Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να γιατί το αγόρασα από amazon.co.uk και μόνο από εκεί θα αγοράζω συσκευές αξίας...

Σε προηγούμενο κινητό μέσα σε 30-40 (όχι 7!!!)μέρες άρχισε να κάνει "νερά" η οθόνη. Τους έστειλα e-mail θυμάμαι 3 τα ξημερώματα και προσέξτε: Μέσα σε 15 λεπτά μου κάνανε νέα παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά και 0 κόστος!!! Μου στείλανε και e-mail ζητώντας συγνώμη και στέλνοντας μου κάτι να εκτυπώσω το οποίο να το στείλω μαζί με το χαλασμένο τηλέφωνο ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!! Και με μεταφορικά επιστροφής δικά τους. Από ότι ξέρω και από άλλους αυτή είναι πάντα η πολιτική του καταστήματος!!! Μάλιστα σε μια κανάτα brita που μου χάλασε ο ηλεκτρονικός μετρητής στα 2,5 χρόνια, μου έστειλαν δωρεάν καινούργια χωρίς καν να μου ζητήσουν πίσω την παλιά!!!

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το θεμα ειναι οτι μου ειπαν οτι πρεπει να το στειλουν στο επισημο service και εκει τρελαθηκα.

Αυτό το έχω ακούσει ξανά από το συγκεκριμένο μαγαζί. Την επόμενη φορά καλύτερα να πάρεις από κανένα που έχει doa, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Βέβαια, μπορεί απλά να είναι τυπικό το θέμα.

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να γιατί το αγόρασα από amazon.co.uk και μόνο από εκεί θα αγοράζω συσκευές αξίας...

Σε προηγούμενο κινητό μέσα σε 30-40 (όχι 7!!!)μέρες άρχισε να κάνει "νερά" η οθόνη. Τους έστειλα e-mail θυμάμαι 3 τα ξημερώματα και προσέξτε: Μέσα σε 15 λεπτά μου κάνανε νέα παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά και 0 κόστος!!! Μου στείλανε και e-mail ζητώντας συγνώμη και στέλνοντας μου κάτι να εκτυπώσω το οποίο να το στείλω μαζί με το χαλασμένο τηλέφωνο ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!! Και με μεταφορικά επιστροφής δικά τους. Από ότι ξέρω και από άλλους αυτή είναι πάντα η πολιτική του καταστήματος!!! Μάλιστα σε μια κανάτα brita που μου χάλασε ο ηλεκτρονικός μετρητής στα 2,5 χρόνια, μου έστειλαν δωρεάν καινούργια χωρίς καν να μου ζητήσουν πίσω την παλιά!!!

Το Amazon είναι υποδειγματικό σ'αυτό το θέμα.

Αυτό το έχω ακούσει ξανά από το συγκεκριμένο μαγαζί. Την επόμενη φορά καλύτερα να πάρεις από κανένα που έχει doa, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Βέβαια, μπορεί απλά να είναι τυπικό το θέμα.

κ αυτο doa εχει κ μετα σου λενε αλλα.κατσε να δω τι θα πουν αυριο?και ενα μου που θα το στειλουν στο service θα παρω την προστασια καταλωτη.

Γνωρίζει κανείς γιατί δεν έχω πάρει ακόμα την KitKat (Android 4.4.2) στο HTC One μου; συμβαίνει και σε άλλους αυτό; είμαι ακόμα με το 4.3 Jelly Bean και δεν έχει ενημερωθεί σε 4.4.2 KitKat; :confused:

Γνωρίζει κανείς γιατί δεν έχω πάρει ακόμα την KitKat (Android 4.4.2) στο HTC One μου; συμβαίνει και σε άλλους αυτό; είμαι ακόμα με το 4.3 Jelly Bean και δεν έχει ενημερωθεί σε 4.4.2 KitKat; :confused:

Αν έχεις ελληνικό ακόμη δεν έχει έρθει η ενημέρωση.

εχεις δικιο φιλε μου,εγω τωρα τι κανω,αυριο το πρωι θα το παραλαβουν,να δουμε τι θα μου πουν?βεβεαια ειναι αξιοπιστο καταστημα αλλα αυτο που μου ειπαν οτι πρεπει να σταλει στο service δεν μου αρεσαι,και εαν μου πουν απο το σερβις οτι δεν το καλυπτουν?

Αν έχεις ελληνικό ακόμη δεν έχει έρθει η ενημέρωση.

Όταν λες "Ελληνικό" τι εννοείς; πως μπορώ να το δω αυτό; γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει και σε εμάς; απλά ένας φίλος μου πήρε κανονικά την 4.4.2 KitKat στο HTC One του που σημαίνει ότι έχει κυκλοφορήσει, πότε θα έρθει και από μας άραγε... :wacko:

Όταν λες "Ελληνικό" τι εννοείς; πως μπορώ να το δω αυτό; γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει και σε εμάς; απλά ένας φίλος μου πήρε κανονικά την 4.4.2 KitKat στο HTC One του που σημαίνει ότι έχει κυκλοφορήσει, πότε θα έρθει και από μας άραγε... :wacko:

Ελληνικής αντιπροσωπίας εννοώ. Κι εμένα έχει έρθει η αναβάθμιση, αλλά είναι σκανδιναβικό. Υπομονή, όπου να ναι θα έρθει κι εδώ.

Το CID HTC_304 τι χωρας ειναι?

Ισπανία

Στην Ελλάδα, τα ONE που πουλάνε τα μεγάλα μαγαζιά φαίνεται να είναι HTC_304

SuperCID 11111111	
Asia-HK-CHT HTC__622
ATT CWS__001
BM BM___001
Bouygues-Telecom BOUYG201
Brightstar-PTB BSTAR502
Brightstar-SPA BSTAR301
Chunghwa-Taiwan CHT__601
CA_Dave DAVE_001
CA_Videotron VIDEO001
CT HTCCN702
CU HTCCN703
DCM DOCOM801
DOPOD DOPOD701
Era T-MOB009
Entel BSTAR306
Tigo BSTAR307
Movistar BSTAR308
Fastweb-IT FASTW401
GOOGLE GOOGL001
H3G-AT H3G__106
H3G-DAN H3G__F05
H3G-Italy H3G__402
H3G-ROI H3G__003
H3G-SWE H3G__G04
H3G-UK H3G__001
HTC-Asia-SEA HTC__037
HTC-Asia-SEA-WWE HTC__044
HTC-Australia HTC__023
HTC-BE HTC__E41
HTC-Czech HTC__C24
HTC-Denmark HTC__F08
HTC-Dutch HTC__E11
HTC-EastEurope HTC__032
HTC-ELL HTC__N34
HTC-FRA HTC__203
HTC-FRA-Bouygues HTC__247
HTC-FRA-NRJ HTC__249
HTC-GCC HTC__J15
HTC-GER	HTC__102
HTC-India HTC__038
HTC Israel HTC__K18
HTC-ITA HTC__405
HTC-Nor HTC__Y13
HTC-Norway HTC__H10
HTC-Poland HTC__B25
HTC-PTG HTC__506
HTC-Russia HTC__A07
HTC-SPA HTC__304
HTC-Sweden HTC__G09
HTC-Tesco HTC__052
HTC-Turkey HTC__M27
HTC-WWE HTC__001
Hutch-Australia HUTCH001
O2-DE O2___102
O2-UK O2___001
Open-Channel HTCCN701
Optus-Australia OPTUS001
ORANGE-AT ORANG113
ORANGE-BE ORANG012
ORANGE-CH-FRA ORANG203
ORANGE-CH-GER ORANG104
ORANGE-ES ORANG309
ORANGE-French ORANG202
ORANGE-PL ORANGB10
ORANGE-PO ORANG008
ORANGE-SK ORANG006
ORANGE-UK ORANG001
Rogers ROGER001
SKT_KR SKT__901
SMC-Voda-HK SMCVD001
TELEF-Spain TELEF301
Telstra TELST001
TELUS TELUS001
TIM-Italy TIM__401
TMA T-MOB102
TMCZ T-MOB004
TMD T-MOB101
TMH T-MOB007
TMHR T-MOB006
TMMK T-MOBL11
TMNL T-MOB003
TMSK T-MOB008
TMUK T-MOB005
TMUS T-MOB010
TWM-TW HTC__621
VIRGIN-UK VIRGI001
VODA-Africa-South HTC__016
VODA-Australia VODAP021
VODA-Germany VODAP102
VODA-Greece VODAP006
VODA-Ireland VODAP019
VODA-Italy VODAP405
VODA-Mobilkom VODAP120
VODA-Netherland VODAPE17
VODA-New-Zealand VODAP022
VODA-Portugal VODAPD18
VODA-Proximus VODAP024
VODA-SA VODAP026
VODA-SFR VODAP203
VODA-Spain VODAP304
VODA-Swisscom-DE VODAP110
VODA-Swisscom-FR VODAP212
VODA-Swisscom-IT VODAP416
VODA-Swisscom-WWE VODAP015
VODA-TR VODAPM27
VODA-UK VODAP001

εχεις δικιο φιλε μου,εγω τωρα τι κανω,αυριο το πρωι θα το παραλαβουν,να δουμε τι θα μου πουν?βεβεαια ειναι αξιοπιστο καταστημα αλλα αυτο που μου ειπαν οτι πρεπει να σταλει στο service δεν μου αρεσαι,και εαν μου πουν απο το σερβις οτι δεν το καλυπτουν?

Εντός DOA, πηγαίνει στην επίσημη αντιπροσωπεία για να επιβεβαιώσει ότι έχει πρόβλημα.

Και αν έχει, αντικαθίσταται, δεν επισκευάζεται.

Το κατάστημα δεν μπορεί να στο αντικαταστήσει κατευθείαν από μόνο του, γιατί στην ουσία την συσκευή θα την πληρώσει η HTC και όχι το κατάστημα.

Το κατάστημα δεν έχει κάνει underwriting του ρίσκου να είναι χαλασμένο από την αρχή.

Είσαι απλά άτυχος

Edited by Nikos2k5

καλημέρα. έβαλα το gmail που έχω, στο κινητό για να κατεβάσω τις εφαρμογές που έχω στο play store, και βγάζει το ακόλουθο μύνημα

could not be downloaded due to an error(403). Γνωρίζει κάποιο παιδί για πιο λόγο βγάζει αυτό το σφάλμα?

Βασίλη κανε μια εκκαθάριση δεδομένων στο playstore και στις υπηρεσίες google..είναι γενικό το πρόβλημα, εμφανίστηκε σε πολλούς..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Βασίλη κανε μια εκκαθάριση δεδομένων στο playstore και στις υπηρεσίες google..είναι γενικό το πρόβλημα, εμφανίστηκε σε πολλούς..

Αντώνη έκανα και clear data και clear cache αλλά και πάλι τίποτα.

Αντώνη έκανα και clear data και clear cache αλλά και πάλι τίποτα.

Βασίλη άστο και κάνε υπομονή. Δεν είσαι ο μόνος και είναι πρόβλημα της Google.

Getting '403' errors in the Play Store today? You're not alone http://feedly.com/e/eEhVrC8B

Βασίλη άστο και κάνε υπομονή. Δεν είσαι ο μόνος και είναι πρόβλημα της Google.

Getting '403' errors in the Play Store today? You're not alone http://feedly.com/e/eEhVrC8B

να φανταστείς karx ότι από το μεσημέρι που το παρέλαβα, μόνο το άνοιξα να το δω εμφανισιακά. Πριν λίγο το άνοιξα για να το σετάρω και λέω τι στο καλό συμβαίνει? Τόσο λάθος να κάνω? Πρώτη μέρα καλά αρχίσαμε :lol::p

Ισπανία

Στην Ελλάδα, τα ONE που πουλάνε τα μεγάλα μαγαζιά φαίνεται να είναι HTC_304

SuperCID 11111111	
Asia-HK-CHT HTC__622
ATT CWS__001
BM BM___001
Bouygues-Telecom BOUYG201
Brightstar-PTB BSTAR502
Brightstar-SPA BSTAR301
Chunghwa-Taiwan CHT__601
CA_Dave DAVE_001
CA_Videotron VIDEO001
CT HTCCN702
CU HTCCN703
DCM DOCOM801
DOPOD DOPOD701
Era T-MOB009
Entel BSTAR306
Tigo BSTAR307
Movistar BSTAR308
Fastweb-IT FASTW401
GOOGLE GOOGL001
H3G-AT H3G__106
H3G-DAN H3G__F05
H3G-Italy H3G__402
H3G-ROI H3G__003
H3G-SWE H3G__G04
H3G-UK H3G__001
HTC-Asia-SEA HTC__037
HTC-Asia-SEA-WWE HTC__044
HTC-Australia HTC__023
HTC-BE HTC__E41
HTC-Czech HTC__C24
HTC-Denmark HTC__F08
HTC-Dutch HTC__E11
HTC-EastEurope HTC__032
HTC-ELL HTC__N34
HTC-FRA HTC__203
HTC-FRA-Bouygues HTC__247
HTC-FRA-NRJ HTC__249
HTC-GCC HTC__J15
HTC-GER	HTC__102
HTC-India HTC__038
HTC Israel HTC__K18
HTC-ITA HTC__405
HTC-Nor HTC__Y13
HTC-Norway HTC__H10
HTC-Poland HTC__B25
HTC-PTG HTC__506
HTC-Russia HTC__A07
HTC-SPA HTC__304
HTC-Sweden HTC__G09
HTC-Tesco HTC__052
HTC-Turkey HTC__M27
HTC-WWE HTC__001
Hutch-Australia HUTCH001
O2-DE O2___102
O2-UK O2___001
Open-Channel HTCCN701
Optus-Australia OPTUS001
ORANGE-AT ORANG113
ORANGE-BE ORANG012
ORANGE-CH-FRA ORANG203
ORANGE-CH-GER ORANG104
ORANGE-ES ORANG309
ORANGE-French ORANG202
ORANGE-PL ORANGB10
ORANGE-PO ORANG008
ORANGE-SK ORANG006
ORANGE-UK ORANG001
Rogers ROGER001
SKT_KR SKT__901
SMC-Voda-HK SMCVD001
TELEF-Spain TELEF301
Telstra TELST001
TELUS TELUS001
TIM-Italy TIM__401
TMA T-MOB102
TMCZ T-MOB004
TMD T-MOB101
TMH T-MOB007
TMHR T-MOB006
TMMK T-MOBL11
TMNL T-MOB003
TMSK T-MOB008
TMUK T-MOB005
TMUS T-MOB010
TWM-TW HTC__621
VIRGIN-UK VIRGI001
VODA-Africa-South HTC__016
VODA-Australia VODAP021
VODA-Germany VODAP102
VODA-Greece VODAP006
VODA-Ireland VODAP019
VODA-Italy VODAP405
VODA-Mobilkom VODAP120
VODA-Netherland VODAPE17
VODA-New-Zealand VODAP022
VODA-Portugal VODAPD18
VODA-Proximus VODAP024
VODA-SA VODAP026
VODA-SFR VODAP203
VODA-Spain VODAP304
VODA-Swisscom-DE VODAP110
VODA-Swisscom-FR VODAP212
VODA-Swisscom-IT VODAP416
VODA-Swisscom-WWE VODAP015
VODA-TR VODAPM27
VODA-UK VODAP001

Εντός DOA, πηγαίνει στην επίσημη αντιπροσωπεία για να επιβεβαιώσει ότι έχει πρόβλημα.

Και αν έχει, αντικαθίσταται, δεν επισκευάζεται.

Το κατάστημα δεν μπορεί να στο αντικαταστήσει κατευθείαν από μόνο του, γιατί στην ουσία την συσκευή θα την πληρώσει η HTC και όχι το κατάστημα.

Το κατάστημα δεν έχει κάνει underwriting του ρίσκου να είναι χαλασμένο από την αρχή.

Είσαι απλά άτυχος

καλημερα,γωριζω παρα πολυ καλα σε μεγαλες αλυσιδες καταστηματων επιτοπου σου κανουν αντικατασταση του προιον,μολις ανοιξα το κουτι το βλεπω ελαττωματικο κ δεν θα το αλλαξουν?κ εαν η καθε εταιρια δεν το εγκρινη ειδικα η arvato που ακουγονται τα χειροτερα την πληρωνει ο καταναλωτης?ε καπου αρχιζω κ τρελενομαι,εδωσα τοσα χρηματα,μου ηρθε ελαττωματικη συσκευη κ να μου πουν οτι δεν γινεται αντικατασταση?

gnt το πρωί που σηκώθηκα και είδα το κινητό, είχε κάνει κανονικά τα updates των εφαρμογών. δεν ξέρω τι παίχτηκε κατά την διάρκεια της νύχτας. :)

Το έπαθε ο κουμπάρος μου, hardcore iOS user, όπου αποφάσισε να αλλαξοπιστήσει. Πήρε το Nexus 5 και μόλις το ενεργοποίησε το έβγαλε το 403. Του είπα να παίξει με το Google account, χωρίς όμως να υπάρξει λύση μέχρι που έκανε update τα Play Services και όλα ΟΚ εφεξής. Μάλλον τον καταράστηκε η Apple που την παρέτησε :p
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

και εγώ το ίδιο, με την διαφορά ότι ήρθα από xperia Z. λέω πρώτη μέρα με το κινητό και τόσο γκαντέμης να είμαι? :p:lol:

Το έπαθε ο κουμπάρος μου, hardcore iOS user, όπου αποφάσισε να αλλαξοπιστήσει. Πήρε το Nexus 5 και μόλις το ενεργοποίησε το έβγαλε το 403. Του είπα να παίξει με το Google account, χωρίς όμως να υπάρξει λύση μέχρι που έκανε update τα Play Services και όλα ΟΚ εφεξής. Μάλλον τον καταράστηκε η Apple που την παρέτησε :p

:offtopic::offtopic::offtopic:

Παρομοια "προβληματα" αντιμετωπιζω κι εγω οταν πιασω στα χερια μου iPhone. Δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να μην κολλησει/λαγγαρει... :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτήσω κάτι παίδες που δεν το γνωρίζω. στο blinkfeed μπορούμε να περάσουμε ελληνικά rss? υπάρχουν κάποια ενδεικτικά? Ευχαριστώ

καλημερα,γωριζω παρα πολυ καλα σε μεγαλες αλυσιδες καταστηματων επιτοπου σου κανουν αντικατασταση του προιον,μολις ανοιξα το κουτι το βλεπω ελαττωματικο κ δεν θα το αλλαξουν?κ εαν η καθε εταιρια δεν το εγκρινη ειδικα η arvato που ακουγονται τα χειροτερα την πληρωνει ο καταναλωτης?ε καπου αρχιζω κ τρελενομαι,εδωσα τοσα χρηματα,μου ηρθε ελαττωματικη συσκευη κ να μου πουν οτι δεν γινεται αντικατασταση?

Δεν είπα ότι δεν θα στο αλλάξουν. Απλά αυτή την απόφαση την παίρνει η HTC, γιατί η HTC είναι που πούλησε κάτι ελαττωματικό στο κατάστημα.

Προφανώς ένα κατάστημα αν επιθυμεί μπορεί να στο αλλάξει αμέσως (και να αναλάβει το ρίσκο τελικά η HTC να μην αποδεχτεί ότι είναι ελαττωματικό.)

Τι έγινε τελικά τι σου είπαν?

να ρωτήσω κάτι παίδες που δεν το γνωρίζω. στο blinkfeed μπορούμε να περάσουμε ελληνικά rss? υπάρχουν κάποια ενδεικτικά? Ευχαριστώ

Αν διαβάζεις RSS πολύ, βάλε ένα σοβαρό RSS reader όπως το Feedly, και μπορείς να περάσεις τα πάντα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devhd.feedly

Χρησιμοποει κάνεις σας 4.4.2 με bulletproof/ElementalX ; Έχετε δει καμία διαφορά στην μπαταρία;

Χρησιμοποιώ bulletproof, στο 4.4.2 το έβαλα αμέσως οπότε δεν ξέρω αν έχει διαφορά στην μπαταρία σε σχέση με το stock.

Στο 4.4 είχε όμως.

Ακόμα όμως και ανάποδα να ήταν, να κατανάλωνε περισσότερο, πάλι θα το έβαζα γιατί βελτιώνει σημαντικά την λειτουργικότητα της συσκευής.