GeorgT Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 τετοια θηκη δινει σαν δωρο και η minideal..... δωρο δίνουν τις λαστιχένιες με τα κουτάκια πίσω, αυτή ειναι από Hard plastic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 αααα οκ γιωργος.... σκεφτομαι να παρω αυτη εδω http://www.aliexpress.com/store/product/New-Arrival-Jiayu-G3-Cover-With-Original-Camera-Hole-And-Speaker-Hole-Flip-Leather-Case-For/716158_1212801342.html απο οτι ειδα ομως σε αυτη την φωτο, το κινητο το στερεωνεις με αυτοκολλητο? η κανω λαθος? :worry: Σκεφτομαι οτι δεν ειναι καλη ιδεα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Και γω τα ίδια να γνωρίζει κανείς έχουμε πρόβλημα; Αργησε Και εδω το ιδιο, προφανως ειναι θεμα οσων απο εμας ξεκινησε 16-17 Αυγουστου ..Μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε φανταζομαι!:) EDIT: Φαινεται ηταν τυχερο το post μου, μολις εφτασε Ελλαδα εμενα! Αυτο : <<Τρίτη, 27 Αύγουστος 2013 1:41:37 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας>> σημαινει οτι γινεται η αποστολη απο Αθηνα; Επειδη δεν γραφει ονομα αεροδρομιου. Edited August 27, 2013 by Pavlos1908 Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Και εδω το ιδιο, προφανως ειναι θεμα οσων απο εμας ξεκινησε 16-17 Αυγουστου ..Μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε φανταζομαι!:) EDIT: Φαινεται ηταν τυχερο το post μου, μολις εφτασε Ελλαδα εμενα! Αυτο : <<Τρίτη, 27 Αύγουστος 2013 1:41:37 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας>> σημαινει οτι γινεται η αποστολη απο Αθηνα; Επειδη δεν γραφει ονομα αεροδρομιου. ναι ελ βενιζελος είναι σε μια - δυο μέρες θα ειναι σπίτι σου το χαρτί τις ειδοποίησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) @w2o4ts Post 729 Ωπ! Σωστός! Μου είχε ξεφύγει αυτό... Thanks Γιώργο! Επομένως το MiniDeal βάζει την ίδια ROM παντού! Ας ελπίσουμε τελικά να 'κάνουν' οι ίδιες ROM και στο απλό και στο 'Τ' - ή τουλάχιστον να μην έχουμε καμιά σημαντική απώλεια από πλευράς λειτουργικότητας... (το ομολογώ: έχω παραγγείλει κι εγώ ένα 'Τ'! :D Ηθελα να τους πω να το αφήσουν ήσυχο, ούτε ελληνικά ούτε τίποτα, και ο βλαξ... το ξέχασα! Οπότε περιμένω τώρα να δω τι θα μου 'ρθει!) Edited August 27, 2013 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 τετοια θηκη δινει σαν δωρο και η minideal..... ψαχνω ομως καποια leather flip case που να ταιριαζει, εχει βρει κανεις καποια? Νομιζω οτι δεν εχουν την πισω τρυπα του μεγαφωνου, για αυτο δισταζω :confused: Θηκη, στα $10 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Volangel Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Και εδω το ιδιο, προφανως ειναι θεμα οσων απο εμας ξεκινησε 16-17 Αυγουστου ..Μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε φανταζομαι!:) EDIT: Φαινεται ηταν τυχερο το post μου, μολις εφτασε Ελλαδα εμενα! Αυτο : <<Τρίτη, 27 Αύγουστος 2013 1:41:37 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας>> σημαινει οτι γινεται η αποστολη απο Αθηνα; Επειδη δεν γραφει ονομα αεροδρομιου. Να φανταστω εσενα ξεκινησε 16 αντε αυριο να φτασει και εμενα επιτελους ελλαδα...απο αθηνα-ροδο ποσο λετε να κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Kαι οι δυο δερμάτινες θήκες φαίνονται να ειναι με αυτοκόλλητο, που προσωπικά δεν το βλέπω και σαν καλύτερη λύση σταθεροποιησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Γεια σας παιδια διαβαζοντας τα σχολια σας και πιάνοντας το κινητο στα χερια μου απο εναν φίλο πείστηκα κ εγω στην αγορά κινεζικου τηλεφωνου.Το κινητο το παρήγγειλα απο το minideal στις 14 του μηνα με singapore post και ειναι ακομα despatched to overseas...στο περιπου ποτε να το περιμενω? despatced εκανε απο τις 17 του μηνα και εγω μια απο τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Για να ηρθε σε μενα σημερα που ξεκινησε 16, πιθανον αυριο στις 17 να ειναι και τα δικα σας εδω! Θηκη, στα $10 Ειναι καλη αυτη την εχει κανεις; Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 asot, και αυτη η θηκη εχει αυτοκολλητο! George, τελικα πηρα αυτη, νομιζω ειναι οτι καλυτερο βρηκα, τωρα θα δειξει... http://www.aliexpress.com/snapshot/260004422.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 απο άποψη προστασίας αυτη που πηρες φαίνεται η πιο ολοκληρωμένη! Προσωπικά πάντως το οτι ανοιγει προς τα κατω με χαλάει αρκετά (γούστα ειναι αυτά βέβαια)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Σε μενα δεν αρεσουν καθολου αυτες οι flip, μουφα προστασια παρεχουν και ειναι δυσκοιλιες στη χρηση. Η καλυτερη λυση ειναι κανα bag, εχετε καμια προταση; Εχω παρει απο ebay ενα μαυρο, πολυ καλο, αλλα θελω και κανενα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Επομένως το MiniDeal βάζει την ίδια ROM παντού! Προφανως την βαζει και στο απλο και στο Τ, εφ οσον ζητηθει ΡΟΜ με Ελληνικα. Αν ο πελατης δεν θελει Ελληνικα δεν ξερουμε τι βαζουν. Ισως να το αφηνουν με την ΡΟΜ που ερχεται απο την Jiayu. Θα ηθελα να ξερω, εκανα βλακεια, ουτως η αλλως Αγγλικο Μενου χρησιμοποιω.. Σημερα μου ηρθαν τα original ακουστικα απο minideal http://www.minideal.net/wooden-original-jiayu-earphones-headset-headphones-jy-01-for-g4-g3-g2s.html Μου φανηκε ποιοτικη κατασκευη, ειναι in ear με 3 ζευγαρια buds, και ο ηχος πολυ δυνατος και ποιοτικος. Ομως μου φανηκαν στα μπασα καπως φτωχα ( σε streaming radio που τα δοκιμασα για κανα δυο ωρες) αλλα αυτο διορθωθηκε με ενα equalizer απο το play store. Αληθεια, το κινητο δεν εχει απο τη μανα του player να κανω καμμια ρυθμιση του ηχου? Δεν βρηκα πουθενα.. Σε ομιλια δεν τα δοκιμασα ακομα. Edited August 27, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
status Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Για όσους είναι από Χανιά κλπ, και περιμένουν συσκευή, είμαι από Ηράκλειο, σε λίγο πάω στο κέντρο διαλογής να παραλάβω. ζήλια, ψώρα.; ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 George, ενταξει δεν τρελαθηκα με την θηκη, θα προτιμουσα κατι σε book αλλα δεν βρηκα.... η μαλλον αυτες που υπαρχουν, δεν εχουν πισω την τρυπα του μεγαφωνου, μιλαω για θηκες που να ειναι γαντι στο Jiayu. Θα παρω αυτη, και αν στο μελλον βρω αλλη θα την κτυπησω. Αμα ερθει θα γραψω εντυπωσεις :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Για όσους είναι από Χανιά κλπ, και περιμένουν συσκευή, είμαι από Ηράκλειο, σε λίγο πάω στο κέντρο διαλογής να παραλάβω. ζήλια, ψώρα.; ρ Πες τους να το στειλουν πιο γρηγορα:p Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufonissiwtis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Γεια σας. Εδώ είστε μάλλον οι περισσότεροι οπαδοί του jiayu g3s. Είμαι και εγώ στο τσακ να το παραγγείλω από minideal. Αλλά σκέφτομαι ακόμα και το THL w100. Τείνω βεβαια προς το g3s κυρίως λόγω μπαταρίας. Ωστόσο το minideal έχει την 2750 και όχι την 3000, όπως είχα διαβάσει πως κάποιοι παραγγείλαν. Ξέρετε τι γίνεται με αυτό; Κατα τα άλλα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι παίζει στην Ελλάδα καλά και αν πρέπει να ζητήσω ρουτάρισμα ή έρχεται ρουταρισμένο από Κίνα. Λάμπρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Γεια σας. Εδώ είστε μάλλον οι περισσότεροι οπαδοί του jiayu g3s. Είμαι και εγώ στο τσακ να το παραγγείλω από minideal. Αλλά σκέφτομαι ακόμα και το THL w100. Τείνω βεβαια προς το g3s κυρίως λόγω μπαταρίας. Ωστόσο το minideal έχει την 2750 και όχι την 3000, όπως είχα διαβάσει πως κάποιοι παραγγείλαν. Ξέρετε τι γίνεται με αυτό; Κατα τα άλλα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι παίζει στην Ελλάδα καλά και αν πρέπει να ζητήσω ρουτάρισμα ή έρχεται ρουταρισμένο από Κίνα. ΛάμπροςΕννοείται το G3s είναι καλύτερο απ το W100, ταχύτερη GPU, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, μεγαλύτερη μπαταρία κλπ. Αν θες κάτι μικρότερο του G3s σε πάχος, δες το Amoi N828. Σαφώς παίζει στην ελλάδα, γιατί να μην παίζει; :lol: Κι είναι rooted απ το εργοστάσιο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλως τον και στο θέμα του J3s :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπερα και απο μενα. Μετα απο 1,5 μηνα περιπου με το G3S και εχοντας μεινει πληρως ικανοποιημενος, εδω και 3 μερες μου κανει το εξης: Οταν εχω ανοιχτο το browzer (boat, dolphin ή το δικο του κινεζικο) μετα απο λιγο κρασαρει και κλεινει. Επισης αρκετες φορες οταν θελω να γραψω κατι εξαφανιζεται το πληκτρολογιο (multiling ή αυτο που εχει απο τη μανα του). Κατα τα αλλα το τηλεφωνο παιζει μια χαρα και δεν εχει προβλημα με καμια αλλη εφαρμογη. Υποψιν ξαναεκανα εγκατασταση στους browzer (εναν καθε φορα) και μου κανει τα ιδια. Η kernel που φοραει ειναι η 3.4.5 Fri Jun 7 11:44:52 CST 2013. Καμια ιδεα τι γινεται? Μηπως να κανω factory reset για να στρωσει, αλλα μηπως ετσι χασω τα ελληνικα? Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Δεν χανεις τα ελληνικα με factory reset Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 :thanks: Αρα να το κανω ή φταιει κατι αλλο? Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Δεν γνωριζω τι φταιει αλλα ειναι το πρωτο που θακανα εγω Φαινεται προβλημα software το επομενο βημα να φλασαρεις ρομ αλλα εκει θα χασεις εκτος των αλλων και τα ελληνικα Edited August 28, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 :thanks::thanks::thanks: Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts