thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Σε μένα γιατί γράφει μόνο 101; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρω ότι είναι ο κωδικός της t mobile απλά για να μου το ρώτησε,κάτι θα ήθελε να μου απαντήσει σχετικά με το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Σε μένα γιατί γράφει μόνο 101; ... Που κοιτάζεις και γράφει μόνο 101? Για το ROM Version κοίτα στο Settings -> About -> Software Information -> ROM version Για το CID, εγκατάστησε το CID Getter. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να βάλεις kitkat ξεκλειδώνοντας την συσκευή και βάζοντας μια custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Που κοιτάζεις και γράφει μόνο 101? Για το ROM Version κοίτα στο Settings -> About -> Software Information -> ROM version Για το CID, εγκατάστησε το CID Getter. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να βάλεις kitkat ξεκλειδώνοντας την συσκευή και βάζοντας μια custom rom Στο cid getter το έγραφε.εκει μου είπε γ αυτό είπα εκείνο.Στο ρομ ινφο λέει 3.63.111 .Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί κατέβασα την εφαρμογή και γιατί μας ενδιαφέρουν τα νούμερα που ανέφερα τώρα.Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος γιατί χάθηκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Το CID σου λέει σε ποια περιοχή απευθύνεται η συσκευή σου! Πάει πακέτο με το software version. Το CID ΤΜOB_DE πάει πακέτο με software number X.XX.101.X Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Το CID σου λέει σε ποια περιοχή απευθύνεται η συσκευή σου! Πάει πακέτο με το software version. Το CID ΤΜOB_DE πάει πακέτο με software number X.XX.101.X Ωραία τα μάθαμε όλα.μπορούμε ν ΒΡΟΎΜΕ ποτέ θ έρθει μέσω αυτών των στοιχείων;Γ αυτό μου τα ζήτησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγώ στα ζήτησα για να δω αν έχεις unbranded ή branded. Εσύ έχεις Γερμανικό T-mobile branded για το οποίο απ όσο βλέπω δεν υπάρχει ενημέρωση προς το παρόν!. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγώ στα ζήτησα για να δω αν έχεις unbranded ή branded. Εσύ έχεις Γερμανικό T-mobile branded για το οποίο απ όσο βλέπω δεν υπάρχει ενημέρωση προς το παρόν!. Σ ευχαριστώ πολύ.Υπάρχει περίπτωση το getter να ναι ανακριβές;Το λέω αυτό γιατί το μόνο που γράφει είναι T-Mob101.Στο software info παρόλα αυτά λέει 3.63.111... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Όχι. Αφού είσαι με κλειδωμένο bootloader και δεν έχεις κάνει κανενός είδους επέμβαση στο κινητό τότε και τα 2 στοιχεία είναι ακριβή! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Σ ευχαριστώ πολύ.Υπάρχει περίπτωση το getter να ναι ανακριβές;Το λέω αυτό γιατί το μόνο που γράφει είναι T-Mob101.Στο software info παρόλα αυτά λέει 3.63.111... Η συσκευή σου είναι branded, όπως όλα τα ONE που πουλάνε τα σκρουτζομάγαζα Αν σου είπαν ότι είναι unbranded, τότε είτε έκαναν λάθος θεωρώντας ότι η ερώτηση ήταν αν είναι SIM-Locked, είτε σου είπαν ψέματα. Το μόνο πρόβλημα στα branded είναι ότι το πότε θα βγει το update εξαρτάται από τον πάροχο (γερμανική t-mobile στην περίπτωσή σου) Ή περιμένεις να βγει το update, ή αν βιάζεσαι για το kitkat τότε προχωράς σε bootloader unlocking/custom recovery/custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Η συσκευή σου είναι branded, όπως όλα τα ONE που πουλάνε τα σκρουτζομάγαζα Αν σου είπαν ότι είναι unbranded, τότε είτε έκαναν λάθος θεωρώντας ότι η ερώτηση ήταν αν είναι SIM-Locked, είτε σου είπαν ψέματα. Το μόνο πρόβλημα στα branded είναι ότι το πότε θα βγει το update εξαρτάται από τον πάροχο (γερμανική t-mobile στην περίπτωσή σου) Ή περιμένεις να βγει το update, ή αν βιάζεσαι για το kitkat τότε προχωράς σε bootloader unlocking/custom recovery/custom rom Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Για να συμπληρώσω,είτε νομίζουν ότι το unbranded φαίνεται μόνο αν εμφανίζεται ο πάροχος κάπου,είτε δεν ήξεραν καν αμ ήταν η όχι.Θα περιμένω δεν πειράζω τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Cid O2_102 από ποιο πλανήτη είμαι εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Γερμανία unbranded Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Cid O2_102 από ποιο πλανήτη είμαι εγώ? Ίσως όχι unbranded, γιατί τα γερμανικά unbranded έχουν κωδικό HTC__102 Το Ο2___102 πρέπει να είναι της O2, η οποία υπάρχει στην Βρετανία (O2___001) και στην Γερμανία (Ο2___102), και την οποία έχει εξαγοράσει η ισπανική Telefonica Σου έχει έρθει το Kitkat OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ωπ μπερδεύτηκα! Εκ παραδρομής διάβασα HTC__102! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Η συσκευή σου είναι branded, όπως όλα τα ONE που πουλάνε τα σκρουτζομάγαζα Δεν ισχύει αυτό που λες. Εγώ μια χαρά γερμανικό unbranded πήρα από σκρουτζομάγαζο. Από μπαταρία είχα κάποια θέματα αρχικά, αλλά περισσότερο είχαν να κάνουν με κάποια google services που είχαν αλλάξει τα settings. Πλέον είναι στα ίδια, ίσως και λίγο καλύτερα επίπεδα με πριν. Sotnem μπορείς να το εξηγήσεις αυτό με τα google services; Άλλαξες τίποτα; Γιατί κι εγώ έχω θέμα με αυτά και είμαι ένα βήμα πριν το factory reset Έχω παρατηρήσει ένα bug επίσης και θέλω να μου πείτε αν το έχετε κι εσείς. Όταν ακούω μουσική με τα ακουστικά και ενδιάμεσα κάνω ή απαντήσω σε μία κλήση, μετά τον τερματισμό της, το μικρόφωνο των ακουστικών μένει ανοιχτό. Πράγμα που κατάλαβα μια μέρα καθώς έψαχνα το κουμπάκι για να πατήσω παύση. Ενοχλητικό. Edited March 10, 2014 by Antonio27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Για να παρηγοριούνται όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη αναβάθμιση, να πω ότι προσωπικά δεν έχω δει από λειτουργικής άποψης καμμία διαφορά στη συσκευή με την 4.4. Αντίθετα, έχω την εντύπωση ότι η συσκευή είναι ένα κλικ λιγότερο ομαλή στη λειτουργία της. Ιδιαιτερα στην επιστροφή στην αρχική οθόνη,το εφέ μετάβασης λαγκάρει εμφανώς. Σημειωτέον ότι ήμουν και είμαι απολύτως stock, unroot και είχα κάνει hard reset με total wipe ΚΑΙ του αποθηκευτικού χώρου ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την αναβαθμιση. Πιο καθαρά, δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Για να παρηγοριούνται όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη αναβάθμιση, να πω ότι προσωπικά δεν έχω δει από λειτουργικής άποψης καμμία διαφορά στη συσκευή με την 4.4. Αντίθετα, έχω την εντύπωση ότι η συσκευή είναι ένα κλικ λιγότερο ομαλή στη λειτουργία της. Ιδιαιτερα στην επιστροφή στην αρχική οθόνη,το εφέ μετάβασης λαγκάρει εμφανώς. Σημειωτέον ότι ήμουν και είμαι απολύτως stock, unroot και είχα κάνει hard reset με total wipe ΚΑΙ του αποθηκευτικού χώρου ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την αναβαθμιση. Πιο καθαρά, δεν γίνεται... Τα ίδια ακριβώς θα έγραφα και εγώ. Μάλλον ήταν καλύτερα με την 4.3. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Sotnem μπορείς να το εξηγήσεις αυτό με τα google services; Άλλαξες τίποτα; Γιατί κι εγώ έχω θέμα με αυτά και είμαι ένα βήμα πριν το factory reset . Κατ' αρχήν με KitKat άλλαξε το menu του Location. Αν χρησιμοποιείς (π.χ. για καιρό κτλ) έχουν βάλει κάποια modes, καλό είναι να βάλεις το battery saver. Δεν θυμάμαι αν είναι by default επιλεγμένο. Από εκεί και πέρα μπήκαν διάφορες μπούρδες. Settings - Accounts & Sync - Google - Πατάς πάνω στο account σου. Εκεί έβγαλα αρκετά που συγχρόνιζαν, τα πήγα σε sync off. Φυσικά αυτό ανάλογα με το τι χρησιμοποιείς κι εσύ. Κάποια είναι αρκετά άχρηστα για μένα. Μετά, Settings - Apps, swipe τερμα δεξιά έχει αρκετά πράγματα που μπορεί να τρέχουν. Αν πατήσεις πάνω υπάρχει σε πολλά η επιλογή Disable. Όχι μόνο για Google και για άλλα apps. Θέλει βέβαια προσοχή τι θα απενεργοποιήσεις. Eγώ π.χ. έκανα disable Google Play Books, Google Play Music, Newstand, Games. Και υπάρχει και μια επιλογή για notifications επίσης. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσο βοήθησαν αυτά, ήταν μετά την αναβάθμιση σε KitKat και πιθανώς η βελτίωση που είδα να ήταν συμπτωματική. Επίσης καλό είναι, αν δεν το έχεις κάνει, να βάλεις κάποιο app που βλέπει τη χρήση μήπως και βρεις άκρη από εκεί. Μπορεί να φταίει κάτι συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Για να παρηγοριούνται όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη αναβάθμιση, να πω ότι προσωπικά δεν έχω δει από λειτουργικής άποψης καμμία διαφορά στη συσκευή με την 4.4. Αντίθετα, έχω την εντύπωση ότι η συσκευή είναι ένα κλικ λιγότερο ομαλή στη λειτουργία της. Ιδιαιτερα στην επιστροφή στην αρχική οθόνη,το εφέ μετάβασης λαγκάρει εμφανώς. Σημειωτέον ότι ήμουν και είμαι απολύτως stock, unroot και είχα κάνει hard reset με total wipe ΚΑΙ του αποθηκευτικού χώρου ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την αναβαθμιση. Πιο καθαρά, δεν γίνεται... Περίεργο μου φαίνεται αυτό που λες με το εφε επιστροφής στην αρχική οθόνη.. Δεν μου το κανει..Ίσα ίσα νομίζω ότι όλα δουλεύουν το ίδιο απο άποψη αμεσοτητας και η διαφάνεια της στάτους μπαρ δουλεύει καλύτερα λόγω 4.4. Δεν λέει κάτι η αναβάθμιση πάντως, πραγματικά τσαμπα σκατε όσοι δεν τη πηρατε.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δεν ισχύει αυτό που λες. Εγώ μια χαρά γερμανικό unbranded πήρα από σκρουτζομάγαζο. Έχεις δίκιο σε αυτό, το σωστό είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία είναι branded, και όχι το σύνολο. Το branding μπορεί να εμφανίζεται στο cid, στο logo του παρόχου κατά την εκκίνηση, ή και να υπάρχουν εγκατεστημένες ορισμένες εφαρμογές του παρόχου, ωστόσο πολλά μαγαζιά σε τυχόν ερώτηση θα απαντήσουν ότι είναι unbranded (σε μένα επέμειναν και γραπτώς ότι είναι unbranded :-) ) Για να παρηγοριούνται όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη αναβάθμιση, να πω ότι προσωπικά δεν έχω δει από λειτουργικής άποψης καμμία διαφορά στη συσκευή με την 4.4. ... Ναι, οι εμφανείς αλλαγές στο σύστημα είναι λίγες. Οι αλλαγές είναι στα APIs που χρησιμοποιούν οι εφαρμογές και στις δυνατότητες που τους δίνονται https://developer.android.com/about/versions/kitkat.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Περίεργο μου φαίνεται αυτό που λες με το εφε επιστροφής στην αρχική οθόνη.. Δεν μου το κανει..Ίσα ίσα νομίζω ότι όλα δουλεύουν το ίδιο απο άποψη αμεσοτητας και η διαφάνεια της στάτους μπαρ δουλεύει καλύτερα λόγω 4.4. Δεν λέει κάτι η αναβάθμιση πάντως, πραγματικά τσαμπα σκατε όσοι δεν τη πηρατε.. Δεν καταλαβα το σημειο που λαγκαρει στον φιλο, εγω παρατηρησα ενα μικρο lag μετα το ξεκλειδωμα στην κατω μπαρα με το ακουστικο, την καμερα κλπ. Εκει, ενω στην οθονη κλειδωματος ειναι διαφανο, οταν ξεκλειδωνεις γινεται με μαυρο φοντο. Αυτη η μεταβαση, ναι, κανει ενα... σκρατσ! Αλλα κατα τ'αλλα, ολα καλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δεν το γλιτωνω το factory reset δυστυχώς. Μόλις έβγαλα το κινητό από το φορτιστή και σε 3 λεπτά έπεσε η μπαταρία στο 97% χωρίς να το χρησιμοποιήσω με το android system να κάνει πάρτυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=FGwHsURNlTE ελπίζω να μην απολυθεί και αυτός :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Δεν το γλιτωνω το factory reset δυστυχώς. Μόλις έβγαλα το κινητό από το φορτιστή και σε 3 λεπτά έπεσε η μπαταρία στο 97% χωρίς να το χρησιμοποιήσω με το android system να κάνει πάρτυ. Αν οι υπηρεσιες google δεν ειναι στην τελευταια εκδοση, βαλε την τελευταια εκδοση μηπως γινει τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Moυ ήρθε ένα update 195MB χθες. Με νούμερο 4.19.1540.9 για τα Developer Edition και τα ξεκλείδωτα. Είναι από αυτά τα κλασσικά μυστήρια update που στο changelog γράφει μόνο system enhancements. Πιθανολογώ ότι διορθώνει κάποια bugs που προσωπικά δεν είχα διαπιστώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts