Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημερα το θεμα με τις αλλαγες τοποθεσιας στον καιρο ειναι χρονια γνωστο ,εχει να κανει με τους server του

accu weather ,εσυ βλεπεις κινα εγω βλεπω ρωσια :lol: καποιος φιλος απο θεσσαλονικη βλεπει αθηνα καματερο

Μας σκεφτεται το accu weather μπορει να παμε καμια βολτα σε αυτα τα μερη να μην ξερουμε τι καιρο θα κανει:wink:

οσο για το αλλο θεμα δεν εχω αποψη .

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος με υπερευαισθησία στο home και στο back button; Πολλές φορές αντιλαμβάνεται ως διπλό το άγγιγμα που κάνω, ενώ τώρα που ηχογραφούσα κάτι, όταν το έφερνα κοντά στο στόμα για να μιλήσω, τα πλήκτρα ενεργοποιούνταν από τη φωνή μου :blink: Με ένα απλό κύμα αέρος χωρις να ακουμπάω το τηλέφωνο πουθενά.

Ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι ότι μπορεί να μιλάω στο τηλέφωνο και να μου αλλάζει τοποθεσία. Την άλλη φορά το έκλεισα και με έβγαζε για 10 δευτερόλεπτα στο Σιάτλ, με αλλαγμένη ώρα κλπ. Την άλλη φορά ήμουν στην Κίνα.

Περίεργα πράγματα γενικώς, θα φάει ένα hard reset πιθανότατα μετά από 10 μήνες (ούτε ένα μέχρι στιγμής) αλλά θα ήθελα να δω αν αντιμετωπίζετε κι άλλοι παρόμοια θέματα κι αν υπάρχει κάποια λύση.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ το χειμώνα. Άμα δεν χρησιμοποιείς το κινητό και η οθόνη αποκτήσει την θερμοκρασία περιβάλλοντος με τη θερμότητα ενεργοποιούνται πάρα πού εύκολα τα home και back button. Μόλις ζεσταθεί λίγο η οθόνη, με τη χρήση του κινητού λογικά ή από τη θερμότητα των χεριών σου, θα σταματήσει να το κάνει. Με είχε προβληματίσει και εμένα αρκετά κάποιον καιρό σε σημείο που να θέλω να το πάω στο service!

Σχετικά με το hard reset περίμενε λίγο ακόμα να έρθει το Lollipop και κάνε το τότε. Εγώ αυτό περιμένω μπας και στρώσει και δείχνει επιτέλους σωστή ένδειξη μπαταρίας...

Ερώτηση σε όποιον και αν θυμάται, εκτός αν τελικά θυμάμαι εγώ λάθος. Σε κάποια αναβάθμιση του Sense πέρσυ μας έδωσε η HTC δωρέαν χώρο στο Dropbox (πέρα της αρχικής προσφοράς για τον πρώτο χρήστη); Θυμάμαι ότι την είχα αφήσει τότε για να την κάνω τέλος του 2014 που θα είχα το δικαίωμα μια που η αρχική προσφορά θα έληγε καλοκαίρι του 2015, στα 2 χρόνια απο την αγορά. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι που πρέπει να πάω;

απο,τι φαινεται το κινητο αρχισε να τα φτυνει... εδω και λιγες μερες δε φορτιζει, το πηγα σε τεχνικο κατι εκανε και τωρα για να το φορτισω θελει πρωτα να το απενεργοποιω, εντωμεταξυ οταν το συνδεω στον υπολογιστη δε το αναγνωριζει, στα καλα καθουμενα μπαινει μονο του σε landscape mde, οταν σηκωνω το τηλεφωνω ενεργοποιειται το εξωτερικο ηχειο και πολλα αλλα...απογοητευτηκα πολυ γιατι ηταν το καλυτερο κινητο που ειχα στα χερια μου τα τελευται αχρονια...τωρα παλι στο ψαξιμο...

απο,τι φαινεται το κινητο αρχισε να τα φτυνει... εδω και λιγες μερες δε φορτιζει, το πηγα σε τεχνικο κατι εκανε και τωρα για να το φορτισω θελει πρωτα να το απενεργοποιω, εντωμεταξυ οταν το συνδεω στον υπολογιστη δε το αναγνωριζει, στα καλα καθουμενα μπαινει μονο του σε landscape mde, οταν σηκωνω το τηλεφωνω ενεργοποιειται το εξωτερικο ηχειο και πολλα αλλα...απογοητευτηκα πολυ γιατι ηταν το καλυτερο κινητο που ειχα στα χερια μου τα τελευται αχρονια...τωρα παλι στο ψαξιμο...

Αν η συσκευη σου σου ειναι εντος εγγυησης παρε τηλεφωνο στην αντιπροσωπια να σου πουνε τι να κανεις μπορει να χρειαστει να το στειλεις για επισκευη.

Kαλημερα το θεμα με τις αλλαγες τοποθεσιας στον καιρο ειναι χρονια γνωστο ,εχει να κανει με τους server του

accu weather ,εσυ βλεπεις κινα εγω βλεπω ρωσια :lol: καποιος φιλος απο θεσσαλονικη βλεπει αθηνα καματερο

Μας σκεφτεται το accu weather μπορει να παμε καμια βολτα σε αυτα τα μερη να μην ξερουμε τι καιρο θα κανει:wink:

οσο για το αλλο θεμα δεν εχω αποψη .

εγώ βλέπω το καματερό :P παλιά ήταν καλύτερα, ποιο accurate. τώρα ότι να ναι βγάζει. κέντρο Θεσσαλονίκης μένω και βγάζει ότι είμαι συκιές. περιοχή που είναι 3-4χλμ μακρυά από εκεί που μένω

εγώ βλέπω το καματερό :P παλιά ήταν καλύτερα, ποιο accurate. τώρα ότι να ναι βγάζει. κέντρο Θεσσαλονίκης μένω και βγάζει ότι είμαι συκιές. περιοχή που είναι 3-4χλμ μακρυά από εκεί που μένω

Καλησπερα φιλε βασιλη μαζι σου σε αυτο που λες ετσι ειναι, και εδω στην αθηνα εκτος απο τις ξενες χωρες που μου

βγαζει στο καιρο, κατα καιρους μου βγαζει και τις γυρω περιοχες που μενω για μερικα δευτερολεπτα

Θυμαμαι το 2008 καναμε την ιδια κουβεντα στο forum της ace hellas που ειχε τα htc τοτε, ειναι γνωστο το θεμα

εμενα παντως δεν με ενοχλει.

@ Φιλε ras 1988 κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αν δεν εχεις κανει μηπως υπαρξει καποια αλλαγη

αλλιως αν υπαρχει ακομα εγγυηση στειλτο στο service.

Kαλησπέρα,έπεσε χθες το m7 μιας φιλης,δηλαδη εγω το εριξα απο τραπεζι και εσπασε η οθονη και το εχει μολις ενα μηνα :/

Ξερετε πόσο θα μου κοστίσει να αλλάξω την οθόνη; Και που θα μου προτείνατε;

Επισης ειδα κατι οτι η htc αλλάζει δωρεαν την οθονη αλλα δεν ξερω αν ειναι μονο για ΗΠΑ

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Επισης ειδα κατι οτι η htc αλλάζει δωρεαν την οθονη αλλα δεν ξερω αν ειναι μονο για ΗΠΑ

Το πρόγραμμα HTC Advantage λες ε; Από όσο ξέρω είναι μόνο για ΗΠΑ :(

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Kαλησπέρα,έπεσε χθες το m7 μιας φιλης,δηλαδη εγω το εριξα απο τραπεζι και εσπασε η οθονη και το εχει μολις ενα μηνα :/

Η αλλαγη δωρεαν οθονης ειναι μονο για το μ8 και αυτο στην αμερικη οπως ειπες

Η επομενη επιλογη σου ειναι το επισημο service της αρβατο ,αλλα σιγουρα η τιμη θα σε τσουξει

μπορεις βεβαια να αγορασεις και απο το ebay αρκετα φθηνα και να βρεις μαγαζι να στην περασει αλλα θα

χασεις την εγγυηση ,δεν θα στο συνιστουσα νομιζω πως το επισημο service ειναι μονοδρομος.

Μπορεις να αγοραζεις απο ebay οπως ανεφερε και ο nek46 και αν πιανουν τα χερια σου υπαρχει βιντεο στο youtube που δειχνει την διαδικασια να το κανεις μονος σου η να το πας σε καποιον που ξερει να στο περασει.

Βεβαια αν ψαξεις στο ιντενετ θα βρεις διαφορα online μαγαζια που επισκευασουν κινητα οπως αυτο εδω που ειναι αξιπιστο και δοκιμασμενο απο εμενα προσωπικα να το στειλεις και να σου το φτιαξουν.

Ωωω καταλαβα το 100αρικο δεν το γλιτωνουμε αν δεν την αλλαξω εγω, τρομερη ανθεκτικοτητα οι οθονες της Ηtc παντως και το 8s μου και αυτο με το πρωτο πεσιμο εσπασε η οθονη :mad:

alex αν αποφασισεις να αγορασεις οθονη απο ebay θα ψαξεις για ΟΕΜ οθονη ξεκιναει απο 50 ευρω, αν εισαι αθηνα υπαρχει

ενα καταστημα καπου στον αλιμο που δεχετε να του πας την οθονη και κανει την αλλαγη με 25 ευρω αλλα δυστυχως δεν

εχω κρατησει το link για να στο δωσω .Να θυμασαι ομως πως αν συμβει κατι αλλο θα χασεις την εγγυηση, και επειδη ειπες

πως η συσκευη ειναι ενος μηνα ειναι κριμα.

Οσο για την ανθεκτικοτητα τι να κανεις συμβαινει δεν εχει να κανει με την htc , το 2010 ειχα αγορασει το htc mini, μου επεσε

στο διμηνο σμπαραλια το digitizer, τοτε η ace hellas που ειχε το service μου ειχε ζητηση 250 ευρω δεν τα εδωσα και εγω

απο ebay το εφτιαξα δυστυχως το χειρουργειο δεν πετυχε και την εγγυηση εχασα, αλλα εβαλα μυαλο απο τοτε εχω θηκη

σε καθε συσκευη μου .

Κάνω κλήση και ενώ το σηκώνουν δεν ακουει κάνεις τίποτα.Ούτε γω ούτε ο άλλος.Άλλαξα δίκτυο σε 2g 3g και ενώ φτιάχνεται που και που,συνεχίζεται. είχατε βρει λύση;Ευχαριστώ.

Καλησπερα εγω με sim cosmote 12τιας δεν εχω καποιο θεμα με της κλησεις ,βεβαια εχω την συσκευη εναμιση μηνα μονο

και με custom rom απο την πρωτη μερα

Μηπως να εκανες μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ,αλλα να κανεις back up σε επαφες sms

και οτι αλλο χρειαζεσαι ,και να το ξανα τσεκαρεις

Απ την κοσμοτε μου είπαν κάνε factory reset ,κάτι που είχα σκεφτει και γω απλά δε θέλω να κάνω στην παρούσα φάση.Ξαφνικά μου άρχισε εδώ και 2 μέρες.Το έχω το τηλέφωνο 10 μήνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Καμία ιδέα εκτός από επαναφορά;

2o HTC One με κατασκευαστικό πρόβλημα - αυτή την φορά ξεκόλλησε η οθόνη εντός 1 μήνα από την αγορά! Μετά από τηλέφωνα με την HTC με διαβεβαιώνουν ότι το κινητό μου θα επισκευαστεί αυτή τη φορά κατά προτεραιότητα μέσα σε 3 εργάσιμες (απλή τοποθέτηση κόλλας!). Το στέλνω την προηγούμενη βδομάδα και παίρνω σήμερα τηλέφωνο. Μου λένε το κινητό βρίσκεται Γερμανία για επισκευή και περιμένουν ανταλλακτικό!!! Ποια Γερμανία και ποιο ανταλλακτικό???? Επειδή δεν είμαι παιδάκι ούτε να έχω το κινητό για παιχνίδι αλλά ούτε να με κοροϊδεύουν και επειδή με "παίρνει" ετοιμάζεται μια ωραία καταγγελία και μήνυση... Bye bye HTC... (δυστυχώς αφού έχω αγοράσει σχεδόν όλα της τα κινητά από το diamond και μετά)

2o HTC One με κατασκευαστικό πρόβλημα - αυτή την φορά ξεκόλλησε η οθόνη εντός 1 μήνα από την αγορά! Μετά από τηλέφωνα με την HTC με διαβεβαιώνουν ότι το κινητό μου θα επισκευαστεί αυτή τη φορά κατά προτεραιότητα μέσα σε 3 εργάσιμες (απλή τοποθέτηση κόλλας!). Το στέλνω την προηγούμενη βδομάδα και παίρνω σήμερα τηλέφωνο. Μου λένε το κινητό βρίσκεται Γερμανία για επισκευή και περιμένουν ανταλλακτικό!!! Ποια Γερμανία και ποιο ανταλλακτικό???? Επειδή δεν είμαι παιδάκι ούτε να έχω το κινητό για παιχνίδι αλλά ούτε να με κοροϊδεύουν και επειδή με "παίρνει" ετοιμάζεται μια ωραία καταγγελία και μήνυση... Bye bye HTC... (δυστυχώς αφού έχω αγοράσει σχεδόν όλα της τα κινητά από το diamond και μετά)

Χαρη ισως το εστειλαν γερμανια για αντικατασταση οθονης και οχι απλα για κολημα της οθονης

οπως και να εχει εχεις ολα τα δικια δικα σου εχεις τραβηξει γολγοθα φιλε μου.

παίζει να σκάσει καμιά έκπληξη και να του έρθει του παιδιού, καινούργια συσκευή :);)

Να μου λείπει "ανακατασκευασμένο καινούργιο"...

Η μόνη αντικατάσταση που θα δεχτώ είναι με καινούργιο m8.

Να μου λείπει "ανακατασκευασμένο καινούργιο"...

Η μόνη αντικατάσταση που θα δεχτώ είναι με καινούργιο m8.

Συν 10.000 ευρώ για όσα πέρασες.

ποιος μίλησε για ανακατασκευασμένο? εκτός και αν δεν γράφω ελληνικά

Έχω την εντύπωση από άλλους που τους γίνεται αντικατάσταση ότι παίρνουν ανακατασκευασμένα...

Όσον αφορά τον φίλο που αναφέρει τα 10.000 ευρώ για όσα πέρασα, είναι καλό ποσό αν κινηθώ δικαστικά.

Ψάξε λίγο τα προηγούμενα ποστ να δεις τι είχε γίνει με την προηγούμενη συσκευή με την μωβ κάμερα που μου γύρισε μετά από ένα μήνα γεμάτη γρατσουνιές και κόλλες και θα καταλάβεις.

Όσον αφορά τον φίλο που αναφέρει τα 10.000 ευρώ για όσα πέρασα, είναι καλό ποσό αν κινηθώ δικαστικά.

Ψάξε λίγο τα προηγούμενα ποστ να δεις τι είχε γίνει με την προηγούμενη συσκευή με την μωβ κάμερα που μου γύρισε μετά από ένα μήνα γεμάτη γρατσουνιές και κόλλες και θα καταλάβεις.

Το θυμάμαι και εγώ, το είχα διαβάσει.Έχεις τα δίκια σου δε λέω, θα έπρεπε μετά από αυτά να σου είχαν δώσει καινούργια συσκευή.

Τέλος πάντων ελπίζω να βγάλεις επιτέλους άκρη.