Leontamp Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παιδια μηπως εχει καποιος να μου ανεβασει τo official recovery απο αυτη την εκδοση (6.09.401.11) ??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2545227 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλημερα σε ολους Κάτοχος του M7 ενάμιση χρόνο περίπου. Του έχω περασμένη custom recovery και την Venom 6.2.0 Rom. Eπειδή θέλω να γυρίσω το τηλέφωνο σε στοκ , και να κρατήσω μόνο το root, υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήαει ? Από το XDA δεν πολυβγάζω άκρη να πώ την αλήθεια, και όσες φορές προσπάθησα, κάπου χάθηκα στην πορεία. Ευχαριστώ, Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλημερα σε ολους Κάτοχος του M7 ενάμιση χρόνο περίπου. Του έχω περασμένη custom recovery και την Venom 6.2.0 Rom. Eπειδή θέλω να γυρίσω το τηλέφωνο σε στοκ , και να κρατήσω μόνο το root, υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήαει ? Από το XDA δεν πολυβγάζω άκρη να πώ την αλήθεια, και όσες φορές προσπάθησα, κάπου χάθηκα στην πορεία. Ευχαριστώ, Με όλο το σεβασμό αν πας στο θέμα με τις βελτιώσεις θα είναι καλύτερα. Έχω κουραστεί να διαβάζω χιλιάδες μηνύματα off topic.........είναι κάποια άτομα σα και μένα που τα βλέπουν σαν εκκεντροφόρους,πιστόνια,ζαντολάστιχα Ξέρω ότι θα ξαναγίνει και απλά θα προσπερνάω σελίδες με απίστευτη βαρεμάρα χωρίς λόγο........απλά ήθελα να το πω για πρώτη φορα και τελευταία. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364479 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Με όλο το σεβασμό αν πας στο θέμα με τις βελτιώσεις θα είναι καλύτερα. Έχω κουραστεί να διαβάζω χιλιάδες μηνύματα off topic.........είναι κάποια άτομα σα και μένα που τα βλέπουν σαν εκκεντροφόρους,πιστόνια,ζαντολάστιχα Ξέρω ότι θα ξαναγίνει και απλά θα προσπερνάω σελίδες με απίστευτη βαρεμάρα χωρίς λόγο........απλά ήθελα να το πω για πρώτη φορα και τελευταία. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364479 Chill out, Παρασκευή σήμερα :wink: Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Chill out, Παρασκευή σήμερα :wink: Δεν είναι προσωπικό....ζητω συγγνώμη αν μίλησα απότομα. Καλημέρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δε γνώριζα ότι έχουν και τα κινητά safe mode............παρόλα αυτά είναι καλύτερα να σεταρεις το κινητό με 10-15 εφαρμογές και μετά βλέπουμε. αναμενω το κινητο,κανεις επανεκκινηση και οταν δεις το λογότυπο htc πατας συνεχομενα volume down.ετσι μπαινει σε ασφαλη λειτουργια. Επειδή κι εγώ δε το ήξερα, αφού μπεις σε ασφαλή λειτουργία τι κάνεις, τι βρίσκεις? και πως βέβαια πως βγαίνεις? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2545227 Ευχαριστω ρε φιλε, και να φανταστεις οτι το ειχα ψαξει και ειχα διαβασει και το thread στο xda αλλα δεν ειχα δει την εκδοση μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ρε παιδιά το HTC Eye experience, ποτέ θα το παρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ρε παιδιά το HTC Eye experience, ποτέ θα το παρουμε? Αντι για καποια χαζα (κατα την ταπεινη μου αποψη) εφε που θυμιζουν Samsung, πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να αναβαθμιζε η HTC την καμερα με τα νεα APIs του Lollipop... (http://www.greeceandroid.gr/dev/1432-android-lollipop-camera-api-features)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Επειδή κι εγώ δε το ήξερα, αφού μπεις σε ασφαλή λειτουργία τι κάνεις, τι βρίσκεις? και πως βέβαια πως βγαίνεις? Μια τρυπα στο νερό είναι το safe mode στα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Μια τρυπα στο νερό είναι το safe mode στα κινητά. Κάνεις μεγάλο λάθος.. Μπορεί πολύ εύκολα να σου λύσει τα χέρια σε περίπτωση που το τηλέφωνο κάνει κουλά και δεν ξέρεις αν είναι θέμα συσκευής ή κάποιας εφαρμογής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Κάνεις μεγάλο λάθος.. Μπορεί πολύ εύκολα να σου λύσει τα χέρια σε περίπτωση που το τηλέφωνο κάνει κουλά και δεν ξέρεις αν είναι θέμα συσκευής ή κάποιας εφαρμογής. Καλημέρα Πάντως να σου πω ότι έχω διαβάσει όπως όλοι μας τόνους από μηνύματα και ποτε δε έχει αναφερθεί σα λύση. Για να το λες έτσι θα είναι αλλα δεν αναφέρεται ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ωραία. Πολύ εύκολα μπορείς επιστρέψεις το κινητό σου στην εργοστάσιακη κατάσταση. Κράτα ένα backup τα αρχεία σου και θα σου γράψω έναν μίνι οδηγό τώρα 1.Προαιρετικά κλειδωνεις τον bootloader ώστε να γράφει LOCKED φλασαροντας το παρακάτω αρχείο http://www.htc1guru.com/2013/11/new-bootloader-unlock-tool/ 2.Μετά φλασαρεις το στοκ αρχείο απ την παρακάτω σελίδα http://www.htc1guru.com/dld/guru_reset_m7_3-62-401-1-zip/ διαλέγοντας να περάσει και stock radio, stock recovery Θέλω να επαναφέρω τη συσκευή μου σε στοκ Αν γυρίσω τον bootloader σε LOCKED στο πρώτο βήμα, τότε είναι δυνατό το πέρασμα του recovery στο δεύτερο βήμα? Επίσης, σε αυτή τη σελίδα του htc1guru.com, δεν βλέπω κάποιο λινκ για κατέβασμα. Μήπως το έχεις αυτό το αρχείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ωραία. Πολύ εύκολα μπορείς επιστρέψεις το κινητό σου στην εργοστάσιακη κατάσταση. Κράτα ένα backup τα αρχεία σου και θα σου γράψω έναν μίνι οδηγό τώρα 1.Προαιρετικά κλειδωνεις τον bootloader ώστε να γράφει LOCKED φλασαροντας το παρακάτω αρχείο http://www.htc1guru.com/2013/11/new-bootloader-unlock-tool/ 2.Μετά φλασαρεις το στοκ αρχείο απ την παρακάτω σελίδα http://www.htc1guru.com/dld/guru_reset_m7_3-62-401-1-zip/ διαλέγοντας να περάσει και stock radio, stock recovery Θέλω να επαναφέρω τη συσκευή μου σε στοκ Αν γυρίσω τον bootloader σε LOCKED στο πρώτο βήμα, τότε είναι δυνατό το πέρασμα του recovery στο δεύτερο βήμα? Επίσης, σε αυτή τη σελίδα του htc1guru.com, δεν βλέπω κάποιο λινκ για κατέβασμα. Μήπως το έχεις αυτό το αρχείο? Αν χρησιμοποιήσω αυτό το .EXE από εδώ http://androidruu.com/index.php?developer=M7 RUU_M7_UL_K44_SENSE55_MR_HTC_Europe_4.19.401.9_R_Radio_4A.23.3263.28_10.38r.1157.04L_release_353069_signed_2-1.exe θα γίνει δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Για οποιον ενδιαφέρεται έσκασε μύτη Dual έκδοση στο Skroutz Ένας φίλος πέρυσι εδώ είχε αναλύσει τις διαφορες του Dual M7 vs Dual M8 και το M7 είχε παραπάνω δυνατότητες στο συγκεκριμένο τομέα....δε θυμάμαι τι αλλα αυτό μου είχε μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novocaine4soul Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλημέρα σας. Έχω μια ερώτηση που αφορά το νέο μου HTC M7 και εκ των προτέρων ζητάω συγγνώμη αν ποστάρω σε λάθος τομέα του φόρουμ (παρακαλώ τους moderators να το μεταφέρουν στο σωστό thread αν χρειάζεται). Πρόσεξα μια επιλογή στο Settings - Call - Home Dialing Settings - Add Country Code Number? Η επιλογή αυτή επιτρέπει να μπαίνει το +30 για την Ελλάδα αυτόματα αν την ενεργοποιήσεις. Επειδή ταξιδεύω όμως συχνά στο εξωτερικό, προβληματίστηκα με την επιλογή αυτή και εξηγώ το λόγο.. Κάποια νούμερα στο google acc μου είναι αποθηκευμένα ήδη με +30 μπροστά και κάποια άλλα όχι. Είδα ότι με ενεργοποιημένο το A.C.C.Numb. οι εισερχόμενες κλήσεις από Ελλάδα έρχονται χωρίς το +30 στην οθόνη μου. Άρα αν πάω να τις αποθηκεύσω από το μενού των εισερχομένων θα μπουν χωρίς το +30. Τί γίνεται όμως αν είμαι εξωτερικό και καλέσω έναν ελληνικό αριθμό που είναι ήδη αποθηκευμένος με +30 και με το A.C.C.Numb. ενεργοποιημένο;; Θα καλέσει 0030 0030 6932χχχχχ ..δηλαδή ΔΥΟ φορές τον country code? Επίσης αν έχω εισερχόμενη με +44 (Αγγλία) και καλέσω εγώ μετά τον αριθμό πίσω με ενεργοποιημένο το A.C.C.N ..υπάρχει περίπτωση να καλέσει 0030 0044 - number ? Γενικά αξίζει να έχω ενεργοποιημένη αυτή την επιλογή ή πιο πολύ πρόβλημα θα μου δημιουργήσει μη μπορώντας να διακρίνει τι εθνικότητας είναι ο αριθμός; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. ΜΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass_p Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μόλις ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση σε lolipop. Σε cid HTC_001. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Μόλις ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση σε lolipop. Σε cid HTC_001. Άντε μπράβο! Να μαζεύουμε καμιά γνώμη. Ήρθε και σε μένα. Vodafone Γερμανίας. Vodap102 Edited February 25, 2015 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 [ATTACH]57384[/ATTACH] Επιβεβαιώνω ! Vodap 102 . Τρελά πανηγύρια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 [ATTACH]57384[/ATTACH] Επιβεβαιώνω ! Vodap 102 . Τρελά πανηγύρια ! Μόλις τελείωσε. Πολύ smooth προς το παρόν. Αυτή η πρώτη παρατήρηση. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Κατεβάζω τώρα..804 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Επιβεβαιώνω και εγω και κατεβάζω τώρα Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisd1 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 το κατεβάζω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 και εμενα unbrabded απο ote ηρθε και κατεβαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το bug στον dialer διορθώθηκε. Το άλλο του πληκτρολογίου όχι. Μόλις τελείωσα το στήσιμο κι εγώ. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts