voithostyrempora Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Αν υπάρχει σε κάποιο Ευρωπαϊκό αμαζον η στο expansys θα σε καλύψουν αυτοί με εγγύηση.. Ναι,αλλά θέλουμε να χρησιμοποιησουμε την επιδοτηση της Vodafone :p. To ΟΝΕ dual sim, ούτε αυτό έχει αποσπώμενη μπαταρία. Αν ο αδελφός σου δεν χρησιμοποιεί δυο αριθμούς, το μόνο πλεονέκτημα είναι το microsd, που και αυτό μικρή χρησιμότητα έχει, δεδομένου ότι το ONE ήδη έχει 32GB built in, και με το sense 5 ανεβάζεις τον χώρο του Google Drive στα 50GB. To Note 3 είναι πιο ολοκληρωμένη λύση, αλλά αν δίνει μεγάλη έμφαση στο design, τότε το ONE is the way to go. Νομιζα ότι ήταν αποσπώμεη η μπαταρια,ΟΚ. Το βασικό του concern είναι η κάρτα μνημης. Την στερηθηκε τόσα χρόνια στο iPhone , δε θέλει να την στερηθει κι άλλο. Εγώ πχ έχω 16 GΒ εσωτερικά συν 64αρα κάρτα μνήμης, συνολο 80 GB στο Note μου. Το Note III δεν το θέλει λόγω μεγεθους :p. Ερώτηση: υποστηριζει USB on the go το ΟΝΕ? αν ναι,χρειάζεται root ? Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Ερώτηση: υποστηριζει USB on the go το ΟΝΕ? αν ναι,χρειάζεται root ? Κανονικά υποστηρίζει χωρίς ρουτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 ... Το βασικό του concern είναι η κάρτα μνημης. Την στερηθηκε τόσα χρόνια στο iPhone , δε θέλει να την στερηθει κι άλλο. Εγώ πχ έχω 16 GΒ εσωτερικά συν 64αρα κάρτα μνήμης, συνολο 80 GB στο Note μου. Το Note III δεν το θέλει λόγω μεγεθους . Ερώτηση: υποστηριζει USB on the go το ΟΝΕ? αν ναι,χρειάζεται root ? Τι αρχεία 80GB χρειάζεται να έχεις στο κινητό σου? Νομίζω για τους περισσότερους που έχουν τόσα αρχεία, μάλλον αυτά θα αποτελούν μέρος αδρανούς αρχείου, οπότε καλύπτονται με ένα USB stick και ένα USB OTG καλώδιο. Μια άλλη λύση είναι αυτό: USB flash drive 2-in-1, USB και microUSB http://content.myphone.gr/photo/full/19742/usb-flash-2-1.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LS2Klmt Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Παιδιά σορρυ,δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα και πόσο μάλλον αν έχει γίνει ήδη τέτοια ερώτηση αλλά. . . Παίζει να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα κάποια στιγμή το καταραμένο 64αρι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Για κανένα λόγο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 σε μπλε που το εψαχνα το εχει kaizershop... http://www.kaizershop.gr/HTC_One_32GB_BLUE..θα ειναι branded αυτες οι παρτιδες παιδια?δεν ειχα ποτε htc k σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Και τι έγινε αν ειναι branded;Δεν τρέχει τίποτα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 υπαρχει θεμα με την εγγυηση αν αγοραστει απο skroutzoμαγαζο? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 υπαρχει θεμα με την εγγυηση αν αγοραστει απο skroutzoμαγαζο? Αν η συσκευή είναι ευρωπαϊκή, ισχύει κανονικά ή εγγύηση για 2 χρόνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Σε ευχαριστω(ψαχνω οπως καταλαβες ποια συσκευη θ αγορασω one vs nexus..βασικα αν εβρισκα το htc σε τιμη nexus θα ειχα μαλλον αποφασισει Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 σε μπλε που το εψαχνα το εχει kaizershop... http://www.kaizershop.gr/HTC_One_32GB_BLUE..θα ειναι branded αυτες οι παρτιδες παιδια?δεν ειχα ποτε htc k σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα!!! Το μπλε πρέπει να είναι πανέμορφο πάντως. Το έχει δει κάποιος από κοντά? Επίσης στα χρωματιστά one έχει δει κανείς να φεύγει το χρώμα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Το μπλε πρέπει να είναι πανέμορφο πάντως. Το έχει δει κάποιος από κοντά? Επίσης στα χρωματιστά one έχει δει κανείς να φεύγει το χρώμα? Το έχω δει. Αν θες να μάθεις περίπου πως είναι αυτή, αυτή κι αυτή είναι αρκετά αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες. Με κάθε επιφύλαξη γιατί πάει αρκετός καιρός που το είδα. Πάντως δεν είναι σκούρο μπλε όπως είδα μερικές φωτο στο νετ. Χωρίς θήκη πιστεύω υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει το χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παιδιά ξέρει κανείς αν το htc one dual μπορεί να παίζει 3g ιντερνετ και από τις δύο sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) το έχω βρει εδώ , το dual με 462 ευρώ. μοντέλο λέει 802d. Υπάρχει και το μοντέλο 802w . Τι διαφορά να έχουν άραγε? Εκτός από την απουσία LTE, το dual υστερεί σε κάτι άλλο σε σχέση με το κανονικό ? Edited March 9, 2014 by macovet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Με ένα απλό google search: "The HTC One 802t is the variant for China Mobile while HTC One 802w is the variant for China Unicom and the HTC One 802d is the variant for China Telecom. It isn’t hard to see from the model that the HTC One 802t supports the TD-SCDMA network, HTC One 802d supports the CDMA2000 network and the HTC One 802w supports the WCDMA network. All three variants come with dual SIM and dual standby mode. There will be two different models, 16GB and 32GB for each of the HTC One variant in China. The difference between the HTC One in China and the one of the global market is the one in China supports MicroSD expansion. " από εδώ. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Με ένα απλό google search: "The HTC One 802t is the variant for China Mobile while HTC One 802w is the variant for China Unicom and the HTC One 802d is the variant for China Telecom. It isn’t hard to see from the model that the HTC One 802t supports the TD-SCDMA network, HTC One 802d supports the CDMA2000 network and the HTC One 802w supports the WCDMA network. All three variants come with dual SIM and dual standby mode. There will be two different models, 16GB and 32GB for each of the HTC One variant in China. The difference between the HTC One in China and the one of the global market is the one in China supports MicroSD expansion. " από εδώ. Τώρα μπερδεύτηκα λίγο! Για Ελλάδα απ' ότι καταλαβαίνω θέλουμε το w. Το ελληνικό σκρουτζομάγαζο όμως πουλάει το d. Υποστηρίζεται στην Ελλάδα το CDMA2000 και αν ναι τι διαφορά έχει από το WCDMA ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Htc One (M7) αλλα έχω ακούσει για τα μον πέπλα. Έχει πάρει κανένας πρόσφατα από skroutzomagazo με καινούργιες παρτίδες που δεν έχουν θέμα? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts