Dionysios70 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 :rolleyes:Αδερφια sos καταφερα να χασω το πισω καλυμμα απο το κιν g3s ενοειται που μολις πρι λιγες μερες πηρα second hand απο ενα παληκαρι καλη του ωρα και δεν εχω πλεον καρτα για παραγκελια (black list το λενε τωρα ) μηπως εχει καποιος που να του περισευει και με γρατσουνιες οτι ναναι σε λογικη τιμη μονο οχι τσαμπα ευχαριστω πολυ το κινητακι παντως ειναι super διονυσης τηλ 6932584140 voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 ξαφνικα σημερα , ενω εδειχνε οτι φορτιζε εχανε ποσοστο μπαταριας , μεχρι π εκλεισε, σβηστο μετα π το δοκίμασα μετα απο 2 ωρες πηγε 8% παω να το ανοιξω αλλα δεν ανοιξε και εκανε ρεσετ και ξεκίνησε να φορτίζει απο το 1% πάλι. Σε εξωτερικο φορτιστη η μπαταρια φορτίζει κανονικά .Εχει τυχει σε κάποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Για δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να την αφήσεις έξω για 2-3 ώρες (πριν την ξαναβάλεις, εννοώ), μήπως και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Nέες ρομ στο needrom για να δουμε . Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Για δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να την αφήσεις έξω για 2-3 ώρες (πριν την ξαναβάλεις, εννοώ), μήπως και... δεν ειναι θεμα μπαταριας , εχω 3! το θεμα ειναι θα το προβλημα στο πλακετακι που εχει το usb που βρισκεται κ αλλάζετε ευκολα η κάπου αλλου? To usb δουλευει κανονικά , ανάβει και το λαμπάκι , το θέμα ειναι οτι δεν φορτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Αν ανάβει και το λαμπάκι, τότε κατά πάσα πιθανότητα ρεύμα παίρνει, άρα δεν είναι ούτε η υποδοχή του USB. Ο λόγος που έγραψα για την μπαταρία δεν είναι γιατί θεώρησα ότι έχει κάποιο πρόβλημα αυτή, αλλά γιατί έχω δικό μου προηγούμενο (την περασμένη Άνοιξη) όπου το τηλέφωνο άρχισε να κάνει διάφορα... αψυχολόγητα, να σβήνει συνέχεια, με το που το άναβα, κάθε 2-3 λεπτά μόνο του, μία να φαίνεται ότι παίρνει ρεύμα και φορτίζει και την άλλη όχι κλπ. Είχα θεωρήσει τότε ότι στην καλύτερη περίπτωση θέλει factory reset και ίσως στρώσει, ενώ στη χειρότερη πρέπει να φύγει για το... μακρινό του απωανατολίτικο σερβις για κάποιο hardware πρόβλημα. Τελικά δε χρειάστηκε τίποτα απ' αυτά. Είχα βέβαια δοκιμάσει να το σβήσω και ξανανάψω, αλλά και να βγάλω την μπαταρία, αλλά δεν είχε ωφελήσει. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και -σαν τελευταίο μέτρο- έβγαλα την μπαταρία και την άφησα έξω για κάμποσες ώρες (αυτό δηλαδή που πρότεινα να δοκιμάσεις). Αυτό ήταν. Το τηλέφωνο ως δια μαγείας συνήλθε και έκτοτε δεν έχει ξανακάνει το παραμικρό! Τώρα για το τι ακριβώς συνέβη, μόνο θεωρίες μπορώ να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadou Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Δοκίμασα τις 2 τελευταίες rom που έχουν ανεβάσει στο needrom. Την AOSP και την CANVAS. Είναι λογικό την sd να τη βλέπει σαν phone storage ή κάτι δεν πάει καλά; Μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω να την ξαναδεί σαν sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterart Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Γεια σας παιδια εχω ακομα θεμα με τις ξαφνικες επανεκινησης. το ανεφερα και σε παλιοτερο μηνημα. Δεν εχει αλλαξει τιποτα. Κατεβασα λοιπον μια αλλη rom απο το needrom. Παρολου που ειναι root το κινητο δεν μπορω να περασω την rom. Εχω ολα τα "εργαλεια" mobileuncle κτλ. Οταν κανω recovery update βλεπει την rom αλλα η εκκινηση γινεται κανονικα. Σαν να μην εχω προσβαση στα root στο κιν. Εννοηται πως ειναι rootet η συσκευη. Καμμια ιδεα καποιος?Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Προσπαθείς να περάσεις τη ρομ μέσω mobileuncle tools? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Γεια σας παιδια εχω ακομα θεμα με τις ξαφνικες επανεκινησης. το ανεφερα και σε παλιοτερο μηνημα. Δεν εχει αλλαξει τιποτα. Κατεβασα λοιπον μια αλλη rom απο το needrom. Παρολου που ειναι root το κινητο δεν μπορω να περασω την rom. Εχω ολα τα "εργαλεια" mobileuncle κτλ. Οταν κανω recovery update βλεπει την rom αλλα η εκκινηση γινεται κανονικα. Σαν να μην εχω προσβαση στα root στο κιν. Εννοηται πως ειναι rootet η συσκευη. Καμμια ιδεα καποιος?Ευχαριστω πολυ. Την Rom θα την περάσεις από το ρεκοβερι . Πια ρομ κατέβασες;; Edited September 10, 2014 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterart Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Κατέβασα την Canvas. Προσπαθησα και με το laptop με καλωδιο και με mobileuncle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Κατέβασα την Canvas. Προσπαθησα και με το laptop με καλωδιο και με mobileuncle Δεν περνάει έτσι η ρομ . Μέσα από recovery Πρέπει να την περάσεις. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Όπως το λέει ο chios καντο. Μήπως εννοείς ότι προσπαθείς να περάσεις custom recovery? Edited September 10, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Με την μανισια εδω κ 1.5 χρονο το κινητο φυσαει σαν την πρωτη ημερα με 50 εφαρμογες κατεβασμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterart Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σορυ για την καθυστέριση. Το κιν. μου δεν μπαινει καν σε recovery, αν θμάμαι καλά πατάμε απο κλειστό κιν. με συνδεδεμένο usb Vol + και το power. Το κάνω αλλα γίνεται κανονική εκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ούτε μέσω του mobileuncle tools ή της εφαρμογής jiayu.es δεν μπαίνει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo106 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σορυ για την καθυστέριση. Το κιν. μου δεν μπαινει καν σε recovery, αν θμάμαι καλά πατάμε απο κλειστό κιν. με συνδεδεμένο usb Vol + και το power. Το κάνω αλλα γίνεται κανονική εκκίνηση. Κατεβασε την εφαρμογη reboot manager απο το store και παντα την επιλογη reboot recovery ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jc.rebootmanager ). Ειδαλλως μεσω adb: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1853159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterart Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) οκ εκανα reboot σε recovery αλλα δεν αλλαζει τιποτα!! Απλα μου αλλαξε φοντο. Μαλλον δεν μπορω να κανω boot σε cwm recovery, δεν ξερω πραγματικα τι φταιει. Edited September 13, 2014 by peterart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgdragon Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 μετά από πολλές ρίψεις η οθόνη οποτε δέχεται πίεση στο πάνω αριστερά μέρος είτε εντός οθόνης είτε εντός digitizer η οθόνη μαυρίζει . επανέρχεται με πάτημα του power button 2 φορες ( οσο δεν ασκώ πιέση στο πανω μέρος ) και όσο είναι μαύρη δέχεται εντολές . που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα ? σε ζημιά εσωτερικά ? στο digitizer ? στην oθόνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadou Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Και το δικό μου το κάνει αυτό εδώ και κάνα μήνα... Δεν έχω ιδέα τι φταίει, πάντως το δικό μου χτύπους δεν έχει φάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
on2wheels Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Παιδιά σήμερα το πρωί και ενώ το είχα στην φόρτιση, πάω να το πάρω και δεν άνοιγε :-( το λαμπάκι ήταν πράσινο σταθερό, άρα είχε φορτίσει πλήρως. Έβγαλα μπαταρία - έβαλα, νεκρό :-( καμμία ιδέα να το ζωντανέψω να πάρω τουλάχιστον ένα back up :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) τι εγινε ολα μαζι χαλασανε? κοιτασ αν η υποδοχη του usb εχει σπασει ή σταρβωσει κανεαν σιδερακι προς τα μεσα , δοκιμασε αλλη μπαταρια αν εχεις. δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι βγαλέ μπαταρια και ενω ειναι συνδεμενο με usb στον υπολογιστη προσπαθησε να μπεις στο recovery (πατωντας Power και volume-) αν εχει φαει τουμπες το κινητο κλαφτο , μπορει να εχει χαλασει κατι μεσα στην πλακετα, κανα σιδερακι και με το κουνημα ή με την πιεση να φευγει απο τη θεση του κανενα χιλιοστο και να μην λειτουργει σωστα edit βγαλανε και κατι κιτκατ 4.4.2 που τρεχουν μια χαρα το μονο προβλημα δεν υποστιριζουν epo assistance , θα αργει λιγο να lockarei το gps , Edited September 20, 2014 by Darkorigin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Μετα απο ενα χρονο με το κινητο, και απολυτα ικανοποιημενος σε ολα ( μπαταρια,επιδοσεις,μεγεθος, βλαβες,τιμη) το κινητο αρχισε να καθυστερει κατα ελαχιστο στο ανοιγμα των εφαρμογων. Αποφασισα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το κινητο παει σφαιρα. Λες και το πηρα καινουριο. Edited September 21, 2014 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosZw Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 εκανα μια αναβάθμιση στην rom και έχασα το imei απο την συσκευη μου, πλεον δεν αναγνωρίζει καμια sim ξερετε τι μπορω να κανω; Παράθεση iPhone 6 64GB Jailbroken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 εκανα μια αναβάθμιση στην rom και έχασα το imei απο την συσκευη μου, πλεον δεν αναγνωρίζει καμια sim ξερετε τι μπορω να κανω; Δοκίμασε να φλασαρεις ρομ με sp flash από υπολογιστή. Αν έχεις την εφαρμογή jiayu.es κατέβασε την από εκεί . Διάβασε και τον οδηγό επιβίωσης midiatek Έχει οδηγίες Πώς να το κάνεις. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts