Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετριο ειναι :p

btw, ενω φανηκε μολις χτες το κινητο στο αεροδρομιο, σημερα μου ηρθε χαρτακι απο ταχυδρομειο!

Αυριο παραλαμβανω!

Edited by nikchris

Πρωτες εντυπωσεις απο μιση μερα χρησης.

1) Η μπαταρια ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ. Ηρθε με 47%, του εβγαλα την πιστη και η μερα τελειωσε με 9%.

2) Τα παντα λειτουργουν οπως επρεπε (ακομα και το gps σε καθαρο χωρο -ταρατσα- βρηκε σημα την πρωτη φορα σε ~10 λεπτα), ΕΚΤΟΣ απο την αυτοματη φωτεινοτητα. Κριμα και τη χρειαζομουν...

3) Το λεντακι δεν εχει καμια εστιαση αλλα διαχεει το φως παντου, κι ετσι φαινεται πως δε φεγγει καθολου καλα.

4) Δηλωνω εντυπωσιασμενος απο το τι κινητο παιρνεις με 148€.

Τα υπολοιπα σε λιγες μερες.

Οσοι δε το εχετε και το θελετε, ρωτατε ελευθερα. :D

Πρωτες εντυπωσεις απο μιση μερα χρησης.

1) Η μπαταρια ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ. Ηρθε με 47%, του εβγαλα την πιστη και η μερα τελειωσε με 9%.

2) Τα παντα λειτουργουν οπως επρεπε (ακομα και το gps σε καθαρο χωρο -ταρατσα- βρηκε σημα την πρωτη φορα σε ~10 λεπτα), ΕΚΤΟΣ απο την αυτοματη φωτεινοτητα. Κριμα και τη χρειαζομουν...

3) Το λεντακι δεν εχει καμια εστιαση αλλα διαχεει το φως παντου, κι ετσι φαινεται πως δε φεγγει καθολου καλα.

4) Δηλωνω εντυπωσιασμενος απο το τι κινητο παιρνεις με 148€.

Τα υπολοιπα σε λιγες μερες.

Οσοι δε το εχετε και το θελετε, ρωτατε ελευθερα. :D

Aυριο το παιρνω και εγω! Σε γκρι χρωμα!

Το gps εκανε ~10 λεπτα να βρει σημα; Way too much!

1) Με ποια εκδοση ηρθε; 4.2.1;

2) Η φωτογραφικη ανοιγει τουλαχιστον μπαμ; Για γρηγορες φωτο;

3) Πως σου φαινεται η lockscreen;

Απο specs το κινητο σπερνει, gorilla glass, 2750mah μπαταρια και 4.2.1 android ηταν οι κυριως λογοι που το επελεξα.

Ασε που σε ασημι ειναι και καλαισθητο.

Μονο μειον φαινεται να ειναι το μεγαλο μεγεθος, ειναι χοντρουλι!

Aυριο το παιρνω και εγω! Σε γκρι χρωμα!

Το gps εκανε ~10 λεπτα να βρει σημα; Way too much!

1) Με ποια εκδοση ηρθε; 4.2.1;

2) Η φωτογραφικη ανοιγει τουλαχιστον μπαμ; Για γρηγορες φωτο;

3) Πως σου φαινεται η lockscreen;

Απο specs το κινητο σπερνει, gorilla glass, 2750mah μπαταρια και 4.2.1 android ηταν οι κυριως λογοι που το επελεξα.

Ασε που σε ασημι ειναι και καλαισθητο.

Μονο μειον φαινεται να ειναι το μεγαλο μεγεθος, ειναι χοντρουλι!

Τα 10 λεπτα GPS για πρωτη φορα ειναι πολυ ΛΙΓΟ!!! Αλλα εκαναν μιση ωρα και βαλε, την πρωτη φορα λεμε παντα.

1) Ναι.

2) Ναι, γενικα δεν κολλαει καθολου.

3) Πολυ ομορφη! Βαζεις και συντομευσεις.

Το gorilla glass ειναι κι αυτο κινεζικη απομιμηση χεχε, εγω του εβαλα ζελατινουλα παντως. :)

Δεν ειναι πολυ χοντρο, απλα με τετοια μπαταρια δε θα μπορουσε να ηταν λεπτοτερο... ;)

Κι εγω σε ασημι το πηρα. Λιγο προσοχη με το καπακι ομως, δεν ειναι για πολλα πολλα.

Edited by GeorgeManim

ειναι το επικρατεστερο κινητο απο οσα εχω ψαξει τελευταιο διμηνο,

η τιμη του νομιζω ειναι η πιο ανταγωνιστικη σε σχεση με τα υπολοιπα.

Εχει τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ενα σοβαρο κινητο σε ανεκτη τιμη.

Αν δεν ηταν στη μεση οι διακοπες θα το κτυπαγα ανετα επι τοπου.

Αλλα οκ, θα ριξω ενα διαλειμμα και θα κανω κινηση με τα παπουτσια γεματα αμμο :D

Update, τελικα και ο αισθητηρας φωτεινοτητας δουλευει, απλα για εντασεις μεγαλυτερες απο ενος φυσικα φωτισμενου δωματιου (π.χ. εξω, ηλιος κτλ).

Απο ενα φυσικα φωτισμενο δωματιο και κατω ομως (π.χ. βραδυ χωρις φως), δεν νιωθει καθολου.

Το πηρα και εγω στα χερια μου.

Πρωτη αρνητικη εντυπωση, ειναι μεγαλο. Μαλλον θελει και μερες να το συνηθισεις μετα απο 1 μηνα χρησης dumphone, αλλα ειναι τουβλο το κινητο!!

Δευτερο αρνητικο, η φωτεινοτητα εξω δεν ειναι μεγαλη στον ηλιο (αναμενομενο)

Κατα τα αλλα, κομπλε.

Πολυ ωραιο το ασημι, εχει καλο grip, ποιοτητα κατασκευης φαινεται πολυ καλη, το κινητο δεν μασαει πουθενα.

Δεν ειναι οσο smooth θα ηθελα, αλλα μαλλον δεν υπαρχει μαμισια ρομ σε κανενα κινητο που να φτανει το smoothness μερικων custom.

Η φωτογραφικη ειναι ετσι και ετσι, το HDR λιγο που το δοκιμασα δεν μου αρεσε, στο iphone4 ειχα καλυτερα αποτελεσματα.

Ευχαριστη εκπληξη οτι το κινητο ηρθε με ακουστικα και θηκη, ενω δεν τα ειχε στη συσκευασια στο merimobiles.com

Ισως επειδη βλακωδως τους ζητησα να μου κανουν και root, οποτε ισοφαρισαν την χαζομαρα μου.

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο αυτους, το κινητο ηρθε σε 20 ημερολογιακες απο παραγγελια.

3g δεν δοκιμασα καθολου, ενω wifi εχει αριστο εδω στο σπιτι.

Τερμα smooth το βρισκω εγω, μη μου πεις οτι εχεις ακομα τον stock launcher...!

Δυστυχως το μεγεθος ειναι το τυπικο για 4.5" οθονη και ισως απο τα μικροτερα που θα βρισκαμε σε κινητο με τετοια χαρακτηριστικα (CPU/μπαταρια/τιμη). Εγω το συνηθιζω ηδη παντως.

Εχεις ελληνικα στο μενου απο meri? Θηκη τι χρωμα? Στο minideal ηταν random, και μου εβαλαν μια ΠΡΑΣΙΝΗ... Δε το προσεξα στην παραγγελια να τους πω να βαλουν κανα πιο ανθρωπινο χρωμα.

Ηρθε η ωρα ν' αλλαξεις και avatar θαρρω :D

Edited by GeorgeManim

Τερμα smooth το βρισκω εγω, μη μου πεις οτι εχεις ακομα τον stock launcher...!

Οχι, εχω δοκιμασει Nova + Apex.

Εχω ρυθμισει και τα animations στο 0,5x και παει καπως καλυτερα.

Αλλα το Neo V με την custom πηγαινε πιο smooth!! (πραγματικοτης)

Δυστυχως το μεγεθος ειναι το τυπικο για 4.5" οθονη και ισως απο τα μικροτερα που θα βρισκαμε σε κινητο με τετοια χαρακτηριστικα (CPU/μπαταρια/τιμη). Εγω το συνηθιζω ηδη παντως.

Και εγω θα το συνηθισω, αλλα δεν παυει να ειναι τερας!!! Το θεμα ειναι οτι ειναι παχυ, το μηκος και το πλατος δεν με πειραζουν (και ας εχει και χοντρο bezel)

Ελπιζω σε αποζημιωση απο την μπαταρια.

Εχεις ελληνικα στο μενου απο meri? Θηκη τι χρωμα? Στο minideal ηταν random, και μου εβαλαν μια ΠΡΑΣΙΝΗ... Δε το προσεξα στην παραγγελια να τους πω να βαλουν κανα πιο ανθρωπινο χρωμα.

Ελληνικα δεν εχω, αλλα δεν μεν ενδιαφερουν κιολας.

Θηκη μια καφεμπεζ :p ομως ψιλογλυστρανε αυτες στο χερι.

Και τα ακουστικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα δεν ειναι και του πεταματου. Θα με βολεψουν μεχρι να παρω καλυτερα.

Δε νομιζω το μονοπυρηνο Neo V να ηταν πιο smooth, ειδικα με την μουφα ICS της SE. Με custom και παλι meeeh, δυσκολα.

Απλα μην κρινεις πολυ αυστηρα. Κρινε σε συγκριση με το τι παιρνεις με 148,5€ (εμενα τοσο μου κοστισε) αυτη τη στιγμη. ;) To NeoV κοστιζε 199 αν δεν απατωμαι. :lol:

Τη μπαταρια θα τη δεις και μονος σου. Απο εχθες το πρωι, 18 ωρες wifi, 3 ωρες 3d game, μερικες κλησεις και φωτεινοτητα 100% (εκτος απ το βραδυ) ειμαι απογευμα δευτερης μερας στο 32% η μπαταρια...

Edited by GeorgeManim

Έπαιξα λίγο με το κινητό του φίλου μου και κατευθείαν πρόσεξα ότι:

- τρομερό φινίρισμα για κινεζια

- πολύ χοντρό δυστυχώς

- το miui δεν είναι τόσο smooth για 4πυρηνο κινητό

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια υπαρχει κανενας οδηγος για την τοποθετηση του screen protector?

Παω να το βαλω και γεμιζει φουσκες.

Δεν εχω ξαναβαλει..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Παιδια υπαρχει κανενας οδηγος για την τοποθετηση του screen protector?

Παω να το βαλω και γεμιζει φουσκες.

Δεν εχω ξαναβαλει..

Γιωργο, δες αυτο

ειναι πανευκολο ;)

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Οσες φορες παντως δεν μπηκε καλα και χρειαστηκε να το ξαναβγαλω, ποτέ δεν μπηκε τελικα σωστα το ιδιο protector. Μονο άλλο...!

Επισης, καταφερα να του τελειωσω τη μπαταρια :lol:

Παιδια βαλτε την κινηταρα μας στο avatar σας!

Παίδες υπάρχει κάποια λύση για το όριο των 70 χαρακτήρων στα sms;

Με εφαρμογές go sms που λυνόταν υπάρχει το θέμα ότι με dual sim αναγνωρίζει μόνο την πρώτη.

Σιγουρα αναγνωριζει μονο τη μια σιμ? Στο AMOI N828 φιλου ειχε 2 κουμπια για αποστολη SMS, ενα για καθε σιμ...

Εγω το χρησιμοποιω με μια SIM, οποτε δεν μπορω να βοηθησω ιδιαιτερα.

Γιωργο, δες αυτο

ειναι πανευκολο ;)

Θενκς Τζωρτζ, θα το δοκιμασω..

Οσες φορες παντως δεν μπηκε καλα και χρειαστηκε να το ξαναβγαλω, ποτέ δεν μπηκε τελικα σωστα το ιδιο protector. Μονο άλλο

Το minideal μου εστειλε 2 screen protectors μεσα στο χαρτονακι, οποτε θα δοκιμασω με το καινουριο..

Παίδες υπάρχει κάποια λύση για το όριο των 70 χαρακτήρων στα sms;

Με εφαρμογές go sms που λυνόταν υπάρχει το θέμα ότι με dual sim αναγνωρίζει μόνο την πρώτη.

Κι εγω μια καρτα sim χρησιμοποιω (στην 1η θεση) και 70 χαρακτηρες μου δινει. Να εγκαταστησω αυτο το go sms πρεπει για να εχω 160?

Σιγουρα αναγνωριζει μονο τη μια σιμ? Στο AMOI N828 φιλου ειχε 2 κουμπια για αποστολη SMS, ενα για καθε σιμ...

Εσυ Γιωργο χρησιμοποιεις μια sim και σου δινει 160 χαρακτηρες μαμμα?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Οχι το μαμα ανεκαθεν 60 εδινε. Παντα go sms pro και στις ρυθμισεις καπου εχει τοπικη λειτουργια και απο κατω τσεκαρεις ελληνικα ;)

(Οχι τη γλωσσα της εφαρμογης).

εγω παιδες δεν μπορω να βοηθησω, γιατι και μονο μια ΣΙΜ εχω και βαριεμαι να στελνω μνμτ, αλλα και οταν στελνω, ειναι ΠΑΝΤΑ σε Grenglish, ασε δε που ειναι σχεδον παντα μονολεκτικα :lol::p

και κατι για τις μεμβράνες, ολοι λενε οτι ο μονος τροπος να "φυγουν" οι φουσκάλες, ειναι να τις "σπρωξεις" με πιστωτική καρτα ;)

και προπαντως......μην πεταξετε τις πρωτες μεμβράνες που δοκιμασατε και αποτυχατε (για οσους εχουν 2 μεμβρανες) ..... ειναι οτι καλλίτερο εχετε για να κανετε δοκιμες, μεχρι να εξοικειώθητε και μετα να βαλετε την "καλη" μεμβρανη

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Εγω παντα με "πιστωτικη" τις βαζω. Αφαιρω λιγο το αυτοκολλητο απο πισω, το γυρναω ετσι ωστε να κανει κουρμπα και να μου στερεωνει το screen protector υπο γωνια, και μετα το σπρωχνω απο πανω με μια καρτα, σιγα σιγα και προσεκτικα.

Ωστοσο σχεδον ποτε δεν μπορω να το ευθυγραμμισω. Δηλαδη και το τωρινο δεν εχει καμια φουσκα, αλλα στη μια γωνια εξεχει μισο χιλιοστο :lol:

Απο Minideal μου απαντησαν οτι ετσι πρεπει να δουλευει ο αισθητηρας φωτος...

Το πρόγραμμα που έχει απ'τη μαμά του σου δίνει επιλογή σιμ, οι εφαρμογές δυστυχώς όχι. Μια μέση λύση που βρήκα για να μπορώ να χρησιμοποιώ τη δεύτερη σιμ στο go sms και στα λοιπά απς είναι ρυθμίσεις-sim management-messaging επιλογή όποτε θέλω τη δύο για sms

απλά μετά πρέπει να το θυμάσαι για να το ξαναλλάζεις.

Mε συνεχομενα taps στο about phone-> android version παμε στις full developer options.

Εκει τα εβαλα ολα στο 0.5x και εκανα και disable HW overlays.

Τωρα, ειναι πολυ πιο smooth το τηλεφωνο.