Ranger_Aragorn Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Έχει κανείς προβλήματα με την sc card του, και συγκεκριμένα SD card unexpectedly removed ? Έχω μία Sandisk Ultra 32GB HCI και το τηλέφωνο G3S (όχι το TURBO) με έχει τρελάνει ούτε με restart δεν στρώνει καμιά φορά. Συνεχίζει να κάνει τα ίδια και με την νέα ROM απο Jiayu.es. Υπάρχει καμία λύση ? Παράθεση http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Έχει κανείς προβλήματα με την sc card του, και συγκεκριμένα SD card unexpectedly removed ? Έχω μία Sandisk Ultra 32GB HCI και το τηλέφωνο G3S (όχι το TURBO) με έχει τρελάνει ούτε με restart δεν στρώνει καμιά φορά. Συνεχίζει να κάνει τα ίδια και με την νέα ROM απο Jiayu.es. Υπάρχει καμία λύση ? Mαλλον ειναι θεμα SD, αρχιζει και τα παιζει. ΠΑΡΕ BACKUP, και δοκιμασε τηε και αλλου να δεις αν παιζει καλα. Η τελευταια απο το Jiayu.es ειναι παρα πολυ καλη, την εχω βαλει με action launcher και παει πολυ πολυ σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μπορει καποιος να βοηθήσει πως βάζουμε launcher απο jiayu.es? Τον έχω κατεβαζει αλλά δεν ξέρω πως να τον βαλω... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μπορει καποιος να βοηθήσει πως βάζουμε launcher απο jiayu.es? Τον έχω κατεβαζει αλλά δεν ξέρω πως να τον βαλω... Εχεις το .apk ? με έναν file explorer πχ es file explorer πατάς πάνω ; Που τον βρήκες ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosZw Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Που μπορω να βρω εναν οδηγο εγκαταστασης gravity box για το g3s turbo; Παράθεση iPhone 6 64GB Jailbroken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Που μπορω να βρω εναν οδηγο εγκαταστασης gravity box για το g3s turbo; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 Οι οδηγίες ειναι οι ίδιες για όλες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosZw Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 στο πρωτο βήμα που ζητάει να κάνουμε backup την rom, όταν μπαίνω από το recovery να την κάνω δεν γίνετε.. Παράθεση iPhone 6 64GB Jailbroken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 στο πρωτο βήμα που ζητάει να κάνουμε backup την rom, όταν μπαίνω από το recovery να την κάνω δεν γίνετε.. Έχεις βάλει custom recovery στη συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosZw Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 ναι αυτό από την jiayu.es Παράθεση iPhone 6 64GB Jailbroken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Και δεν εχει επιλογή Backup/Restore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosZw Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) έχει αλλα μου βγάζει error μόλις το κάνω ''error while making a backup image of /system'' Edited December 22, 2013 by PanosZw Παράθεση iPhone 6 64GB Jailbroken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Εχεις το .apk ? με έναν file explorer πχ es file explorer πατάς πάνω ; Που τον βρήκες ; Απο την εφαρμογή jiayu es αν την κατεβάσεις τον έχει μεσα. Παλι δεν κατάφερα να τον βάλω.Πρεπει να μπαίνει μέσω της εφαρμογής αλλά δεν ξέρω πως έχει αλλα μου βγάζει error μόλις το κάνω ''error while making a backup image of /system'' Εγω πηρα backup μεσω της recovery με το καπελάκι απο το recovery mode χεοκινητα. Μήπως δεν εχεις αρκετό χώρο στην SD card? Edited December 22, 2013 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosZw Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Απο την εφαρμογή jiayu es αν την κατεβάσεις τον έχει μεσα. Παλι δεν κατάφερα να τον βάλω.Πρεπει να μπαίνει μέσω της εφαρμογής αλλά δεν ξέρω πως Μήπως δεν εχεις αρκετό χώρο στην SD card? Αυτό πρέπει να φταίει στο xda το app για το gravitybox που μας δίνουν είναι σε rar πώς θα το εγκαταστήσω; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 23, 2013 by athanaso77 Παράθεση iPhone 6 64GB Jailbroken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 στο xda το app για το gravitybox που μας δίνουν είναι σε rar πώς θα το εγκαταστήσω; Άνοιξε το με το es file explorer. Θα το βρεις δωρεάν στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev728 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Προσπάθησα να κατεβάσω την νέα ROM απο το jiayu.es αλλά μου ζητάει να κανώ register. Οταν πάω να κάνω register γράφει κάτι για payment. Υπάρχει τρόπος να κάνω download αποφεύγοντας το register? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Προσπάθησα να κατεβάσω την νέα ROM απο το jiayu.es αλλά μου ζητάει να κανώ register. Οταν πάω να κάνω register γράφει κάτι για payment. Υπάρχει τρόπος να κάνω download αποφεύγοντας το register? Jiayu G3S hττp://www.jiayu.es/desarrollo/ROMS/CWM/4.2.1/signed_CWMG3QC-20131203-000001.zip Jiayu G3T hττp://www.jiayu.es/desarrollo/ROMS/CWM/4.2.1/signed_CWMG3QCT-20131203-000001.zip Δεν ομιζω να εχουν καμια διαφορα παντως :p Edited December 23, 2013 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Προσπάθησα να κατεβάσω την νέα ROM απο το jiayu.es αλλά μου ζητάει να κανώ register. Οταν πάω να κάνω register γράφει κάτι για payment. Υπάρχει τρόπος να κάνω download αποφεύγοντας το register? Που να την κατεβάσεις στο τηλέφωνο ή στο pc? Απο το κινητό δε θυμάμαι να μου ζήτησε register Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minaracity Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εχω παραγγειλει ενα κινητο κ παω να δω που βρισκεται κ μου βγαζει το εξης μηνυμα:2013-12-03 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article).Μηπως ξερει κανεις τι παιζει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Αν και σε λαθος τοπικ στο εκεί ταχυδρομείο ειναι και περιμένει τη σειρά του Edited December 23, 2013 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minaracity Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 τοσο καιρο κ δεν εχει γινει καμια ενημερωση ακομα;;;ουτε καν να ξεκινησει;ειδες ημερομηνια;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Συμβαίνει καμια φορά και ειδικα μέρες γιορτων. Ρωτα όμως καλυτερα απο εκεί που το πήρες Edited December 23, 2013 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minaracity Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Αν και σε λαθος τοπικ στο εκεί ταχυδρομείο ειναι και περιμένει τη σειρά του τοσο καιρο κ δεν εχει γινει καμια ενημερωση ακομα;;;ουτε καν να ξεκινησει;ειδες ημερομηνια;;;; Συμβαίνει καμια φορά και ειδικα μέρες γιορτων. Ρωτα όμως καλυτερα απο εκεί που το πήρες ευχαριστω φιλε μου --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 23, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Πως μπαίνω σε recovery mode απο κλειστό το τηλέφωνο? Παταω volume+power buton αλλά τίποτα, έχω κανει κάτι λάθος? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Πως μπαίνω σε recovery mode απο κλειστό το τηλέφωνο? Παταω volume+power buton αλλά τίποτα, έχω κανει κάτι λάθος? Και ταυτόχρονα βάζεις το καλώδιο data στον υπολογιστή Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σε ευχαριστώ! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts