Jump to content

Αξεσουάρ για το HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμένα.

Κάτοχος του τηλεφώνου απο την προηγούμενη εβδομάδα.

Αγόρασα μία διάφανη crystal clear θήκη της Puro, απο την Vodafone με 9,90€ και εχει πολυ καλη εφαρμογη, δεν κρυβει καθολου το κινητο, και αφηνει τα απαραιτητα κενα στις θυρες χωρις να το αφηνει ακαλυπτο ομως.

Κατα τα αλλα, αυτο που ψαχνω, αν εχει κανεις ιδεα, ειναι μια βάση φόρτισης.

Έχεις κανείς υπ'οψιν του?

I am a traveler of both time and space

• Απαντήσεις 538
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα την FoneM8 κι εγώ.

Είναι εντελώς διάφανη, αρκετά σφιχτή και έχει καλή αίσθηση στο volume rocker.

"Κερδίζει" σε όλα τα σημεία την Puro που είχα μέχρι σήμερα (η οποία, επιπλέον, δεν ήταν crystal clear, αλλά "frosted" και με το "άκυρο"¨logo της ακριβώς πάνω στο logo της beats audio).

Kαι εμενα μου την εσπασε το Puro που επεφτε πανω στο BeatsAudio, αλλα πηρα λιγο χαρτί και ασετόν και το έβγαλα παντελώς απο την θήκη κ δεν φαίνεται τίποτα απολύτως

I am a traveler of both time and space

Μόλις παρέλαβα την FoneM8 κι εγώ.

Είναι εντελώς διάφανη, αρκετά σφιχτή και έχει καλή αίσθηση στο volume rocker.

"Κερδίζει" σε όλα τα σημεία την Puro που είχα μέχρι σήμερα (η οποία, επιπλέον, δεν ήταν crystal clear, αλλά "frosted" και με το "άκυρο"¨logo της ακριβώς πάνω στο logo της beats audio).

Στο Amazon που μπήκε αυτή που λες την έχει με πολλά αστέρια,αλλά την ίδια την μαύρη,στα reviews δεν είναι ευχαριστημένοι..

παιδια μολις παρελαβα και εγω fonem8 μια χαρα θηκη και διαφανη τελειως.

εχω μια μαυρη incipio και τη δινω 10 ευρω (ολοκαινουργια αλλα αποδηχτηκε λαθος αγορα,στο ασημι χρωμα δεν μου αρεσε)

οποιος την θελει πμ περιοχη νεα φιλαδελφεια αθηνα

Αυτή η Fonem8 που λέτε είναι αυτή που έχει το Πλαίσιο;

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Του πλαισίου είναι sentio. Δες 2-3 σελίδες πίσω έχουν ανέβει φώτο

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

OK τη βρήκα τη FoneM8 από το Amazon που παρέθεσε ο gsir (ευχαριστούμε για το link). Έχω πάρει 2 θήκες ως τώρα, η μία απεδείχθη τρομακτική αποτυχία της Nillkin και με ένα πέσιμο έπαθε ζημιά το κινητό δίπλα από το power button γιατί δεν το καλύπτει πάνω και κάτω και η άλλη που την αντικατέστησε αμέσως είναι αυτή εδώ που όμως ενώ το προστατεύει είναι πολύ σκληρό το υλικό, δε μου πολυαρέσει η ντιζαινιά πίσω με το μισό διάφανο μισό frosted white και δεν μπορώ να πατήσω το volume rocker με τίποτα :mad:

Οπότε οι ανταλλαγές απόψεων εδώ με φωτογραφίες είναι πολύ χρήσιμες για την επόμενη αγορά μου :)

Ο gsir αναδεικνύεται σε master του One :lol:

Edited by Makinen

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

χαχα, υπερβάλλεις! τσεκαρε και εδω http://www.ebay.com/itm/ULTRA-THIN-CRYSTAL-CLEAR-HARD-CASE-COVER-NEW-HTC-ONE-/140963355766?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item66791fd7a3 μηπως σου βγει πιο φθηνα..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Η fonem8 αντέχει στα πεσιματα? Η άθλια HTC που έχω από αντοχή τα πάει καλά σε 2 δοκιμές που έκανα άθελά μου. Απλά δεν βλέπεται! Η ζελατίνες οθόνης της phonem8 πάντως είναι άπαιχτες

My Smarphones after Siemens SX1

ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME

εχω παραγγείλει αυτη τι ζελατινα που πιανει παντου το κηνιτο http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=215915&category_id=1209&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&ref=bestprice.gr&vmcchk=1&Itemid=29 γιατι με της θηκες δεν μπορω να χανω την ομορφια του κηνιτου μολις ερθει θα γραψω εντυπωσεις. οποις θελει της θηκες ας στειλει π.μ http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=40174&stc=1&d=1390241806

Με έσωσε σήμερα η σιλικόνης του Πλαισίου. Το είχα στην πάνω τσέπη του μπουφάν, πετάω λοιπόν κάποια στιγμή το μπουφάν με φορα σε μια ραφιερα κι έφυγε με τρελή ταχύτητα το Ονε από την τσέπη , που δεν κουμπωνει κι έσκασε κάτω από ύψος 1,70.(⊙_⊙)

Το σήκωσα με πολύ άγχος για το τι θα δω,αλλά ευτυχώς η θήκη έκανε δουλειά. :-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παράγγειλα τη FoneM8 κι εγώ από το link στο ebay που έδωσε ο gsir σε πιο πίσω σελίδες. Με πείσατε ότι είναι ό,τι καλύτερο για το One, άντε να δούμε :D

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Είχα τοσο καιρο τη sentio απο το plaisio αλλά έχει ψιλοχαλάει(γρατζουνιές,μελανί κτλ) και θέλω να την αλλάξω.Έχετε να προτείνεται καμιά διάφανη θήκη άλλη να πάρω ή να πάω να πάρω την ίδια;Ευχαριστώ πολύ!

Μόλις μου ήρθε αυτή.

Δυστυχώς, όπως θα δείτε στις συνημμένες φωτογραφίες, δεν μου ήρθε ακριβώς αυτή, αλλά μία που αφήνει σχεδόν πλήρως ακάλυπτη την κάτω πλευρά του τηλεφώνου (εκτός από τις γωνίες).

Η θήκη ενδείκνυται για όσους επιθυμούν τη... στενότερη δυνατή επαφή με το One. Φανταστείτε ένα... "τσόφλι" να τυλίγει τη συσκευή. Είναι ημιδιάφανη με ματ υφή και αισθηση στο χέρι. Στα κράτημα αισθάνεσαι μία ακμή στο σημείο μετάβασης από την πλάτη στα πλαϊνά της συσκευής. Προστατεύει αποτελεσματικά από γρατζουνιές, δεν μπορώ να εγγυηθώ το ίδιο όμως για τις πτώσεις.

Είχα παρόμοια θήκη για το SGS III. Σε μία πτώση που είχα στο πεζοδρόμιο το κινητό (ελαφρύτερο και εξ ολοκλήρου πλαστικό ;) ) προστατεύτηκε, αλλα η θήκη... σκίστηκε (ημίσκληρο πλαστικο γαρ...). Πάντως τη δουλειά της την έκανε και την αντικατέστησα (τσάμπα πράμα!)

Παράγγειλα τη FoneM8 κι εγώ από το link στο ebay που έδωσε ο gsir σε πιο πίσω σελίδες. Με πείσατε ότι είναι ό,τι καλύτερο για το One, άντε να δούμε :D

Ήρθε σήμερα η FoneM8... Δυστυχώς αυτό που ήρθε δεν έχει καμία σχέση ούτε με την εικόνα του πωλητή στο ebay ούτε με αυτό που έχει ποστάρει ο gsir παραπάνω... Άνοιξα case για επιστροφή στο ebay αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κερατιάτικα και τα έξοδα αποστολής επειδή κάνανε λάθος...

Αυτό που μου ήρθε είναι διάφανη μεν, πλαστική δε (κι όχι μαλακή σιλικόνη) και το χειρότερο δεν καλύπτει πάνω και κάτω το κινητό μόνο δεξιά και αριστερά... Έτσι ήταν της Nillkin που είχα και έπαθα ζημιά τη μία φορά που μου έπεσε με βαθουλωματάκι δίπλα από το power button...

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Πω πω γκαντέμης είσαι..άνοιξε case και λογικά θα δικαιωθεις...σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;

- Oneplus 12

Στο Βόλο είμαι... Το ξέρω ότι θα δικαιωθώ, άλλωστε γι'αυτό πληρώνεις με Paypal. Το θέμα είναι αν μου τη ζητήσουν πίσω, για τόσο μικρής αξίας πράγμα αν αναγκαστώ να πληρώσω έξοδα αποστολής δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω και θα καταλήξω απλά να κάνω κακό rating... Τέλος πάντων έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί τους και περιμένω.

Edit:

ήδη απάντησε

Seller's message:

"Hi Please can you confirm you name and address and I will send you one that will cover all the edges."

το θέμα είναι το εξής: η δική σου η FoneM8 είναι όντως πλαστικό και όχι μαλακή σιλικόνη;

Edited by Makinen

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

κλασικη θηκη μαλακη ειναι ρε συ οπως είδες στις φωτο που ανεβασα και οπως φαινεται στις φωτο και στο ebay και στο amazon..δεν πιστευω οτι ηθελαν να σε κοροιδεψουν, καποιο λαθος πρέπει να γινε..

- Oneplus 12