Jump to content

asiozos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About asiozos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

asiozos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Φίλε μου με έσωσες!!! Και εμένα με το LCD1 ίσιωσε. Κερνάω καφέ όποτε θέλεις!!!
  2. Και της συζύγου μου το ίδιο γράφει πίσω από την μπαταρία. Αν είναι το K30-W δεν έχεις θέμα. Όταν κατά λάθος είχα πάρει το άλλο μοντέλο δεν αναγνώριζε καν το 3G. Τώρα με το νέο μοντέλο (ναι, το άλλαξα) όλα καλά.
  3. Παιδιά τελικά γύρισα πίσω το TD-LTE που είχα πάρει από απροσεξία. Μου έστειλαν αυτό που υποστηρίζει το δικό μας 4g και όλα κομπλέ. Μόνο σπάσιμο το ότι δεν έχει δέκτη ραδιοφώνου FM.
  4. Παιδιά έχει αλλάξει κανείς σας με επιτυχία το digitizer? Έσπασε το δικό μου και προσπαθώ να βρω ένα βίντεο που να δείχνει την διαδικασία αλλά ένα που βρήκα από Ισπανία είναι αποκαρδιωτικό γιατί εν τέλει δεν τα καταφέρνει ο τύπος. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
  5. Τελικά κανόνισα να το επιστρέψω και να μου στείλουν την έκδοσή του που δουλεύει εδώ στην Ευρώπη. Πληροφοριακά είναι το K30-W που κάνει για τα δικά μας δίκτυα. Το Κ30-Τ είναι μόνο για τα δικά τους δίκτυα.
  6. Παιδιά το παράγγειλα από Κίνα (προπαραγγελία) αλλά δεν είχα προσέξει την μικρή λεπτομέρεια των δικτύων... Και η απορία μου είναι η εξής: Η αναγνώριση των δικτύων είναι κάτι που οφείλεται στην rom οπότε να ελπίζω ότι με αλλαγή της ROM θα φτιάξει το πράγμα όσο αφορά το 3G και το 4G ή πρέπει να πάω για αλλαγή; Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
×
×
  • Create New...