Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...σε ερώτησή μου στο minideal (Joyce) μου ανέφεραν ότι έχουν μόνο με 2750MAh μπαταρία όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για παλαιότερη παρτίδα του κινητού ή όντως ισχύει; Γιατί ορισμένοι εδώ ανέφεραν ότι παρέλαβαν με 3000MAh. Υπάρχει κάποια διαφορά στο κινητό εκτός της μπαταρίας;

...σε ερώτησή μου στο minideal (Joyce) μου ανέφεραν ότι έχουν μόνο με 2750MAh μπαταρία όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για παλαιότερη παρτίδα του κινητού ή όντως ισχύει; Γιατί ορισμένοι εδώ ανέφεραν ότι παρέλαβαν με 3000MAh. Υπάρχει κάποια διαφορά στο κινητό εκτός της μπαταρίας;

Νομίζω ότι και οι chat-men δεν ειναι πάντα ενήμεροι. Χτες μου είπε εμένα ένας ότι δεν εχει Silver και σήμερα υπήρχε. Δεν ήξερε ότι θα το βγάλουν???

Προσπαθούν να είναι καλυμμένοι ότι δε θα τους κράξεις επειδή σου παν 3000 ενώ πήρες 2750, καθώς θα χουν στοκ κι απ τα δύο και δεν γίνεται να κοιτάνε ένα ένα τι στέλνουν

Μια ερώτηση...

επειδή είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το κινητό G3S αξίζει?

Έχετε καμία πρόταση απο πού να το πάρω?

Ευχαριστώ!

Σήμερα μου έβγαλε και εμένα αυτό Despatched to overseas (Country code: GR) σε πόσες μέρες να το περιμένω;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

απο 10 εως και 15 λογω οτι εισαι εκτος αθηνας - νησι.

Καλυτερα μην το μετρας ετσι,

υπολογισε οτι θελει 5-6 ημερες μεχρι να φτασει αεροδρομιο (κατι που θα το δεις στο track number)

Τα υπολοιπα εχουν να κανουν με το πως τα χειριζεται τα ΕΛΤΑ... :cool:

Να καταθέσω την σημερινή εμπειρία μου στο θέμα GPS

Δοκίμασα σήμερα αρκετά το θέμα Navigation, έχοντας πριν κάνει (προληπτικά) οτι λέει το

, περι Faster Fix & MTKMobileTools.

Εχω περασμένο το Sygic 13.1.14 με τον πρόσφατο χάρτη Ελλάδας και χρησιμοποιωντας το σε 2ωρη περιπλάνηση εντός Λάρισας, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, όσο και να το "παίδεψα"...! Υπολόγιζε γρήγορα διαδρομές, έκανε επαν-υπολογισμούς σε αλλαγές και γενικά, συμπεριφέρθηκε αριστα.

(παρένθεση: ΑΝ και έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις σπασμενες εφαρμογές, θεωρώ οτι σε τέτοια σοβαρη εφαρμογη, χρειάζεται η αγορά... με αφορμή λοιπόν την προσφορά της Sygic - 50€ αρχική, -30% προσφορά (ως 03/9), -25% ακόμη με ένα κουπόνι που βρήκα μέσω google, βγήκε τελική τιμή 26 ευρώ και κάτι (Full Europe version), με ανανεώσεις εφ' όρου ζωής και μεταφορά σε οποια Android συσκευη θα έχεις (ή σε iOS!)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί,θα το παραγγείλω και εγώ από Minideal να το ζητήσω να είναι root.Jiayu G3s

Πάει το θέμα. Όλοι ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια.

Ειδικά στους τελευταίες σελίδες όλο οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις.

Έχει και αναζήτηση το forum.

Πάει το θέμα. Όλοι ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια.

Ειδικά στους τελευταίες σελίδες όλο οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις.

Έχει και αναζήτηση το forum.

Αν θέλεις απαντάς έχω διαβάσει ότι είναι root το απλό όχι το G3S

Που το διαβασες;

Ειτε εδω ψαξεις 'root g3s' ειτε στο google εχει 500 αποτελεσματα.

Οχι, να μην ζητησεις root, αν δεν εχει, ειναι πανευκολο να γινει.

δεν διαβασες σωστα (μαλλον καθολου !!) γιατι εδω ειχα γραψει αυτα

πριν απο αρκετες εβδομαδες, ειχα διαβασει στο http://www.gizchina.com/ (δεν βρισκω το link) οτι τους ειπε η JIAYU, οτι το τελευταιο μοντελο που πουλουσαν ΧΩΡΙΣ-ΝΑ-ΕΙΝΑΙ-ROOTed, ηταν το απλο G3.

Απο το G2S, και μετα, δλδ τα G2S, G3N, G3S, G4, G4T κλπ, οτι αλλο θα πουλανε εφεξεις, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ROOTed

Ο λογος, λεει, ειναι οτι ετσι αποφευγουν το "στραβο" ROOTαρισμα απο τον αγοραστη (και αποφευγουν τις επιστροφες απο δυσλειτουργιες) και οτι φορτωνουν για τις εκτος-Κινας αγορες, ROOTed ΡΟΜ χωρις Κινεζικες εφαρμογες

Οποιος λοιπον βλεπει εικονιδιο SUPERUSER, η συσκευη του ειναι ROOTed (παντα και ενας ελεγχος για επιβεβαιωση)

αρα το G3T ειναι rooted απο το εργοστασιο

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

http://oi42.tinypic.com/mm5xy9.jpg

Πρωτη αποπειρα να βγαλω πανοραμικη φωτογραφια:p Τα Χανια απο την ταρατσα!

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

http://oi42.tinypic.com/mm5xy9.jpg

Πρωτη αποπειρα να βγαλω πανοραμικη φωτογραφια:p Τα Χανια απο την ταρατσα!

Πανοραμικές να βγάζεις με το ProPanorama, χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο με αποτέλεσμα να έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση (ενώ αυτή που δειχνεις έχει ύψος μολις 216 pixel)

Το παρήγγειλα από το Minideal για ένα φιλαράκι μου. Τα Ελληνικά του αξίζουν; Αν είναι καλύτερο από το Alcatel 997D, θα το κάνω δώρο στον εαυτό μου! Η φωτογραφική του αξίζει;
Hello moto....!

Το παρήγγειλα από το Minideal για ένα φιλαράκι μου. Τα Ελληνικά του αξίζουν; Αν είναι καλύτερο από το Alcatel 997D, θα το κάνω δώρο στον εαυτό μου! Η φωτογραφική του αξίζει;

Εννοείται οτι είν παρα πολύ καλύτερο απ το OT-997D. Και η κάμερα πολύ καλύτερη

Καλησπέρα παιδιά,

σχετικά με την αναβάθμιση της ROM για την οποία μίλησε ο asot, τι μας προσφέρει; Λύνει το πρόβλημα 3g/bluetooth? To gravity box μεταξύ άλλων αναφέρει ότι λύνει και το Caller ID mismatch. Τι είναι αυτό το πρόβλημα; Δε το έχω εντοπίσει. Το μόνο που μου κάνει επειδή έχω όλα τα νούμερα με το πρόθεμα της Ελλάδας, αν τα πληκτρολογήσω χωρίς δε μου το βγάζει το όνομα εκτός αν πατήσω κλήση.

Επίσης λέτε να πάρει την έκδοση 4.3?

Edited by christosc

εγω το παρηγγειλα με τον Τ επεξεργαστη απο το tο2c. minideal δε το ειχε διαθεσιμο . ελπιζω να μη απογοητευτω γιατι παρηγγειλα και 2. ελληνικα εχει??