Jump to content

Tengda X920

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα, σας παρακαλω πολυ ας με βοηθησει καποιος....πηγα να κανω jailbrake to tengda x90 και τελικα αντι για jb εκανα ροοτ ενω ηταν ηδη με αποτελεσμα να χασω τα παντα απο το κινητο μου ολες τις εφαρμογες..και πλεον δεν μπορω να κατεβασω απο το μαρκετ γιατι μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος ενω υπαρχει απαντηστε μου σασ παρακαλω εχω σκασει ευχαριστω

Δεν υπάρχει jailbreak στο android δεν κατάλαβα τι εννοείς. anyway πήγαινε στο needrom και κατέβασε την official ρομ του μοντέλου σου και flashare την και όλα οκ.

• Απαντήσεις 111
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Παιδια καλησπερα εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα, σας παρακαλω πολυ ας με βοηθησει καποιος....πηγα να κανω jailbrake to tengda x90 και τελικα αντι για jb εκανα ροοτ ενω ηταν ηδη με αποτελεσμα να χασω τα παντα απο το κινητο μου ολες τις εφαρμογες..και πλεον δεν μπορω να κατεβασω απο το μαρκετ γιατι μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος ενω υπαρχει απαντηστε μου σασ παρακαλω εχω σκασει ευχαριστω

Μάλλον τα έχεις μπλέξει, ξεκαθάρισε πρώτα τι θέλεις να κάνεις στη συσκευή σου και για ποιο λόγο και μετά άρχισε τα πειράγματα. Κάνε ότι λέει ο φίλος, από την αρχή εγκατάσταση και σωστό στήσιμο. Το jailbreak εδώ, απλά δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Χαχα μην χρησιμοποιείτε την ορολογία τον iphone εδώ πέρα. Μάλλον εχθρούς θα αποκτήσετε παρά βοήθεια. To android ποτέ δεν έβαλε σε "jail" κανέναν απλά λίγο τον παρακολουθεί.

Από εδώ http://www.needrom.com/phone-roms/star/star-x920e/ προμηθεύσου την ROM του κινητού σου και περασέ την πάλι.

Αλλιώς πάνε ρυθμίσεις -> Περί τηλεφώνου -> αναβάθμιση... μπας και κατεβάσει καμιά νέα εκδοση και τη γλιτώσεις εύκολα. (πρέπει να είσαι σε Wifi)

Edited by navi55
αφαίρεση greeklish

Φίλε Kamui συγγνωμη για τα greeklish βρηκα την ρομ που θελω να περάσω με πιο προγραμμα την περνάω μπορεις να μου πεισ την διαδικασία ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε kamui σκεφτομαι να περασω αυτην την ρομ http://www.needrom.com/mobile/star-x920e/ ειναι ενταξει? μονο πες που πως την περναω οπως σου ειπα ειμαι αρχάριος .

Edited by navi55
αφαίρεση greeklish

Φίλε Kamui συγγνωμη για τα greeklish βρηκα την ρομ που θελω να περάσω με πιο προγραμμα την περνάω μπορεις να μου πεισ την διαδικασία ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε kamui σκεφτομαι να περασω αυτην την ρομ http://www.needrom.com/mobile/star-x920e/ ειναι ενταξει? μονο πες που πως την περναω οπως σου ειπα ειμαι αρχάριος .

αρχικά κάτω από τι μπαταρία θα έχει λογικα κάποιο αυτοκολλητο που θα λέει αν εχεις την χ920 -χ920e ή f. Πιθανότατα να μην μπορείς να βάλεις την 920e. Μόλις επιβεβαιώσεις ποιο είναι ακριβώς το μοντέλο, επέλεξε ROM. Αλλιώς κάποιος κάτοχος εδώ ίσως έχει δοκιμάσει αν μπορεί να μπει η x920e στο κινητό. Μετά τη κατεβάζεις και ξαναμιλάμε για τη διαδικασία φλασαρίσματος.

Edited by navi55
αφαίρεση greeklish

• 7 months later...

Παιδιά έχει αλλάξει κανείς σας με επιτυχία το digitizer?

Έσπασε το δικό μου και προσπαθώ να βρω ένα βίντεο που να δείχνει την διαδικασία αλλά ένα που βρήκα από Ισπανία είναι αποκαρδιωτικό γιατί εν τέλει δεν τα καταφέρνει ο τύπος.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

• Administrators
Εδώ θα βρεις με δυσκολία κατόχους για τη συγκεκριμένη συσκευή, πόσο μάλλον και κάποιον που έχει αλλάξει το digitizer!

Modpic.gif

• 3 months later...
Ωραία λοιπόν!

https://mega.co.nz/#!TcRVxITJ!Nmp0WiSiYpTEbeic6BVu1T10PmMrRO2WnZbHQIVC-gA

Στο παραπάνω rar έχω την έκδοση του SP Flash Tool που μου έκανε δουλειά (νομίζω είναι και η latest απ'όσες βρήκα online),

την rom που μου δούλεψε, καθώς και έναν ακόμη φάκελο με UBOOT αρχεία παρμένα από άλλη rom.

Τα πράγματα είναι απλά! Για να φτάσαμε στο σημείο DRAM FAILED, φαντάζομαι έχουμε ήδη τους MTK drivers installed. Οπότε με αποσυνδεμένο το κινητό τρέχουμε το SP Flash Tool που συμπεριέλαβα ως διαχειριστής, πατάμε το κουμπάκι Scatter-loading, επιλέγουμε από τον φάκελο της rom (20130704_e2001v21_v89_zlh_hd) το αρχείο MT6589_Android_scatter_emmc.txt και πατάμε το κουμπάκι Firmware -> Upgrade. Βγάζουμε την μπαταρία από το κινητό, περιμένουμε 10 δευτερόλεπτα, συνδέουμε το κινητό στο pc και βάζουμε την μπαταρία. Αν έχετε την ίδια συσκευή με εμένα, δεν θα βγει το μήνυμα DRAM FAILED και θα ξεκινήσει το flashάρισμα!! Αναμένουμε και με το που μας βγάλει το πράσινο κυκλάκι, αποσυνδέουμε το κινητό, βγάζουμε την μπαταρία για 10 δεύτερα, την ξαναβάζουμε και ανοίγουμε το κινητό.

Σε αυτήν την φάση εμένα το κινητό άνοιγε, ανταποκρινόταν στο touch, αλλά δεν έδειχνε τίποτα (μαύρη οθόνη). Αν εσάς δουλεύει κανονικά, καλώς! Διαφορετικά κάνουμε το εξής... Κλείνουμε και ξανανοίγουμε το SP Flash Tool (ως διαχειριστής), κάνουμε load πάλι το txt και στη συνέχεια uncheck τα πάντα εκτός του UBOOT. Κάνουμε κλικ στο UBOOT, στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγουμε από τον φάκελο Alternative UBOOT ένα από τα δύο αρχεία και τέλος πατάμε Download και Yes στο παράθυρο που βγαίνει. Βγάζουμε μπαταρία για 10 δεύτερα, συνδέουμε το κινητό, βάζουμε μπαταρία, αναμένουμε πράσινο κυκλάκι, αποσυνδέουμε κινητό, βγάζουμε μπαταρία για 10, ξαναβάζουμε και ανοίγουμε!

Αν πάλι έχουμε μαύρη οθόνη, κάνουμε το ίδιο επιλέγοντας το άλλο UBOOT αυτή τη φορά (εμένα δούλεψε με το lk_LCD1.bin).

Γενικά εφόσον το κινητό φαίνεται ότι ανταποκρίνεται, αλλά έχουμε μαύρη οθόνη, έχουμε flashάρει λάθος UBOOT.

Οπότε εάν δεν δουλέψει η οθόνη με κανένα από τα UBOOT που έχω συμπεριλάβει, πολύ απλά κατεβάστε από το needrom διάφορες roms για το x920 και δοκιμάστε διάφορα UBOOT με τον παραπάνω τρόπο, ώσπου να βρείτε αυτό που κάνει για την συσκευή σας.

This is it! Ελπίζω να βοήθησα :)

Φίλε μου με έσωσες!!! Και εμένα με το LCD1 ίσιωσε.

Κερνάω καφέ όποτε θέλεις!!!

• 3 months later...

Καλησπέρα, έχω το Tengda x920 με αριθμο μοντέλου e2001v21_v89_zlh_hd και android 4.2.1. Εκδοση e2001v21_v89_zlh_hd_20130529

εδω και 2 χρόνια δεν το έχω πειράξει καθόλου, είναι όπως ήρθε απο το minideal.

Είχε αρχισει να κολλάει και έκανα επαναφορα εργοαστασιακών ρυθμίσεων και τώρα μου εμφανίζει 2 εσωτερικες μνημες 1 που την ονομάζει Εσ. Αποθ. Χώρος 0.98 Giga και ένας Αποθ.Χωρος.Τηλεφώνου 5.5 giga. ενω ήταν 1 μνημη 8 γιγα η εσωτερική.

Έχω 2-3 εφαρμογές κ 2 παιχνίδια κ το κινητο έιναι φουλ. δεν μπορει να κατεβασει τιποτα αλλο. λεει οτι ειναι γεματο.

έχω επιλέξει να γινετε η αποθηκευση στον μεγάλο χωρο κ στην sd. αλλα πάλι με τα update google services youtube και system apps γεμιζει αμέσως.

Γενικά έχω και θέμα απο πάντα με το ηχειο. δεν ακουγεται δυνατα όταν χτηπα το τηλεφωνο. κ έλεγα αν υπάρχει κάπιος οδηγος για να περάσω μια πιο καινουρια ROM.

Δεν ξερω ποιουs driver να κατεβάσω, το λινκ του smartdigi στο needrom (star-tengda-x920) δεν υπαρχει. δεν ξέρω αν οι ROM του STAR x920 δουλευουν. Γενικά δεν ξέρω που παν τα 4!!! Ευχαριστώ

• 2 weeks later...

Το είχα αγοράσει και εγώ για τον αδερφό μου πριν από περίπου δυόμιση χρόνια το κινητό σκυλί ακόμα δουλεύει άψογα αλλά όπως λες και εσύ έβγαζε φουλ αποθηκευτικο χώρο τώρα τελευταία και ας είχα 32αρα κάρτα μνήμης μέσα και δεν κατέβαζε τίποτα ούτε καν ενημερωσεις δεν μπορούσε να κάνει. Το έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και όλα μια χαρά αλλά απ ότι θυμάμαι και πριν και μετά η ρομ ήταν χωρισμένη στα δύο.

Πάντως τα λεφτά του τα έβγαλε ήταν απτά πιο οικονομικά τότε και εγώ από μινιντεαλ το είχα αγοράσει.

Ξαναδοκιμασε πάλι με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων τι να σου πώ τώρα με αλλαγή ρομ και φλασαρισμα δεν έχω ασχοληθεί δεν έχω ιδέα.

Μία δερμάτινη θήκη με παρακαλάει εδώ και κάνα χρόνο να του παραγκειλω αλλά δεν ξέρω ποιά θα ταίριαζε απόλυτα μιας και δεν βρίσκω κάτι στό eBay για το συγκεκριμενο. Μήπως είναι αντίγραφο του HTC butterfly e920 και να αγοραζα αυτή του HTC;;;

Για όποιες πληροφορίες ξαναμιλαμε

@ manouba:

Για τον αποθηκευτικό χώρο που εμφανίστηκε ξαφνικά χωρισμένος σε δυο (περίεργο, μετά από απλή επαναφορά εργ. ρυθμίσεων - θα περίμενα να δώ κάτι τέτοιο μετά από πλήρη αλλαγή ROM...!), δοκίμασε τον οδηγό αυτόν:

MT6589 SoC : Οδηγός για ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου

Για τις εντάσεις ηχείου κλπ, δες αυτό:

[HowTo] Increase Speaker and Mic Volume

Το πρώτο πάντως ειδικά έχει λίγη... δουλίτσα. Θέλει λίγο χρόνο και υπομονή...

@ megalos1974 : Μην μπεις στον κοπο να πάρεις θήκη. Είχα πάρει του HTC και για 1 χιλιοστο δεν κουμπονε. Αν είναι σιλικόνης ισως μπει. Αλλα οι διαστάσεις δεν είναι ακριβός ιδιες.

@w2o4ts Ευχαριστώ για τα χρήσιμα λινκς. Ο ήχος όντος διορθώθηκε :) αλλα το αλλο με τον χώρο δεν το κάνω, γιατι το power + volume up που υποτήθεται μπαίνει σε recovery mode. μου βγαζει το ρομποτ τεζα αναποδα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αν εμφανιστεί πουθενα καμια ROM η οδηγος για cwm. Ας το ποσταρουμε.