Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy Note 3

chris_pro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχεδιαστικά και εγώ το βρίσκω λιγότερο ελκυστικό από το note 2. Πιστεύω όμως ότι ο "τετραγωνισμος" ήταν αναγκαίο κακό προκειμένου να μεγαλώσει η οθόνη χωρίς να μεγαλώσουν οι διαστάσεις της συσκευής. Για το καπάκι, βλέπω ότι το ίδιο τρικ επέλεξαν και για το καινούργιο note 10.1 Πιστεύω ότι θέλουν να παραπέμπουν οι συσκευές σε δερματοδετη ατζέντα. Από hardware δεν παίζεται. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Αν προς τα Χριστούγεννα έχει πέσει στα πεντακόσια, θα το τιμήσω.

Ο τετραγωνισμός όμως το δείχνει να είναι πιο μεγάλο, πάντως προτιμώ τη σχεδίαση του note ii. Για το καπάκι μπορώ να πω ότι μου άρεσε σαν πιο premium εικόνα. Ηardware και software δείχνουν κορυφαία.

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και μενα μου αρεσει ετσι οπως φαινεται τετραγωνισμενο. Μπορω να πω και ποιο πολυ απ το 2. Τελικες εντυπωσεις μολις το φερουν στα μαγαζια και το πιασω στο χερι μου. Θα το παρω κι εγω αλλα προς το πασχα κοντα που θα κοστιζει 450 οσα βασταει η τσεπη μου δηλαδη.

To θέμα για μένα ειναι το πίσω μέρος να είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε αν έχεις το κινητό χωρίς θήκη και λίγο ιδρωμένα χέρια να μην γλιστράει.Και αυτό κατά την γνώμη μου δεν το πετυχαίνεις με γυαλιστερό υλικό αλλά μόνο με ματ.

Χρήστο στο S4 δεν ξέρω πως το έχουν πετύχει αλλά δεν γλιστρά.

Αν δε, είναι ιδρωμενα τα χέρια τότε πραγματικά κολλάει.

Όποιος βγάλει έξτρα πίσω καπάκι επενδυμένο με δέρμα θα κάνει την τύχη του. Και 40€ να το δίνει θα πουλήσει τρελά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

για μενα και για οσους εχουν μεινει σαν και μενα στο note 1 νομιζω πως το 3 ειναι μονοδρομος.εγω το μονο που θα περιμενω να δω περα απο την τιμη του θα ειναι η αυτονομια του.απο εκει και περα ας ειναι απο οτι υλικο θελει.σε θηκη θα μπει και εγω προσωπικα το παιρνω για αυτα που μπορει να κανει οχι για το αν εχει γυαλι η δερμα η μεταλλο η δεν ξερω και εγω τι αλλο.και τελος θεωρω πως αν με το 1 εβγαλα σχεδον 2 χρονια με το 3 σιγουρα θα βγαλω παραπανω και με μεγαλυτερη ευκολια.παντα μιλαω για τις δικες μου απαιτησεις και τη δικη μου χρηση!

Από το 1 στο 3 και από το 2 στο 4.

Δεν Συμφωνώ πλήρως.. εγώ απο 2. Πηγα σε s4, δε μ αρεσε, ξαναγυρισα σε 2 και πάω σε 3.. οπως και παρα πολύς Κόσμος εδώ στο forum..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως φαίνεται και απο το

Τελικά η διαθέσιμη μνήμη RAM είναι 2440ΜΒ και όχι 3072 που είχα δεί κάπου αλλού,

και ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι 23270ΜΒ

Όπως φαίνεται και απο το

Τελικά η διαθέσιμη μνήμη RAM είναι 2440ΜΒ και όχι 3072 που είχα δεί κάπου αλλού,

και ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι 23270ΜΒ

Αν τελικά είναι έτσι, μου έλυσες την απορία που είχα γιατί δεν το έβγαλε σε 16GB

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ρε παιδιά, εδώ φάει όλο το web και δεν μπορώ να βρω καμία αναφορά ακόμα για την οθόνη. Έχουμε κάποια πηγή που λέει pentile ?

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Βρε παιδια με εχετε μπερδεψει... Αντε το ενα το καταλαβαινω και ειναι θεμα γουστου ο ενας του αρεσει το ψευτοδερμα ο αλλος οχι ο ενας το χρωμα κτλ. το θεμα ομως "σχεδιο" δεν καταλαβαινω . Πως θα επρεπε να ειναι μια συσκευη οταν σχεδον το 95% της επιφανειας ειναι οθονη?:wacko:

Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ σχεδιαστικά...και πιστέψτε με είμαστε ήδη 3 γυναίκες που θα πάρουμε το ροζουλί.....

Φτάνει το χρώμα να είναι ίδιο και μπροστά και να μην είναι μόνο η πλάτη αλλιώς λευκό.

Σαν χαρακτηριστικά το κινητό "φυσάει" αν και υπάρχουν και άλλα εξίσου καλά τα οποία όμως οι επιλογές της εκάστοτε εταιρίας τα χαντακώνουν όπως unibody και το βασικότερο μη επεκτάσιμη μνήμη.

Οπότε πάλι samsung καταλήγουμε :lol:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Το Note3 είναι το μονο Samsung που από σχεδιαστικής άποψης (πέρα από hardware) θα έπερνα. Επειδή έχει κάποιες σημαντικές ελλείψεις για εμένα (multi-LTE, camera button, κτλ) καταλήγω στο Z1 που το βρίσκω και πολύ ποιο όμορφο.

Πάντως σχεδιαστικά, το Note3 είναι πολύ ανώτερο από το 2, και δείχνει να ξεφεύγει λίγο και από τα υπόλοιπα Samsung. Όσο για το "δερμάτινο" καπάκι, θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά είναι σαφώς ποιο ωραίο από τα φτηνά (στο μάτι) πλαστικά που συνήθως βάζει.

Τώρα για όσους σκέφτονται να αναβαθμιστούν από το Note2, πιστεύω οτι οι περισσότεροι δεν το έχετε ανάγκη, απλά το θέλετε να το κάνετε. Είναι καθαρά εσωτερικής διαχείρισης και προτεραιοτήτων στην ζωή.

Less is more...

Ρε παιδιά, εδώ φάει όλο το web και δεν μπορώ να βρω καμία αναφορά ακόμα για την οθόνη. Έχουμε κάποια πηγή που λέει pentile ?

Kοίτα, λέει οτι έχει HD Super Amoled. Όπως και του S4 δηλαδή. Άρα μάλλον είναι pentile.

Στο S2 όμως που ήταν RGB διάταξη, την ονόμαζε Super Amoled Plus.

Απο τα παραπάνω βγαίνει οτι μάλλον θα έχει ίδια οθόνη με του S4, δηλαδή pentile.

Θα δούμε...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Δεν υπάρχει σύγκριση με οτιδήποτε άλλο. Είναι μια κατηγορία μόνο του

Samsung GALAXY Note 3 + Gear : Official First Hands-on

http://www.youtube.com/watch?v=-Fo5x7ZIPCM#t=128

Aσε και βλέπουμε... Τι να πώ; :worry:

Ούτε στις σελίδες δεν ξέρουν τι είναι τελικά...

Κοιτα:

Additionally, the Galaxy Note 3 uses a PenTile pixel arrangement, which can make text and images look a little fuzzy.

The Note III now has a 5.7 inch, 1080p Super AMOLED (non-pentile) screen.

Λινκ:

gigaom.com/2013/09/05/samsung-galaxy-note-3-vs-lg-g2-vs-galaxy-mega-battle-of-the-big-screens/

http://arstechnica.com/gadgets/2013/09/hands-on-with-the-samsung-galaxy-note-iii-and-note-10-1/

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

δε νομιζω να υπαρχει βιντεο στο youtube που να μην το εχω δει ηδη.λεω να περιμενω να πεσει η τιμη του αλλα δεν το νομιζω τελικα να την παλεψω μεχρι τοτε. :)

Απλα οταν ειδα αυτό το βίντεο έπαθα ξανα πλάκα μετη σειρά note. Απλα τρομερό. Και εγώ θα περιμένω να πέσει η τιμή

Θοδωρής

Θέλω να πιστεύω πως τις Software αναβαθμίσεις θα τις πάρει και το Note II.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Όταν λες software αναβαθμίσεις τι εννοείς. Δεν τρολαρω απλα δεν ξέρω τι θα μπορούσε να πάρει το 2 απο το 3:p

Θοδωρής

Όλα όσα δείχνει το παρακάτω βίντεο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-Fo5x7ZIPCM]Samsung GALAXY Note 3 + Gear : Official First Hands-on[/ame]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μόλις σήμερα άρχισα να βλέπω τα official hands-on videos για το νέο θηρίο... Αχ ρε Samsung τι μας κάνεις... Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς να αντισταθεί, είναι πολύ δύσκολο να μην υποκύψει στον πειρασμό. Πάντως αν σκεφτούμε ότι το 2 έχει ανάλυση 720p, που σημαίνει ότι οι απαιτήσεις σε CPU/GPU είναι αρκετά μικρότερες από αυτές του 3, τότε πιστεύω πως άνετα το 2 θα μπορεί να σηκώσει τα καλούδια του 3 σε s/w. Αλλά κάτι μου λέει ότι αυτά θα αργήσουν να έρθουν (αν έρθουν)... Μου έρχεται στο μυαλό η ιστορία με το Siri και το iPhone 4...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Αν ισχύει αυτό που διάβασα ότι από τα 32 έχει ''καθαρά'' 22GB, δύσκολα

Γι΄αυτό δεν το έβγαλαν με 16GB

.

+ αυτο που λεει απο πανω ο tpal

Τον περισσότερο χώρο τον καταλαμβάνουν τα διάφορα Features όπως τα Smart Scroll, Smart Pause, Air Gesture και Air View. Αυτά μπήκαν και ανέβηκε το μέγεθος του Firmware.

Εγώ είπα να δώσουν τις αναβαθμισμένες εφαρμογές. Πόσο χώρο να πιάσουν αυτές μέσα στο Firmware;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μια ερωτηση που δεν εχω ακουση αν το εχει η συσκευη... Υπεριθρες οπως το π.χ Samsung galaxy S4, mini για χρηση τηλεχειρισμου τηλεορασης κτλπ

EDIT: Σωστος ευχαριστω για την πληροφορια

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...