Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το μηνιατικο ειναι δεδομενο οτι θα αργησει, αλλα να δεχθω οτι θα αργησει και η αναβαθμιση οχι ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ:lol::lol:
All it takes is a swipe...

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χεχε οκ παω πάσο..μηνιάτικο ή αναβάθμιση; :p

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

αναβαθμιση lol,.

μπορει καποιος να μου πει τι γινεται με τη μπαταρια στο δικο μου, το προγραμμα αυτο δεν εχει και οδηγιες να διαβασω τι σημαινει το καθετι

All it takes is a swipe...

ΚΑλα ρε παιδιά......ΔΕΝ έχει SD κάρτα? ή έιμαι χάλια από κουραση και δεν τη βλέπω.....μολις το παρέλαβα το πρώι και τώρα άνοιξα το πακέτο....

Οι περισσότεροι δεν την πολυχρειάζονται με τα 32GB μνήμης

Και με το Sense 5.5, το Google Drive πάει στα 50GB

Για τους περισσότερους η microsd slot είναι πλέον απλά η αίσθηση δυνατότητας επέκτασης, παρά ουσία

Στο Μ8 όμως έχει, ίσως βγάλουν και έκδοση με 16GB

έχει εδώ και κανά 2 μέρες, άρχισε κάτι χαζά με τις κλήσεις. Πέρνω ή με πέρνουν τηλ στα 15-20δεύτερα πέφτει η κλήση. Στο ραδιόφωνο στο 5λεπτο παγώνει η εφαρμογή και με πετάει στο home screen. :blink:

Kάποιος κάτι;

ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο? ή γενικά μια απλή θήκη?

Τι εγινε δηλαδη εμεις που περασαμε την 4.4 εχουμε τωρα προβληματα?πλακα μας κανουν?

http://www.androidpit.com/htc-one-kitkat-update-being-pulled-due-to-issues

Ισως τελικα η μπαταρια που πεφτει γρηγορα να ειναι μεσα στα bugs που ανακαλυψαν.

Μόλις κατέβασε από μόνο του υποστήριξη offline γλώσσας English UK. Τί είναι αυτό;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω να δω απο κοντά τη θήκη που θα πάρω.Θέλω να πάρω μία σιλικόνης.Απλά θέλω να την δώ.

Θέλω να δω απο κοντά τη θήκη που θα πάρω.Θέλω να πάρω μία σιλικόνης.Απλά θέλω να την δώ.

μπες στο νήμα που είναι για τα αξεσουάρ για το One. Έχει φώτο από διάφορες θήκες που έχουν αγοράσει τα παιδιά. Εγώ προσωπικά βολεύτηκα πολύ με την Incipio:)

Καλησπερα παιδια... Διαβαζω για προβληματα που εχουν μερικοι φιλοι μετα το update σε 4.4.2. Εγω δεν εχω διαπιστωσει κατι, ειδικα μαλιστα με την μπαταρια, οπου αν δεν ειναι ακριως ιδια, μπορω να πω οτι ειναι ισως καλυτερη!

Δεν ξερω βεβαια τι θα μου παρουσιαστει μετα το factory reset που θα κανω (θα ξεκλειδωσω bootloader για να το rootαρω), αλλα τουλαχιστον τωρα, ολα φαινονται καλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ κανένα πρόβλημα και μπαταρία όπως το πες με ελαφρώς βελτιωμένη αναμονή..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παρόλο που έχει ανακοινωθεί η αναβάθμιση για την t-mobile εγώ ακόμα δεν την έχω πάρει. Τσεκάρω καθημερινά αλλά τίποτα ακόμα.

-HTC wildfire

-HTC evo 3d

-HTC one M7

Πρέπει να κάνω root το κινητό, μπας και εδώ καμιά άσπρη μέρα. Κανάς χριστιανός να βοηθήσει να το κάνουμε μαζί. :D

Ναι μωρέ. Ένα λάπτοπ θα χρειαστούμε και ίσως ίντερνετ. Κάτι παραπάνω δεν νομίζω να θέλει :)

παιδια αξιζει το συγκεκριμενο κινητο να γινει ροοτ? γιατι ολα δουλευουν ρολοι και παει σφαιρα....λιγο που διαβασα για ροοτ εχασα την μπαλα! δυσκολο μου φενεται!!

Άμα σε καλύπτει οπως είναι γιατί να μπεις στη διαδικασία;

- Oneplus 12

παιδαι αυτο το blinkfeed το εχετε ενεργο? ελληνικες ειδησεις μπορουμε να βαλουμε? ολο ενημερωση κανει και δεν δειχνει τιποτα!

παιδια αξιζει το συγκεκριμενο κινητο να γινει ροοτ? γιατι ολα δουλευουν ρολοι και παει σφαιρα....λιγο που διαβασα για ροοτ εχασα την μπαλα! δυσκολο μου φενεται!!

Το θεμα με το root δεν ειναι να "ρημαξεις" την συσκευη με φλασαρισματα και αλλα τετοια κολπακια, που πιθανον δεν ενδιαφερουν καποιους, αλλα να μπορεις να παιρνεις nandroid backups (just in case...), να χρησιμοποιεις εφαρμογες οπως το Titanium, να κοβεις τις διαφημησεις (με εχουν εκνευρισει...!)...

Οσοι φιλοι το εχουν κανει, χωρις αλλου ειδους πειραγματα, ειδαν κανενα προβλημα? Προσωπικα δεν ειχα ποτε συσκευη Android unroot, ανεξαρτητα απο το τι "της εκανα"...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπες στο νήμα που είναι για τα αξεσουάρ για το One. Έχει φώτο από διάφορες θήκες που έχουν αγοράσει τα παιδιά. Εγώ προσωπικά βολεύτηκα πολύ με την Incipio:)

Θα μπορουσε καποιος...να μου συστησει....θηκη; συνδεσμο..φωτο...κατι....ευχαριστω

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Εγώ με 4.4 δεν είχα κάποιο πρόβλημα, εκτός από τα γνωστά που είχα αναφέρει με το ασύρματο (λύση σε άλλο τόπικ) και το γεγονός ότι το dropbox backup δεν λειτουργεί σωστά. Πιθανολογώ ότι είναι κάποιο θέμα στα αγγλικά και μόνο τηλέφωνα.

Από μπαταρία είχα κάποια θέματα αρχικά, αλλά περισσότερο είχαν να κάνουν με κάποια google services που είχαν αλλάξει τα settings. Πλέον είναι στα ίδια, ίσως και λίγο καλύτερα επίπεδα με πριν.

παιδαι αυτο το blinkfeed το εχετε ενεργο? ελληνικες ειδησεις μπορουμε να βαλουμε? ολο ενημερωση κανει και δεν δειχνει τιποτα!

Ανάλογα τα γούστα. Κάποιοι περίμεναν πώς και πώς να το βγάλουν, σε κάποιους άρεσε.

Εγώ το έχω ενεργό, αλλά δεν το χρησιμοποιώ πάρα πολύ.

Μπορείς να βάλεις ελληνικά RSS feeds. Το μόνο κακό είναι ότι μπαίνουν χωριστά, δηλαδή αν π.χ. βάλεις το myphone και ένα ακόμα σάιτ δεν θα τα βλέπεις μαζί. Θα πρέπει να πηγαίνεις από το μενού να τα βλέπεις χωριστά.

Οδηγίες υπάρχουν στο τόπικ αυτό, τώρα βέβαια με τόσες σελίδες είναι λίγο ζόρι να της βρεις. Αν πας στο μενού του Blinkfeed κάνεις add εσύ αυτά που θες.

Εγώ με την 4.4 δεν έχω το παραμικρό. Η μπαταρία του μια χαρά και το Wi-Fi εξίσου δυνατό με πριν.

Ελληνική συσκευή χωρίς επαναφορά μετά την αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull