Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα τελικά δεν είναι θέμα από που είναι η συσκευή αλλά αυτό που καθορίζει τη συμπεριφορά είναι μόνο η επιλογή της γλώσσας συστήματος.

Σωστά τα λες. Εμένα γερμανικό είναι αλλά με ελληνικά στη γλώσσα συστήματος.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να βοηθήσω τη συζήτηση, στη δική μου περίπτωση:

ΗΤC μη ελληνικό με αγγλικά γλώσσα συστήματος και KitKat:

- HTC Sense keyboard 70 χαρακτηρές ΜΟΝΟ κεφαλαία

- Swift Key 160 με κεφαλαία, 70 με μικρά

Συνεπώς, παίζει ρόλο και το πληκτρολόγιο.

Για να βοηθήσω τη συζήτηση, στη δική μου περίπτωση:

ΗΤC μη ελληνικό με αγγλικά γλώσσα συστήματος και KitKat:

- HTC Sense keyboard 70 χαρακτηρές ΜΟΝΟ κεφαλαία

- Swift Key 160 με κεφαλαία, 70 με μικρά

Συνεπώς, παίζει ρόλο και το πληκτρολόγιο.

Μα μιλάμε για το πληκτρολόγιο της HTC. Όχι για άλλες εφαρμογές... Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά το έχουμε πει 100 φορές, αν η γλώσσα συστήματος δεν είναι Ελληνικά, ξεχάστε τους 160 χαρακτήρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μα μιλάμε για το πληκτρολόγιο της HTC. Όχι για άλλες εφαρμογές... Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ.

Ε αυτό έγραψα κι εγώ. Ότι δεν γίνεται με το Sense, αλλά γίνεται με άλλα όταν δεν έχεις ελληνικά.

;)

Ρε παιδιά το έχουμε πει 100 φορές, αν η γλώσσα συστήματος δεν είναι Ελληνικά, ξεχάστε τους 160 χαρακτήρες.

Με το HTC Sense Keyboard, μπορείς να γράψεις μικρά/τονισμένα στο Kitkat?

(με 70 χαρακτήρες εννοείται)

Όχι, δε γίνεται στο δικό μου.

Με κωδικοποίηση 16 bit ναι μπορείς. Βέβαια εδώ να τονίσω ότι το δικό μου είναι unbranded WWE έκδοση και είμαι με custom rom..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με κωδικοποίηση 16 bit ναι μπορείς. Βέβαια εδώ να τονίσω ότι το δικό μου είναι unbranded WWE έκδοση και είμαι με custom rom..

Που έχει τη ρύθμιση για τα 16bit στο δικό σου?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήχος από τα ηχεία. Έχω πάθει πλάκα

Χα χα, ναι είναι απίστευτα. Κάθε φορά που ακούω κάτι από τα ηχεία , είναι λές και είναι η πρώτη φορά. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά σήμερα που είχα πάει για μπάλα το είχα αφήσει το κινητό στην τσάντα με ανοιχτά τα δεδομένα. Μέσα σε δύο ώρες έπεσε 8% η μπαταρία. Μου φαίνεται πολύ. Τι μπορεί να ρούφηξε την μπαταρία;

Παιδιά σήμερα που είχα πάει για μπάλα το είχα αφήσει το κινητό στην τσάντα με ανοιχτά τα δεδομένα. Μέσα σε δύο ώρες έπεσε 8% η μπαταρία. Μου φαίνεται πολύ. Τι μπορεί να ρούφηξε την μπαταρία;

5x5 παίζατε ή κανονικό 11 x 11? :-)

Δεν μπορεί να στο πει κάποιος από μακριά. Εγκατάστησε το GSam Battery Monitor

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm

Που έχει τη ρύθμιση για τα 16bit στο δικό σου?

Πας στα μηνύματα, μετά στις τρεις τελίτσες, επιλέγεις Ρυθμίσεις->Μηνύματα κειμένου SMS και τέρμα κάτω θα το βρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει και τιποτα. Μη θεωρεις οτι κατι απαραιτητα ρουφαει την μπαταρια... Τα data την ξεσκιζουν ετσι κι αλλιως...

Τωρα βεβαια, αν εισαι "ξεκειδωτος", root-αρισμενος και... custom-αρισμενος, ποτε δεν ξερεις...!!!!!! :lol::lol::lol::p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως γενικά η μπαταρία του One ζορίζεται αρκετά με ανοιχτά δεδομένα. Πτώση κοντά στο 5 τα εκατό είναι φυσιολογική. Τώρα το 8 δεν απέχει και πολύ.

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Αν δεν είχε καλό σήμα εκεί που ήσουν, το είχες και μέσα στην τσάντα δεν μου κάνει τόση εντύπωση. Μπορεί να ζοριζόταν (ειδικά άμα το είχες σε κανένα 4G). Aν γενικά δεν παρατηρείς τέτοιο θέμα, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Πας στα μηνύματα, μετά στις τρεις τελίτσες, επιλέγεις Ρυθμίσεις->Μηνύματα κειμένου SMS και τέρμα κάτω θα το βρεις.

Οκ, είναι στο ίδιο σημείο που είναι η άλλη ρύθμιση για τα accent characters που έλεγα, απλά αν έχεις αγγλικά εμφανίζει την άλλη ρύθμιση, αν έχεις ελληνικά εμφανίζει αυτή. Άρα με αγγλική γλώσσα συστήματος δεν μπορώ να το κάνω.

To τηλεφωνο δεν παιζεται λεμε... 4.4.2 ποτε θα εχουμε ρε παιδια ? Την επομενη εβδομαδα ?

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχει ήδη έρθει, λογικά εντός του μηνός θα έρθει και στα ελληνικά

Μπορει και τιποτα. Μη θεωρεις οτι κατι απαραιτητα ρουφαει την μπαταρια... Τα data την ξεσκιζουν ετσι κι αλλιως...

Τωρα βεβαια, αν εισαι "ξεκειδωτος", root-αρισμενος και... custom-αρισμενος, ποτε δεν ξερεις...!!!!!! :lol::lol::lol::p

Το ξεκλείδωμα του bootloader, καμία επίδραση δεν έχει στην μπαταρία.

Η δυνατότητα παροχής πρόσβασης root σε εφαρμογές, επίσης δεν έχει καμία επίδραση στην μπαταρία.

Μια custom rom, ναι θα μπορούσε να δημιουργεί προβλήματα. Επειδή όμως τις χρησιμοποιούν πολλοί advanced χρήστες που ελέγχουν την κατανάλωση μέσω ειδικών εφαρμογών και όχι μέσω της γενικότερης αίσθησης που σου δίνει, εντοπίζονται αν υπάρχουν προβλήματα. Ως επί το πλείστον, έχουν περαιτέρω βελτιστοποιήσεις σε σχέση με τις στοκ και χαμηλότερη κατανάλωση.

Επίσης με ένα custom kernel, μπορείς να πετύχεις ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση.

Γενικά πάντως, στην 4.4.2 φαίνεται να υπάρχει χαμηλότερη κατανάλωση από την 4.4 και την 4.3

Το ξεκλείδωμα του bootloader, καμία επίδραση δεν έχει στην μπαταρία.

Η δυνατότητα παροχής πρόσβασης root σε εφαρμογές, επίσης δεν έχει καμία επίδραση στην μπαταρία.

Μια custom rom, ναι θα μπορούσε να δημιουργεί προβλήματα. Επειδή όμως τις χρησιμοποιούν πολλοί advanced χρήστες που ελέγχουν την κατανάλωση μέσω ειδικών εφαρμογών και όχι μέσω της γενικότερης αίσθησης που σου δίνει, εντοπίζονται αν υπάρχουν προβλήματα. Ως επί το πλείστον, έχουν περαιτέρω βελτιστοποιήσεις σε σχέση με τις στοκ και χαμηλότερη κατανάλωση.

Επίσης με ένα custom kernel, μπορείς να πετύχεις ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση.

Γενικά πάντως, στην 4.4.2 φαίνεται να υπάρχει χαμηλότερη κατανάλωση από την 4.4 και την 4.3

Τα γνωριζω ολα αυτα, οτι εγραψα το εγραψα περισσοτερο χιουμοριστικα...! Γενικα τα data "ρουφανε" ασυστολα...!!!!!!! (ευχάριστο αυτο που γραφεις στο τελος, αντε να την παρουμε την 4.4.2 κι εμεις με το HTC_304!!!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καινούριο είναι το δικό μου. Ούτε στην πρίζα δεν είχε μπει :p Απλά γενικότερα μου έκανε εντύπωση το ότι έφαγε 8% σε 2 ώρες. Σκέφτομαι ότι με έναν παρόμοιο ρυθμό αν είχα πέσει για ύπνο με ανοιχτά δεδομένα θα έτρωγε περίπου 30%. Με power save mode χτες που κοιμήθηκα πάντως έφαγε 7% σε 10 ώρες το οποίο το βρίσκω πιο νορμαλ.

Με 3g πόσες ώρες οθόνης έχετε περίπου; Αν το τσεκάρετε βέβαια. Γιατί ήρθα από νεξους 4 (με ενδιάμεση στάση στο g2 που είναι εκτός συναγωνισμού η μπαταρία του) με σκοπό να δω βελτίωση.

Καινούριο είναι το δικό μου. Ούτε στην πρίζα δεν είχε μπει :p Απλά γενικότερα μου έκανε εντύπωση το ότι έφαγε 8% σε 2 ώρες. Σκέφτομαι ότι με έναν παρόμοιο ρυθμό αν είχα πέσει για ύπνο με ανοιχτά δεδομένα θα έτρωγε περίπου 30%. Με power save mode χτες που κοιμήθηκα πάντως έφαγε 7% σε 10 ώρες το οποίο το βρίσκω πιο νορμαλ.

Με 3g πόσες ώρες οθόνης έχετε περίπου; Αν το τσεκάρετε βέβαια. Γιατί ήρθα από νεξους 4 (με ενδιάμεση στάση στο g2 που είναι εκτός συναγωνισμού η μπαταρία του) με σκοπό να δω βελτίωση.

Με 3G δεν έχω δει ποτέ κάτω από 4 ώρες οθόνη. Χθες με μιάμιση ώρα ομιλία, είχα 4 ακριβώς. Στο nexus θα είχα 3 ώρες λογικά, αν και λόγω χειρότερου σήματος ίσως και λιγότερο. Με το nexus πόση οθόνη είχες και γενικά κάθε πότε το φορτιζες;

Εν τω μεταξύ , τώρα μόλις ανακάλυψα ότι μπορείς στα μηνύματα να αλλάξεις τα χρώματα. Έχει καμιά δεκαριά επιλογές . Ωωωωω

Να σου πω κι άλλο;

Μπορείς να βάλεις και φώτο για background στα μηνύματα :-)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Χα χα, ναι είναι απίστευτα. Κάθε φορά που ακούω κάτι από τα ηχεία , είναι λές και είναι η πρώτη φορά. :D

Έβαλα να παίξω chicken ninja για λίγο και είχε μείνει στο max ο ήχος. Μαλλον πρέπει να ξύπνησα και το γείτονα...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."