί με Screen Protector...

Πρέπει να το προστατέψουν... ένα το έχουν!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Να και μια νέα φωτογραφία του Note III που δείχνει πραγματική!

Φαίνεται να υιοθετεί το σχήμα του S4. Όχι ότι δεν το περιμέναμε αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να έχει μια μικρή διαφοροποιηση αλλιώς θα είναι σαν το Galaxy mega 6.2", ελαφρά μικρότερο και με spen.. Είμαι περίεργος αν επίσης θα το βγάλουν νωρίτερα λόγω όχι τόσο καλής πορείας του S4, όπως ακούγεται εδώ κι εκεί ;)

Ελπίζω αυτό να έχει ράδιο και το νέο αισθητήρα της Sony σε όλες τις εκδόσεις.
Φιλικά Γιώργος

Ποτέ αναμένεται να κυκλοφορήσει η να ανακοινωθεί επίσημα?

Λογικά τον Σεπτέμβριο.

Φιλικά Γιώργος

Ποτέ αναμένεται να κυκλοφορήσει η να ανακοινωθεί επίσημα?

Λογικα σεπτεμβριο θα ανακοινωθει και μεσα στον οκτωμβριο θα αρχισει να κυκλοφορει... ελπιζω να μην μας τα κανει νταουλια παλι η sammy με 2 εκδοσεις hardware και τα συναφη...

Ωραία, υπομονή τότε λοιπόν μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα για να δούμε τι θα πάρουμε.

Αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος, εννοειται οτι θα παρεις note3.. :D

Αν μεγαλώσουν την οθόνη αναγκαστικά θα μεγαλώσει και το κινητό αν θέλουν να διατηρήσουν την αναλογία της οθόνης στα 16:9.

Προσωπικά προτιμώ να μείνει στις 5,5" (το βρίσκω ιδανικό σε μέγεθος) με Full HD και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά στα πάντα (CPU, GPU, RAM κ.τ.λ).

Βέβαια πιστεύω πως τελικά την οθόνη θα την δούμε μεταξύ 5,8" και 6".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Αν μεγαλώσουν την οθόνη αναγκαστικά θα μεγαλώσει και το κινητό αν θέλουν να διατηρήσουν την αναλογία της οθόνης στα 16:9.

Προσωπικά προτιμώ να μείνει στις 5,5" (το βρίσκω ιδανικό σε μέγεθος) με Full HD και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά στα πάντα (CPU, GPU, RAM κ.τ.λ).

Βέβαια πιστεύω πως τελικά την οθόνη θα την δούμε μεταξύ 5,8" και 6".

Νομιζω πως θα "κλειδωσει" στις 5.9 ιντσες.. μενει να δουμε πως θα καθεται στο χερι, γιατι κακα τα ψεμματα αν παει εκει θα μεγαλωσει λιγο σε μεγεθος

Ακόμα δε βγήκε του βγάλανε κ θήκη? ;-)

Μαζί με Screen Protector...

Πρέπει να το προστατέψουν... ένα το έχουν!:p

Εχω δει σε βιντεο εκπροσοπους της samsung να εχουν σε προτοτυπα κινητα που δεν κυκλοφουρουν θηκες κ.τ.λ. οποτε δεν μου κανει εντυπωση...

Φαίνεται να υιοθετεί το σχήμα του S4. Όχι ότι δεν το περιμέναμε αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να έχει μια μικρή διαφοροποιηση αλλιώς θα είναι σαν το Galaxy mega 6.2", ελαφρά μικρότερο και με spen.. Είμαι περίεργος αν επίσης θα το βγάλουν νωρίτερα λόγω όχι τόσο καλής πορείας του S4, όπως ακούγεται εδώ κι εκεί ;)

To γοργόν και χαρην εχει !!:D

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Το θέμα είναι ένα: θα το ξαναρίξουν στην αγορά με 450€ τον Δεκέμβριο, όπως κάνανε με το Note 2 ... ή μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή θα κυμαίνεται μεταξύ 700-500€;;;

Εγώ πάντως θα έχω πρόβλημα ακόμα και αν μεγαλώσει η οθόνη χωρίς να μεγαλώσει το κινητό. Είναι αλήθεια ότι στις 5,5 ίντσες κάποιες φορές πρέπει να κάνω ενοχλητικά μεγάλες διατάσεις του αντίχειρα για να ολοκληρώσω καθημερινά τασκς. Μεγαλύτερη οθόνη θα σημαίνει επιδείνωση του φαινομενου. Και κατα κοινη ομολογία έχω μεγάλα χέρια.
Κώστας

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...