gsir Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 τη κανατε την ενημερωση; για πειτε εντυπωσεις οσοι τη κανουν Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Επιτελους ηρθε !! cid 001 Μετα το restart ομως δεν μου βγαζει την αλλη ενημερωση τη μεγαλη γμτ.. εκανα τσεκ αλλα τπτ.. ειμαι φουλ στοκ Είσαι σίγουρα HTC_001 γιατί σε εμένα δεν ήρθε τίποτα ακόμα και στο xda απο οτι διάβασα το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Είσαι σίγουρα HTC_001 γιατί σε εμένα δεν ήρθε τίποτα ακόμα και στο xda απο οτι διάβασα το ίδιο. Ναι 001 ειμαι αλλα ελαβα μονο το μικρο update και οχι το μεγαλο...καποιοι με επισης 001 δν εχουν λαβει τπτ και καποιοι εχουν λαβει μονο το μικρο update!! Φοβηθηκα μην σκαλωσε η συσκευη αλλα ειναι οκ το update ερχεται σε φασεις. Αναμενω λοιπον εφ οσον εγινε η αρχη με το μικρο δν θ αργησει να ερθει κ το μεγαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 μπορεις σε παρακαλω απο τις πληροφοριες λογισμικου να γραψεις ποιον αριθμο λογισμικου έχεις?εγω εχω το 1.29.401.13και cid htc_203 αλλα update ουτε μικρο που λετε ουτε μεγαλο. Παιδια χιλια συγνωμη μολις εβαλα το cid getter και μου δειχνει htc_102 . Πως ειχα την εντυπωση οτι εχω 001 δν ξερω.. λογισμικο 1.29.401.12 αγορασμενο απο amazon.de Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Οποιος θελει να παρει την αναβαθμιση βαζει cid HTC__Y13 ή HTC__032. Εγω εβαλα το δευτερο και εχω παρει την αναβαθμιση απο την προηγουμενη Παρασκευη. Αν και δεν θα το συνιστουσα γιατι ειναι to east europe cid και απ´οτι ειδα δεν εχει την ελληνικη γλωσσα. Οι περισσοτεροι εχουν βαλει το Y13(nordic). Καποιοι λενε οτι γινεται και με το supercid 11111111. Εννοειται βεβαια οτι για να αλλαξει καποιος το cid πρεπει να ειναι s-off. Edited July 12, 2013 by kostasb13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά.το πρωί αναβαθμίστηκα στην 4.4.2.Το κινητό το έχω απείραχτο.HTC_304. Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά.το πρωί αναβαθμίστηκα στην 4.4.2.Το κινητό το έχω απείραχτο.HTC_304. Να υποθεσω οτι αναφερεσαι στην 4.2.2 ε? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Βελτιωθηκε ο θορυβος στις φωτογραφιες με την 4.2.2 ? Διαβαζω σκορπια απο χρηστες στο νετ οτι παρατηρουν βελτιωση στις φωτογραφιες τους μετα την 4.2.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Παιδιά σήμερα παρέλαβα μεταχειρισμένο htc one black και έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Ήρθε με custom 4.2.2 Viper (based on 2.19) και έβαλα ARHD βασισμένη στην 2.24. Οι φωτογραφίες απίστευτες! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Lol σωστά 4.2.2. Όλα καλά μέχρι τώρα.widget στην οθόνη κλειδώματος δεν ξέρω πώς μπαίνει και επίσης δεν βλέπω να μπορώ να αλλάξω και τα quick (wifi,Bluetooth)κτλ στην bar notification Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 στη κάμερα βλέπεις καμια βελτίωση ειδικά σε φωτο με φλας που η εστιαση ειναι δυσκολη; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μετά από κανένα μήνα και που το ζαχάρωνα το παρήγγειλα σήμερα από το ibuy, Γερμανικής αντιπροσωπείας και unbranded. Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες και να μου έρθει.:D Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εχω αυτη την θήκη http://www.ebay.co.uk/itm/HTC-One-Double-Dip-Hard-Shell-Case-Cover-HC-C840-/121115036184?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1c3304ca18. Σήμερα μετά απο περιπου 15 μερες που την φορουσα την εβγαλα και ειδα οτι εχει ξεβαψει λιγο το Beats Audio που γραφει κατω η συσκευη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο ? Εμενα χωρις θηκη που το'χω απο την πρωτη μερα εχει σβησει εντελως το Beats Audio απο πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 2 ερωτήσεις σχετικά με τη κάμερα: 1) έχετε παρατηρήσει ποτέ(θελει απόλυτη ησυχια) οταν εισαι στην εφαρμογή της καμερας και μπαίνεις απο κει να δεις τη φωτο που τράβηξες και μετα πατάς πίσω για να ξαναμπείς στη κάμερα καμιά φορά να κάνει ένα ανεπαισθητο ήχο σαν τσακ στην εναλλαγη; αμα βαλεις το αυτι στη καμερα το ακους πιο ευκολα και δε συμβαινει παντα 2) όσον αφορα νυχτερινες φωτο με λιγο φως η και καθολου που χρειάζεσαι σίγουρα φλας εχετε ολοι θεματακια με την ποιότητα των φωτο η μονο εγω; μερικες μπορει να βγουν καλες μερικες θολες. η εστιαση αργει οταν δεν υπαρχει φως αλλα αυτο ειναι λογικο πιστευω. συγγνωμη αν φαίνομαι υπερβολικος αλλα πουλησα δυο κινητα για να παρω τη συσκευη και θελω να μαι σιγουρος οτι δεν εχει καποιο θεμα η δικια μου συγκεκριμενα ωστε να ξερω πως να κινηθω με doa κλπ. Επίσης έστειλα ενα μεηλ στην htc και ανεφερα το θεμα με τις νυχτερινες φωτο και μου απαντησαν τα γνωστα factory reset και τελευταια περιπτωση επιστροφη της συσκευης και δε μου ειπαν ας πουμε θα δωσουμε update για το θεμα οπως εχει αναφερθει. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπερα παιδια...Μια ερωτηση....Γιατι στις φωτογραφιες των επαφων μου,οταν μπαινω σε μια επαφη η φωτογραφια φενεται pixelιασμενη???Ενω οι φωτογραφιες ειναι κανονικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπερα παιδια...Μια ερωτηση....Γιατι στις φωτογραφιες των επαφων μου,οταν μπαινω σε μια επαφη η φωτογραφια φενεται pixelιασμενη???Ενω οι φωτογραφιες ειναι κανονικες... Επειδή έχουν χαμηλή ανάλυση. Πρόσθεσαν το εφέ για να μην φαίνονται άσχημα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις φωτογραφίες του άρα να σου πω την αλήθεια δεν έχω προσέξει διαφορά.όλα καλά.θα το αφήσω καμία εβδομάδα να δω πως θα πάει και με βλέπω για custom. Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Επειδή έχουν χαμηλή ανάλυση. Πρόσθεσαν το εφέ για να μην φαίνονται άσχημα. Αχααα...Και κατι αλλο...Στην γκαλερι...Πως θα γινει να φενοντε μονο οι φωτογραφιες μου και οχι φιλων και facebook??Υπαρχει ρυθμιση??Γιατι δεν το βρισκω και δεν θελω να βλεπω καμμια φωτο απο το fb...Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Αχααα...Και κατι αλλο...Στην γκαλερι...Πως θα γινει να φενοντε μονο οι φωτογραφιες μου και οχι φιλων και facebook??Υπαρχει ρυθμιση??Γιατι δεν το βρισκω και δεν θελω να βλεπω καμμια φωτο απο το fb...Ευχαριστω!! Στην γκαλερι πάτα τις τρεις τελείες, εμφάνιση απόκρυψη άλμπουμ. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 2 ερωτήσεις σχετικά με τη κάμερα: 1) έχετε παρατηρήσει ποτέ(θελει απόλυτη ησυχια) οταν εισαι στην εφαρμογή της καμερας και μπαίνεις απο κει να δεις τη φωτο που τράβηξες και μετα πατάς πίσω για να ξαναμπείς στη κάμερα καμιά φορά να κάνει ένα ανεπαισθητο ήχο σαν τσακ στην εναλλαγη; αμα βαλεις το αυτι στη καμερα το ακους πιο ευκολα και δε συμβαινει παντα 2) όσον αφορα νυχτερινες φωτο με λιγο φως η και καθολου που χρειάζεσαι σίγουρα φλας εχετε ολοι θεματακια με την ποιότητα των φωτο η μονο εγω; μερικες μπορει να βγουν καλες μερικες θολες. η εστιαση αργει οταν δεν υπαρχει φως αλλα αυτο ειναι λογικο πιστευω. συγγνωμη αν φαίνομαι υπερβολικος αλλα πουλησα δυο κινητα για να παρω τη συσκευη και θελω να μαι σιγουρος οτι δεν εχει καποιο θεμα η δικια μου συγκεκριμενα ωστε να ξερω πως να κινηθω με doa κλπ. Επίσης έστειλα ενα μεηλ στην htc και ανεφερα το θεμα με τις νυχτερινες φωτο και μου απαντησαν τα γνωστα factory reset και τελευταια περιπτωση επιστροφη της συσκευης και δε μου ειπαν ας πουμε θα δωσουμε update για το θεμα οπως εχει αναφερθει. To 1 δεν το έχω προσέξει. Το 2 είναι λογικό εν μέρει. Αν ποιότητα εννοείς ότι έχουν θόρυβο είναι λογικό στο σκοτάδι γιατί ανεβαίνει το ISO. Η εστίαση είναι δύσκολη όταν δεν υπάρχει φως. Αν δεν έχει εστιάσει πουθενά τότε θα βγει κι η φωτογραφία χάλια. Επίσης όσο λιγότερο φως, τόσο περισσότερο μένει το διάφραγμα ανοιχτό και πρέπει να είναι σταθερό το χέρι για να μη βγαίνει κουνημένη. Το κινητό το έχω τόσο καιρό και έχω βγάλει μόλις μία φωτό με φλας να σου πω την αλήθεια. Βγήκε πάντως πολύ καλή. Γενικά το φλας, είτε έχεις κινητό, είτε κανονική κάμερα είναι η τελευταία λύση. Προσπάθησε να το αποφεύγεις όπου δυνατό. Προτιμώ να χρησιμοποιώ το night mode που είναι εξαιρετικό (φυσικά με αρκετό θόρυβο σε ζόρικες συνθήκες) παρά το φλας. Τώρα στη δική σου περίπτωση δεν ξέρω ακριβώς συνθήκες, αν θες δώσε παραδείγματα με φωτό στο αντίστοιχο τόπικ. Γενικά πειραματίσου και επίσης αν έχεις τη δυνατότητα κάνε συγκρίσεις με άλλα κινητά (φίλων ή δικά σου) και κάμερες για να καταλάβεις πάνω κάτω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) ευχαριστώ για την απαντηση και γενικα για τη βοηθεια. για τις νυχτερινες φωτο με φλας και μιλαω για πισσα σκοταδι και ξερω οτι ειναι δυσκολες μπορει να βγαλω 20 στη σειρα οι 10-15 να ειναι καλες(οταν λεω καλες ενοοω καθαρες, θορυβο λιγο μπορει να εχουν) και οι αλλες να βγαινουν θολες. επισης παρατηρησα στο σκοταδι οτι μεσα στο προγραμμα της καμερας ενω αρχικα η οθονη ειναι μαυρη αφου μαυρο βλεπει λογω σκοταδιου προσπαθει να εστιασει μερικες φορες και τα pixel λες και κοκκινιζουν δεν ειναι ομως κολλημενα φαινονται λες και κινουνται. δε ξερω αν το περιγραφω καλα. αν βγαλω τη φωτο ομως φαινεται κανονικα(το κοκκινισμα δεν υπαρχει). Edited July 13, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 κομπλέ παιδιά μάλλον πολύ ψείρισα τη μαιμού. ώρα να χαρώ το κινητάκι που είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ στα χέρια μου :) Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 χαχα!σ αυτο το τομεα ειμαι πολυ κομπλε και συνομιλιες απαιχτες εναλλαγη 2g-3g και δεδομενα γρηγορα το 4g δεν εχω δοκιμασει ακομα. Επίσης δε μπορω να βρω πουθενα μεσα στα στατιστικα της μπαταριας που δείχνει ποση ωρα εχω την οθονη ενεργη. μαλλον θελει να βαλω αλλη εφαρμογη Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Μια ερώτηση γενικότερη περί Android 4.χ Κλείνω τα apps από το recent apps. Δηλαδή πηγαίνοντας στην οθόνη με τις κάρτες, τα κάνω swipe για να μην υπάρχουν εκεί. Εκτός από ψυχολογικούς λόγους έχει καμία σημασία; Εννοώ, αν μένουν εκεί σημαίνει ότι τρέχουν από πίσω και συνεπώς καταναλώνουν μπαταρία ή απλά είναι κάτι σαν shortcut για τις εφαρμογές που έχουν τρέξει πιο πριν; Τι είναι προτιμότερο; Να τα αφήνω ή όχι; χαχα!σ αυτο το τομεα ειμαι πολυ κομπλε και συνομιλιες απαιχτες εναλλαγη 2g-3g και δεδομενα γρηγορα το 4g δεν εχω δοκιμασει ακομα. Επίσης δε μπορω να βρω πουθενα μεσα στα στατιστικα της μπαταριας που δείχνει ποση ωρα εχω την οθονη ενεργη. μαλλον θελει να βαλω αλλη εφαρμογη Στο διάγραμμα φαίνεται μόνο, σαν χρόνος όχι. Το GSam battery είναι αρκετά καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Οταν ενεργοποιειτε τη νυχτερινη ληψη, μπορειτε να τραβηξετε φωτογραφια για επεξεργασια μεσω του zoe? Ή στη νυχτερινη ληψη το zoe δεν ειναι διαθεσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts