purpendicular Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Τώρα έληξε εκείνη η προσφορά, επέστρεψε στα 250... Απλά και τα 200 ευρώ μου φαίνονται πολλά από την στιγμή που δεν θα προοριζόταν καν για κύρια συσκευή (το 808 δεν το αλλάζω), αλλά στην καλύτερη περίπτωση ίσως να αντικαταστούσε το 1020 σαν συσκευή δουλειάς (Office, Skype, Ίντερνετ, Χάρτες, ΜΜΜ κλπ)... Γι αυτό έψαχνα μεταχειρισμένο γύρω στα 150 να γλίτωνα έστω ένα 50άρι δηλαδή... Αν σε ενδιαφέρει στα 200ε πάντως, μπορείς να ζητήσεις εκπτωτικό κωδικό. Για εμένα, ούτε στα 200ε αξίζει. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 καλα γουστα ειναι αυτα εγω εσκασα 360 και δεν το μετανιωσα σαν συνολο hw sw..ειναι και πρωτη προσπαθεια ειναι ετσι και αλλιως Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παιδια μηπως κανενας που εχει το Jolla εχει χρησιμοποιησει και το ΒΒ 10 os για να πει πιο εχει καλυτερη και πιο ομαλη χρηση των sideloaded andorid εφαρμογων ?? Πολύ καλύτερη χρήση στο Sailfish. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε άλλες συσκευές είναι πλήρως λειτουργικό το Sailfish??? Π.χ. Τα παιδιά λέγανε ότι μόνο τα βασικά λειτουργούν στο Ν9... Καλύτερα να περιμένω τους κινέζους να το βάλουν εξαρχής... Έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά σε Nexus, αλλά δε λειτουργεί η Dalvik Engine, μόνο native εφαρμογές, απ'όσο ξέρω. Κοινώς δεν έχεις Android σε....Android τηλεφωνο!!! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Πολύ καλύτερη χρήση στο Sailfish. Βασικα επειδη και μενα δεν μου κρασαρουν στο ΒΒ εκτος απο ελαχιστες και τρεχουν σε σχετικα ικανοποιητικη ταχυτητα , το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν αρκετες απο αυτες που θελω , το marketplace για sideloaded apps της jolla ειναι αρκετα μεγαλυτερο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 υπαρχει το yadex store και το apdroid store αλλα μπορειςνα κανεις install οτι apk θες ξεχωριστα Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Μ'έχει βολέψει το Aptoide, απ'όπου κάνω Back-Up όλες τις Android εφαρμογές μου, αφού το factory reset το έχω για πλάκα πια!!! Ότι άλλη περίεργη εφαρμογή θελήσω, κατεβάζω το apk και εγκαθιστώ. Πάντως δε μου χρειάζονται πολλές, οι περισότερες που χρησιμοποιώ είναι native και κλείνω το Dalvik. Πρόβλημα, έτσι, έχω μόνο που δεν είναι συνέχεια ανοικτά τα Skype και Viber. Πάντως δουλεύω το WhatsApp σε native και μου φτάνει. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 (edited) Από εφαρμογές λειτουργεί σωστά το Microsoft Office, το Skype και οι εφαρμογές HERE? Αυτά είναι τα πιο βασικά που θέλω και μετά αν τρέχει και πιο εξειδικευμένες εφαρμογές μπορεί να δώσω τελικά το 1020 για ένα Jolla ή αργότερα κινέζο με Sailfish... Edited June 23, 2015 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 here ναι skype απο οσο ξερω λειτουργει μια εκδοση μονο προς το παρον Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Άμα υπάρχει και office για word, powerpoint κλπ, τότε τα βασικά τα έχω καλύψει... Υ.Γ. Στο transifex, βγήκαν κι άλλα αρχεία προς μετάφραση, όσοι μπορείτε να βοηθήσετε, όλοι μαζί να τελειώνουμε τη μετάφραση... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Λειτουργεί κανονικά το Skype και ότι εφαρμογή Android χρειάστηκα. Για το Office δε ξέρω. native υποστηρίζει αρχεία Word, PowerPoint, pdf. Excel δεν έτυχε να κοιτάξω. Προσωπικά, δε θα έπαιρνα τέτοιο τηλέφωνο, πάντως, αν μου είναι τόσο σημαντικό να βλέπω αρχεία από Office. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Προσωπικά, δε θα έπαιρνα τέτοιο τηλέφωνο, πάντως, αν μου είναι τόσο σημαντικό να βλέπω αρχεία από Office. Ωχ... Άρα το αφήνω για την ώρα... Για Office έλεγα τίποτα εφαρμογές από Android αν λειτουργούν, αν και δεν ξέρω αν υπάρχει το MS Office εκεί... Οπότε αναβάλλεται και συνεχίζω με 1020 για Office, Skype, HERE κλπ... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ωχ... Άρα το αφήνω για την ώρα... Για Office έλεγα τίποτα εφαρμογές από Android αν λειτουργούν, αν και δεν ξέρω αν υπάρχει το MS Office εκεί... Οπότε αναβάλλεται και συνεχίζω με 1020 για Office, Skype, HERE κλπ... Είσαι μια ανάσα από τα w10 και θες να το δώσεις???? Δοκίμασέ τα και μετά πειραματίσου με το Jollοφωνο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Είσαι μια ανάσα από τα w10 και θες να το δώσεις???? Δοκίμασέ τα και μετά πειραματίσου με το Jollοφωνο Ρε Montoya κι εδώ με κυνηγάς??? :lol: Άσε έπαθα μεγάλη ζημιά με την δοκιμαστική έκδοση των 10, και παιδεύτηκα μέχρι να το ξαναστήσω στα 8.1... Θα το αφήσω στα 8άρια, για όσο χρειαστεί, μέχρι να μπορεί να τρέξει τα 10άρια... Είδα κάτι Jolla μετάχειρα σε δημοπρασίες, άμα τα πετύχω σε καλή τιμή μπορεί να πάρω ένα για πειραματισμό και βλέπω μετά αν συνεχίσω με Windows ή Sailfish, παράλληλα με το Symbian βέβαια και το 808 που δεν το αλλάζω με τίποτα για την ώρα... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 τον ιουλιο σκαει μυτη και το sailfishos 2.0 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 τον ιουλιο σκαει μυτη και το sailfishos 2.0 Γι αυτό μου ήρθαν ειδοποιήσεις για νέα αρχεία μετάφρασης από το transifex ή είναι άσχετο με το Upgrade? Να δω κι εγώ αν μπορέσω να πάρω σε καλή τιμή ένα μετάχειρο, θα βοηθήσω περισσότερο με τη μετάφραση, καθώς κάποιοι όροι δεν γνωρίζω σε τι παραπέμπουν ακριβώς... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ρε Montoya κι εδώ με κυνηγάς??? :lol: Άσε έπαθα μεγάλη ζημιά με την δοκιμαστική έκδοση των 10, και παιδεύτηκα μέχρι να το ξαναστήσω στα 8.1... Θα το αφήσω στα 8άρια, για όσο χρειαστεί, μέχρι να μπορεί να τρέξει τα 10άρια... Είδα κάτι Jolla μετάχειρα σε δημοπρασίες, άμα τα πετύχω σε καλή τιμή μπορεί να πάρω ένα για πειραματισμό και βλέπω μετά αν συνεχίσω με Windows ή Sailfish, παράλληλα με το Symbian βέβαια και το 808 που δεν το αλλάζω με τίποτα για την ώρα... Ήθελα πολύ να δω το λειτουργικό σε ένα Ν9 αλλά προφανώς οι μάγκες κρατάνε μούτρα στη Nokia οπότε το ανέβαλα κι εγώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Παίζει και σε Ν9. με πολύ τραβηγμα, όμως! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ξερουμε ποτε και αν θα βγει το επομενο jolla phone ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ξερουμε ποτε και αν θα βγει το επομενο jolla phone ?? Η ίδια η εταιρεία δεν έχει αρκετό budget για δεύτερο άμεσα, οπότε θα δώσει το Sailfish σε κινέζους κατασκευαστές... Κάτι αντίστοιχο με Meizu και Ubuntu φαντάζομαι... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Η ίδια η εταιρεία δεν έχει αρκετό budget για δεύτερο άμεσα, οπότε θα δώσει το Sailfish σε κινέζους κατασκευαστές... Κάτι αντίστοιχο με Meizu και Ubuntu φαντάζομαι... Ακούγεται πολύ καλό πλάνο, κι ίσως αυτό θα έπρεπε να είχε κάνει εξ αρχής. Έτσι, θα διέθετε όλους τους πόρους της στο software development, και η συσκευή της θα ήταν πολύ ανώτερη από άποψη hardware. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Εδώ έχει γίνει της π0u1@n@s που το Tablet δεν αποστέλεται τελικά Κίνα (Τοπικοί κανόνες) και επίσης τις ημερομηνίες αποστολής ακόμα και στην Ευρώπη δεν πρόκειται να τις πετύχουν. Δε βλέπω 2ο τηλέφωνο ορατό στο άμεσο μέλλον. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Είναι και επίσημο πλέον πως δεν θα δούμε άλλο τηλέφωνο απο την Jolla. Δίνει όλα τα διαθέσιμα resources της στο software development. Το πως θα γίνει η διάθεση του λειτουργικού και αν θα είναι κάποια κινητά υπό το brand name της Jolla ή κάποιας άλλης εταιρίας μένει να το δούμε. Πρόβλημα δεν έχει άλλωστε μια και με nexus κλπ συσκευές μια χαρά μπορούνε και το δοκιμάζουν. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Είναι και επίσημο πλέον πως δεν θα δούμε άλλο τηλέφωνο απο την Jolla. Δίνει όλα τα διαθέσιμα resources της στο software development. Το πως θα γίνει η διάθεση του λειτουργικού και αν θα είναι κάποια κινητά υπό το brand name της Jolla ή κάποιας άλλης εταιρίας μένει να το δούμε. Πρόβλημα δεν έχει άλλωστε μια και με nexus κλπ συσκευές μια χαρά μπορούνε και το δοκιμάζουν. Τα παρατάνε δηλαδή από το hardware τελείως; Θα είναι μόνο μια εταιρεία software? Υ.Γ. Σε Nexus είναι πλήρως λειτουργικό το Sailfish όπως στο Jolla ή έχει θέματα με κάποιες λειτουργίες του; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Τα παρατάνε δηλαδή από το hardware τελείως; Θα είναι μόνο μια εταιρεία software? Υ.Γ. Σε Nexus είναι πλήρως λειτουργικό το Sailfish όπως στο Jolla ή έχει θέματα με κάποιες λειτουργίες του; Τα developer που παρουσιάσουνε ήταν λειτουργικά. Είναι γνωστό όμως και πρίν την κυκλοφορία του jolla phone πως η ανάπτυξη έγινε σε nexus 4. Και ω ναι, φαίνεται πως θα είναι μια εταιρία software. Δεν είναι βέβαια απαραίτητα κακό. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Η BB αντίθετα φαίνεται να κάνει το αντίθετο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, θα γίνει δηλαδή άλλος ένας κατασκευατής Android... Οπότε η Jolla μάλλον ακολουθεί καλύτερο μονοπάτι... Για το Nexus δεν το ήξερα! Λογικά με τέτοιο hardware θα τρέχει καλύτερα εκεί από ό,τι στο Jolla Phone! Ενδιαφέρον. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts