D_Angelos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 τι εχετε να πειτε για την Android Revolution HD 12.3 | 4.2.2 | High Quality & Performance | 2.24.401.1 | Android 4.2.2;Εχει κανενα προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 τι εχετε να πειτε για την Android Revolution HD 12.3 | 4.2.2 | High Quality & Performance | 2.24.401.1 | Android 4.2.2;Εχει κανενα προβλημα; Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει άλλη Custom ROM για να έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά όπως και με stok ROM η συσκευή απλά πετάει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 H ARHD είναι η πιο σταθερή custom ROM. Βάλτην άφοβα. Πάντως το πρόβλημα την ώρα που μιλάς να μπει σε Airplane mode παραμένει. Πάλι με κρέμασε σ'επαγγελματικό τηλέφωνο προχθές. Είμαι στην ARHD 12.2 και το είχα από την ARHD 11.0. Με την stock ROM έχετε αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 H ARHD είναι η πιο σταθερή custom ROM. Βάλτην άφοβα. Πάντως το πρόβλημα την ώρα που μιλάς να μπει σε Airplane mode παραμένει. Πάλι με κρέμασε σ'επαγγελματικό τηλέφωνο προχθές. Είμαι στην ARHD 12.2 και το είχα από την ARHD 11.0. Με την stock ROM έχετε αυτό το θέμα; Stock rom κανενα κρεμασμα ποτε. Το S4 με ειχε κρεμασει 3 φορες (αρουταριστο και αυτο), οπως και αρκετες φορες το νοτελι 2. Το one εμπνεει πολυ μεγαλη εμπιστοσυνη σε αυτο τον τομεα και το χαιρομαι αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Οσοι εχουν T-Mobile συσκευη, εδω και 2 μερες εχει ξεκινησει να ρολλαρει η 4.2.2! Την εβαλα απο προχτες βραδυ... το κινητο παει απλα σφαιρα. Μεχρι και τα animations παιζουν καλυτερα. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποσο πιο γρηγορο μπορει να γινει μολις βγει η 4.3 και ενεργοποιηθει το TRIM! Εκει θα τριβουμε τα ματια μας...:) Ελπιζω βεβαια να δουμε και δραματικες βελτιωσεις στην μπαταρια οπως ακουγεται.;) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Stock rom κανενα κρεμασμα ποτε. Το S4 με ειχε κρεμασει 3 φορες (αρουταριστο και αυτο), οπως και αρκετες φορες το νοτελι 2. Το one εμπνεει πολυ μεγαλη εμπιστοσυνη σε αυτο τον τομεα και το χαιρομαι αυτο... Ετσι ακριβως.Ουτε ενα ρεσταρτ ουτε κρασαρισμα τιποτα και το κινητο παει ρολοι.:happy: Οσοι εχουν T-Mobile συσκευη, εδω και 2 μερες εχει ξεκινησει να ρολλαρει η 4.2.2! Την εβαλα απο προχτες βραδυ... το κινητο παει απλα σφαιρα. Μεχρι και τα animations παιζουν καλυτερα. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποσο πιο γρηγορο μπορει να γινει μολις βγει η 4.3 και ενεργοποιηθει το TRIM! Εκει θα τριβουμε τα ματια μας...:) Ελπιζω βεβαια να δουμε και δραματικες βελτιωσεις στην μπαταρια οπως ακουγεται.;) Με 4.2.2 ειμαι απο την στιγμη που το ανοιξα ηρθε αμεσως ΟΤΑ η αναβαθμιση και πλεον μπαταρια σε αναμονη ειδικα δινει ρεστα.!! https://www.dropbox.com/s/en576cyo7yqpxlb/Screenshot_2013-08-17-20-54-27.png :X:X Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Παίδες είμαι με 4.2.2 και μόλις μου ήρθε μια αναβάθμιση. Έχει έρθει σε κανέναν άλλον τίποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 μου ήρθε και μένα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Αυτό για το πληκτρολόγιο τι είναι?ότι θα μπορέσουμε να το εγκαταστήσουμε όταν θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας?γιατί στο play store μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 ιδέα δεν έχω..γιατί το mini+ τί είναι; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 ιδέα δεν έχω..γιατί το mini+ τί είναι; Μάλλον εκείνη η μικρή συσκευή που δούλευε σαν bluetooth headset με επιπλέον λειτουργίες. http://www.phonearena.com/news/HTC-Mini-Bluetooth-handset-doubles-as-IR-remote-now-on-pre-order-in-the-UK_id46133 Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Μου ήρθε και εμένα. Τώρα την εκαθιστώ και μετά θα κάνω ένα restart. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Και σε μένα βλέπω ήρθε .μόλις την κατεβάζω Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Θέλω να περάσω έναν kernel για να έχω τις επιλογές ξεκλειδώματος από τα capacitive buttons. O ElementalX βλέπω ότι έχει πολλά πράγματα που δε μου χρειάζονται (όπως ρύθμιση χρονισμού πυρήνων κτλ.), κι έλεγα για τον Bulletproof. Τον χρησιμοποιεί κανένας για να μας δώσει feedback; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Παιδια εχετε δει καμια διαφορα ενεργοποιωντας την Βελτιστη Αποδοση wifi απο τις συνθετες ρυθμισεις του wifi;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Παιδια εχετε δει καμια διαφορα ενεργοποιωντας την Βελτιστη Αποδοση wifi απο τις συνθετες ρυθμισεις του wifi;; Ναι, την ενεργοποιησα γιατι σε σημειο του σπιτιου που δεν επιανε με το one, ημουν οκ με αλλα προσφατα κινητα, και ηρθε στα ισια του. Δεν ξερω τη διαφορα στην καταναλωση, αλλα το εχω αφησει μονιμα ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Στο πληκτρολόγιο της HTC όταν πάω να γράψω μήνυμα είναι μόνο στα κεφαλαι και δεν αλλάζει...ξέρετε από πού μπορεί να αλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 θα πας στα μηνύματα-->ρυθμίσεις-->sms--> ελληνική κωδικοποίηση και θα επιλέξεις το 16bit Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 εδω και μια 10 ημερες το κινητο συμπεριφερεται λιγο "ανωμαλα".. αδειαζει η μπαταρια πιο γρηγορα (πχ με νορμαλ χρηση εφτανα το βραδυ στο 40% ενω τωρα max 20%) , μου κολλαει το data στο 3G και πρεπει να ανοιγοκλεισω τα δεδομενα 3-4 φορες για να επανελθουν ενω βλεπω οτι επισης κολλαει το κινητο κατα καιρους... το μονο που περασα καινουριο ειναι η εφαρμογη του tripadvisor για τη Βαρκελωνη και εκανα οτι update εβρισκα στις εφαρμογες μου... εχτες περασα και το update της 4.2.2. (αυτο με τα 32 ΜΒ) αλλα και παλι δεν ειδα φως.... υπαρχει καμια ιδεα , πριν αρχισω τα reset? και κατι αλλο...πως κανω reset ρε παιδια;;;;προερχομαι απο iphone και δεν το κατεχω καλα το κινητο.. thanks προκαταβολικα Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 εδω και μια 10 ημερες το κινητο συμπεριφερεται λιγο "ανωμαλα".. αδειαζει η μπαταρια πιο γρηγορα (πχ με νορμαλ χρηση εφτανα το βραδυ στο 40% ενω τωρα max 20%) , μου κολλαει το data στο 3G και πρεπει να ανοιγοκλεισω τα δεδομενα 3-4 φορες για να επανελθουν ενω βλεπω οτι επισης κολλαει το κινητο κατα καιρους... το μονο που περασα καινουριο ειναι η εφαρμογη του tripadvisor για τη Βαρκελωνη και εκανα οτι update εβρισκα στις εφαρμογες μου... εχτες περασα και το update της 4.2.2. (αυτο με τα 32 ΜΒ) αλλα και παλι δεν ειδα φως.... υπαρχει καμια ιδεα , πριν αρχισω τα reset? και κατι αλλο...πως κανω reset ρε παιδια;;;;προερχομαι απο iphone και δεν το κατεχω καλα το κινητο.. thanks προκαταβολικα Φαντάζομαι το TripAdvisor θα το έχεις βγάλει και θα έχεις κάνει και μια επανεκκίνηση έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Φαντάζομαι το TripAdvisor θα το έχεις βγάλει και θα έχεις κάνει και μια επανεκκίνηση έτσι; το εβγαλα αλλα και παλι τα ιδια... ουτως η αλλως , υπηρχε περιπτωση μια "στατικη" (με την εννοια οτι δεν ανανεωνεται ή δεν εχει λογο να τρεχει στο background) εφαρμογη να εξαντλει τη μπαταρια και να μου μπλοκαρει το 3G? Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 το εβγαλα αλλα και παλι τα ιδια... ουτως η αλλως , υπηρχε περιπτωση μια "στατικη" (με την εννοια οτι δεν ανανεωνεται ή δεν εχει λογο να τρεχει στο background) εφαρμογη να εξαντλει τη μπαταρια και να μου μπλοκαρει το 3G? Δοκιμασε αυτην την λυση πριν καταφυγεις στο hard reset και ξανα στησιμο απο την αρχη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastreboot&hl=el Εγω χρησιμοποιω την pro και ειναι εξαιρετικη εδω και ενα μηνα,διοτι οσο καλη και σταθερη να ειναι η οποιαδηποτε εκδοση του android κατι φλασιες τις τρωει που και που. Η δοκιμασε να κανεις απλα μια επανεκκινηση του κινητου,ισως στρωσει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 εδω και μια 10 ημερες το κινητο συμπεριφερεται λιγο "ανωμαλα".. αδειαζει η μπαταρια πιο γρηγορα (πχ με νορμαλ χρηση εφτανα το βραδυ στο 40% ενω τωρα max 20%) , μου κολλαει το data στο 3G και πρεπει να ανοιγοκλεισω τα δεδομενα 3-4 φορες για να επανελθουν ενω βλεπω οτι επισης κολλαει το κινητο κατα καιρους... το μονο που περασα καινουριο ειναι η εφαρμογη του tripadvisor για τη Βαρκελωνη και εκανα οτι update εβρισκα στις εφαρμογες μου... εχτες περασα και το update της 4.2.2. (αυτο με τα 32 ΜΒ) αλλα και παλι δεν ειδα φως.... υπαρχει καμια ιδεα , πριν αρχισω τα reset? και κατι αλλο...πως κανω reset ρε παιδια;;;;προερχομαι απο iphone και δεν το κατεχω καλα το κινητο.. thanks προκαταβολικα Για την μπαταρια το καλυτερο που εχεις να κανεις για να δεις τι την χρησιμοποιει οταν εχεις κλειστη την οθονη ειναι ενα προγραμμα σαν και αυτο. Αν δεις τα partial wakelocks θα δεις τι σου τρωει την μπαταρια. Παρα πολυ χρησιμο χωρις να σου τρωει καθολου μπαταρια. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 τελικα εκανα reset... θα το δοκιμασω 1-2 ημερες και αν δε στρωσει θα δοκιμασω τα προγραμματα που μου προτεινετε...thanx παιδια..:) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Πηγα σημερα πηρα μια διαφανης θηκη sentio των 5 ευρω απ το πλαισιο και επαθα πλακα ειχα ξεχασει πως ηταν το κινητο τοσο καιρο με την hard shell της htc. Ασε που πρεπει να μ εχει κανει και κατι σημαδακια στο κατω ηχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts