stefanidis Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 επειδη δεν το διαβασα πουθενα το κινητο εχει wifi-hotspot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ναι. Ολα τα android απο το 2.3 και μετα εχουν, αλλα και να μην εχουν υπαρχουν δωρεαν apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Volangel Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Στα χερια μου το εχω επιτελους και εγω με 3000 μπαταρια !!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufonissiwtis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Για όσους ενδιαφέρονται, είναι πάλι διαθέσιμη η SILVER έκδοση του g3s από minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 ...σε ερώτησή μου στο minideal (Joyce) μου ανέφεραν ότι έχουν μόνο με 2750MAh μπαταρία όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για παλαιότερη παρτίδα του κινητού ή όντως ισχύει; Γιατί ορισμένοι εδώ ανέφεραν ότι παρέλαβαν με 3000MAh. Υπάρχει κάποια διαφορά στο κινητό εκτός της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufonissiwtis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 ...σε ερώτησή μου στο minideal (Joyce) μου ανέφεραν ότι έχουν μόνο με 2750MAh μπαταρία όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για παλαιότερη παρτίδα του κινητού ή όντως ισχύει; Γιατί ορισμένοι εδώ ανέφεραν ότι παρέλαβαν με 3000MAh. Υπάρχει κάποια διαφορά στο κινητό εκτός της μπαταρίας; Νομίζω ότι και οι chat-men δεν ειναι πάντα ενήμεροι. Χτες μου είπε εμένα ένας ότι δεν εχει Silver και σήμερα υπήρχε. Δεν ήξερε ότι θα το βγάλουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 ...σε ερώτησή μου στο minideal (Joyce) μου ανέφεραν ότι έχουν μόνο με 2750MAh μπαταρία όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για παλαιότερη παρτίδα του κινητού ή όντως ισχύει; Γιατί ορισμένοι εδώ ανέφεραν ότι παρέλαβαν με 3000MAh. Υπάρχει κάποια διαφορά στο κινητό εκτός της μπαταρίας; Προσπαθούν να είναι καλυμμένοι ότι δε θα τους κράξεις επειδή σου παν 3000 ενώ πήρες 2750, καθώς θα χουν στοκ κι απ τα δύο και δεν γίνεται να κοιτάνε ένα ένα τι στέλνουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μια ερώτηση... επειδή είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το κινητό G3S αξίζει? Έχετε καμία πρόταση απο πού να το πάρω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Αξιζει και να το παρεις απο Minideal.net πληρωνοντας με Paypal και επιλεγοντας free SG Post. Στο πρωτο ποστ θα βρεις link για mini-review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Σήμερα μου έβγαλε και εμένα αυτό Despatched to overseas (Country code: GR) σε πόσες μέρες να το περιμένω;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 απο 10 εως και 15 λογω οτι εισαι εκτος αθηνας - νησι. Καλυτερα μην το μετρας ετσι, υπολογισε οτι θελει 5-6 ημερες μεχρι να φτασει αεροδρομιο (κατι που θα το δεις στο track number) Τα υπολοιπα εχουν να κανουν με το πως τα χειριζεται τα ΕΛΤΑ... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Να καταθέσω την σημερινή εμπειρία μου στο θέμα GPS Δοκίμασα σήμερα αρκετά το θέμα Navigation, έχοντας πριν κάνει (προληπτικά) οτι λέει το , περι Faster Fix & MTKMobileTools. Εχω περασμένο το Sygic 13.1.14 με τον πρόσφατο χάρτη Ελλάδας και χρησιμοποιωντας το σε 2ωρη περιπλάνηση εντός Λάρισας, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, όσο και να το "παίδεψα"...! Υπολόγιζε γρήγορα διαδρομές, έκανε επαν-υπολογισμούς σε αλλαγές και γενικά, συμπεριφέρθηκε αριστα. (παρένθεση: ΑΝ και έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις σπασμενες εφαρμογές, θεωρώ οτι σε τέτοια σοβαρη εφαρμογη, χρειάζεται η αγορά... με αφορμή λοιπόν την προσφορά της Sygic - 50€ αρχική, -30% προσφορά (ως 03/9), -25% ακόμη με ένα κουπόνι που βρήκα μέσω google, βγήκε τελική τιμή 26 ευρώ και κάτι (Full Europe version), με ανανεώσεις εφ' όρου ζωής και μεταφορά σε οποια Android συσκευη θα έχεις (ή σε iOS!) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί,θα το παραγγείλω και εγώ από Minideal να το ζητήσω να είναι root.Jiayu G3s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Πάει το θέμα. Όλοι ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια. Ειδικά στους τελευταίες σελίδες όλο οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις. Έχει και αναζήτηση το forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Πάει το θέμα. Όλοι ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια. Ειδικά στους τελευταίες σελίδες όλο οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις. Έχει και αναζήτηση το forum. Αν θέλεις απαντάς έχω διαβάσει ότι είναι root το απλό όχι το G3S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Αν θέλεις απαντάς έχω διαβάσει ότι είναι root το απλό όχι το G3S Που το διαβασες; Ειτε εδω ψαξεις 'root g3s' ειτε στο google εχει 500 αποτελεσματα. Οχι, να μην ζητησεις root, αν δεν εχει, ειναι πανευκολο να γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Αν θέλεις απαντάς έχω διαβάσει ότι είναι root το απλό όχι το G3S δεν διαβασες σωστα (μαλλον καθολου !!) γιατι εδω ειχα γραψει αυτα πριν απο αρκετες εβδομαδες, ειχα διαβασει στο http://www.gizchina.com/ (δεν βρισκω το link) οτι τους ειπε η JIAYU, οτι το τελευταιο μοντελο που πουλουσαν ΧΩΡΙΣ-ΝΑ-ΕΙΝΑΙ-ROOTed, ηταν το απλο G3. Απο το G2S, και μετα, δλδ τα G2S, G3N, G3S, G4, G4T κλπ, οτι αλλο θα πουλανε εφεξεις, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ROOTed Ο λογος, λεει, ειναι οτι ετσι αποφευγουν το "στραβο" ROOTαρισμα απο τον αγοραστη (και αποφευγουν τις επιστροφες απο δυσλειτουργιες) και οτι φορτωνουν για τις εκτος-Κινας αγορες, ROOTed ΡΟΜ χωρις Κινεζικες εφαρμογες Οποιος λοιπον βλεπει εικονιδιο SUPERUSER, η συσκευη του ειναι ROOTed (παντα και ενας ελεγχος για επιβεβαιωση) αρα το G3T ειναι rooted απο το εργοστασιο Edited August 30, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ευχαριστω ελπίζω να είναι ROOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
status Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ευχαριστω ελπίζω να είναι ROOT Όπως είπε ο προλαλήσαντας, το root είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 http://oi42.tinypic.com/mm5xy9.jpg Πρωτη αποπειρα να βγαλω πανοραμικη φωτογραφια:p Τα Χανια απο την ταρατσα! Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 http://oi42.tinypic.com/mm5xy9.jpg Πρωτη αποπειρα να βγαλω πανοραμικη φωτογραφια:p Τα Χανια απο την ταρατσα! Πανοραμικές να βγάζεις με το ProPanorama, χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο με αποτέλεσμα να έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση (ενώ αυτή που δειχνεις έχει ύψος μολις 216 pixel) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Το παρήγγειλα από το Minideal για ένα φιλαράκι μου. Τα Ελληνικά του αξίζουν; Αν είναι καλύτερο από το Alcatel 997D, θα το κάνω δώρο στον εαυτό μου! Η φωτογραφική του αξίζει; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Το παρήγγειλα από το Minideal για ένα φιλαράκι μου. Τα Ελληνικά του αξίζουν; Αν είναι καλύτερο από το Alcatel 997D, θα το κάνω δώρο στον εαυτό μου! Η φωτογραφική του αξίζει; Εννοείται οτι είν παρα πολύ καλύτερο απ το OT-997D. Και η κάμερα πολύ καλύτερη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosc Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά, σχετικά με την αναβάθμιση της ROM για την οποία μίλησε ο asot, τι μας προσφέρει; Λύνει το πρόβλημα 3g/bluetooth? To gravity box μεταξύ άλλων αναφέρει ότι λύνει και το Caller ID mismatch. Τι είναι αυτό το πρόβλημα; Δε το έχω εντοπίσει. Το μόνο που μου κάνει επειδή έχω όλα τα νούμερα με το πρόθεμα της Ελλάδας, αν τα πληκτρολογήσω χωρίς δε μου το βγάζει το όνομα εκτός αν πατήσω κλήση. Επίσης λέτε να πάρει την έκδοση 4.3? Edited August 31, 2013 by christosc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 εγω το παρηγγειλα με τον Τ επεξεργαστη απο το tο2c. minideal δε το ειχε διαθεσιμο . ελπιζω να μη απογοητευτω γιατι παρηγγειλα και 2. ελληνικα εχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts