Expendable Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Εγω που τις εχω δοκιμασει και τις 2 (InsertCoin & Viper) δεν εχω διαπιστωσει καμμια μεγαλη αλλαγη απο την μια στην αλλη... Χωρις πειραγματα... Πανω-κατω ιδιες ειναι... Και δεν νομιζω οτι υπαρχει η δυνατοτητα να αυξησεις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την διαρκεια της μπαταριας σε τετοιες συσκευες... Καθαρα προσωπικη αποψη... Εννοειτε οτι δεν μπορεις να αυξησεις την διαρκεια μιας μπαταριας σε σχεση με την χωρητικοτητα της.... Απλος στις custom rom αφαιρουνται αρκετα πραγματα απο τα stock που ειναι ενεργοβορα και στην ουσια δεν χρειαζονται σε εναν μεσο χρηστη...Καποια προγραμματα και καποιες εφαρμογες που χρειαζονται ορισμενοι μπορουν να μπουν και εξτρα...Π.Χ Εγω δεν χρησιμοποιω ποτε το hangout και το google+ η' το stock facebook ....οποτε μου ειναι εντελως αχρηστα (και φυσικα ενεργοβορα αν τα αφησω στο κινητο) και συνηθως τα διαγραφω με titanium ...Σε καποιους αλλους ομως ισως να ειναι αναγκαιο να βρισκονται στο τηλεφωνο τους... Εκει λοιπον ερχεται μια custom rom που διαχειριζεται καλυτερα αυτου του ειδους τις εφαρμογες συν του οτι σου δινουν το πλεονεκτημα να ρυθμισεις εσυ οπως θες το cpu....Αυτος λοιπον ο συνδυασμος των ρυθμισεων σου δινουν λιγο παραπανω ωρες λειτουργιας.....ΠΑΝΤΑ με την χρηση που κανει ο καθενας... Δεν ειναι μεγαλη η διαφορα....Μην περιμενει κανεις να δει το κινητο να βγαζει 2 και 3 μερες παραπανω απο αυτο που εχει συνιθησει....Αλλα η μια ωριτσα που μπορει να βγαλει καποιος παραπανω ισως να φανει χρησιμη καποια στιγμη... Και εννοειτε οτι δεν μπορει να συγκριθει η διαρκεια της μπαταριας αναμεσα σε δυο χρηστες με διαφορετικη χρηση... Το σιγουρο ειναι οτι αν αφησετε το κινητο φορτισμενο σε κατασταση αναμονης χωρις να το πειραζεται και γυρισμενο σε 2g θα σας βγαλει 4 - 5 μερες ανετα (εννοειτε χωρις δεδομενα και wifi ανοιχτα και να το πιανεται μονο για να απαντησετε σε κλησεις) Απο εκει και μετα καθε παρεμβολη μειωνει τον χρονο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Kαλησπέρα σε όλους Είδα προ ολίγων ημερών, ότι βγήκε η νέα αναβάθμιση στο Sense 6. Το θέμα είναι, ότι το τηλέφωνο το έχω κάνει root, και έχω και custom recovery, και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση OTA. Συμβουλεύτηκα το XDA, αλλά δυστυχώς, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη εκεί, μιας και οι οδηγίες για να ξανακάνω stock το τηλέφωνο μου φαίνονται πολύ μπερδεμένες. Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει, και να μπορεί να με βοηθήσει, μπας και κάνω και εγώ το περίφημο update?:rolleyes: Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Kαλησπέρα σε όλους Είδα προ ολίγων ημερών, ότι βγήκε η νέα αναβάθμιση στο Sense 6. Το θέμα είναι, ότι το τηλέφωνο το έχω κάνει root, και έχω και custom recovery, και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση OTA. Συμβουλεύτηκα το XDA, αλλά δυστυχώς, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη εκεί, μιας και οι οδηγίες για να ξανακάνω stock το τηλέφωνο μου φαίνονται πολύ μπερδεμένες. Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει, και να μπορεί να με βοηθήσει, μπας και κάνω και εγώ το περίφημο update?:rolleyes: Κατ' αρχήν, δεν χρειάζεται να γυρίσεις σε stock για να κάνεις το update. Μπορεί να γίνει κι έτσι όπως είσαι τώρα. Για να μπορέσουμε όμως να σε βοηθήσουμε περισσότερο μπες στον bootloader, δώσε σε cmd prompt "fastboot getvar all" και γράψε εδώ ότι σου έβγαλε. Καλό είναι να κρύψεις το imei της συσκευής σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Κατ' αρχήν, δεν χρειάζεται να γυρίσεις σε stock για να κάνεις το update. Μπορεί να γίνει κι έτσι όπως είσαι τώρα. Για να μπορέσουμε όμως να σε βοηθήσουμε περισσότερο μπες στον bootloader, δώσε σε cmd prompt "fastboot getvar all" και γράψε εδώ ότι σου έβγαλε. Καλό είναι να κρύψεις το imei της συσκευής σου. Νομιζω οτι με custom recovery δεν μπορεις να κανεις oficial update.... Το ειχα και εγω το προβλημμα και ειχα ρωτησει λιγες σελιδες πιο πισω....Ειναι βαρια και μεγαλη διαδικασια για επαναφορα στο stock recovery ...... Οποτε πρωτειμησε μια custom rom που ειναι ετοιμη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Νομιζω οτι με custom recovery δεν μπορεις να κανεις oficial update.... Το ειχα και εγω το προβλημμα και ειχα ρωτησει λιγες σελιδες πιο πισω....Ειναι βαρια και μεγαλη διαδικασια για επαναφορα στο stock recovery ...... Οποτε πρωτειμησε μια custom rom που ειναι ετοιμη..... Κακώς νομίζεις.. Μπορείς άνετα να αναβαθμίσεις το firmware και μετά να περάσεις την rom της αρεσκείας σου, stock ή custom. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 καλησπερα!.εχω ενα htc m7 εδω και κατι μινες το οποιο ειναι γαλλικο και το ειχα αγορασει μεταχιρισμενο. εχει adroid 4.3 και αριθμο λογισμικου 3.63.73.2 sense 5.5 και δεν μου βγαζει κανενα update με sense 6. πως μπορω να του περασω την τελεταια εκδοση? ειμαι λιγω ψιλοασχετος απο htc! ευχαριστω κ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Κακώς νομίζεις.. Μπορείς άνετα να αναβαθμίσεις το firmware και μετά να περάσεις την rom της αρεσκείας σου, stock ή custom. ;) Κατι παρπανω ειναι ευκολο???? ;) Ειχα προσπαθησει οταν ηρθε η αναβαθμιση αλλα δεν με αφηνε το TWRP... Κατεβαζα το update και ενω ξεκιναγε η αναβαθμιση με εβγαζε στο recovery....Ενω εβρισκα το αρχειο zip και πηγαινα να κανω την αναβαθμιση μου εβγαζε "failed" (Λεπτομερως το εχω γραψει στο "Επισημο HTC one(M7) " στο ποστ 5224 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Κατι παρπανω ειναι ευκολο???? ;) Ειχα προσπαθησει οταν ηρθε η αναβαθμιση αλλα δεν με αφηνε το TWRP... Κατεβαζα το update και ενω ξεκιναγε η αναβαθμιση με εβγαζε στο recovery....Ενω εβρισκα το αρχειο zip και πηγαινα να κανω την αναβαθμιση μου εβγαζε "failed" (Λεπτομερως το εχω γραψει στο "Επισημο HTC one(M7) " στο ποστ 5224 ;) Όπως σου είπα και πιο πριν γίνεται αλλά χειροκίνητα. Περνάς το firmware από fastboot (fastboot oem rebootRUU και μετά fastboot flash zip firmware.zip) Απλά καλό είναι να έχεις αφαιρέσει από μέσα το recovery.img για να μην σου περάσει και το stock recovery και μετά απλά περνάς την rom της αρεσκείας σου.. Κανονικά θέλει s-off για να γίνει αυτό αλλά γίνεται και με s-on αρκεί να έχεις κάνει relock τον bootloader.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Με το Root Genius έχει πειραματιστεί κανείς; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Με το Root Genius έχει πειραματιστεί κανείς; Σε stock συσκευή δεν θα δουλέψει. Σε unlocked δεν έχει λόγο ύπαρξης μιας και υπάρχουν πολύ πιο εύκολοι τρόποι για root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Σε stock συσκευή δεν θα δουλέψει. Σε unlocked δεν έχει λόγο ύπαρξης μιας και υπάρχουν πολύ πιο εύκολοι τρόποι για root. Δε δουλεύει σε stock; Γιατί έτσι; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Δε δουλεύει σε stock; Γιατί έτσι; Γιατί και να στο rootάρει στην πρώτη επανεκκίνηση θα σβηστεί. Έχει προστασία η htc έναντι τέτοιων "hack". Βασικά σε stock συσκευή μετά από κάθε επανεκκίνηση το /system partition επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πηγα από viper σε insertcoin και έχω 2 ερωτήσεις.Υπάρχει επιλογή όταν τραβάω από δεξιά τη status bar να πηγαίνει αμέσως στα quick settings;Γίνεται με κάποιο τρόπο να βάλουμε τα small apps από τα sidebar που έχει η viper στην insert ; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Για το πρώτο κι εγώ το ήθελα.Απ'ότι διάβαζα το έχουν στα υπόψη να το κάνουν..Αν δεν το χουν κάνει ήδη γιατί έχω κανά δυο βδομάδες να ασχοληθώ. Αλλιώς κλασσικά με δύο δάχτυλα. Μπορείς να ενεργοποιήσεις και τα ΗQS από το InsertCoin Control αλλά και πάλι δεν εμφανίζονται όλα αλλά τα 5 πρώτα. Για το 2ο δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει..Swipe Pad από play store ίσως;Αλλά είναι fullscreen.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Βγήκε και η πρώτη 4.4.3 rom.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Για το πρώτο κι εγώ το ήθελα.Απ'ότι διάβαζα το έχουν στα υπόψη να το κάνουν..Αν δεν το χουν κάνει ήδη γιατί έχω κανά δυο βδομάδες να ασχοληθώ. Αλλιώς κλασσικά με δύο δάχτυλα. Μπορείς να ενεργοποιήσεις και τα ΗQS από το InsertCoin Control αλλά και πάλι δεν εμφανίζονται όλα αλλά τα 5 πρώτα. Για το 2ο δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει..Swipe Pad από play store ίσως;Αλλά είναι fullscreen.. Για το πρώτο είπαν θα το υλοποιήσουν στην insert coin η με κάποιο εξωτερικό mod; Και για το δεύτερο με ενδιαφέρουν τα small apps που είχε(closing apps δηλαδή σαν της Sony και της LG). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλημέρα. Επειδή βλέπω ότι η stock rom ρουφάει αρκετά γρήγορα τη μπαταρία, βελτιώνεται η κατάσταση με custom Rom / Kernel? Έχετε κάποιον συγκεκριμένο να προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλησπέρα παιδια,μολις πηρα και εγω την συσκευη.Μου ηρθε update για sense 6,αν το κανω μετα θα μπορω να κανω s off??Να κανω πρωτα s off και να την κατεβασω ή δεν θα μπαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλησπέρα παιδια,μολις πηρα και εγω την συσκευη.Μου ηρθε update για sense 6,αν το κανω μετα θα μπορω να κανω s off??Να κανω πρωτα s off και να την κατεβασω ή δεν θα μπαινει? Μια από της εταιρίες που κλείνει την δυνατότητα για s-off είναι η T-Mobile Εσύ τι έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μια από της εταιρίες που κλείνει την δυνατότητα για s-off είναι η T-Mobile Εσύ τι έχεις? Που μπορω να το δω αυτο,δεν νομιζω οτι ειναι t mobile,Στο xda Μου ειπαν οτι το Update εχει hboot 1.57 στο οποιο δεν μπορεις να κανεις S-OFF,Αν κανω τωρα S-OFF,μετα με το hboot 1.57 θα εχω την δυνατοτητα να γυρισω S-ON? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Κατ' αρχήν, δεν χρειάζεται να γυρίσεις σε stock για να κάνεις το update. Μπορεί να γίνει κι έτσι όπως είσαι τώρα. Για να μπορέσουμε όμως να σε βοηθήσουμε περισσότερο μπες στον bootloader, δώσε σε cmd prompt "fastboot getvar all" και γράψε εδώ ότι σου έβγαλε. Καλό είναι να κρύψεις το imei της συσκευής σου. Thanks, αλλά τελικά αποφάσισα να βάλω την Viper, (Sense 6) και μάλλον έπραξα ορθότερα. Πιο εύκολο ήταν να βάλω custom, παρά την μαμά OTA. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Thanks, αλλά τελικά αποφάσισα να βάλω την Viper, (Sense 6) και μάλλον έπραξα ορθότερα. Πιο εύκολο ήταν να βάλω custom, παρά την μαμά OTA. Προφανώς.. Το firmware το πέρασες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Που μπορω να το δω αυτο,δεν νομιζω οτι ειναι t mobile,Στο xda Μου ειπαν οτι το Update εχει hboot 1.57 στο οποιο δεν μπορεις να κανεις S-OFF,Αν κανω τωρα S-OFF,μετα με το hboot 1.57 θα εχω την δυνατοτητα να γυρισω S-ON? Από S-OFF σε S-ON μπορείς να πας όποτε θες (αλλά δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο) Το θέμα είναι αν μπορείς από S-ON να πας σε S-OFF Εφόσον ισχύει ότι στο 1.57 δεν γίνεται να κάνεις S-OFF (ανεξαρτήτως brand), τότε εννοείται ότι εφόσον θες S-OFF, πρέπει να το κάνεις πριν δεχτείς το OTA update που θα σε πάει σε έκδοση HBOOT 1.57. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τελικά έβαλα την αναβάθμιση αφού δεν κατάφερα να το κάνω soff με firewater Τώρα θα δείξει,ήδη υπάρχουν κάποιοι τρόποι για hboot 1.57 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Σε ποια cid μπορουμε να κατεβασουμε το sense6 update μεχρι στιγμης? Για unlocked συσκευες. Πχ αν βαλω 001( wwe), 032( east europe) ή το Y13( nordic) θα μπορεσω να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts