Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν είχα αρκετό καιρό θεματακια υπερθέρμανσης και κακής ποιότητας κλήσης. Είχα και γρατσουνιές στην οθόνη οπότε λέω θα αλλάξω μπαταρία πίσω καλλυμα και οθόνη.

Άνοιξα σχετικά εύκολα το κινητό και μετέφερα μητρική και λοιπά στο νέο LCD frame μαζί με τη νέα μπαταρία. Ή νέα μπαταρία βραχυκυκλωνε και το κινητό δε φορτιζε. Είπα να βάλω την παλιά μπαταρία αλλά όταν κανεις τέτοιες δουλειές στις 5 το πρωί μετά από ξενύχτι (έχω το μικρόβιο τι να κάνω) κανεις και λάθη. Εσκισα λίγο το flex της LCD οπότε καινούριο εξάρτημα το αχρηστευσα. Long story short πλήρωσα 90 για εξαρτήματα και κράτησα μόνο το πίσω καλλυμα. Πλέον δεν έχω ούτε μικρόφωνο (είτε έκανα ζημιά στο usb charging dock είτε κατά διαβολική σύμπτωση χάλασε τώρα) και το κινητό δε φορτιζει όταν είναι ανοιχτό. Piece of cake να αλλάξω το usb dock εφόσον κάτσω να ανοίξω πάλι το κινητό.

The conclusion? HTC one M8 ordered!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Λοιπόν είχα αρκετό καιρό θεματακια υπερθέρμανσης και κακής ποιότητας κλήσης. Είχα και γρατσουνιές στην οθόνη οπότε λέω θα αλλάξω μπαταρία πίσω καλλυμα και οθόνη.

Άνοιξα σχετικά εύκολα το κινητό και μετέφερα μητρική και λοιπά στο νέο LCD frame μαζί με τη νέα μπαταρία. Ή νέα μπαταρία βραχυκυκλωνε και το κινητό δε φορτιζε. Είπα να βάλω την παλιά μπαταρία αλλά όταν κανεις τέτοιες δουλειές στις 5 το πρωί μετά από ξενύχτι (έχω το μικρόβιο τι να κάνω) κανεις και λάθη. Εσκισα λίγο το flex της LCD οπότε καινούριο εξάρτημα το αχρηστευσα. Long story short πλήρωσα 90 για εξαρτήματα και κράτησα μόνο το πίσω καλλυμα. Πλέον δεν έχω ούτε μικρόφωνο (είτε έκανα ζημιά στο usb charging dock είτε κατά διαβολική σύμπτωση χάλασε τώρα) και το κινητό δε φορτιζει όταν είναι ανοιχτό. Piece of cake να αλλάξω το usb dock εφόσον κάτσω να ανοίξω πάλι το κινητό.

The conclusion? HTC one M8 ordered!

Αφορμή έψαχνες :lol:

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ή τραγική ειρωνεία είναι ότι έχω φτιάξει πάνω από 20 κινητά μες το καλοκαιρι (galaxy s4 note iPhone ) και δεν έφτιαξα το δικό μου!

Ή τραγική ειρωνεία είναι ότι έχω φτιάξει πάνω από 20 κινητά μες το καλοκαιρι (galaxy s4 note iPhone ) και δεν έφτιαξα το δικό μου!

Με repairability Score 1/10 δεν είναι παράλογο

Με γεια το Μ8 όμως, άξιος αντικαταστάτης!

Λέω να ρισκάρω και να το στείλω το m7 στο σέρβις. Στη χειρότερη να πληρώσω για την επισκευή! Από μεθαύριο ελπιζω να έχω το M8 από έναν συμφορουμιτη

Λέω να ρισκάρω και να το στείλω το m7 στο σέρβις. Στη χειρότερη να πληρώσω για την επισκευή! Από μεθαύριο ελπιζω να έχω το M8 από έναν συμφορουμιτη

Ε ναι, δεν χάνεις τίποτα. Ενημέρωσε αν μπορείς πόσο θέλουν, έτσι από περιέργεια. Λογικα θα είναι αρκετό το κόστος.

Μετά από ένα μήνα που με έπιασε κρίση να αλλάξω κινητό, ηρέμησα και θα μείνω με το Μ7. Ακόμη κι αν χαλούσε, για Μ8 θα πήγαινα. Δεν έχει ξαναγίνει να υπάρχει θέμα που όλοι να μιλάνε με τόσο καλά λόγια και να μην αναφέρεται κανένα πρόβλημα.

Ε ναι, δεν χάνεις τίποτα. Ενημέρωσε αν μπορείς πόσο θέλουν, έτσι από περιέργεια. Λογικα θα είναι αρκετό το κόστος.

Μετά από ένα μήνα που με έπιασε κρίση να αλλάξω κινητό, ηρέμησα και θα μείνω με το Μ7. Ακόμη κι αν χαλούσε, για Μ8 θα πήγαινα. Δεν έχει ξαναγίνει να υπάρχει θέμα που όλοι να μιλάνε με τόσο καλά λόγια και να μην αναφέρεται κανένα πρόβλημα.

Δε νομιζω να είναι πολλά. 30 εργατικά και κανά 20αρικο το ανταλλακτικό. Αλλιώς το παίρνω από ebay με 10 και το φτιάχνω μόνος μου!

Καλησπέρα, έχω custom Rom και custom kernel.Μετά από χρήση,αυξάνεται πολύ η θερμοκρασία του κινητού.Παρατηρεί κάποιος υπερθέρμανση;Ας απαντήσουν και όσοι είναι στοκ.Ευχαριστώ.

Αν χρησιμοποιείς δεδομένα ή WiFi ή παίζεις παιχνίδια το βρίσκω λογικό. Ειδικά με τις θερμοκρασίες που έχει και έξω

Καλησπέρα, έχω custom Rom και custom kernel.Μετά από χρήση,αυξάνεται πολύ η θερμοκρασία του κινητού.Παρατηρεί κάποιος υπερθέρμανση;Ας απαντήσουν και όσοι είναι στοκ.Ευχαριστώ.

Κι εμενα ζεσταινεται, αλλα μονο οταν χρησιμοποιω data. Στην κυριολεξια ζεματαει απο πισω. Μου φαινεται φυσιολογικο, αν και δεν θυμαμαι πως ηταν οταν ειχα stock...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμενα ζεσταινεται, αλλα μονο οταν χρησιμοποιω data. Στην κυριολεξια ζεματαει απο πισω. Μου φαινεται φυσιολογικο, αν και δεν θυμαμαι πως ηταν οταν ειχα stock...

Μην ξεχνάς και οτι στο αλουμινιο η ίδια θερμοκρασία γίνεται πιο αισθητή απ' ότι στο πλαστικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πριν το καλοκαίρι δεν ήταν σίγουρα έτσι.Θα δούμε τι θα γίνει όταν φύγει,για να βγάλουμε συμπέρασμα.Εγώ απλά ήθελα να δω αν έχει και άλλος θέμα.Εγώ κυρίως browsing με WiFi,BlinkFeed άντε και chatting.Με θήκη πάντως είναι καλύτερα οπότε σας προτείνω να το χετε σε θήκη σε τέτοια εποχή.Χωρίς είναι τρεις φορές χειρότερα.

Πριν το καλοκαίρι δεν ήταν σίγουρα έτσι.Θα δούμε τι θα γίνει όταν φύγει,για να βγάλουμε συμπέρασμα.Εγώ απλά ήθελα να δω αν έχει και άλλος θέμα.Εγώ κυρίως browsing με WiFi,BlinkFeed άντε και chatting.Με θήκη πάντως είναι καλύτερα οπότε σας προτείνω να το χετε σε θήκη σε τέτοια εποχή.Χωρίς είναι τρεις φορές χειρότερα.

Με θηκη, προφανως δεν καταλαβαινεις την θερμοτητα αμεσα, οχι οτι δεν υπαρχει! :p Μη σου πω οτι θα ζεσταινεται περισσοτερο ετσι!

Οπως ναι να'χει παντως, παρα το "καψιμο" δεν εχω διαπιστωσει προβληματα. Οσο και να ζεσταθει, λειτουργει απροβληματιστα, απλα το αφηνω για λιγα λεπτα και "χαλαρωνει"... :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ το χειμώνα με την ίδια χρήση και εννοείται γυμνό δεν είχα θέμα.Στο σπίτι πάντα χωρίς θήκη το είχα γιατί μου αρέσει η αίσθηση.Τώρα πλέον δεν μπορώ με τίποτα όμως.Με ενοχλεί αφάνταστα.Ξέρω ότι δεν φεύγει η ζέστη που δημιουργείται ,αλλα τουλάχιστον δεν την νιώθω τόσο εγώ!

Εγώ το χειμώνα με την ίδια χρήση και εννοείται γυμνό δεν είχα θέμα.Στο σπίτι πάντα χωρίς θήκη το είχα γιατί μου αρέσει η αίσθηση.Τώρα πλέον δεν μπορώ με τίποτα όμως.Με ενοχλεί αφάνταστα.Ξέρω ότι δεν φεύγει η ζέστη που δημιουργείται ,αλλα τουλάχιστον δεν την νιώθω τόσο εγώ!

Λογικό είναι, μην αγχώνεσαι. Με τις θερμοκρασίες που έχουμε τώρα στην Ελλάδα ζορίζεται και το κινητό. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις συσκευές, σε άλλες λιγότερο σε άλλες περισσότερο. Στο Note 3 που πήρα τώρα, δεν έχω τόσο μεγάλο θέμα ίσως και λόγω μεγέθους να Ψύχεται εσωτερικά καλύτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μα είναι λογικό. Τον χειμώνα έχεις θερμοκρασία περιβάλλοντος μέγιστο 20 βαθμούς, τώρα έχεις 30++. Όταν έχει έξω 35 βαθμούς, μην περιμένεις το κινητό κάτω από τους 36-37 σε idle κατάσταση ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Κι εγώ έχω θέματα θερμοκρασίας. Καταντουσε πολύ ενοχλητικό στο χέρι. Μιλάμε και για χρήση μόνο με WiFi και tune in radio πχ! Μετά την χειρουργική επέμβαση εξαφανίστηκε το θέμα (φυσιολογική υπερθέρμανση) αλλά δε φορτίζει ανοιχτό :p

Όντως το αλουμίνιο παίζει σημαντικό ρόλο στην αίσθηση. Το HOX+ μου άρχιζε να καίει στο πίσω μέρος στους 44 βαθμούς περίπου. Το m7 στους 36-37 και το αισθάνομαι.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Εγω εχω αρχισει τωρα πια οταν το χρησιμοποιω το 43-47 βαθμους τη φυσιολογικη θερμοκρασια.Βεβαια εχει φτασει και μια φορα 57-58 βαθμους οταν το ειχα σα gps στο αμαξι που το χτυπουσε ο ηλιος,που το θεωρησα πολυ και απο τοτε δεν το ξαναβαλα :P

Εσύ του έφτασες 57 την μπαταρία, αφού δεν έσκασε... :p Επεξεργαστή με απλό browsing στο G έχω σταθερά 50 βαθμούς με 100% φωτεινότητα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Είναι hw θέμα, μόνο σέρβις είναι η λύση

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Είναι hw θέμα, μόνο σέρβις είναι η λύση

Κάτι τουλάχιστον να το μειώσω;

Ειναι γερμανικό να το στείλω λέτε έξω;

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Κάτι τουλάχιστον να το μειώσω;

Ειναι γερμανικό να το στείλω λέτε έξω;

ειναι καθαρα θεμα hw,απο ελλαδα το εχεις αγορασει?