Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που έκανα ήταν το εξής πέρασα μια εφαρμογή της εταιρίας sandisk στην περιγραφεί αυτής της εφαρμογής ο παροχέας έλεγε ότι έφτιαχνε κάποια bug της 4.4 διανομής android.(Εγώ βεβαία έχω android 4.2.1)

Έχω καταφέρει να περνάω μεγάλο όγκο από μικρά αρχεία στην κάρτα πχ 13GB (πράγμα θετικό δεν το έκανε παλιότερα κολλούσε γύρω στα 3 με 4GB) αυτο έγινε βεβαία με ανοιχτό το πίσω καπάκι όταν ξανά έκανα την ίδια μεταφορά των 13GB στην κάρτα με κλειστό το πίσω καπάκι είχα πάλι πρόβλημα (άρα ίσως να φταίει κάτι σχετικά με θερμοκρασία).Κάτι ακόμα σε αυτές της πρώτες δυο φόρες που σας ανέφερα είχα ξεχάσει ανοικτό το wifi άρα είναι ένα ελαφρυντικό στο θέμα θερμοκρασίας.

Έψαξα ξανά για εφαρμογή που να κάνει debug στο σύστημα βρήκα μια καλή άλλα τώρα έκανα ξανά την ίδια διαδικασία με κλειστό το καπάκι και το wifi την πρώτη φορά δούλεψε μια χαρά την δεύτερη φορά που πήγα να το checkarw ξανά πρόβλημα εσείς τι πιστεύετε ότι είναι hardware η software?

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας μαγκες....Σημερα μου ηρθε στα χερια μου το τηλεφωνο...Απο εντυπωσεις ειναι πολυ καλυτερο απ οτι το περιμενα...!!!!!! Αλλα αντιμετοπισα ενα θεματακι με το usb....παω και το βαζω στο pc και μονο φορτιζει....κοιταξα και στις συσκευες και δεν το βρισκει.....τι να εχει παιχτει...???γιατι θελω να περασω τα αρχεια στην sd με το usb γιατι βαριεμαι να βγαζω καπακια και ιστοριες....

Παλι τα ιδια το γ@μημενο μετα την επαναφορα των εργωστασιακων ρυθμισεων....Και τοτε ειχα βγαλει τον εντοπισμο σφαλματων και ηταν κουφετο...Τωρα το βγαζω και ακομα ειναι σε κατασταση φορτησης...:@

ελεγξε αν εχει επιλεγμενη οταν συνδεεις το usb το "μονο φορτιση" αν ναι επελεξε το πρωτο που λεει μεταφορα δεδομενων. και οταν το συνδεσεις να πατησεις το κουμπι ενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου γιατι αλιως δε το βλεπειτο πισι.

Ρε φιλαρακι εχω ψαξει ολο το τηλεφωνο και δεν το εχω βρει γ@μω το σπιτι του....Και οταν το βαζω στο USB δεν μου βγαζει απολυτως τιποτα....Εκτος απο το λαμπακι της φορτισης...:P

Παλι τα ιδια το γ@μημενο μετα την επαναφορα των εργωστασιακων ρυθμισεων....Και τοτε ειχα βγαλει τον εντοπισμο σφαλματων και ηταν κουφετο...Τωρα το βγαζω και ακομα ειναι σε κατασταση φορτησης...:@

Ρε φιλαρακι εχω ψαξει ολο το τηλεφωνο και δεν το εχω βρει γ@μω το σπιτι του....Και οταν το βαζω στο USB δεν μου βγαζει απολυτως τιποτα....Εκτος απο το λαμπακι της φορτισης...:P

Δε σου βγαζει καμια επιλογη στο status bar;

Με αλλο καλωδιο δοκιμασες;

Μεχρι να βρεις λυση, κανε τη δουλεια σου με AIRDROID

Δε σου βγαζει καμια επιλογη στο status bar;

Με αλλο καλωδιο δοκιμασες;

Μεχρι να βρεις λυση, κανε τη δουλεια σου με AIRDROID

Οχι αδερφε μου....Απολυτος τιποτα, λες και μπαινει στον φορτιστη ειναι....Ουτε το PC διαβαζει τιποτα.... :dash: :dash: :mad::dash: Με το καλωδιο δεν νομιζω πως παιζει θεμα γιατι και πρωτα δουλευε ρολοι......

Gravity box, mobileuncle, recovery και τα συναφη ειναι ηδη περασμενα......

Οτάν το συνδέσεις στο pc στο τηλέφωνο σου βγάζει κανονικά το εικονίδιο που το επιλεγεις για να αρχίσει η σύνδεση?
No root->No problem

Οτάν το συνδέσεις στο pc στο τηλέφωνο σου βγάζει κανονικά το εικονίδιο που το επιλεγεις για να αρχίσει η σύνδεση?

Αυτο ειναι το προβλημα.....δεν βγαζει τιποτα....Λες και μπαινει στον φορτιστη ενα πραμα....

Αυτο ειναι το προβλημα.....δεν βγαζει τιποτα....Λες και μπαινει στον φορτιστη ενα πραμα....

Έλεγξες από το πτυσσόμενο μενού (είναι αυτό που το ανοίγουμε από το πάνω-πάνω σημείο της οθόνης το πιέζουμε προς τα κάτω)

Πρώτα συνδέεις το καλώδιο usb στο PC και μετά ανοίγεις το πτυσσόμενο μενού , όπου και βλέπεις σε μια εγγραφή το usb, οπότε τα επιλέγεις και έτσι σου ανοίγουν οι επιλογές του usb και επιλέγεις την επιλογή (Συσκευή πολυμέσων (MTP).

Έτσι βλέπει το PC την SD-Card του κινητού μας.

Ελπίζω να βοήθησα.

Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Έλεγξες από το πτυσσόμενο μενού (είναι αυτό που το ανοίγουμε από το πάνω-πάνω σημείο της οθόνης το πιέζουμε προς τα κάτω)

Πρώτα συνδέεις το καλώδιο usb στο PC και μετά ανοίγεις το πτυσσόμενο μενού , όπου και βλέπεις σε μια εγγραφή το usb, οπότε τα επιλέγεις και έτσι σου ανοίγουν οι επιλογές του usb και επιλέγεις την επιλογή (Συσκευή πολυμέσων (MTP).

Έτσι βλέπει το PC την SD-Card του κινητού μας.

Ελπίζω να βοήθησα.

Το χω δοκιμασει και αυτο που ειπες..Σου λεω φιλε μου τιποτα απολυτως δεν κανει παρα μονο φωρτιζει....να υπαρχει καμια ρυθμιση στο Gravity???... :lost:

Δοκιμασα και με καινουριο καλωδιο σε ολες τις θυρες του PC....

...παιδιά τελικά η οθόνη εξακολουθεί να κάνει τα τρελά της (σαν να πατιέται μόνη της κυρίως όταν οι ήχοι αφής/δόνησης είναι ενεργοί). Δοκίμασα και τις τελευταίες rom jiayu.es και miui και δυστυχώς χειροτέρεψε η κατάσταση, ειδικά στην πρώτη όπου οι οθόνες κάνουν slide μόνες τους προς τα δεξιά κυρίως και επιλογές/παράθυρα διαλόγου ανοίγουν μόνα τους.

Κάποιος είχε αναφέρει ότι άλλαξε touch/digitizer μόνος του. Έχει νόημα να το επιχειρήσω; Αφορά μόνο το touch/digitizer screen ή έχει σχέση και με LCD (χλωμό αλλά για επιβεβαίωση ερωτώ)

Η εγγύηση από minideal δεν καλύπτει την περίπτωση αυτή αν το στείλω πίσω;

Το πτυσσόμενο μενού το ανοίγεις και δεν βλεπεις το USB !!!!!!!! (Αυτό δεν γίνεται) !!!!!!!!

Αυτό το βλεπεις και εμφανίζεται όταν συνδέεις το καλώδιο usb στο PC.

Διότι αν δεν το βλεπεις, υπάρχει πρόβλημα στη συσκευή.

Τότe κάνε Hard Reset, ή θέλει επισκευή.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...παιδιά τελικά η οθόνη εξακολουθεί να κάνει τα τρελά της (σαν να πατιέται μόνη της κυρίως όταν οι ήχοι αφής/δόνησης είναι ενεργοί). Δοκίμασα και τις τελευταίες rom jiayu.es και miui και δυστυχώς χειροτέρεψε η κατάσταση, ειδικά στην πρώτη όπου οι οθόνες κάνουν slide μόνες τους προς τα δεξιά κυρίως και επιλογές/παράθυρα διαλόγου ανοίγουν μόνα τους.

Κάποιος είχε αναφέρει ότι άλλαξε touch/digitizer μόνος του. Έχει νόημα να το επιχειρήσω; Αφορά μόνο το touch/digitizer screen ή έχει σχέση και με LCD (χλωμό αλλά για επιβεβαίωση ερωτώ)

Η εγγύηση από minideal δεν καλύπτει την περίπτωση αυτή αν το στείλω πίσω;

Και φυσικά σε καλύπτει φίλε emxa2k, εφ΄ όσον είναι μέσα στον 1 χρόνο εγγύησης και δεν πέρασε.

Αλλά σε συμφέρει να το στείλεις πίσω ή να παραγγείλεις το ανταλλακτικό (Digitizer) και να το αλλάξεις μόνος σου όπως έκανε ο φίλος ο chios (Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα βρεις πολλές πληροφορίες.

Edited by geord211
Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Το πτυσσόμενο μενού το ανοίγεις και δεν βλεπεις το USB !!!!!!!! (Αυτό δεν γίνεται) !!!!!!!!
Και ομως γινεται στο δικο μου...:@

Αυτό το βλεπεις και εμφανίζεται όταν συνδέεις το καλώδιο usb στο PC.

Διότι αν δεν το βλεπεις, υπάρχει πρόβλημα στη συσκευή.

Ξερω τι λες...Πρωτα δουλευε κανονικα...Μετα το factory reset γ@μhθhκε...

Τότe κάνε Hard Reset, ή θέλει επισκευή.
Οταν ενοεις Hard reset τι ενοεις????

Και ομως γινεται στο δικο μου...:@

Ξερω τι λες...Πρωτα δουλευε κανονικα...Μετα το factory reset γ@μhθhκε...

Οταν ενοεις Hard reset τι ενοεις????

...Σπύρο, το καλώδιο είναι σίγουρα και usb data; Δοκίμασες με άλλο κινητό αν συνδέει κανονικά; Υπάρχουν καλώδια που λειτουργούν μόνο ως usb charge. Λογικά το έχεις αποκλείσει αλλά λέω μήπως...

...Σπύρο, το καλώδιο είναι σίγουρα και usb data; Δοκίμασες με άλλο κινητό αν συνδέει κανονικά; Υπάρχουν καλώδια που λειτουργούν μόνο ως usb charge. Λογικά το έχεις αποκλείσει αλλά λέω μήπως...
Εχω δικιμασει μεχρι στιγμης 3 καλωδια...ενα απο xperia, ενα καινουριο απο ενα ταμπλετ που πηρα και το δικο του....Και τα δοκιμασα σε ολες τις θρες του υπολογιστη....Το μονο που μενει ειναι να το δικιμασω σε αλλον υπολογιστη...

Εγω εχω παρει αυτα τα ακουστικα αν ενδιαφερεσαι για κατι απο ελλαδα:

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/akoystika/samsung-ehs62asn-leyko/prod1360039pp/

δουλευει και το κουμπι για απαντηση κλησης.

Δεν με αφηνε να κανω τροποποιηση το ποστ μου. Πρεπει να αναφερω πως τα συγκεκριμενα ακουστικα δεν δουλευουν σωστα. Δεν με ακουν οι συνομιλητες μου καλα. Δεν εχω ιδεα πια δουλευουν. Αν καποια στιγμη κανω αλλη παραγγελια θα παρω μαλλον τα Xiaomi. Συγνωμη αν εκαψα καποιον.

Δεν με αφηνε να κανω τροποποιηση το ποστ μου. Πρεπει να αναφερω πως τα συγκεκριμενα ακουστικα δεν δουλευουν σωστα. Δεν με ακουν οι συνομιλητες μου καλα. Δεν εχω ιδεα πια δουλευουν. Αν καποια στιγμη κανω αλλη παραγγελια θα παρω μαλλον τα Xiaomi. Συγνωμη αν εκαψα καποιον.

Καντο report και εξήγησε γιατί μπορεί να καει κανένας...

Καντο report και εξήγησε γιατί μπορεί να καει κανένας...

Μπορεις να εξηγησεις? Δεν ξερω τι πρεπει να κανω.

Edit ΟΚ το βρηκα και εκανα αναφορα.

Edited by raidensub

καλημέρα σε όλους, ένας φίλος μου παρηγγειλε το εν G3S δοκίμασε να το ενεργοποιησει για π΄ρωτη φορά και το κινητό δεν ξεκινάει, τίποτα, νεκρο. Δοκιμάσαμε την μπαταρία στο δικό μου κινητό και δουλεύει κανονικά. Η δική μου μπαταρία στο δικό του τίποτα. Μπορει να βοήθήσει κάποιος παρακαλώ; το σύνδεσα στον υπολογιστή και οι οδηγοί δούλεψαν κανονικά , μου έβγαλε την ονομασία προγράμματος AlCATEL ....

Να δοκιμάσω να του περάσω άλλη ρομ ή να το στείλω πίσω; είναι κρίμα, ολοκαίνουριο κινητό είναι.

καλημέρα σε όλους, ένας φίλος μου παρηγγειλε το εν G3S δοκίμασε να το ενεργοποιησει για π΄ρωτη φορά και το κινητό δεν ξεκινάει, τίποτα, νεκρο. Δοκιμάσαμε την μπαταρία στο δικό μου κινητό και δουλεύει κανονικά. Η δική μου μπαταρία στο δικό του τίποτα. Μπορει να βοήθήσει κάποιος παρακαλώ; το σύνδεσα στον υπολογιστή και οι οδηγοί δούλεψαν κανονικά , μου έβγαλε την ονομασία προγράμματος AlCATEL ....

Να δοκιμάσω να του περάσω άλλη ρομ ή να το στείλω πίσω; είναι κρίμα, ολοκαίνουριο κινητό είναι.

Νομίζω αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια με κάποια γνήσια έκδοση λογισμικού με flashtool.

Παρήγγειλα handsfree motorola απο ebay.co.uk με 3 λίρες περιπου + μεταφορικα.. Μου κοστισαν 14 ευρω τα 2 και ειμαι πολυ ικανοποιημένος και απο ποιότητα ήχου και με ακούν επιτέλους όσοι μιλάω.

Νομίζω αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια με κάποια γνήσια έκδοση λογισμικού με flashtool.

Το πρόβλημα είναι ότι το flash tool δεν βλέπει το κινητό με τίποτα

Καταρχην ευχαριστω που απαντας.2)βρηκες τωρα ανθρωπο να πεις για flash tools.κοιταξε το κινητο δεν το εχω πειραξει απο την ημερα που ηρθε.αρα φοραει ολα τα μαμισια.δηλαδη στο jiayu es που εχω κατεβασει μου λεει 20130515-182923 αν σε βοηθανε αυτα.επισεις καποια στιγμη που αποφασησα να το πειραξω φοβηθηκα γιατι ακουγα οτι βγαζαν προβληματα μετα,ενω εμενα μεχρι τωρα με 210 προγραμματα μεσα παει αερα το εργαλειο.να τονισω επισης οτι ειμαι σχετικος με pc αλλα με android ακομα σκαπανι.βεβαια αν ειναι να εχω flash player δεχομαι μαθηματα για αλλαγη..οποιος εχει ορεξη.

Παληκαρια ξερει κανεις κανενα προγραμμα για να παιζει flash player το κινιτο μας?

Και με το VLC παιζει flash.

Και εγω τα εχω αυτα και τα δυο αλλα για να σας δωσω ενα παραδειγμα τι θελω να ανοιξω και δεν ανοιγει.μπαινω σε μια σελιδα και εχει αναρτημενο ενα βιντεο αν το κανω play απο εκει δεν παιζει πρεπει να μπω youtube και να το κανω αναζητηση.για να το δω.επισεις εχω ενα σεμηναριο που γινετε μεσω web και εχουν ανεβασει εκει τα μαθηματα.ε οταν παω να τα ανοιξω μου λεει οτι θελει flash player ενω στο pc μου το ανοιγει.γι αυτο κυριως ψαχνω flash player για το κινιτο.

Κατέβασε από εδώ http://d-h.st/iMy το Flash Player (είναι το 11.1.115.81 - νομίζω ότι είναι το πιο πρόσφατο) και εγκατάστησέ το.

Ανάλογα με τον/τους browser/s που χρησιμοποιείς, μπορεί να χρειαστεί να πας στα Settings, να βρεις τα plugins και να του πεις να ενεργοποιήσει το Flash (ή όλα τα plugins γενικά, αν δεν έχει για το καθένα χωριστά).

Αν θυμάμαι καλά πάντως, όταν το είχα πρωτο-βάλει, ο 'μαμά' browser δε χρειάστηκε τίποτα τέτοιο - δούλεψε με τη μία...