kollatos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Αφού έχει power saving mode το κινητό βρε παιδιά που μάλιστα "κόβει" συχνότητα στον επεξεργαστή...! Τί παραπάνω κάνει αυτή η εφαρμογή? Γιατί δεν την βάζεις να δεις ακριβώς τι κάνει.. Το πιο σημαντικό που κάνει, για μένα, είναι ότι κλείνει το wifi αυτόματα και το ανοίγει όταν είσαι κοντά σε γνωστό δίκτυο για να συνδεθείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Γιατί δεν την βάζεις να δεις ακριβώς τι κάνει.. Το πιο σημαντικό που κάνει, για μένα, είναι ότι κλείνει το wifi αυτόματα και το ανοίγει όταν είσαι κοντά σε γνωστό δίκτυο για να συνδεθείς. Σωστος ... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανένας το USB OTG, χρειάζεται ειδικό καλώδιο; Δοκίμασα με adaptor σε usb και δεν βρήκε το usb flash drive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανένας το USB OTG, χρειάζεται ειδικό καλώδιο; Δοκίμασα με adaptor σε usb και δεν βρήκε το usb flash drive Μήπως έβαλες ntfs στικάκι? Γιατί το κινητό βλέπει μόνο fat32.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Μήπως έβαλες ntfs στικάκι? Γιατί το κινητό βλέπει μόνο fat32.. FAT32 ήταν. Δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση, δεν ξέρω αν χρειάζεται. Στο ρυθμίσεις-> αποθηκευτικός χώρος δεν δείχνει κάτι, αν πρέπει εκεί, ούτε απο το Astro File Manager βρίσκει κάτι στο create new location. Δεν ξέρω αν φταίει ο adaptor ένας απλός φτήνος είναι, δεν ζήτησα κάτι συγκεκριμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Γιατί δεν την βάζεις να δεις ακριβώς τι κάνει.. Το πιο σημαντικό που κάνει, για μένα, είναι ότι κλείνει το wifi αυτόματα και το ανοίγει όταν είσαι κοντά σε γνωστό δίκτυο για να συνδεθείς. εγω που ειχα κλειστο wifi και ανοιγε μονο του με αυτη την εφαρμογη?δε ξερω τι εφταιγε.παντως διαφορα σε μπαταρια δεν ειδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Παρέλαβα το One rootαρισμένο με custom rom. ΔΕΝ ξέρω πολλά από android. Κάποιος εύκολος οδηγός για να το γυρίσω σε εντελώς εργοστασιακή μορφή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Παρέλαβα το One rootαρισμένο με custom rom. ΔΕΝ ξέρω πολλά από android. Κάποιος εύκολος οδηγός για να το γυρίσω σε εντελώς εργοστασιακή μορφή;; Λοιπόν σβήνεις τελείως τη συσκευή, κρατάς πατημένο το volume down και το ανάβεις, (το power το πατάς για λίγο ενώ το volume down το κρατάς πατημένο μέχρι να ανάψει η συσκευή). Μόλις ανάψει επιλέγεις με το power το Fastboot ή Bootloader (δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λέει τώρα), το συνδέεις με το pc και τρέχεις αυτό.. Αν σου βγάλει οποιοδήποτε error μην αγχωθείς απλά πες μου τι έβγαλε και θα σου πω τι να κάνεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Λοιπόν σβήνεις τελείως τη συσκευή, κρατάς πατημένο το volume down και το ανάβεις, (το power το πατάς για λίγο ενώ το volume down το κρατάς πατημένο μέχρι να ανάψει η συσκευή). Μόλις ανάψει επιλέγεις με το power το Fastboot ή Bootloader (δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λέει τώρα), το συνδέεις με το pc και τρέχεις αυτό.. Αν σου βγάλει οποιοδήποτε error μην αγχωθείς απλά πες μου τι έβγαλε και θα σου πω τι να κάνεις.. Αν θελουμε να σβησουμε ολα τα δεδομενα και να το φερουμε σε αρχικη μορφη, το ιδιο κανουμε? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Λοιπόν σβήνεις τελείως τη συσκευή, κρατάς πατημένο το volume down και το ανάβεις, (το power το πατάς για λίγο ενώ το volume down το κρατάς πατημένο μέχρι να ανάψει η συσκευή). Μόλις ανάψει επιλέγεις με το power το Fastboot ή Bootloader (δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λέει τώρα), το συνδέεις με το pc και τρέχεις αυτό.. Αν σου βγάλει οποιοδήποτε error μην αγχωθείς απλά πες μου τι έβγαλε και θα σου πω τι να κάνεις.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Το δοκιμάζω και ενημερώνω. Να υποθέσω ξανακλειδώνει και το bootloader αυτόματα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Το δοκιμάζω και ενημερώνω. Να υποθέσω ξανακλειδώνει και το bootloader αυτόματα έτσι; Για να τρέξει το RUU πρέπει να είναι locked ο bootloader Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Για να τρέξει το RUU πρέπει να είναι locked ο bootloader Και πως το κάνω αυτό; Παιδιά, μιλάτε σε άσχετο από android! Please μην θεωρείτε ότι ξέρω δεδομένο τπτ!! :p Edited June 16, 2013 by KonKart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδία να ρωτήσω και γω κάτι. Αν το rootαρουμε το κινητό μόλις το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση σε περίπτωση που χρειαστεί να το στείλουμε για service μπορούν να δουν με κάποιο τρόπο ότι η συσκευή έχει πειραχτεί και άρα να χάσουμε την εγγύηση; Έχει ας πούμε κάποιο counter όπως έχουν τα Samsung; Στα samsung βέβαια ο counter μηδενίζεται και δεν φαίνεται κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Και πως το κάνω αυτό; Παιδιά, μιλάτε σε άσχετο από android! Please μην θεωρείτε ότι ξέρω δεδομένο τπτ!! :p Κατέβασε αυτό, κάντο unzip στο c:\. Άνοιξε ένα command prompt και πάτα: cd \adb_tools μετά σύνδεσε το κινητό με το pc, άναψέ το όπως σου είπα πριν στο command prompt δώσε: fastboot oem lock Αν και θα πρότεινα πριν κάνεις κάτι τέτοιο να περάσεις χειροκίνητα stock recovery και stock kernel.. Εναλλακτικά αν θες στείλε μου pm να το κάνουμε τώρα μαζί, έχω καμιά ώρα ελεύθερη πριν πέσω για ύπνο.. Παιδία να ρωτήσω και γω κάτι. Αν το rootαρουμε το κινητό μόλις το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση σε περίπτωση που χρειαστεί να το στείλουμε για service μπορούν να δουν με κάποιο τρόπο ότι η συσκευή έχει πειραχτεί και άρα να χάσουμε την εγγύηση; Έχει ας πούμε κάποιο counter όπως έχουν τα Samsung; Στα samsung βέβαια ο counter μηδενίζεται και δεν φαίνεται κάτι. Όχι τα htc δεν έχουν κάποιον counter και με το s-off που υπάρχει εδώ και καμιά 10ριά μέρες δεν υπάρχει περίπτωση η htc να ξέρει τι έκανες στο τηλέφωνο. Edited June 16, 2013 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον, αλλά επειδή είμαι κάπου στην μέση σχετικά με το Blinkfeed (δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει ή όχι ακόμα) μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμα κι αν βάλεις κάποιον launcher. Ορίζεις όπου θες (π.χ. εγώ το έχω κάνει στο double tap) το activity και μπορείς να το τρέχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) Ξανακλείδωσα τον bootloader και τώρα στο fastboot μου βγάζει TAMPERED RELOCKED SEXRITY WARNING. Πάω να κάνω εγκατάσταση το RUU M7 1.28...... Europe, αλλά μου βγάζει σφάλμα! Στην αρχή με ρώτησε αν θέλω να κάνω ενημέρωση από 1.29 προς την 1.28. Μήπως φταίει αυτό; ΠΟΥ μπορώ να βρώ την RUU 1.29 EUROPE;;; Τώρα ούτε ξεκινάει το τηλέφωνο, ούτε recovery έχω... Edited June 17, 2013 by KonKart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Φιλε δεν ξερω ποιος ειναι ο λογος που θελεις να περασεις την 1.28 ruu, εγω εκανα debrand το κινητο μου που ηταν tmobile οταν το αγορασα. Η διαδικασια που ακολουθησα με τη σειρα ηταν: 1) s-off με το revone tool. 2) supercid (cid-11111111) 3) αφου τα εκανα τα δυο πρωτα περασα χωρις κανενα προβλημα την 1.28 europe ruu με unlocked bootloader, δεν ειναι απαραιτητο με supercid να ειναι relocked. 4) Εβαλα το cid της αρεσκειας μου. Συγκεκριμενα εβαλα το HTC__001. Περασα την OTA αναβαθμιση 1.29 της htc απο το κινητο μου. Τωρα ειμαι unbranded και περιμενω να βγει η official 4.2.2 OTA. Υπαρχουν οδηγοι στο xda για τα s-off και supercid, δεν ειναι δυσκολη διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Φιλε δεν ξερω ποιος ειναι ο λογος που θελεις να περασεις την 1.28 ruu, εγω εκανα debrand το κινητο μου που ηταν tmobile οταν το αγορασα. Η διαδικασια που ακολουθησα με τη σειρα ηταν: 1) s-off με το revone tool. 2) supercid (cid-11111111) 3) αφου τα εκανα τα δυο πρωτα περασα χωρις κανενα προβλημα την 1.28 europe ruu με unlocked bootloader, δεν ειναι απαραιτητο με supercid να ειναι relocked. 4) Εβαλα το cid της αρεσκειας μου. Συγκεκριμενα εβαλα το HTC__001. Περασα την OTA αναβαθμιση 1.29 της htc απο το κινητο μου. Τωρα ειμαι unbranded και περιμενω να βγει η official 4.2.2 OTA. Υπαρχουν οδηγοι στο xda για τα s-off και supercid, δεν ειναι δυσκολη διαδικασια Εγώ παρέλαβα το One με ξεκλειδωμένο bootloader και με custom romκαι ήθελα να το επαναφέρω ξανα. Ξανακλείδωσα τον bootloader ακολουθωντας οδηγίες των παιδιων καθότι είμαι ασχετος, και μετα δοκιμασα να περασω την 1.28 απο ενα link που μου ειπαν να βαλω.. όμως μου εβγαλε σφαλμα και τωρα δεν μπορω να κανω τπτ. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εγώ παρέλαβα το One με ξεκλειδωμένο bootloader και με custom romκαι ήθελα να το επαναφέρω ξανα. Ξανακλείδωσα τον bootloader ακολουθωντας οδηγίες των παιδιων καθότι είμαι ασχετος, και μετα δοκιμασα να περασω την 1.28 απο ενα link που μου ειπαν να βαλω.. όμως μου εβγαλε σφαλμα και τωρα δεν μπορω να κανω τπτ. ... Καλημερα.Δεν μπορεις να κανεις τιποτα λογω του μηνυματος Tampered που εχεις.Δεν σε αφηνει ουτε factory reset να κανεις.Ο bootloader ειναι relocked (αληθεια ο προηγουμενος πώς τον ξεκλειδωσε?Μεσω htcdev?) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Καλημερα.Δεν μπορεις να κανεις τιποτα λογω του μηνυματος Tampered που εχεις.Δεν σε αφηνει ουτε factory reset να κανεις.Ο bootloader ειναι relocked (αληθεια ο προηγουμενος πώς τον ξεκλειδωσε?Μεσω htcdev?) Που να ξέρω..;;; Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες που μου είπαν τα παιδιά εδώ και το χάλασα...κατάφερα να μπω πάλι στο fastboot ... τώρα;;; Ωραία και τώρα ούτε καν μου ανοίγει μετά από πολλές προσπάθειες... ούτε στο fastboot μπορώ να μπω..Βοήθεια please... :( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 18, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 KaΛησπερα σας. Εχω κανει unlock το htc one μου απο το site τις htc αλλα τωρα δεν μπορω Να καταφερω να το φλασαρο σε αλλη ρομ. Υπαρχει καποιος ευκολος οδηγος και καποια ρομ που ειναι σταθερη? Εγω προσπαθησα να βαλω την Trickdroid. Την εχει κανεις σας? Ευχαριστω. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 για root χρειαζεται αυτο οπωσδηποτε? http://www.htcdev.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 για root χρειαζεται αυτο οπωσδηποτε? http://www.htcdev.com/ Όχι, πλέον υπάρχει s-off revone : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2314582 Moonshine : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2291087 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Όχι, πλέον υπάρχει s-off revone : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2314582 Moonshine : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2291087 κανενα καλο οδηγο για ρουταρισμα γιατι εχω μπερδευτει και μετα για να περασω custom rom με προοπτικη βεβαια αν θελω να γυρισω σε στοκ και locked να μπορω.ευχαριστω υγ:για ξεκλειδωμα bootloader μονο μεσω http://www.htcdev.com/bootloader ? και απο κει και μετα ρουταρεις το κινητο σωστα? Edited June 21, 2013 by griniaris Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 κανενα καλο οδηγο για ρουταρισμα γιατι εχω μπερδευτει και μετα για να περασω custom rom με προοπτικη βεβαια αν θελω να γυρισω σε στοκ και locked να μπορω.ευχαριστω υγ:για ξεκλειδωμα bootloader μονο μεσω http://www.htcdev.com/bootloader ? και απο κει και μετα ρουταρεις το κινητο σωστα? Πλέον υπάρχει s off. Κάνεις το s off (με έναν από τους τρόπους του πιο πάνω post) και μετά μπορείς να κάνεις root κανονικά. Κάνοντας s off μπορείς μετά αν θέλεις να επαναφέρεις τη συσκευή στην αρχική της κατάσταση χωρίς να φαίνεται πουθενά, κάτι που κάνοντάς το από το επίσημο site δεν γίνεται. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts