Sotnem Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Στα 573€ στο amazon.co.uk, νομίζω δεν το έχω ξαναδεί τόσο χαμηλά εκτός κι αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Στα 573€ στο amazon.co.uk, νομίζω δεν το έχω ξαναδεί τόσο χαμηλά εκτός κι αν κάνω λάθος. δικιο εχεις πολυ φτηνα το εχουν. πριν μια βδομαδα ειχε 529 η 539 λιρες αν θυμαμαι καλα. oi 490 λιρες γινονται 502 λογω διαφορας δικου μας φπα. το ρωτησα τωρα. οποτε ερχεται στα 610 ευρω. Edited May 23, 2013 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Από τα μαγαζιά που βγάζει το skroutz εκτός από τα Play247 και Armaos που λένε ξεκάθαρα οτι είναι ελληνικής αντοπροσωπείας υπάρχει κάποιο άλλο; Έχει αγοράσει κάποιος από αυτά; Πότε προβλέπετε να πέσει η τιμή; Γιατί και από αυτά τα μαγαζιά να αγοράσεις αν βάλεις μεταφορικά και αντικαταβολή για 35€ λιγότερο δεν αξίζει τον κόπο σε περίπτωση ελλατωματικής συσκευής. Βλέπω στο skroutz σήμερα πήγε στα 645€. Έχει ψωνίσει κάποιος από αυτά τα μαγαζιά (mobilehellas , birdphone); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Βλέπω στο skroutz σήμερα πήγε στα 645€. Έχει ψωνίσει κάποιος από αυτά τα μαγαζιά (mobilehellas , birdphone); το birdphone το προτείνω ανεπιφύλακτα...έχω πάρει 3 κινητά από εκεί.. από το άλλο δεν έχει τύχει ποτέ! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 το birdphone το προτείνω ανεπιφύλακτα...έχω πάρει 3 κινητά από εκεί.. από το άλλο δεν έχει τύχει ποτέ! Είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αν είναι θα λέει στην περιγραφή gr με γαλάζια γράμματα. Αν πάλι είναι branded πάλι θα στο λέει στην περιγραφή συνήθως πχ t-mobile. Γενικά φέρνει ευρωπαϊκά (eu), τα οποία παίρνουν πιο γρήγορα αναβαθμίσεις. Πάντως ένα τηλέφωνο στο κατάστημα πριν την αγορά δεν βλάπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας; Ελληνικής αντιπροσωπείας και σε πολύ καλή τιμή κοίτα εδώ. Προσωπικά πάντως με τις καθυστερήσεις που κάνει η arvato στα ευρωπαϊκά, θα προτιμούσα ελληνικό σε HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Προσωπικά πάντως με τις καθυστερήσεις που κάνει η arvato στα ευρωπαϊκά, θα προτιμούσα ελληνικό σε HTC. Δηλαδή τα ευρωπαικά τα βάζει σε άλλη σειρά για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δηλαδή τα ευρωπαικά τα βάζει σε άλλη σειρά για service? Από ότι έχω δει στα one x, ναι το κάνει, γιατί παραγγέλνει το ανταλλακτικό από την χώρα παραγωγής του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας; Πήρα Birdphone καθώς είναι το μόνο που έχει το μαύρο και είναι Vodafone, όπως άλλωστε αναφέρει στο site. Όταν ρώτησα ποιας χώρας δεν ήξεραν να απαντήσουν. Έχω στείλει email σε Handtec και Expansys που λογικά είναι unbranded αναφορικά με πότε θα κάνουν παραλαβή και περιμένω απάντηση. Έχω ακούσει διάφορα για το service για ΗΟΧ και ΗΟS εξωτερικού, αλλά έλα που θέλω το μαύρο και ας μη το έχω δει (δυστυχώς) κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Πήρα Birdphone καθώς είναι το μόνο που έχει το μαύρο και είναι Vodafone, όπως άλλωστε αναφέρει στο site. Όταν ρώτησα ποιας χώρας δεν ήξεραν να απαντήσουν. Έχω στείλει email σε Handtec και Expansys που λογικά είναι unbranded αναφορικά με πότε θα κάνουν παραλαβή και περιμένω απάντηση. Έχω ακούσει διάφορα για το service για ΗΟΧ και ΗΟS εξωτερικού, αλλά έλα που θέλω το μαύρο και ας μη το έχω δει (δυστυχώς) κάπου To vodafone τι σημαινει? Oτι ειναι branded?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 To vodafone τι σημαινει? Oτι ειναι branded?:blink: Ναι έχει κάποιες προσθήκες από vodafone Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Ναι έχει κάποιες προσθήκες από vodafone Tι ειδους προσθηκες φιλε ταξιδιωτη? Πιστευα πως οι παροχοι εχουν σταματησει να επεμβαινουν πλεον στο λογισμικο των κινητων... Δεν θελω να το παρω κ να μου βγαζει παντου τα logo της vodafone.. Οχι οτι με χαλαει αλλα εχω cosmote :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Tι ειδους προσθηκες φιλε ταξιδιωτη? Πιστευα πως οι παροχοι εχουν σταματησει να επεμβαινουν πλεον στο λογισμικο των κινητων... Δεν θελω να το παρω κ να μου βγαζει παντου τα logo της vodafone.. Οχι οτι με χαλαει αλλα εχω cosmote :P Είπε ότι όταν ανοίγει εμφανίζει το σήμα την Vodafone, αλλά αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι έχουν και μέσα κάποιες εφαρμογές. Σε απάντηση απο Handtec και Expansys και οι δυο λένε ότι περιμένουν παραλαβή και εξυπηρετούν, χωρίς να αναφέρουν πόσο θα κάνει η παράδοση. Επίσης η Expansys δεν διευκρίνησε αν είναι branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Είπε ότι όταν ανοίγει εμφανίζει το σήμα την Vodafone, αλλά αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι έχουν και μέσα κάποιες εφαρμογές. Σε απάντηση απο Handtec και Expansys και οι δυο λένε ότι περιμένουν παραλαβή και εξυπηρετούν, χωρίς να αναφέρουν πόσο θα κάνει η παράδοση. Επίσης η Expansys δεν διευκρίνησε αν είναι branded. Καλημέρα από πιο παλιές συσκευές κάποιες όταν άνοιγαν είχαν το logo της εταιρείας κάποιες άλλες όχι, αλλά μέσα είχαν κάποια apps που τα είχαν εγκαταστήσει οι εταιρείες. Σχετικά με την αναμονή από expansys εγώ το δικό μου (μαύρο) το περίμενα ενάμιση μήνα, αλλά τώρα που μίλησα μου είπαν πως ο χρόνος αναμονής έχει μειωθεί σημαντικά, επίσης εννοείται πως από expansys ΔΕΝ αγοράζεις branded συσκευή :) Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 καλημέρα παιδιά. Βρήκα το κινητό σε ένα γαλλικό μαγαζί http://www.grosbill.com, η τιμή είναι 629 με μεταφορικά (μένω γαλλία αυτή τη στιγμή). Αξίζει να το πάρω η θα πέσει η τιμή δραματικά στις επόμενες βδομάδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 καλημέρα παιδιά. Βρήκα το κινητό σε ένα γαλλικό μαγαζί http://www.grosbill.com, η τιμή είναι 629 με μεταφορικά (μένω γαλλία αυτή τη στιγμή). Αξίζει να το πάρω η θα πέσει η τιμή δραματικά στις επόμενες βδομάδες? η πτώση τιμής εξαρτάται άμεσα απο τη διαθεσιμότητα,οποτε αν διατεθούν στην αγορά ικανές ποσότητες ώστε να καλυφθεί η ζήτηση,τοτε θα αρχίσει και η μείωση τιμής,προς το παρόν πάντως κρατάει καλά οποτε εξαρτάται απο εσένα,αν μπορείς να περιμένεις και ποσο!!! ηδη Ελλάδα ο ανταγωνιστής βρίσκεται στα 580 (Σκρουτζ) αλλά δεν υπηρχαν προβλήματα διάθεσης. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 η πτώση τιμής εξαρτάται άμεσα απο τη διαθεσιμότητα,οποτε αν διατεθούν στην αγορά ικανές ποσότητες ώστε να καλυφθεί η ζήτηση,τοτε θα αρχίσει και η μείωση τιμής,προς το παρόν πάντως κρατάει καλά οποτε εξαρτάται απο εσένα,αν μπορείς να περιμένεις και ποσο!!! ηδη Ελλάδα ο ανταγωνιστής βρίσκεται στα 580 (Σκρουτζ) αλλά δεν υπηρχαν προβλήματα διάθεσης. ο ανταγωνιστής ξέρουμε ότι πάντα ρίχνει τις τιμές γρήγορα. Με το HTC δεν ξέρω αν θα συμβεί το ίδιο... πάντως μου φαίνονται πολλά να δώσω 600+ για ένα κινητό που δεν είναι και τέλειο (4MP camera) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 ο ανταγωνιστής ξέρουμε ότι πάντα ρίχνει τις τιμές γρήγορα. Με το HTC δεν ξέρω αν θα συμβεί το ίδιο... πάντως μου φαίνονται πολλά να δώσω 600+ για ένα κινητό που δεν είναι και τέλειο (4MP camera) Από τη στιγμή που από την αρχή είσαι δισταχτικός για την αγορά, λόγω ποσού και cam όπως λες και, μιας και λογικό είναι κάποια στιγμή να πέσει η τιμή τότε καλύτερα να περιμένεις. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το παρηγγειλα κι εγω απο εδω το τερατακι. http://www.portal365.gr/index.php?act=viewProd&productId=3059 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλημέρα από πιο παλιές συσκευές κάποιες όταν άνοιγαν είχαν το logo της εταιρείας κάποιες άλλες όχι, αλλά μέσα είχαν κάποια apps που τα είχαν εγκαταστήσει οι εταιρείες. Σχετικά με την αναμονή από expansys εγώ το δικό μου (μαύρο) το περίμενα ενάμιση μήνα, αλλά τώρα που μίλησα μου είπαν πως ο χρόνος αναμονής έχει μειωθεί σημαντικά, επίσης εννοείται πως από expansys ΔΕΝ αγοράζεις branded συσκευή :) Μίλησα στο τηλέφωνο σήμερα με Expansys και είπαν ότι παραλαμβάνουν κάθε βδομάδα, αλλά ακόμα έχουν αρκετές παραγγελίες να εξυπηρετήσουν. Σίγουρα δεν μπορούν να κάνουν εκτίμηση. Με βλέπω όμως να κάνω την παραγγελία και ας περιμένω κανένα μήνα. Μια που είπες ότι έχεις το μαύρο, έχεις παρατηρήσει κανένα θέμα με το χρώμα, το έχεις σε θήκη; Ήθελα σε pouch στυλ αλλά το φοβάμαι τώρα καλοκαίρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλα αν το παρεις βγες στον ηλιο και δες την τεραστια διαφορα ακομη και με το s4 γιατι για το s3 αστα! Επειδή δεν το έχω δει εκτός καταστήματος εννοείς ότι η οθόνη είναι ανώτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Επειδή δεν το έχω δει εκτός καταστήματος εννοείς ότι η οθόνη είναι ανώτερη; Στο one βλεπεις ανετα και στο s4 ζοριζεσαι.Με τα ιδια επιπεδα φωτεινοτητας Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Στο one βλεπεις ανετα και στο s4 ζοριζεσαι.Με τα ιδια επιπεδα φωτεινοτητας Ετσι ακριβως ειναι. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol2410 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλησπέρα πήρα το ONE από extreme_mobile Ελληνικής αντιπροσωπιας ενώ παράλληλα άμεσα βρήκα μεγάλη ποικιλία σε θήκες& μεμβράνες. 2 ημέρες μετά που χρειάστηκα ακόμη ένα τηλέφωνο με ενημέρωσαν για το ποτέ θα είχαν διαθέσιμο χωρίς φανφάρες και ίσως κτλ. Πιστεύω ότι σαν επαγγελματίες έχουν υψηλό βαθμό αξιοπιστίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts