Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εκανα αυτο απο την αρχη αλλα δεν ειναι τελικα αυτο η αιτια.

Αυτό είναι η αιτία. Βραχυκύκλωμα εκεί κάνει το κινητό να πιστεύει ότι συνεδεσες car dock. Το σημάδι δεν θα επηρεάσει την εγγύηση Αλλά τυχόν υγρασία μάλλον θα το κάνει. Μίλα με arvato από εδώ και πέρα

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξαφνικά δεν βρίσκει το WiFi μου.Όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά.Τι συνέβη και τι να κάνω;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο WiFi, πάτα τις τρεις τελίτσες, μπες στο WiFi direct, ξαναπάτα τις τρεις τελίτσες και πάτα Μετονομασία συσκευής. Βάλε όνομα HTC One και δες αν λύθηκε το θέμα σου.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο WiFi, πάτα τις τρεις τελίτσες, μπες στο WiFi direct, ξαναπάτα τις τρεις τελίτσες και πάτα Μετονομασία συσκευής. Βάλε όνομα HTC One και δες αν λύθηκε το θέμα σου.

Μπα.Τα ίδια...Δεν το εντοπίζει καν

Μπα.Τα ίδια...Δεν το εντοπίζει καν

Έχεις κάνει restart το router και το κινητό; Προσπάθησες να περάσεις το δίκτυο χειροκίνητα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις κάνει restart το router και το κινητό; Προσπάθησες να περάσεις το δίκτυο χειροκίνητα;

Το πέρασα χειροκίνητα.Πριν δεν γινόταν.Σ ευχαριστώ πολύ!

Τώρα έχει άλλο πρόβλημα.Δεν το βρίσκει πάντα.Πρέπει να κάνω προώθηση wps.Δηλαδή με το που πατάω αυτό και χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία,το βρίσκει και συνδέεται.Εγώ θα προτιμούσα πάντα να το βρίσκει και να συνδέεται αυτόματα.Ξέρει κανείς τι παίζει;

edit:Γενικότερα και πιο πριν δεν συνδεόταν αμέσως.Έπρεπε να μπω μέσα και να πατήσω σύνδεση.Ενώ υπήρχε αποθηκευμένο.Ή να περιμένω αρκετά να συνδεθεί μόνο του.

Edited by thanos55

Τώρα έχει άλλο πρόβλημα.Δεν το βρίσκει πάντα.Πρέπει να κάνω προώθηση wps.Δηλαδή με το που πατάω αυτό και χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία,το βρίσκει και συνδέεται.Εγώ θα προτιμούσα πάντα να το βρίσκει και να συνδέεται αυτόματα.Ξέρει κανείς τι παίζει;

edit:Γενικότερα και πιο πριν δεν συνδεόταν αμέσως.Έπρεπε να μπω μέσα και να πατήσω σύνδεση.Ενώ υπήρχε αποθηκευμένο.Ή να περιμένω αρκετά να συνδεθεί μόνο του.

Ρε Θάνο μήπως έχει παρεμβολές το κανάλι που εκπέμπει το router και οι συσκευές που είναι συνεχώς συνδεδεμένες δεν έχουν θέμα αλλά το κινητό που αποσυνδέεται αναγκαστικά, δε μπορεί να συνδεθεί μετά; Έχεις κανένα repeater μήπως; Έχω δει πολλά κινητά να παθαίνουν τραλαλά όταν παίζει repeater

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε Θάνο μήπως έχει παρεμβολές το κανάλι που εκπέμπει το router και οι συσκευές που είναι συνεχώς συνδεδεμένες δεν έχουν θέμα αλλά το κινητό που αποσυνδέεται αναγκαστικά, δε μπορεί να συνδεθεί μετά; Έχεις κανένα repeater μήπως; Έχω δει πολλά κινητά να παθαίνουν τραλαλά όταν παίζει repeater

Μα και οι άλλες συσκευές δεν είναι μόνιμα συνδεδεμένες αλλά όταν ανοίγω το WiFi τους ,συνδέονται αυτόματα.Εγώ από τότε που πήρα το κινητό έχω θέμα με αυτό.Αν θέλω να κάνω κάτι γρήγορα,το συνδέω με 4g γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνει ώρα να συνδεθεί με το WiFi ή να μη συνδεθεί αν δεν μπω Εγώ μέσα στις ρυθμίσεις WiFi να το επιλέξω και να πατήσω σύνδεση.Αλλαξα και κανάλια ανά τους καιρούς και πάλι το ίδιο.Δεν έχω repeater.

Μα και οι άλλες συσκευές δεν είναι μόνιμα συνδεδεμένες αλλά όταν ανοίγω το WiFi τους ,συνδέονται αυτόματα.Εγώ από τότε που πήρα το κινητό έχω θέμα με αυτό.Αν θέλω να κάνω κάτι γρήγορα,το συνδέω με 4g γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνει ώρα να συνδεθεί με το WiFi ή να μη συνδεθεί αν δεν μπω Εγώ μέσα στις ρυθμίσεις WiFi να το επιλέξω και να πατήσω σύνδεση.Αλλαξα και κανάλια ανά τους καιρούς και πάλι το ίδιο.Δεν έχω repeater.

Και το παθαίνει μόνο στο δικό σου δίκτυο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι, σε αρκετά από αυτά που χρησιμοποιώ.Και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως τυχαία το router μπαίνει στο κανάλι 14 το οποίο νομίζω δεν το βλέπει το κινητό. Αλλιώς ίσως να πρέπει να το δει το service. Ίσως να δοκίμαζα και μια επαναφορά. Sorry που δε βοήθησα αρκετά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως τυχαία το router μπαίνει στο κανάλι 14 το οποίο νομίζω δεν το βλέπει το κινητό. Αλλιώς ίσως να πρέπει να το δει το service. Ίσως να δοκίμαζα και μια επαναφορά. Sorry που δε βοήθησα αρκετά...

Στο Σέρβις δεν το στέλνω με τίποτα!Εντάξει μπορώ να ζήσω με αυτό.Επαναφορες έχω κάνει αρκετές.Το βασικό θέμα είναι ότι δεν το έβλεπε τώρα ξαφνικά.Σε αυτό με βοήθησες και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Στο τηλέφωνο τον τελευταίο καιρό δεν λειτουργεί η λειτουργία του σιγανού κουδουνίσματος κατά το σήκωμα του τηλεφώνου. Μάλιστα όταν το πιάνω και το φέρνω κοντά μου, η ένταση αυξάνεται!!!! Ενώ πριν λίγο καιρό λειτουργούσε μια χαρά. Το έχω ξετσεκάρει και τσεκάρει αρκετές φορές, το έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Επίσης διάβασα ότι το τηλέφωνο, όπως και σχεδόν όλα της ίδιας κατηγορίας, έχουν την λειτουργία να γυρνάς το τηλέφωνο ανάποδα και η κλήση να μπαίνει στην σίγαση. Εμένα δε το έχει. Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του

Για το πρώτο: settings -> sound ->κατηγορία: Incoming calls-> quiet ring on pickup. Δες αν είναι τικαρισμένο μήπως και κατά λάθος δεν είναι πλεόν.

Για το δεύτερο: settings -> sound -> κατηγορία: Incoming calls-> flip to mute (δεύτερο κάτω από το "quiet ring on pickup"

Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω το ελληνικό μενού.

edit: αν δεν δουλεύουν καθόλου ούτε μετά από αυτό τότε μπορεί κάποιος αισθητήρας να μην λειτουργεί σωστά. Μήπως πρέπει να τρέξεις ένα check. Δεν θυμάμαι όμως πως γίνεται...

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Για το πρώτο: settings -> sound ->κατηγορία: Incoming calls-> quiet ring on pickup. Δες αν είναι τικαρισμένο μήπως και κατά λάθος δεν είναι πλεόν.

Για το δεύτερο: settings -> sound -> κατηγορία: Incoming calls-> flip to mute (δεύτερο κάτω από το "quiet ring on pickup"

Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω το ελληνικό μενού.

edit: αν δεν δουλεύουν καθόλου ούτε μετά από αυτό τότε μπορεί κάποιος αισθητήρας να μην λειτουργεί σωστά. Μήπως πρέπει να τρέξεις ένα check. Δεν θυμάμαι όμως πως γίνεται...

Η λειτουργία flip to mute δεν υπάρχει καν στο μενού. Υπάρχει μόνο το quiet ring on pickup και η λειτουργία τσέπης. Όσο για το άλλο στο έχω το έχω τικάρει αρκετές φορές αλλά τίποτα.

Ποια έκδοση εχεις;

Έκανες επανεκκίνηση; Αν όχι κανε. Αν έκανες και δεν τότε δοκίμασε με κλειστό το fast boot.το σελφ τεστ γίνεται ως εξής: στον dialer πληκτρολογείς:

*#*#3424#*#* και επιλέγεις accept.

Κάνε το τεστ του g sensor. Αυτός λογικά πρέπει να είναι ο σενσορας της λειτουργίας quiet on pick-up.

Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Ποια έκδοση εχεις;

Έκανες επανεκκίνηση; Αν όχι κανε. Αν έκανες και δεν τότε δοκίμασε με κλειστό το fast boot.το σελφ τεστ γίνεται ως εξής: στον dialer πληκτρολογείς:

*#*#3424#*#* και επιλέγεις accept.

Κάνε το τεστ του g sensor. Αυτός λογικά πρέπει να είναι ο σενσορας της λειτουργίας quiet on pick-up.

Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.

Το έκανα και μου έβγαλε error

X: -3.715801 range error

Υ: 5.363012 range error

Z: 7.8912888

G-SENSOR fail

Μετά από 18 μερές από τότε που είχα κάνει το calibration της μπαταρίας, με τους 2 γνωστούς τρόπους από το post 6406, η μπαταρία ξεκίνησε πάλι τα δικά της... Από το 31% στο 16% μέσα σε ένα λεπτό... Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει κάτι διαφορετικό ή η μόνη λύση είναι να το πάω στο service :cry:

Μετά από 18 μερές από τότε που είχα κάνει το calibration της μπαταρίας, με τους 2 γνωστούς τρόπους από το post 6406, η μπαταρία ξεκίνησε πάλι τα δικά της... Από το 31% στο 16% μέσα σε ένα λεπτό... Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει κάτι διαφορετικό ή η μόνη λύση είναι να το πάω στο service :cry:

Αν δεν έκανες κάτι που να υποψιάζεσαι ότι ξαναμπέρδεψε τη μπαταρία σου, τότε μάλλον service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασες να κάνεις g sensor calibration?

Settings->display -> g sensor settings

Δες μήπως και λυθεί

Ναι το έκανα και όλα οκ. Ευχαριστώ φίλε

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως το θέμα με την μπαταρία παρατηρώ ότι από το 100% μέχρι περίπου το 40% πέφτει φυσιολογικά και αργά. Από εκεί και κάτω ο ρυθμός αποφόρτισης είναι πολύ πιο γρήγορος. Και ειδικά από το 20% και κάτω. Αλλά από ότι έχω συζητήσει και με άλλους που έχουν άλλα κινητά, συμβαίνει πάνω κάτω το ίδιο και σε αυτούς. Και οπωσδήποτε όσο περνά ο καιρός η μπαταρία αρχίζει και ξεφορτίζει πιο γρήγορα από ότι όταν είναι καινούργιο.

αξιζει να το παρω μεταχειρισμενο στα 240 η να κοιταξω κατι αλλο προς κινα μερια;;

Με την τωρινη ισοτιμια δολλαριου οτι και να παρεις το ιδιο θα βγει.μπορεις να βρεις κινητο με ανωτερα χαρακτηριστικα αλλα χαμηλοτερη ποιοτητα.. Η επιλογη ειναι δικη σου.αν σου αρέσει μην το σκεφτεσαι.

Αν δεν έκανες κάτι που να υποψιάζεσαι ότι ξαναμπέρδεψε τη μπαταρία σου, τότε μάλλον service.

Επειδή το έκανε σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα μάλλον θα το πάω για service...:cry:

Θα περιμένω πρώτα να βγει η Lollipop για να του κάνω factory reset μόνο μία φορά και μετά να το πάω...

Θα είναι η δεύτερη φορά που θα πηγαίνει για servce. Την πρώτη φορά έγινε αλλαγή κινητού και απο την ωραία ψυχρή οθόνη που είχα απέκτησα αυτό με το κιτρινισμένο άσπρο...

Άντε να δούμε αυτή τη φορά τι θα κάτσει...